GECOSIM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GECOSIM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.185.125

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 26.07.2013 13363-0305-021
28/01/2015
ÿþ1y,

r

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Gistelsteenweg 335 A - 8490 JABBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming Raad van Bestuur

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders gehouden op 15 november 2014:

De Vergadering aanvaardt het ontslag met onmiddellijke ingang van volgende bestuurders:

-De bestuurder IVCO BVBA, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Michiel Deturck,

-De bestuurder BOSTON NV, voor wie optreedt als wettelijke vertegenwoordiger de heer Geuten Luc.

De Vergadering dankt de Bestuurders voor de samenwerking en kwijting zal bevestigd worden tijdens de eerstvolgende jaarvergadering,

De Vergadering gaat over tot de benoeming van volgende bestuurders:

- MITISKA RETAIL NV, vast vertegenwoordigd door Boston NV, vast vertegenwoordigd door de heer Luc Geuten. Het mandaat neemt een einde op 27 mei 2017.

- MITISKA NV, vast vertegenwoordigd door Soho BVBA, vast vertegenwoordigd door mevrouw Sigrid Hermans. Het mandaat neemt een einde op 27 mei 2017.

Voor analytisch uittreksel,

Mitiska Retail NV, vast vertegenwoordigd door

Boston NV,vast vertegenwoordigd door de heer

Luc Geuten

Bestuurder

1 IJIE, jflVII16

Mal Won' 11.1

In de bijlagen hij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

fie Rechtbank Koophandel

20 -l1- 2r,5 09 JAN 2015

ELGISCH STAA SBLA' Griffie

MONIT

Ondernemingsnr : O 83 3 . $r. .$`

Benaming

(voluil): GECOSIM

(verkort) :

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexe. du.MoniieuL_beigc

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handiekening.

24/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303926*

Neergelegd

22-06-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : GECOSIM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 335 bus A

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock, te Brugge op 22 juni 2011, te registreren, dat er door de naamloze vennootschap Permeke Invest, met maatschappelijke zetel te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 335 bus A, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0476.502.503 rechtspersonenregister Brugge en de naamloze vennootschap Mitiska Retail, met maatschappelijke zetel te 1702 Groot-Bijgaarden, Pontbeekstraat 2. Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0821.953.155 rechtspersonenregister Brussel, een naamloze vennootschap werd opgericht.

De naamloze vennootschap Permeke Invest, voornoemd, werd in de oprichtingsakte krachtens een schriftelijke volmacht vertegenwoordigd door de Heer Blontrock Filiep Jozef, wonende te 8800 Roeselare, Pauwstraat 2 bus A. Krachtens deze volmacht is de naamloze vennootschap Permeke Invest, voornoemd, als oprichter verschenen.

De naamloze vennootschap Mitiska Retail, voornoemd, werd in de oprichtingsakte krachtens een schriftelijke volmacht vertegenwoordigd door de Heer Vanhove Manuel Luc, wonende te 8200 Brugge, Vogelzangdreef 24. Krachtens deze volmacht is de naamloze vennootschap Mitiska Retail, voornoemd, als oprichter verschenen.

UITTREKSEL UIT DE OPRICHTINGSAKTE

NAAM: GECOSIM.

ZETEL: 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 335 A

DUUR: onbepaalde duur.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

0837185125

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

2. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

5. Onderneming in roerende en onroerende goederen; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

6. De organisatie van businessmeetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, met uitzondering van deze activiteiten die overeenkomstig de wet zijn voorbehouden aan vergunninghoudende reisbureaus.

7. Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, rechtspersonen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

KAPITAAL: Het geheel maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd duizend euro nul cent (100.000,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door tienduizend aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/

tienduizendste (1/10.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

onderverdeeld in twee categorieën van aandelen, te weten drieduizend zevenhonderd zevenenzeventig (3.777) aandelen A en zesduizend tweehonderd drieëntwintig (6.223) aandelen B.

BANKATTEST: Het gestorte kapitaal is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE 84 7310 1733 2659 bij de naamloze vennootschap KBC Bank geopend ten name van de naamloze vennootschap GECOSIM in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op achttien april tweeduizend en elf, dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd om door hem te worden bewaard.

VOORKOOPRECHT - VOLGRECHT EN VOLGPLICHT

 Artikel 8  Definities.

Voor de toepassing van de hierna volgende bepalingen worden de volgende begrippen gedefinieerd als volgt:

Controle betekent de bevoegdheid in rechte of in feite om een beslissende invloed uit te oefenen op de aanstelling van de meerderheid van bestuurders of op de oriëntatie van het beleid.

Kandidaat-Overdrager / Overdrager betekent de aandeelhouder die aandelen van de vennootschap wil overdragen / overdraagt.

Kennisgeving betekent een schriftelijke kennisgeving per aangetekend schrijven verstuurd. De Kennisgeving zal geacht worden ontvangen te zijn de eerste werkdag na de datum van afstempeling van het bewijs van aangetekende verzending.

Koper betekent een derde koper (niet-aandeelhouder) die heeft aangegeven alle (en dus niet slechts een deel van de) door de vennootschap uitgegeven aandelen te willen verwerven.

Overdracht van aandelen betekent iedere transactie houdende het afsluiten van overeenkomsten, al dan niet ten bezwarende titel, die tot doel hebben (exemplatief) de verkoop, aankoop, optieverlening, of optieneming, ruil, afstand, inbreng in een vennootschap, overdracht op gelijk welke wijze, alsook elke overdracht bij overlijden, een overdracht ingevolge een aanbod verkregen of ontvangen van een vereffenaar, bewindvoerder, curator of enige gelijkaardige autoriteit die controle uitoefent over de aandeelhouder of over zijn activa, of in het algemeen elke overeenkomst die een onmiddellijke of toekomstige overdracht van aandelen tot voorwerp heeft of die aandelen op enige wijze bezwaart met een zakelijk recht. Ook de wijziging van de Controle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

over een aandeelhouder-rechtspersoon dient met een Overdracht van aandelen te worden gelijkgesteld. De omschrijving  het overdragen van aandelen wordt hierna op dezelfde wijze geïnterpreteerd.

Verbonden Onderneming betekent elke vennootschap of elk investeringsfonds (i) waarover een aandeelhouder rechtstreeks en/of onrechtstreeks Controle uitoefent (Gecontroleerde Onderneming), of (ii) die rechtstreeks en/of onrechtstreeks Controle uitoefent over een aandeelhouder (de Controlerende Onderneming) of (iii) waarvan het bestuur wordt waargenomen door een Gecontroleerde of Controlerende Onderneming;

Volgplichtigen betekent de aandeelhouders die verplicht zijn om hun aandelen tegen dezelfde prijs en verkoopsvoorwaarden aan de Koper over te dragen. Artikel 9  Stand still.

9.1 Behoudens schriftelijke andersluidende overeenkomst mogen de aandelen van de vennootschap gedurende een periode van twee (2) jaar, niet Overgedragen worden.

9.2 Onverminderd bovenvermelde is het voor de duur van de vennootschap de aandeelhouders in elk geval niet toegestaan om slechts een gedeelte van hun aandelen in de vennootschap over te dragen.

Artikel 10  Vrije overdrachten van aandelen.

10.1 De aandelen van de vennootschap mogen vrij worden overgedragen aan een aandeelhouder van dezelfde categorie.

10.2 De Kandidaat-Overdrager mag vrij zijn aandelen overdragen aan (i) een Verbonden Onderneming zolang deze Verbonden Onderneming zich ertoe verbonden heeft de aandelen terug over te dragen aan de Kandidaat-Overdrager op het ogenblik dat de overnemer ophoudt een Verbonden Onderneming van de Kandidaat-Overdrager te zijn of (ii) de vennootschap, via inkoop van eigen aandelen.

10.3 Behoudens unanieme schriftelijke verklaring om afstand te doen van de naleving van de hier vermelde bepalingen, zijn alle andere Overdrachten van aandelen van de vennootschap aan (i) een wederzijdse volgplicht, (ii) een voorkooprecht, (iii) een volgrecht en/of (iv) een aanbiedingsplicht ingevolge de hierna vermelde procedures.

Artikel 11  Wederzijdse volgplicht.

11.1 Elke aandeelhouder heeft het recht om na de periode van stand still zoals vermeld in artikel 9.1 de verkoop van alle aandelen van de vennootschap door alle aandeelhouders aan een Derde na te streven.

Indien één van de aandeelhouders (de "Kandidaat-Overdrager") na de periode van stand still zoals vermeld in artikel 9.1 alle aandelen van de vennootschap zou wensen te verkopen aan een (al dan niet reeds geïdentificeerde) Derde (zoals hierna in Artikel 11.5 gedefinieerd), is hij er toe gehouden de andere aandeelhouders hierover in te lichten door middel van een aangetekende brief met ontvangstbevestiging overeenkomstig Artikel 12 (het "Aanbod"). Dit Aanbod dient op straffe van nietigheid de prijs en de voorwaarden te bevatten waaronder de Kandidaat-Overdrager bereid is zijn aandelen in de vennootschap te verkopen. Dit Aanbod maakt een bindend en onherroepelijk aanbod uit vanwege de Kandidaat-Overdrager met betrekking tot de verkoop van zijn aandelen.

Indien het Aanbod van de Kandidaat-Overdrager het gevolg is van een aanbod van een Derde, dient het Aanbod eveneens de naam van de kandidaat-overnemer (hierna, de "Kandidaat-Overnemer") te vermelden, alsook de met de Kandidaat-Overnemer overeengekomen prijs en voorwaarden. In dat geval moet tevens een verklaring zijn bijgevoegd waarin de Kandidaat-Overnemer verklaart (i) zich te onderwerpen aan de voorkoopprocedure en de volgrechtprocedure vermeld in Artikel 12 en Artikel 13, en (ii) als partij te zullen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

toetreden tot een aandeelhoudersovereenkomst (de

 Aandeelhoudersovereenkomst ), met identieke bepalingen als deze opgenomen in onderhavige statuten, na overname van de aandelen.

Vervolgens hebben de andere aandeelhouders een voorkooprecht op de aandelen van de Kandidaat-Overdrager, overeenkomstig de door de Kandidaat-Overdrager in zijn Aanbod bepaalde prijs en voorwaarden en overeenkomstig de bepalingen van Artikel 12.

11.2 Indien de andere aandeelhouders hun voorkooprecht niet uitoefenen overeenkomstig de door de Kandidaat-Overdrager in zijn Aanbod bepaalde prijs en voorwaarden en overeenkomstig artikel 12 hierna, dan heeft de Kandidaat-Overdrager het recht om binnen een termijn van honderd twintig (120) dagen na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkooprecht, zijn aandelen aan een Derde (de "Koper") te verkopen (vrij van enige voorkooprechten), en zijn de andere aandeelhouders ertoe gehouden, onder de hierna bepaalde voorwaarden, om op eerste schriftelijk verzoek van de Kandidaat-Overdrager alle door haar gehouden aandelen in de vennootschap aan de Koper te verkopen en over te dragen.

De Kandidaat-Overdrager zal de andere aandeelhouders onverwijld inlichten van de verkoop van zijn aandelen aan de Koper, alsook van haar wens om een beroep te doen op de volgplicht van de andere aandeelhouders door middel van een aangetekende brief met ontvangstbevestiging (de "Kennisgeving"). Deze Kennisgeving bevat de naam van de Koper en de met de Koper overeengekomen prijs en voorwaarden.

11.3 Deze wederzijdse volgplicht geldt evenwel slechts op voorwaarde dat de prijs en de voorwaarden van de verkoop van de aandelen van de andere aandeelhouders aan de Koper niet minder gunstig zijn dan (i) de prijs en de voorwaarden overeengekomen tussen de Kandidaat-Overdrager en de Koper voor de verkoop van de aandelen van de Kandidaat-Overdrager, onverminderd Artikel 11.6 hierna en de (ii) prijs en de voorwaarden uiteengezet in het Aanbod.

11.4 De aandelen van de andere aandeelhouders die het voorwerp uitmaken van de Kennisgeving, gaan in eigendom over naar de Koper op dezelfde dag als de overdracht van de aandelen van de Kandidaat-Overdrager in de vennootschap aan de Koper op voorwaarde dat de prijs voor de aandelen van de andere aandeelhouders op het ogenblik van de overdracht wordt betaald op het door deze laatste opgegeven rekeningnummer.

11.5 Onder een  Derde moet worden begrepen elke partij die geen Verbonden Onderneming is.

11.6 Elk bod van een derde op de Aandelen van de vennootschap alsook elk bod van een aandeelhouder op de aandelen van de andere aandeelhouders overeenkomstig Artikel 11.1 dient eveneens betrekking te hebben op de overname van eventuele schuldvorderingen en/of rekeningen-courant die de aandeelhouders (of met haar verbonden vennootschappen in de zin van Artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen) op de vennootschap zouden hebben, alsook de terugbetaling van de bankfinanciering die de vennootschap heeft aangegaan.

Artikel 12 - Voorkooprecht.

12.1 Onverminderd de stand still periode vermeld in Artikel 9.1 zal elke overdracht van aandelen van de vennootschap door één van de aandeelhouders aan een Derde onderworpen zijn aan de voorkooprechten binnen de termijnen en volgens de voorwaarden welke hierna worden beschreven. Bovendien dient de kandidaat-overnemer in geval van overname van aandelen van de vennootschap toe te treden tot de Aandeelhoudersovereenkomst. Het voorkooprecht verbonden aan de Aandelen kan niet worden overgedragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

12.2 Zoals bepaald in Artikel 10 is iedere Overdracht van Aandelen aan een met de overdragende aandeelhouder ("Overdragende Aandeelhouder") Verbonden Onderneming, niet onderworpen aan de voorkooprechten op voorwaarde dat deze Verbonden Onderneming toetreedt tot de Aandeelhoudersovereenkomst. De in dit artikel weergegeven voorkooprechten kunnen worden uitgeoefend wanneer de voornoemde Verbonden Onderneming niet langer verbonden is met de Overdragende Aandeelhouder. Iedere Verbonden Onderneming die, met toepassing van onderhavig artikel, Aandelen verwerft, is gehouden de andere Partij in te lichten wanneer zich een wijziging in de Controle voordoet welke tot gevolg heeft dat de betrokken vennootschap niet langer een met de Overdragende Aandeelhouder Verbonden Onderneming is. In elk geval blijft de Overdragende Aandeelhouder hoofdelijk aansprakelijk voor de nakoming van de Aandeelhoudersovereenkomst door de overnemer. De inlichting van de andere aandeelhouders van deze controlewijziging zal aanleiding geven tot uitoefening van de voorkooprechten op de aandelen van de vennootschap die de voormalige Verbonden Onderneming aanhoudt, waarbij de prijs voor de aandelen in de vennootschap (die de voormalige verbonden vennootschap aanhoudt) gelijk is aan de helft van het netto-actief (artikel 617 Wetboek van vennootschappen) van de vennootschap op het ogenblik van de controlewijziging. De voorkooprechten worden uitgeoefend overeenkomstig dit Artikel 12. In geval er een betwisting is omtrent het bedrag van het netto-actief dan zal dit op verzoek van de meest gerede partij voorgelegd worden aan een onafhankelijk deskundige die door de partijen zal worden aangeduid, of bij ontstentenis van akkoord, door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft.

12.3 Elke Kandidaat-Overdrager dient de andere aandeelhouders hiervan op de hoogte te brengen door middel van een aangetekende brief met ontvangstbevestiging gericht aan de andere aandeelhouders (het "Aanbod"). Het Aanbod dient op straffe van nietigheid het aantal aandelen te vermelden dat de Overdrager wenst over te dragen (de  Aangeboden Aandelen ) (met dien verstande dat de Kandidaat-Overdrager enkel de totaliteit van zijn aandelen kan overdragen, en dus nooit een deel ervan), alsook de prijs en de voorwaarden waartegen de Overdrager zijn Aandelen wenst over te dragen.

Indien het Aanbod van de Overdrager het gevolg is van een aanbod van een Derde, dient het Aanbod eveneens de naam van de kandidaat-overnemer (hierna, de "Kandidaat-Overnemer") te vermelden, alsook de met de Kandidaat-Overnemer overeengekomen prijs en voorwaarden. In dat geval moet tevens een verklaring zijn bijgevoegd waarin de Kandidaat-Overnemer verklaart (i) zich te onderwerpen aan de voorkoopprocedure en de volgrechtprocedure vermeld in onderhavig Artikel 12 en Artikel 13, en (ii) als partij te zullen toetreden tot de Aandeelhoudersovereenkomst, na overname van de Aandelen (de "Verklaring").

Het Aanbod maakt een bindend aanbod uit ten aanzien van de niet-overdragende aandeelhouder. Het Aanbod kan niet worden herroepen zolang de door dit artikel voorgeschreven procedure niet volledig is afgewikkeld.

Vanaf de datum van het Aanbod kunnen de andere aandeelhouders een voorkooprecht uitoefenen overeenkomstig de bepalingen van onderhavig Artikel 12.

12.4 Indien de andere aandeelhouders hun voorkooprecht wensen uit te oefenen, moeten zij de Overdrager hiervan binnen de vijfenveertig (45) kalenderdagen (de "Uitoefenperiode") te rekenen vanaf de ontvangst van het Aanbod in kennis stellen door middel van een aangetekende brief met ontvangstbevestiging.

De toewijzing van de aangeboden aandelen gebeurt door toedoen van de Raad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

van Bestuur tussen alle aandeelhouders, die te kennen gegeven hebben hun voorkooprecht uit te oefenen.

Indien het aantal aandelen, waarop het voorkooprecht werd uitgeoefend, groter is dan het aantal te koop aangeboden aandelen, doordat meerdere begunstigden van het voorkooprecht hun voorkooprecht wensen uit te oefenen, zal de toewijzing van de te koop aangeboden aandelen onder de begunstigden van het voorkooprecht die hun voorkooprecht uitoefenden, gebeuren in evenredigheid van hun aandelenbezit, waarbij de teller van de breuk bepaald wordt door het aandelenbezit van de betrokken aandeelhouder die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen, enerzijds, en waarbij de noemer van de breuk bepaald wordt door het totaal aantal aandelen dewelke eigendom zijn van alle aandeelhouders, die te kennen gegeven hebben hun voorkooprecht te wensen uitoefenen, anderzijds.

Alle getallen die uit de bovenvermelde berekeningen zouden bekomen worden, worden afgerond naar de hogere eenheid, indien de fractie gelijk of hoger is dan de helft en naar de lagere eenheid indien de fractie kleiner is dan de helft. Breukdelen worden door het lot toebedeeld.

12.5 Dit voorkooprecht kan enkel worden uitgeoefend op het geheel van de Aangeboden Aandelen. Indien de andere aandeelhouders hun voorkooprecht niet uitoefenen voor de totaliteit van de Aangeboden Aandelen, dan wordt het voorkooprecht geacht niet te zijn uitgeoefend.

12.6 Indien het voorkooprecht niet werd uitgeoefend binnen de Uitoefenperiode, vervalt het voorkooprecht op de Aangeboden Aandelen en kan de Overdrager zijn Aangeboden Aandelen overdragen aan de Kandidaat-Overnemer of een andere Derde gedurende een periode van honderd twintig (120) kalenderdagen volgend op het verstrijken van de Uitoefenperiode overeenkomstig de prijs en voorwaarden uiteengezet in het Aanbod en overeenkomstig de voorwaarden vervat in Artikels 11.2 en 11.3.

12.7 De voorkooprechten worden uitgeoefend aan de prijs en voorwaarden uiteengezet in het Aanbod. De prijs moet worden betaald binnen de dertig kalenderdagen te rekenen van de datum van de definitieve uitoefening van de voorkooprechten. De Overdracht van de Aandelen grijpt van rechtswege plaats op het ogenblik van de betaling van de prijs. Artikel 11.6 zal mutatis mutandis van toepassing zijn.

12.8 Elke overdracht van aandelen in strijd met de bepalingen van dit artikel 12, is niet tegenwerpelijk aan de vennootschap noch aan de andere aandeelhouders, onverminderd het recht van de andere aandeelhouders om hun bijkomende schade te bewijzen.

Artikel 13  Volgrecht.

13.1 Indien, onverminderd de stand still bepalingen vermeld in Artikel 9.1, één van de aandeelhouders overeenkomstig Artikel 11 haar intentie meedeelt om het geheel van haar aandelen in de vennootschap over te dragen aan (een al dan niet geïdentificeerde) Derde, kunnen de andere aandeelhouders, indien zij hun voorkooprecht niet uitoefenen, binnen dezelfde termijn van vijfenveertig (45) kalenderdagen als bepaald in Artikel 12.4, van de Overdrager eisen dat de Kandidaat-Overnemer (wanneer er ook effectief een Derde is die uiteindelijk een geldig aanbod heeft uitgebracht) het geheel van haar aandelen verwerft aan de prijs en voorwaarden beschreven in het Aanbod op de dag dat de overdracht wordt gerealiseerd.

13.2 Elk bod van een Derde op de Aandelen van de vennootschap dient eveneens betrekking te hebben op de overname van eventuele schuldvorderingen en/of rekeningen-courant die de aandeelhouders (of met haar verbonden vennootschappen in de zin van Artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen) op de vennootschap zouden hebben. Artikel 11.6 zal mutatis

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

mutandis van toepassing zijn.

13.3 Beide overdrachten zullen tegelijkertijd plaatsvinden. De prijs moet worden betaald binnen de dertig kalenderdagen te rekenen van de datum van de definitieve uitoefening van het volgrecht. De overdracht van de aandelen van de andere aandeelhouders grijpt van rechtswege plaats op het ogenblik van de betaling van de prijs.

Artikel 14  Aanbiedingsplicht.

14.1 Indien:

(a) een aandeelhouder onherroepelijk in staat van faillissement is verklaard of ten aanzien van hem de wettelijke schuldenregeling van toepassing is verklaard;

(b) opschorting van betaling is verleend aan een aandeelhouder;

(c) een aandeelhouder natuurlijke persoon overlijdt;

(d) een aandeelhouder wordt ontbonden of ophoudt te bestaan;

(e) een aandeelhouder een rechtspersoon is en een verandering van Controle ondergaat.

moeten de aandelen die de betrokken aandeelhouder houdt, worden aangeboden tegen marktconforme voorwaarden (voor punt (e) overeenkomstig artikel 12.2) aan de overige aandeelhouders door middel van een Kennisgeving door de respectievelijke aandeelhouder of, al naargelang het geval, zijn rechtsopvolger(s), vereffenaar, bewindvoerder, curator of enige gelijkaardige autoriteit die controle uitoefent over de aandeelhouder of zijn activa, aan de Raad van Bestuur uiterlijk dertig (30) dagen nadat een geval als hiervoor bedoeld zich voordoet.

14.2 De artikelen 10, 11, 12 en 13 zijn, waar mogelijk, overeenkomstig van toepassing.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist aantal bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap. De raad van bestuur bestaat uit ten minste één (1) en maximum twee (2) A-bestuurders, en ten minste twee (2) en maximum drie (3) B-bestuurders. Onder A-bestuurders dienen verstaan te worden de bestuurders die werden voorgedragen door de meerderheid van de houders van de aandelen van de categorie A. Onder B-bestuurders dienen verstaan te worden de bestuurders die werden voorgedragen door de meerderheid van de houders van de aandelen van de categorie B.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Een verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meerdere van zijn leden, die dan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, of aan één of meerdere personen buiten haar leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

In het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: 1. De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, in en buiten rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door een A-bestuurder en een B-bestuurder, die gezamenlijk moeten optreden.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of de gedelegeerden voor dit bestuur die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand mei om elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vijfentwintig mei tweeduizend en dertien.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Om tot de vergadering te worden toegelaten mag de raad van bestuur in de bijeenroepingen eisen dat de houders van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen. Elke aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet aandeelhouder indien hijzelf of de gemachtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten. De raad van bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden gedeponeerd vijf volle dagen vóór de algemene vergadering.

BOEKJAAR/EERSTE BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

WINSTVERDELING: Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders, alles onder voorbehoud van de beperkingen voorzien in artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de voorschriften van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

WIJZE VAN VEREFFENING: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMINGEN: Met eenparigheid van stemmen benoemen de oprichters als

eerste bestuurders voor een termijn van zes jaar:

1) op voordracht van de meerderheid van de houders van de aandelen van de categorie A:

- de Heer Coeman, Bart Achiel, wonende te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 335 bus A;

- Permeke Invest, naamloze vennootschap, voornoemd. Als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid de Heer Coeman Bart, voornoemd.

2) Op voordracht van de meerderheid van de houders van de aandelen van de categorie B:

- Boston, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1702 Groot-Bijgaarden, Pontbeekstraat 2, ondernemingsnummer 0425.523.954 rechtspersonenregister Brussel. Als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid: de Heer Geuten, Luc Marie Casimir, wonende te 9070 Destelbergen, Puntweg 28;

- Arlini, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1702 Groot-Bijgaarden, Pontbeekstraat 2, ondernemingsnummer 0416.867.792 rechtspersonenregister Brussel. Als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid: Mevrouw Carpentier, Sylvie Lea Willy, wonende te 9070 Destelbergen, Puntweg 28;

- Ivco, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met

maatschappelijke zetel te 1701 Dilbeek, Vlazendaallaan 22,

ondernemingsnummer 0463.083.542, rechtspersonenregister Brussel. Als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid de Heer Deturck Michiel, wonende te 1701 Dilbeek, Vlazendaallaan 22.

VOLMACHT: De oprichters en de aldus benoemde bestuurders stellen als bijzondere gevolmachtigde aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lievens Accountancy Services, met zetel te 8200 Brugge, Wittemolenstraat 47, ondernemingsnummer 0449.630.533, alsook haar aangestelden en bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor beredeneerd uittreksel uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GECOSIM

Adresse
GISTELSTEENWEG 335, BUS A 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande