GDW EDDY VYNCK

Divers


Dénomination : GDW EDDY VYNCK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 836.930.747

Publication

24/06/2011
ÿþ Metl 2,1

Luik B In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111118111111111111111111111

*11094425*

,veaergelega ter griffie ven t rechtbank van koop4iande4

Brugge  afdeling te Oostende

1p 1 4 JUNI 2011

ritale (rie.

Ondememingsnr : o 23 "

Benaming GDW EDDY VYNCK

(voluit) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone commanditaire vennootschap Zetel : Vijvers 14, 8210 Loppem, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit een onderhandse akte, gedateerd 23 mei 2011, blijkt de oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met de benaming "GDW EDDY VYNCK".

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 8210 Zedelgem (Loppem), Vijvers 14.

De gecommanditeerde vennoot is de heer Eddy Vynck, wonende te 8210 Zedelgem (Loppem), Vijvers 14.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het ambt van gerechtsdeurwaarder en/ of kandidaat-gerechtsdeurwaarder en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder door de vennoten-zaakvoerders, met dien verstande dat alle professionele activiteiten van de gerechtsdeurwaarders en/ of kandidaat-gerechtsdeurwaarders in gemeenschap worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden in naam en voor rekening van de vennootschap. Dit alles evenwel zonder afbreuk te doen aan de persoonlijke aansprakelijkheid van de gerechtsdeurwaarder-vennoot.

Om dit doel te bereiken kan de vennootschap zowel rechtstreeks als onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of op iedere andere manier deelnemingen nemen in andere burgerlijke professionele vennootschappen van gerechtsdeurwaarders. Ze kan eveneens bestuursmandaten in andere burgerlijke professionele vennootschappen van gerechtsdeurwaarders waarnemen. Ze mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, in zoverre die verenigbaar is met de hoedanigheid van gerechtsdeurwaarder.

De uitoefening door de vennoten-zaakvoerders van alle taken en het stellen van alle handelingen zoals deze omschreven zijn in artikel 516 van het Gerechtelijk Wetboek. Het stellen van alle verrichtingen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, die verband houden met de uitbating van een gerechtsdeurwaarderkantoor, zulks in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van het organiseren van publieke verkopen, incasso, congressen, de bijstand en de vertegenwoordiging van opdrachtgevende partijen en alle dienstverleningen van juridische aard.

De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

met de uitoefening van het ambt of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan; daarbij mag zij onder meer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en mag zij aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft en mits inachtname van de wettelijke en deontologische regels. De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het ambt van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder zoals bepaald door de wet en door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan daartoe onder meer personeel, materiaal, uitrusting, middelen, faciliteiten, infrastructuur verwerven, huren en ter beschikking stellen, alle diensten, assistentie en medewerking verlenen die gewenst zijn alsmede alle ondersteunende activiteiten uitoefenen.

De vennootschap kan zich alleen bezighouden met de materiële, sociale, financiële en fiscale handelingen die door het ambtelijk optreden van de vennoten ontstaan.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (¬ 1.000) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen die elk een fractiewaarde van één/honderdste vertegenwoordigen. Het is volledig onderschreven en volstort door inbrengen in geld.

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de nettowinst na belastingen van de vennootschap. Die winst kan ofwel in de vennootschap gereserveerd worden met het oog op de verdere verwezenlijking van het maatschappelijk doel, ofwel als dividend uitgekeerd worden aan de vennoten. De uitgekeerde winst wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot het aandelenbezit. Dividenden en rente kunnen evenwel enkel genomen warden uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is er evenwel in dit geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de gecommanditeerde vennoten, dan kunnen de stille vennoten hen vervolgen tot betaling van wat ze hebben moeten teruggeven. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De vennootschap wordt ontbonden : door het overlijden van de enige gecommanditeerde

vennoot; indien door het overlijden van een vennoot de vennootschap eenhoofdig zou worden; door een beslissing van de algemene vergadering genomen met unanimiteit van de

aanwezige stemmen.

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van gecommanditeerde vennoot dienen te hebben. Zij oefenen dit mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering hen daarvoor een vergoeding toekent en onverminderd het recht om terugbetaling te vragen van de kosten die zij maken ten behoeve van de vennootschap. Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

De vennootschap heeft thans één gecommanditeerde vennoot die tot zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur, namelijk de heer Eddy Vynck, voornoemd.

Voor eensluidend uittreksel bestemd voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

(g et.) Eddy Vynck, gecommanditeerde vennoot - zaakvoerder.

Gelijktijdig hierbij neergelegd : oprichtingsakte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2Q11_- Annexes_du Moniteur_belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GDW EDDY VYNCK

Adresse
VIJVERS 14 8210 LOPPEM

Code postal : 8210
Localité : Loppem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande