GEBROEDERS KESTELOOT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GEBROEDERS KESTELOOT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 422.160.430

Publication

28/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

" iaifi3si

FI

RECH"g34 K lët~~3[3HANDEL rMS

Ondernemingsnr : 0422/60430

Benaming

(voluit) GEBROEDERS KESTELOOT

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8870 IZEGEM, Noordkaai 10/1

(volledig adres)

Onderwerp akte : BESLUIT TOT EEN MET FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNAME (algemene vergadering van de overgenomen vennootschap)

Uit een akte verleden voor notaris Yannick Sabbe te Izegem op drieëntwintig juli tweeduizend twaalf (geregistreerd, 14 bladen, gn renvooien te Izegem, op 24 juli 2012 Reg. 5 Boek: 259 Blad: 72 Vak: 16 Ontvangen: vijfentwintig euro (25 euro)) blijkt dat volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL

Oe algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

TWEEDE BESLUIT FUSIE

A/FUSIEVERRICHTINGEN

1/De algemene vergadering van de BVBA "IMVERGO" en de NV "GEBROEDERS KESTELOOT, besluiten over te gaan tot de fusie door overneming en keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap "GEBROEDERS KESTELOOT" ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op tien mei tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vierentwintig mei daarna, onder het nummer 12094349, en door de ovememende vennootschap "IMVERGO" werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op tien mei tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vierentwintig mei daarna, onder het nummer 12094348.

21D2 algemene vergadering van de NV "GEBROEDERS KESTELOOT" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voomoemde fusie met de BVBA "IMVERGO".

3/De algemene vergadering van de overnemende vennootschap besluit over te gaan tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij zij het vermogen van de over te nemen vennootschap overneemt.

Tengevolge van de met fusie door overneming gelijk-gestelde verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening per eenendertig december tweeduizend en elf, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

4Nermits de ovememende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, worden er in toepassing van artikel 726 van Fret Wetboek van Vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap ingetrokken en vernietigd.

6/Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend en twaalf, worden boeKhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

E3NASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de ovememende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

Algemene voorwaarden van de overgang

1/Het gehele vermogen van de vennootschap gaat met alle rechten en plichten over op de overnemende vennootschap. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend en twaalf met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-1 JR RFI.(;f_

21 -00- 2012 BELGISCH STAATSBLA[

NEERGELEGD

27+ D7, 2017

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

2/De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende' vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast de activa en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/De vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, omvat alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

4/Deze verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en haar aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

5/Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6/De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

7/De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

CNERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap zoals hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd.

DNASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergaderingen van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT BEHOUD DOEL

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt vast dat het doel van de overnemende vennootschap voldoende omvangrijk is om de activiteiten van de over te nemen vennootschap te omvatten. VIERDE BESLUIT VASTSTELLINGEINDE MANDATEN BESTUURDERS - KWIJTING

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt, ingevolge de met fusie daar overneming gelijkgestelde verrichting, de beëindiging van de mandaten van de bestuurders van de overgenomen vennootschap vast.

De vergadering besluit tevens dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders en hun vaste vertegenwoordiger van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één januari tweeduizend en twaalf tot en met heden,

VIJFDE BESLUIT  OPDRACHT TOT UITVOERING  COORDINATIE  MACHTEN

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de zaakvoerder van de ovememende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren en onder meer:

- het register van aandelen van de overgenomen vennootschap aan te vullen met de vermelding 'VERNIETIGD" op elke bladzijde.

De vergadering machtigt de ondergetekende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaar-making van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een historiek met gecoördineerde tekst van de statuten van de overnemende vennootschap op te stellen en deze neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vervolgens stellen de vergadering en de zaakvoerder, de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte Fiduciaire die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

-mevrouw Eveline Christiaens;

-mevrouw Ellen Bonte.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen:

-gelijkvormig afschrift notariële akte wijziging statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij ván de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

Voorbehouden ain het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 05.06.2012 12149-0155-013
24/05/2012
ÿþr

MOR Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0422.160.430

Benaming

(voluit) GEBROEDERS KESTELOOT

(verkort)

Rechtsvorm . naamloze vennootschap

Zetel : 8870 Izegem, Industriezone Mandeldal - Noordkaai 10/1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Het fusievoorstel de dato 27 april 2012 opgesteld door de bestuurders van de NV "'GEBROEDERS KESTELOOT', met zetel te 8870 Izegem, Industriezone Mandeldal - Noordkaai 10/1, BTW BE 0422.160.430, RPR Kortrijk en de zaakvoerder van de BVBA "IMVERGO', met zetel te 8870 Izegem, lndustriezone Mendelde! - Noordkaai 1011, BTW BE 0438.673.788, RPR Kortrijk, betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de NV "'GEBROEDERS KESTELOOT', voornoemd, wordt overgenomen door de BVBA "IMVERGO", voornoemd, luidt als volgt:

"Er werd in overeenstemming met artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur van de NV "GEBROEDERS KESTELOOT", nagenoemd, en door de enige zaakvoerder van de BVBA "IMVERGO", nagenoemd, in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

I. De naamloze vennootschap 'GEBROEDERS KESTELOOT", met zetel te 8870 Izegem, Industriezone Mandeldal  Noordkaai 1011, BTW BE 0422.160.430, RPR Kortrijk.

De vennootschap zal door de BVBA "IMVERGO", nagenoemd, overgenomen worden, en wordt hierna de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur, te weten:

11 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRANSAIASP', met zetel te 8870 Izegem, Industriezone Mendelde!  Noordkaai 1011, BTW BE 0475.684.832, RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Thierry VERSTRAETE, wonende te 8020 Hertsberge, Kasteeldreef 60.

21 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLMAS", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Torhoutsesteenweg 525, BTW BE 0870.907.768, RPR Brugge, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Stephen COOLS, wonende te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 525.

II. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "iMVERGO", met zetel te 8870 Izegem, Industriezone Mandeldal -- Noordkaai 1011, BTW BE 0438.673.788, RPR Kortrijk,

De vennootschap zal de bij de fusie betrokken NV "GEBROEDERS KESTELOOT", voornoemd, overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder, te weten de heer Thierry VERSTRAETE, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

SbBteaaeVhaalotsehn

ssm1Kil!stlVMII'~I

=.,e *12

r

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Partijen verklaren dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "GEBROEDERS KESTELOOT', voornoemd, en de enige zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMVERGO", voornoemd, beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen dat ertoe strekt, dat, in toepassing van de bepalingen van de artikelen 767, 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, ais gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van alle effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, uitgegeven door de overgenomen vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschap

De NV "GEBROEDERS KESTELOOT", met zetel te 8870 Izegem, Industriezone Mandeldal -- Noordkaai

10/1, BTW BE 0422,160.430, RPR Kortrijk, heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende doel, welk

hier letterlijk wordt aangehaald:

"Artikel 3 -- doel.

De vennootschap heeft tot doel:

s-, De fabrikatie en gamiering, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de commissiehandel, de

vertegenwoordiging van aile meubelen, meubiieringsartikelen, tapijten, vloerbekledingen, gordijnen, zetels,

stoelen, keukens, deuren alsmede de aanneming en de uitvoering van alle schrijn- en timmerwerken, de sal

ce binnenhuisinrichting, zowel in België als in het buitenland, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden en/of tussenpersonen.

Dit doel mag verwezenlijkt worden hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, door middel van versmelting,

b afstand, deelneming of financiële tussenkomst, in andere soortgelijke ondermingen of op gelijk welke andere

wijze.

De vennootschap mag alle handels- en financiële of nijverheidshandelingen stellen, die rechtstreeks of

onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk zouden kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doet,"

sal

2. De overnemende vennootschap

N

De BVBA "IMVERGO", niet zetel te 8870 izegem, Industriezone Mandeldal  Noordkaai 10/1, BTW BE 4_1

0438,673,788, RPR Kortrjk, heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt

o aangehaald:

N "Artikel 3  doel.

.cl De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met

a derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

-het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten

ca

a vennootschappen;

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

el -het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; In dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, aile handels- en

taD financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondememingen;

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; In de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën.

el

:r.73 verkoop, productie en algemeen bestuur;

-het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen;

sal in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even

a welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur;

-het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen;

-het beheer in de ruimste zin van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn dit patrimonium oordeelkundig uit te breiden en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, het opschikken, het uitrusten, het valoriseren, de ontwikkeling,

de verfraaiing en de verhuring van deze goederen alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten."

In het kader van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zal het doel van de overnemende vennootschap aangepast en uitgebreid worden om onder meer de activiteiten van de over te nemen vennootschap te omvatten.

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen  zowel rechten als verplichtingen  van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31/12/2011 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2012 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

CU

DL

15 C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE ENIGE AANDEELHOUDER VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP  BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

e

CU

De enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap hebben geen bijzondere rechters.

ol

XIn de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige

le aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

rm

CU

D4

CU

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN

ol DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

N

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere

Nvoordelen toegekend.

-Vi

0

VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMDECREET

mi-

.~ Partijen verwijzen naar het door OVAM afgeleverd bodemattest de dato 16/04/2012 met betrekking tot

ca volgend onroerend goed toebehorend aan de over te nemen vennootschap, de naamloze vennootschap

"GEBROEDERS KESTELOOT', voornoemd, namelijk:

GdEen bedrijfsgebouw staande en gelegen te Izegem, Lodewijk de Raetlaan 25, bekend ten kadaster volgens

Z recente kadastrale legger onder lzegem, vierde afdeling, sectie D, nummer 115N, met een oppervlakte van 1

,st ha 10 a 53 ca.

u

rm

cevolgt

De inhoud van dit attest luidt als

- 1. Kadastrale gegevens

CU

-Zr datum toestand op 01.01.2012

afdeling: 36494 IZEGEM 4 AFD

CU straat + nr.: Lodewijk de Reetlaan 25

ca sectie: D

nummer : 0115/00V000

Verder "deze grond" genoemd.

2. Inhoud van het bodemattest

4

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verder maatregelen worden uitgevoerd,

2.11. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 01.03.2011, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2,2.1. Historische verontreiniging

DATUM: 01.03.2011

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek nv Gebroeders Kesteloot, Lodewijk de Raetlaan 25 te 8870 Izegem

(dossiernummer 210,017)

AUTEUR: Buro B$ NV

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

CL

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

e de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovarn.be.

3. Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet, Meer informatie: www.ovam.befgrondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage

Te Mechelen, 16.04.2012

SLONERKLARINGEN

N

NTeneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zuilen respectievelijk de raad van bestuur en de enige zaakvoerder van de aan de fusie deelnemende

o vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouder en vennoten alle nuttige Informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze ais voorgeschreven in het Weiboek van Vennootschappen en de

N statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet geschonken worden.

z indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar



re aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

pq De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 31 juli 2012.

:Z71 Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichtingen

gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschapen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

:r.

iY1 Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke

vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en bekendgemaakt overeenkomstig artikel 719 Wetboek van Vennootschappen.

Opgemaakt en getekend te Izegem, op de zere} van de overnemende vennootschap, op 27 april 2012, in zoveel exemplaren als er partijen met een onderscheiden belang zijn, waarvan iedere partij erkent zijn exemplaar te hebben ontvangen.

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens enerzijds de enige zaakvoerder van de overnemende vennootschap en anderzijds de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen."

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel de dato 27 april 2012 betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) waarbij de vennootschap wordt overgenomen door de BVBA "IMVERGO", met zetel te 8870 Izegem, Industriezone Mandeldal - Noordkaai 10/1, BTW BE 0438.673.788, RPR Kortrijk.

De gedelegeerd bestuurder

Voor de BVBA TRANSA/ASP,

Thierry VERSTRAETE - zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger

1 w'

Voer-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden 1e vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2011
ÿþ Mal 2.1

PGc1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ilf 11 I 11 ~ iI~1 III~~ IIIIIMI 1 ~a Nall-gttóni~`~ NEERGELEGD 1

~

2 6-PO-

C çiI

~Qi~

11. 10. 2

*11166495* fBELG1ScH BESTa.,UrR

Sfp,ATSSLAD RECHTBANK KOOPHANDEL i

Gr.MIeRIJK







Ondernemingsnr : 0422.160.430

Benaming

(voluit) : Gebroeders KESTELOOT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8870 Izegem, Lodewijk de Raetlaan 25

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

Uit de notulen van de raad van bestuur de dato 12/09/2011 blijkt dat met onmiddelijke ingang de zetel van de vennootschap verplaatst wordt van 8870 Izegem, Lodewijk de Raetlaan 25 naar 8870 Izegem, Industriezone Mandeldal, Noordkaai 10/1.

Voor de BVBA TRANSA/ASP, gedelegeerd bestuurder

de heer Thierry VERSTRAETE, vaste vertegenwoordiger/zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

07/09/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleggi -r " riffie van de akte

-ptt_ 29;1

STEl~r^~~~3~f;,; , , . .

 7--

Griffier ; :'

Ondernemingsnr : 0422.160.430

Benaming

(voluit) : Gebroeders KESTELOOT

Rechtsvorm _ NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Lodewijk de Raetlaan 25  Edo

Onderwerp akte : Ontslag / benoeming (gedelegeerd) bestuurders I voorzitter van de raad van bestuur - machten

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 20 juli 2011 en de daaropvolgende raad van bestuur van zelfde datum blijkt:

- het ontslag per ontslagbrief d.d. 20/07/2011 aangeboden door de heer KESTELOOT Gilbert, wonende te 8870 Izegem, Reperstraat 100, als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, met ingang van 20/07/2011

- het ontslag per ontslagbrief d.d. 20/07/2011 aangeboden door de heer KESTELOOT Johan, wonende te 8520 Kuurne, Pieter Verhaeghestraat 104, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder, met ingang van 20/07/2011

- de benoeming van de BVBA "TRANSA/ASP" met zetel te 8870 Izegem, Industriezone Mandeldal, Noordkaai 10/1, BTW BE-0475.684.832, RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Thierry VERSTRAETE, wonende te 8020 Hertsberge, Kasteeldreef 60, tot bestuurder van de vennootschap voor een termijn ingaand op 20/07/2011 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017, en

de benoeming van de BVBA COLMAS, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Torhoutsesteenweg 525, BTW BE-0870.907.768, RPR Brugge, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Stephan COOLS, wonende te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 525, tot bestuurder van de vennootschap voor een periode ingaand op 20/07/2011 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017.

Bijgevolg is de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "Gebroeders KESTELOOT' met ingang van 20/07/2011 samengesteld als volgt:

1/ de BVBA "TRANSA/ASP" met zetel te 8870 Izegem, Industriezone Mandeldal, Noordkaai 10/1, BTW BE-0475.684.832, RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Thierry VERSTRAETE, wonende te 8020 Hertsberge, Kasteeldreef 60, en

2/ de "BVBA COLMAS", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Torhoutsesteenweg 525, BTW BE-0870.907.768, RPR Brugge, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Stephan COOLS, wonende te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 525.

- de benoeming tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur van de BVBA "TRANSA/ASP", voornoemd, voor een termijn ingaand op 20/07/2011 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend of door twee bestuurders, gezamenlijk optredend.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde bestuurders, afzonderlijk optredend.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle _verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo. innen, zonder Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

m 01111111111111111

*11135952*

BELGISC

B

-5.

Rijlagen bij het Belgisch StaatsbÏái1--0'7709/2011 - Annexes du Moniteur belge

beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Voor de BVBA "TRANSAIASP",

voorzitter/gedelegeerd bestuurder,

Thierry VERSTRAETE,

zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger

i M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.04.2011, NGL 05.05.2011 11105-0593-012
09/06/2010 : KO100387
10/06/2009 : KO100387
27/06/2008 : KO100387
06/06/2008 : KO100387
11/06/2007 : KO100387
02/06/2005 : KO100387
07/06/2004 : KO100387
23/06/2003 : KO100387
05/07/2002 : KO100387
18/07/2001 : KO100387
04/07/2001 : KO100387
17/01/1989 : KO100387
01/01/1988 : KO100387
01/01/1986 : KO100387

Coordonnées
GEBROEDERS KESTELOOT

Adresse
NOORDKAAI 10, BUS 1 - INDUSTRIEZONE MANDELDAL 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande