GEASSOCIEERD NOTARIS PIERRE MAERE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEASSOCIEERD NOTARIS PIERRE MAERE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.647.520

Publication

24/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-12-2014

Griffie

*14313194*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507647520

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Geassocieerd Notaris Pierre Maere

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Paul Lommée te Zedelgem vervangende zijn ambtsgenoot, Meester Pierre Maere, wettelijk verhinderd, op 18 december 2014, eerstdaags te registreren, blijkt de oprichting der Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Geassocieerd Notaris Pierre Maere"

1.VENNOTEN : De Heer MAERE Pierre Marie Carlos, geboren te Roeselare, op 4 juli 1952, wonende te Esen (Diksmuide), Esenweg, 213

2.NAAM en VORM :"Geassocieerd Notaris Pierre Maere ", Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;

3.ZETEL: 8600 Diksmuide, Esenweg 213

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van notaris door deelneming als besturend vennoot in een professionele notarisvennootschap met rechtspersoonlijkheid, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarin zij participeert, en dit met eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen. Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verweren, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : ¬ 50.000,00,-, volledig volstort bij de oprichting en verdeeld in 100 gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde

7.SAMENSTELLING : Inbreng door 1° de heer MAERE Pierre, van ¬ 50.000,00-, volledig volstort, vergoed door 100 aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot 100.

8.BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan de enige vennoot, die verplicht zaakvoerder is.

De zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder, maar ook in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris en dit tijdens de duur van de schorsing. In alle gevallen waar de enige zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een plaatsvervanger, dient de plaatsvervanger ook de functie van zaakvoerder op te nemen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De Heer MAERE Pierre, verschijner, wordt aangeduid als statutaire zaakvoerder, hetgeen zij aanvaardt.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de laatste woensdag van de maand maart om 17.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

Onderwerp akte :

Esenweg 213 8600 Diksmuide

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016 in de

maatschappelijke zetel.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30

september van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de Rechtbank van

Koophandel tot en met 30 september 2015

EERSTE ALGEMENE VERGADERING

De comparanten, verenigd in algemene vergadering nemen vervolgens de volgende beslissingen :

1.- De Heer Pierre Maere, voornoemd, wie aanvaardt, wordt aangeduid in hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger indien de alhier opgerichte vennootschap wordt benoemd als zaakvoerder van de besloten vennootschap met burgerlijke aansprakelijkheid  Pierre Maere & Jasmine Roels, geassocieerde notarissen , met zetel te Diksmuide, Esenweg, 213,.

2.- Alle verbintenissen en verplichtingen die hieruit voortvloeien, aangegaan op naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting door de oprichter worden overgenomen door de vennootschap. De overname van deze verbintenissen zal uitwerking hebben bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De handelingen gesteld voor rekening van de vennootschap in oprichting zullen geacht worden vanaf het begin aangegaan te zijn door de vennootschap overeenkomstig het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

3.- BVBA Fiscaal Kantoor Werner Decoutere, vertegenwoordigd door zaakvoerder Werner Decoutere, wordt alle bevoegdheden toegekend met het oog op het verkrijgen van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen en bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en om alle vereiste machtigingen met het oog op de goede werking van de vennootschap te bekomen en om ten dien einde alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 18 december 2014, eensluidend uittreksel

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 29.03.2017, NGL 27.04.2017 17109-0137-013

Coordonnées
GEASSOCIEERD NOTARIS PIERRE MAERE

Adresse
ESENWEG 213 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : Esen
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande