GDHCONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GDHCONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.987.401

Publication

21/11/2014
ÿþvod wam'1'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va. " - - kte

KOOpx

IIN11~IIIII,1IIIWNIIIVfl~1Mlu

0832.987.401

GDHConsulting

Gewone Commanditaire Vennootschap

Klerkenstraat 63, 8920 Langemark-Poelkapelle (Langemark)

KAPITAALVERHOGING - OMVORMING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP NIET BEPERKTE AANSPRAKE-'LIJKHEID - VASTSTELLING VAN DE NIEUWE STATUTEN - BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle op ZES NOVEMBER TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, nog ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Gewone Commanditaire Vennootschap GDHConsulting, met zetel te 8920 Langemark-Poelkapelle (Langemark), Kierkenstraat 63. Rechtsgebied GENT, afdeling IEPER. B.T.W.-nummer : BE 0832.987.401. Ondernemingsnummer : 0832.987.401, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING

1/ De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat nu vastgesteld is op ZESHONDERD EURO (600 EUR), bij wijze van inbreng in geld, te verhogen met een bedrag van ACHTTIENDUIZEND EURO (18.000 EUR), om het te brengen van ZESHONDERD EURO (600 EUR) tot ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR), door uitgifte van 1.800 nieu-lwe aandelen zonder nominale waarde, die in speciën zullen volstort worden, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen delen in de winsten vanaf heden (pro rata temporis).

2/ Aile aandeelhouders verzaken, elk individueel, wat deze kapitaalsverhoging betreft, aan de uitoefening van elk mogelijk voorkeurrecht.

3/ De heer Guy D'Hoossche en mevrouw Denise Phlypo, beiden voornoemd, verklaren beiden afzonderlijk, na de voorlezing te hebben gekregen van ai het bovenstaande, volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op deze 1.800 nieuwe aandelen.

Op deze kapitaalsverhoging wordt als volgt in geld ingeschreven :

- op 900 nieuwe aandelen door de heer Guy D'Hoossche voornoemd, hetzij voor een bedrag van NEGENDUIZEND EURO (9.000 EUR).

- op 900 nieuwe aandelen door mevrouw Denise Phlypo voornoemd, hetzij voor een bedrag van NEGENDUIZEND EURO (9.000 EUR).

Samen op 1.800 nieuwe aandelen, hetzij voor een bedrag van ACHTTIENDUIZEND EURO (18.000 EUR). Deze som vertegenwoordigt het volledige bedrag van huidige kapitaalsverhoging, waarop dus volledig werd ingeschreven.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen werd dit bedrag van ACHTTIENDUIZEND EURO (18.000 EUR) gestort op een bijzondere rekening, en wel als volgt :

- door de heer Guy D'Hoossche voornoemd : NEGENDUIZEND EURO (9.000 EUR)

door mevrouw Denise Phlypo voornoemd : NEGENDUIZEND EURO (9.000 EUR)

De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden, en nadat de optredende notaris het bericht heeft gegeven van het verlijden van de onderhavige akte.

Het totale bedrag der stortingen, hetzij ACHTTIENDUIZEND EURO (18.000 EUR) is van nu af ter beschikking van de vennootschap, zoals comparanten verklaren en erkennen.

41 De vergadering stelt vast dat op de kapitaalsverhoging volledig ingeschreven werd, en deze volledig volstort is, zodat het maatschappelijk kapitaal gebracht is op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 1.860 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/1.860ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

MACHTIGING

op de laatste i lz van Luik 8 vermeiden Recto Naaai arp ncedan'glretd van de instrumenterende notaris netza !Ta I de perso!o}n{en;

revo^ctd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Qndernerningsnr Benaming

(Voluit) (verkort)

Rechtsvoren

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren. TWEEDE BESLISSING - OMVORMING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPFZAKE-'LIJKHEID

De Gewone Commanditaire Vennootschap GDHConsulting zal worden omgevormd tot een Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid met dezelfde naam. Daartoe wordt een verslag voorgelezen opgemaakt door de zaakvoerder om het voorstel tot omvorming van de vennootschap toe te lichten. Daarna leest de voorzitter het verslag voor van de heer Filip Lambrecht, extern accountant en belastingconsulent, ingeschreven op het tableau van de externe accountants en belastingconsulenten onder nummer 11517 2N 64, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Lambrecht Accountancy, ingeschreven op het tableau van de rechtspersonen bij het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten onder nummer 222856 4ABN 99, waarvan het kantoor gevestigd is te Heule, Kortrijksestraat 98, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de voornoemde accountant luiden als volgt :

" 9. BESLUITEN

De staat van activa en passiva van de GCV GDHCONSULTING, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te Poelkapelle, Klerkenstraat 63, afgesloten per 11/08/2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwcordelijkheid van het bestuursorgaan.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 11/08/2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige over-waardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief is groter dan het kapitaal.

Het kapitaal is ontoereikend, maar voorafgaandelijk aan de omzetting van de GCV in een BVBA overeenkomstig artikel 774 en volgende van het Wetboek Vennootschappen, zal een verhoging van het kapitaal gebeuren van 18.000,- ¬ om het kapitaal te brengen tot 18.600,- ¬ , waarbij er 1800 bijkomende aandelen zullen worden uitgegeven.

Heule, 31 oktober 2014

Lambrecht Accountancy

Lambrecht Filip

Extern Accountant-Belastingconsulent 11517 2N 64 "

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aan te nemen.

De aktiviteit en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

De 1.860 aandelen zonder vermelding van nominale waarde worden omgezet in 1.860 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vennoten van de Gewone Commanditaire Vennootschap GDHConsulting ontvangen één aandeel van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid in ruil voor één aandeel van de om te zetten Gewone Commanditaire Vennootschap GDHConsulting.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de Besloten Vennootschap reet Beperkte Aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de Gewone Commanditaire Vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0832.987.401 waaronder de Gewone Commanditaire Vennootschap ingeschreven is in het rechtsgebied Gent, afdeling leper.

De zetel van de vennootschap blijft gevestigd te 8920 Langemark-Poelkapelle (Langemark), Klerkenstraat 63.

De omvorming geschiedt op basis van het aktief en passief van de vennootschap afgesloten per 11 augustus 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de Gewone Commanditaire Vennootschap worden ondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Het mandaat van de zaakvoerder eindigt, en er wordt hem décharge gegeven over het door hem gevoerde beleid.

De optredende notaris heeft verder de personen die hierna als zaakvoerder worden aangeduid, gewezen op de verbodsbepalingen vervat in het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, waarop zij verklaard hebben niet onder de toepassing daarvan te vallen.

DERDE BESLISSING - VASTSTELLING VAN DE NIEUWE STATUTEN

De vergadering stelt de tekst der statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, die vanaf heden de enige rechtsgeldige is, als volgt vast:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam " GDHConsulting ".

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is gevestigd te 8920 Langemark-Poelkapelle (Langemark), Klerkenstraat 63.

De vennootschap heeft tot doel :

a. Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren het uitvoeren van audits voor het Belgisch Accreditatiebureau (Belac), advies verstrekken met betrekking tot infrastructuren, viabiliteiten, hoogspanningsinstallaties, industriële laagspanningsinstallaties, electrische installaties in ruimten met explosiegevaar, huishoudelijke electrische installaties, electrische installaties in medische ruimten, personenliften, hoogwerkers, personenbouwliften, beweegbare hangstellingen, torenkraan, portaalkraan, zwenkkraan, rolbrug, takel, hijstoebehoren, goederenlift, fabriekslift, materiaalliften, hefbruggen, heftruck, heftafel, laadklep, werkplatform, roltrappen, rolpaden, ladders, beschermingsmiddelen tegen vallen, metalen gordijnen.

b) Consulting met betrekking tot ruimten met explosiegevaar, explosieveiligheidsdocument, thermografisch onderzoek, inrichten van werkplaatsen, arbeidsveiligheid, hiërarchie van de preventiemaatregelen, risicoanalyses, arbeidsmiddelen en machines, industriële processen, arbeidsongevallen, onthaal nieuwe werknemers, functie-& werkpostfiches.

c) Het beheer van onroerend vermogen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengsten van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

d) Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben en het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR). Het is verdeeld in 1.860 gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/1.860ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken ander elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Wanneer een zaakvoerder zich in één van de in de artikelen 259, 260 of 261 van het Wetboek van vennootschappen omschreven hypotheses bevindt, dienen de in deze wetsbepalingen voorgeschreven formaliteiten te worden nageleefd.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingbepaling voorzien bij artikel 141,20 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van juni, om tien uur in de voormiddag; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de

vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door

alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden

stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd

worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

117 het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

20 behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden

terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de

voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de

daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan

zal worden gereserveerd, of er een andere bestemming aan geven.

VIERDE BESLISSING - BENOEMING VAN DE EERSTE NIET - STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Gezien de statuten aldus vastgesteld zijn, zijn de comparanten onmiddellijk in buitengewone algemene

vergadering bijeengekomen, om over te gaan tot de benoeming van één niet-statutaire zaakvoerder.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder,

en dit voor onbepaalde duur, de heer Guy D'HOOSSCHE voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van

de algemene vergadering.

FISCALE VERKLARING

Deze omvorming geschiedt met toepassing van de voordelen van :

- de artikelen 774 tot 788 van het Wetboek van Vennootschappen

- artikel 121 van het Wetboek van Registratierechten

- artikel 214 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

- de artikelen 11 en 18§3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

MACHTIGING

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend : notaris Ellen Vanslambrouck ter standplaats Langemark-Poelkapelle)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering (afgeleverd véôr registratie)

- verslag van de zaakvoerder

verslag van de accountant

Oe de laat,_,;te aan Lu,k B iermslden Recto . Nanm en hoedanigfieid van u+nenterenda notai*. hetzl) van de tu3esotoinon)

bevoegd de rechtspersoon ten d$nzrEn van derden te vertegenwoordigen Ver:so I'lassn en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ver4r- hahouden

oare het

S8tgi5ch Staetisbtad

01/02/2011
ÿþMod2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L

iu IIII~VIIIIhIflIIII~IA

+11019345"

ode e. 40.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

GDHConsulting

Gewone Commanditaire Vennootschap

Klerkenstraat 63 - 8920 Langemark-Poelkapelle

OPRICHTING

" Er blijkt uit een onderhandse akte van 7 januari 2011 dat een Gewone Commanditaire Vennootschap werd

opgericht onder de naam 'GDHConsulting' met als hoofdelijk aansprakelijke vennoot : De heer Guy Camiel

D'HOOSSCHE, 8920 Langemark-Poelkapelle, Klerkenstraat 63

Uittreksel uit de statuten

Artikel 1

De heer Guy D'HOOSSCHE zal alleen gelast zijn met het bestuur van de vennootschap en zal alleen over

de maatschappelijke handtekening beschikken.

Artikel 3

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8920 Langemark-Poelkapelle, Klerkenstraat 63.

Artikel 4

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 600 6 (zeshonderd euro) hetwelke ingebracht werd in specien en

volstort in de maatschappelijke kas, en vertegenwoordigd door 60 aandelen.

Artikel 10

Het boekjaar gaat in op één (1) januari van ieder jaar en wordt afgesloten op éénendertig (31) december.

Het eerste boekjaar loopt te rekenen vanaf zeven (7) januari 2011 en zal worden afgesloten op éénendertig

(31) december 2011.

Artikel 12

Wordt benoemd tot zaakvoerder, voor onbepaalde tijd, de heer Guy D'HOOSSCHE.

Tegelijk hiermee neergelegd : oprichtingsakte

Guy D'HOOSSCHE- zaakvoerder

Cln r£P laatcta hl, van I,rik R varmplrls.n " Rprtn ' Naam an hnarlan,nhairi van rlp ,nctn,mpntaranria nniar,c hahi, uan riP nprcnlnlnlpn5

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.04.2015, NGL 17.06.2015 15183-0583-008
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 14.07.2016 16326-0037-008

Coordonnées
GDHCONSULTING

Adresse
KLERKENSTRAAT 63 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande