GEAM

Divers


Dénomination : GEAM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 546.760.888

Publication

07/07/2014
ÿþAPIOcr Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON!

30

BELGISC

Ondernemingsnr : 0546.760.888

Benaming

(voluit) : (verkort) :

EUR BELGE

'

NEERGELEGD

-OS- 2014 I 0 ILINI 2014

I STAATSBLAD Rechtbank van KOOPHANDEL Ctriffipafd. KORTRIJK

GEANI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel: 8510 Kortrijk, Kardinaalstraat, 52

(volledig adres)

Onderwerp akte BENOEMINGEN QUASI-INBRENG

Benoemingen

Er blijkt uit het verslag van de raad van bestuur van 20 februari 2014 dat de raad van bestuur beslist heeft te benoemen als voorzitter van de raad van bestuur en ais gedelegeerd-bestuurder, met aile machten van dagelijks bestuur in de ruimste zin van het woord, de naamloze vennootschap "STORIMMO" met zetel te 7700 Moeskroen, Plavitoutstraat, 166/A (Rechtspersonenregister Tournai, ondememingsnummer 0426.747.639); vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer STORME Olivier Orner Jean, gedomicilieerd te 8510 Kortrijk, Kardinaalstraat(Mar) 52,

Deze mandaten zullen een einde nemen met de jaarvergadering van 2019.

Neerlegging van stukken:

- Verslag van 10 maart 2014 van de bedrijfsrevisor, de BV o,v.v. CVBA "AVISOR", vertegenwoordigd door de heer Jean-Antoine Lebrun met betrekking tot een quasi-inbreng in de NV "GEAM",

- Verslag van 10 maart 2014 van de raad van bestuur met betrekking tot een quasi-inbreng in de NV "GEAM",

De gedelegeerd-bestuurder, de naamloze vennootschap "STORIMMO", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer STORME Olivier.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de ffistrumenterende notails, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301894*

Neergelegd

20-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546760888

Benaming (voluit): GEAM

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap (BV NV)

Zetel : 8510 Kortrijk, Kardinaalstraat(Mar) 52

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Benoit CLOET, notaris te Herseaux-Moeskroen, op 19 februari 2014 die eerstdaags geboekt zal worden op het tweede registratiekantoor te Moeskroen, dat:

1. De heer STORME Olivier Omer Jean, geboren te Courtrai op achtentwintig januari duizend negenhonderdzestig, en zijn echtgenote, mevrouw VAN OOST Aude Gabrielle Hélène Marie, geboren te Ixelles op achtentwintig september duizend negenhonderdvierenzestig, samen gedomicilieerd te 8510 Kortrijk, Kardinaalstraat(Mar) 52,

2. De Naamloze vennootschap  STORIMMO met zetel te 7700 Moeskroen, Plavitoutstraat, 166/A

(Rechtspersonenregister Tournai, ondernemingsnummer 0426.747.639).

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 16 van de statuten door twee bestuurders:

-De heer STORME Jean-François Omer Joseph, geboren te Kortrijk op negentwintig december

negentienhonderd achtenvijftig, gedomicilieerd te 7700 Moeskroen, Avenue Reine Astrid, 27,

- De heer STORME Olivier, voornoemd.

onder hen een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap (BV NV) hebben opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 8510 Kortrijk, Kardinaalstraat(Mar), 52, en waarvan de statuten onder andere volgende beschikkingen bevatten:

Artikel 1: Naam.

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een naamloze

vennootschap (BV NV). Zij draagt de naam  GEAM .

Artikel 2: Zetel.

De zetel van vennootschap is gevestigd te 8510 Kortrijk, Kardinaalstraat(Mar), 52.

De zetel kan verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bijkomende administratieve en bedrijfszetels, alsmede kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- de opbouw, het beheer en het valoriseren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen van welke aard ook met betrekking tot roerende goederen en waarden, de verwerving door middel van onderschrijving of aankoop van aandelen, obligaties, kasbonnen, of andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, alsmede het beheer van deze waarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de opbouw, het beheer, het valoriseren van een onroerend patrimonium, onder andere door het aankopen, verkopen, verhuren, huren, in leasing nemen of geven, ruilen, oprichten, verkavelen van onroerende goederen, de onroerende promotie, dit alles in de breedste zin van het woord, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben tot dit doel of die van die aard zijn dat zij de opbrengst uit onroerende goederen bevorderen, zoals het onderhoud, het ontwikkelen, het verfraaien en het huren van onroerende goederen.

- kredieten of leningen toestaan op occasionele wijze aan vennootschappen of fysische personen, onder welke vorm ook, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in het kader van deze activiteit, zal zij alle commerciële en financiële verrichtingen kunnen verrichten, met uitzondering van deze die wettelijk voorbehouden zijn aan erkende instellingen.

- het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen ten voordele van derden;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

Al wat voorafgaat in de mate dat het niet gaat om gereglementeerde activiteiten tenzij de vennootschap aan de wettelijke voorwaarden voldoet.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het koninklijk besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweehonderdduizend euro (200.000 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal van de vennootschap.

Artikel 10: Raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaand uit ten minste drie leden. Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De bestuurders dienen geen aandeelhouders te zijn. Zij worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt; zij zijn herkiesbaar.

Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. Het neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin het vervalt.

. . .Artikel 14: Notulen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in een bijzonder register; de notulen worden ondertekend door de bestuurders die deelnamen aan de beraadslaging. Bij weigering te ondertekenen wordt hiervan melding gemaakt in het proces verbaal van de vergadering.

De kopijen en uittreksels van de notulen, in gelijk welke omstandigheid af te leveren, worden gelijkvormig verklaard en ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 15: Machten van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten

die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel met uitzondering van deze welke door de

wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap kan door de raad van bestuur worden toevertrouwd aan één of meer gedelegeerd¬ bestuurders, handelend gezamenlijk of afzonderlijk, volgens beslissing ter zake te nemen door de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan bovendien machten voor bepaalde doeleinden verlenen aan om het even welke personen, in of buiten zijn midden gekozen, al dan niet aandeelhouders. Dit alles onverminderd zijn recht deze bevoegdheden zelf uit te oefenen.

Directiecomité

De raad kan overeenkomstig artikel 524 Bis van het wetboek van vennootschappen een directiecomité oprichten

De overdracht van machten aan een directiecomité omvat de bestuursbevoegdheden van de raad van bestuur met uitzondering van het algemeen beleid van de vennootschap en alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De machten gedelegeerd aan het directiecomité kunnen verder uitgeoefend worden door de raad van bestuur indien deze het nuttig acht. De overgedragen bevoegdheden blijven dus concurrentieel met deze van de raad van bestuur.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris wat betreft de uitoefening van zijn taken, zoals bedoeld in het wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris wat betreft de uitoefening van zijn taken, zoals bedoeld in het wetboek van vennootschappen.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

Behoudens wanneer machten worden gedelegeerd, wordt de vennootschap geldig jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders samen handelend.

Wanneer de raad van bestuur zijn bevoegdheden heeft overgedragen aan een directiecomité, wordt de vennootschap eveneens in en buiten rechte met betrekking tot deze bevoegdheden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité.

Artikel 17: Jaarvergadering.

Ieder jaar, op de eerste vrijdag van de maand mei om achttien uur dertig, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

. . .Artikel 20: Toelating tot de vergadering.

Worden toegelaten tot de algemene vergadering, de aandeelhouders die minstens vijf (5) werkdagen vóór de vergadering ingeschreven zijn in het register van aandelen en andere effecten op naam.

Elke overdracht van aandelen op naam in het register van aandelen en andere effecten op naam wordt gedurende een periode van vijf dagen voor de algemene vergadering geschorst.

De raad van bestuur mag eisen dat de houders van aandelen op naam ten minste vijf dagen vóór de algemene vergadering hun bedoeling om de vergadering bij te wonen schriftelijk kenbaar maken per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel dat een geschreven drager heeft, en het aantal aandelen waarvoor zij zullen deelnemen aan de stemming mededelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De titularissen van gedematerialiseerde aandelen die de algemene vergadering wensen bij te wonen dienen vijf (5) werkdagen vóór de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, een attest neer te leggen op de plaatsen aangegeven in de oproepingsbrief, opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Een aanwezigheidslijst met opgave van de namen van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door ieder aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden. Elke overdracht van aandelen op naam in het register van de aandelen op naam wordt gedurende een periode van vijf werkdagen voor de algemene vergadering geschorst.

De obligatiehouders, de warranthouders en de houders van certificaten mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem desgevallend mits neerlegging van hun effecten op de zetel van de vennootschap vijf (5) werkdagen vóór de vergadering indien dit geëist wordt door de raad van bestuur.

. . .Artikel 23: Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Tenzij wanneer de wet of de statuten er anders over beschikken, worden de beslissingen van de

algemene vergadering genomen met eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen,

welk ook het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

. . .

Artikel 25: Verdaging.

De Raad van Bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, een algemene vergadering te verdagen

met drie weken.

Bij afwijking van artikel 555 van het wetboek van vennootschappen heeft de verdaging  zowel

wat betreft de jaarvergadering, een bijzondere algemene vergadering als een buitengewone

vergadering  voor gevolg alle reeds genomen beslissingen te vernietigen.

De aandeelhouders moeten opnieuw opgeroepen worden op drie weken, met dezelfde agenda,

vervolledigd, indien nodig, en de nieuwe vergadering mag niet meer verdaagd worden. De

formaliteiten verricht om de eerste zitting bij te wonen blijven geldig voor de tweede.

De tweede vergadering doet definitief uitspraak.

Artikel 26: Notulen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en

door de aandeelhouders die zulks vragen.

De afschriften voor derden worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, een

gedeleegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 27: Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 28: Winstaanwending.

De jaarvergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening, spreekt de algemene vergadering zich, bij bijzondere stemming, uit over de kwijting van de bestuurders en in voorkomend geval van de commissaris(sen).

Het positief saldo van de resultatenrekening opgesteld overeen¬komstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende bereikt van het geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur en met eenvoudige meerderheid van stemmen over de aanwending van het saldo van de winst.

. . .Artikel 30: Ontbinding  Vereffening.

In geval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de algemene vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en hun vergoedingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 31: Wijze van vereffening.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het geplaatst kapitaal aan de aandelen, met dien verstande dat de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de schuldeiser voorafgaandelijk aan de sluiting van de vereffening voor akkoord moet voorleggen aan de Rechtbank van Koophandel.

Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag werden volgestort.

Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

. . .Artikel 33: Compensatie

Alle vorderingen die bestaan tussen de aandeelhouders en/of de bestuurders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van vijftien december tweeduizend en vier betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

INSCHRIJVING - VOLSTORTING.

Op de honderd (100) aandelen wordt door de verschijners ingeschreven aan de prijs van tweeduizend euro (2.000,00 EUR) per aandeel, als volgt:

- door de heer STORME Olivier Omer Jean, en zijn echtgenote, mevrouw VAN OOST Aude Gabrielle Hélène Marie, voornoemd: vijftig (50) aandelen.

- door de Naamloze vennootschap  STORIMMO , voornoemd: vijftig (50) aandelen.

De komparanten verklaren en erkennen dat alle en ieder van de aldus ingeschreven aandelen volledig werden afbetaald door storting in speciën van tweeduizend euro (2.000,00 EUR) per aandeel op een bijzondere rekening geopend bij de bank BNP PARIBAS FORTIS zodat een totaal bedrag van tweehonderdduizend euro (200.000 EUR) ter vrije beschikking staat van de vennootschap zoals wordt bevestigd door ondergetekende notaris aan de hand van een attest afgeleverd op dertien februari door bovenvermelde bank.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien. De

eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en vijftien.

Benoemingen van de eerste bestuurders  aanvaarding mandaat - bezoldiging.

Worden benoemd als eerste bestuurders van de naamloze vennootschap voor een termijn van

zes jaar verstrijkend op de jaarvergadering van tweeduizend en negentien:

1. De Naamloze vennootschap  STORIMMO met zetel te 7700 Moeskroen, Plavitoutstraat,

166/A (Rechtspersonenregister Tournai, ondernemingsnummer 0426.747.639), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer STORME Olivier Omer Jean, geboren te Courtrai op achtentwintig januari duizend negenhonderdzestig, gedomicilieerd te 8510 Kortrijk, Kardinaalstraat(Mar) 52.

Hij werd benoemd in de hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger bij beslissing van de raad van bestuur van de Naamloze vennootschap  STORIMMO gehouden op achttien februari tweeduizend veertien.

2. Mevrouw VAN OOST Aude Gabrielle Hélène Marie, geboren te Ixelles op achtentwintig september duizend negenhonderdvierenzestig, gedomicilieerd te 8510 Kortrijk, Kardinaalstraat(Mar) 52.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn.

Hun mandaat wordt effectief bij het verwerven door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid.

Overname van verbintenissen

De verschijners verklaren dat alle verrichtingen gedaan sedert tweeëntwintig oktober tweeduizend en twaalf voor rekening van de vennootschap in wording thans door de vennootschap overgenomen en bekrachtigd worden. De aandacht van de verschijners wordt gevestigd op het feit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

dat deze overname en bekrachtiging dient bevestigd te worden door de raad van bestuur na het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Benoit CLOET, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.05.2015, NGL 20.06.2015 15212-0234-009

Coordonnées
GEAM

Adresse
KARDINAALSTRAAT 52 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande