GEDAN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEDAN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.868.445

Publication

10/01/2014
ÿþin de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

U.. 24c1 tti ~stb Cie3

rechtbank van kocishandLA KDE

: >'r

3 DEC. 201

ge1rfier.

~-4N1' {['.Ite

uhII *14011761*

Ondernemingsnr ; 0539.868.445

Benaming

;vOiu.t~ GEDAN INVEST

(verkort)

Rechtsvorm+ : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 8460 Oudenburg, Oude Brugseweg, 246

tvolli~di adres)

Onder,»:eri, cyste ° Kapitaalverhoging inbreng in natura

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 27.12.2013, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA GEDAN INVEST volgende beslissingen genomen heeft:

a) Kapitaalsverhoging door inbreng van aandelen

De voorzitter leest de in agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders verklaren dat alhoewel zij minder dan vijftien dagen geleden in het bezit werden gesteld van de hiernavermelde verslagen, zij deze grondig hebben kunnen lezen, zij de inhoud ervan verstaan en ten volle begrijpen, en zij geen verdere vragen omtrent deze verslagen hebben. Het betreft volgende verslagen:

- het verslag opgemaakt door de BV CVBA ERNST & YOUNG, LIPPENS & RABAEY AUDIT, vertegenwoordigd door Mevrouw Leen Defoer, Bedrijfsrevisor, te 9000 Gent, Moutstraat, 54, de dato 23.12.2013, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen;

- het verslag opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

Deze verslagen worden aangehecht om mee neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennoten verklaren voorafgaandelijk aan dezer een kopij van deze verslagen ontvangen te hebben, en er op voldoende wijze kennis van genomen te hebben. Deze rapporten roepen geen enkele bemerking op vanwege de vennoten, en zij verklaren de inhoud ervan, met inbegrip van de conclusies, zonder meer te aanvaarden.

Op basis van voomoemde verslagen beslist de vergadering met unanimiteit van stemmen om:

1) het voorstel van de Heer VAN DOSSELAER Danny, voormeld, om over te gaan tot verhoging van het kapitaal met zeshonderd zevenennegentigduizend euro (697.000,00 EUR) door middel van inbreng van 375 aandelen in de BVBA GEDAN, waardoor het kapitaal wordt verhoogd met zeshonderd zevenennegentigduizend euro (697.000,00 EUR), in het kapitaal van onderhavige vennootschap, te aanvaarden;

De Algemene Vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om deze inbreng te vergoeden met uitgifte van zesduizend negenhonderd zeventig (6.970) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrenger, zijnde de Heer VAN DOSSELAER Danny, voormeld, worden toegekend.

De Heer VAN DOSSELAER Danny, voormeld, verklaart volkomen op de hoogte te zijn, zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap.

De Heer VAN DOSSELAER Danny, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk al hetgeen voorafgaat, en hij bevestigt de voormelde inbreng te verrichten.

2) het voorstel van de huwgemeenschap bestaande tussen de Heer VAN DOSSELAER Danny  Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick, beiden voormeld, om over te gaan tot verhoging van het kapitaal met honderd achttienduizend euro (118.000,00 EUR) door middel van inbreng van 50 aandelen in de BVBA AMIC, waardoor het kapitaal wordt verhoogd met honderd achttienduizend euro (118.000,00 EUR), in het kapitaal van onderhavige vennootschap, te aanvaarden;

De Algemene Vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om deze inbreng te vergoeden met uitgifte van duizend honderdtachtig (1.180) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrenger, zijnde de huwgemeenschap bestaande tussen de Heer VAN DOSSELAER Danny  Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick, beiden voormeld, worden toegekend.

cm de; :a.etf. LA.< varmeidarn 1 1s1.)_:n1 s:, hual.1311aohe9J 4îAei d[ i,iSi.r3,{!9*es"t31t1id4 '3;,.asiS 41L1_'ii e31# JC pF.fsQfol51{2119

r)~"1:~':~1e, ric" ré'r:Ílt:lnPisrrort een %t,)tel%" x+^ Ys--)r" df r], tl t" ^ ,Ifrt.".1')F,,,110r,l(iN1R1,

1je:" 44 1`e.)$(3 :_+r+ n1 ti I,{cl',Iflÿ,

Bijlagen bij het-Belgisch Staatsblad 10/01/2014 = Annexes dtt Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur bèlge

De huwgemeenschap bestaande tussen de Heer VAN DOSSELAER Danny  Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick, beiden voormeld, verklaart volkomen op de hoogte te zijn, zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap.

De huwgemeenschap bestaande tussen de Heer VAN DOSSELAER Danny  Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick, beiden voormeld, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk al hetgeen voorafgaat, en bevestigt de voormelde inbreng te verrichten.

VOORWAARDEN VAN DE INBRENGEN

De inbreng wordt door alle voormelde partijen gedaan onder alle rechten en verplichtingen vermeld in het bijzonder verslag van het Bestuursorgaan en het verslag van de Bedrijfsrevisor, beiden uitvoeriger voormeld, waarnaar de comparanten verwijzen.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhogingen gerealiseerd zijn.

b) Wijziging van artikel 5 van de statuten

Ingevolge voorgaande beslissingen beslist de algemene vergadering unaniem artikel 5 van de statuten

integraal te schrappen en voortaan vast te stellen als volgt:

"Artikel 5 : Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op negenhonderd vijftienduizend euro (915.000,00 EUR). Het is verdeeld in

negenduizend honderdvijftig (9.150) aandelen zonder nominale waarde die elk één/negenduizend

honderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.".

c) Toekenning van bevoegdheden aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de genomen besluiten

De vergadering verleent aan het bestuursorgaan alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te

voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten.

d) Coördinatie van de statuten

De vergadering besluit de statuten te coördineren en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van

koophandel.

STEMMING

Alle beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

-- Voor eensluidend analytisch uittreksel --

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte - Gecoördineerde Statuten (getekend

geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

()f` c[M Iadt_tr, hiz :<erfxre:civ14 F:.cto bi:<dlTt tin IlC1,,{)SnI'Ji'tElC7 4'30 :.ic 1SCIIj7T uI°.F ft3'1« rfi,,C_frl8 rf.z,'11; ?'Ar. f1,? fl';f9.C1("

Ctu4 r,ef]r} ri 'ocrltCpti?rstf" "1 íG9 a2-17.eC" v?i '18ft{t^f1 7 i%.'T}C:.f<.IlvoSNr;I'4C'11

L+~a~,r~ i\F.-sm;tly r,an,~t~'yr," ning

11/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11U31,111.711111111,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I i

,veoergand ter griï-as

rechtbank k kec2Qh:=n -' ='! Brugge - afdaltnL~ t~:_

op 0 2 0 ifT. 209ril;tie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : c' S. 35 . $ 41715 Benaming

(voluit) ; GEDAN INVEST (verkort) "

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : $460 Oudenburg, Oude Brugseweg, 246

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 01.10.2013 waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt váár registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, blijkt :

Dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken :

- Oprichter : 1° De Heer VAN DOSSELAER Danny Prosper Augusta, geboren te Beveren op 12 november 1967, rijksregisternummer 671112 277-71, echtgenoot van Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick, wonende te 8460 Oudenburg, Oude Brugseweg, 246; 2° Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick Magda, geboren te Oostende op 6 augustus 1970, rijksregisternummer 700806 054-31, echtgenote van de Heer VAN DOSSELAER Danny, wonende te 8460 Oudenburg, Oude Brugseweg, 246;

- Naam : "GEDAN INVEST';

Zetel : 8460 Oudenburg, Oude Brugseweg, 246;

- Doel : De vennootschap heeft tot doel

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon en zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen, die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer' en beleggingsadvies

a. in eigen naam en voor eigen rekening kopen en verkopen, bouwen en verbouwen, huren en verhuren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, exploiteren, promoveren, valoriseren, inrichten, uitrusten van onroerende goederen, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing en verwerven en toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen ; de verhuur en handel in onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

b.het uitoefenen van management, consulting en beheersactiviteiten. Deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het. verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, human ressources, producten en eveneens hun' ontwikkeling, processing en bestuur ; prospectie, dienstverlening en advies;

c. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere' roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen

d. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

e. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, koop- en verkoop van onroerende goederen of onroerende rechten; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard ;

f. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ; bedrijfsbeheer en bedrijfsleiding;

g.het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa ;

h. het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

L het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden of het verlenen van aval voor die schulden;

j. het fabriceren en verhandelen van (prefab)betonelementen;

k. groot- en kleinhandel in bouwstoffen;

I. aan- en verkoop, verhuren, leasen van allerlei materiaal en voertuigen;

m. het optreden als veiligheidscoördinator (zowel in de fase van ontwerp ais in de fase van uitvoering) ten behoeve van de bouwsector en aanverwante sectoren, daarin het optreden als preventieadviseur;

n. alle activiteiten en werkzaamheden als EPB-verslaggever alsmede het afleveren van de nodige attesten.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het vertonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel. Hiervoor mag zij investeringen en belegging uitvoeren zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen.

Zij zal het beschikbare vermogen beheren als goed huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijzeh en manieren die zij het best geschikt zou achten.

- Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

- Kapitaal : Het kapitaal is vastgesteld op honderdduizend euro (100.000 EUR). Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het is volledig volstort (KBC Bank) ten belope van 100.000,00 EUR als volgt

- De Heer VAN DOSSELAER Danny, voornoemd, een totaal bedrag van zestigduizend euro (60.000,00 EUR), zodat hij niets meer dient te volstorten;

- Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick, voornoemd, een totaal bedrag van veertigduizend euro (40.000,00

EUR) zodat zij niets meer dient te volstorten.

- Boekjaar : vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar.

- Jaarlijkse Algemene Vergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand maart om 20H00 op de maatschappelijke zetel.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met.of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden, Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

- Winstverdeling ; Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene Vergadering

De komparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van de nodige stukken op de Griffie van de bevoegde

Rechtbank van Koophandel en zal afgesloten worden op 30 september 2014.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op tweede dinsdag van de maand maart 2015 om 20H00 gehouden

worden.

2. Benoeming zaakvoerders.

De algemene vergadering stelt aan tot onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

1° De Heer VAN DOSSELAER Danny Prosper Augusta, geboren te Beveren op 12 november 1967,

rijksregisternummer 671112 277-71, echtgenoot van Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick, wonende te 8460

Oudenburg, Oude Brugseweg, 246;

Dewelke uitdrukkelijk verklaart zijn mandaat te aanvaarden;

behouden

aan aan het Belgisch Staatsblad

K~+

. r

2° Mevrouw VANDENSTÉENDAM Annick Magda, geboren te Oostende op 6 augustus 1970, rijksregisternummer 700806 054-31, echtgenote van de Heer VAN DOSSELAER Danny, wonende te 8460 Oudenburg, Oude Brugseweg, 246;

Dewelke uitdrukkelijk verklaart haar mandaat te aanvaarden;

3. Benoeming commissaris.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan ie stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, sinds 1 juni 2013, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid , heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

5. Volmacht,

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde , personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot ' indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, de aanvraaglwijziging/schrapping van inschrijving in de KBO na te streven, alle BTW- en belastingsformaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren, met name: de BVBA FIMACO, te 8400 Oostende, Heilig-Hartlaan, 15,

- - Voor eensluidend analytisch uittreksel 

(getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

Worden tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de kaatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de snstrstrnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11U31,111.711111111,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I i

,veoergand ter griï-as

rechtbank k kec2Qh:=n -' ='! Brugge - afdaltnL~ t~:_

op 0 2 0 ifT. 209ril;tie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : c' S. 35 . $ 41715 Benaming

(voluit) ; GEDAN INVEST (verkort) "

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : $460 Oudenburg, Oude Brugseweg, 246

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 01.10.2013 waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt váár registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, blijkt :

Dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken :

- Oprichter : 1° De Heer VAN DOSSELAER Danny Prosper Augusta, geboren te Beveren op 12 november 1967, rijksregisternummer 671112 277-71, echtgenoot van Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick, wonende te 8460 Oudenburg, Oude Brugseweg, 246; 2° Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick Magda, geboren te Oostende op 6 augustus 1970, rijksregisternummer 700806 054-31, echtgenote van de Heer VAN DOSSELAER Danny, wonende te 8460 Oudenburg, Oude Brugseweg, 246;

- Naam : "GEDAN INVEST';

Zetel : 8460 Oudenburg, Oude Brugseweg, 246;

- Doel : De vennootschap heeft tot doel

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon en zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen, die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer' en beleggingsadvies

a. in eigen naam en voor eigen rekening kopen en verkopen, bouwen en verbouwen, huren en verhuren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, exploiteren, promoveren, valoriseren, inrichten, uitrusten van onroerende goederen, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing en verwerven en toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen ; de verhuur en handel in onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

b.het uitoefenen van management, consulting en beheersactiviteiten. Deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het. verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, human ressources, producten en eveneens hun' ontwikkeling, processing en bestuur ; prospectie, dienstverlening en advies;

c. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere' roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen

d. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

e. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, koop- en verkoop van onroerende goederen of onroerende rechten; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard ;

f. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ; bedrijfsbeheer en bedrijfsleiding;

g.het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa ;

h. het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

L het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden of het verlenen van aval voor die schulden;

j. het fabriceren en verhandelen van (prefab)betonelementen;

k. groot- en kleinhandel in bouwstoffen;

I. aan- en verkoop, verhuren, leasen van allerlei materiaal en voertuigen;

m. het optreden als veiligheidscoördinator (zowel in de fase van ontwerp ais in de fase van uitvoering) ten behoeve van de bouwsector en aanverwante sectoren, daarin het optreden als preventieadviseur;

n. alle activiteiten en werkzaamheden als EPB-verslaggever alsmede het afleveren van de nodige attesten.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het vertonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel. Hiervoor mag zij investeringen en belegging uitvoeren zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen.

Zij zal het beschikbare vermogen beheren als goed huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijzeh en manieren die zij het best geschikt zou achten.

- Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

- Kapitaal : Het kapitaal is vastgesteld op honderdduizend euro (100.000 EUR). Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het is volledig volstort (KBC Bank) ten belope van 100.000,00 EUR als volgt

- De Heer VAN DOSSELAER Danny, voornoemd, een totaal bedrag van zestigduizend euro (60.000,00 EUR), zodat hij niets meer dient te volstorten;

- Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick, voornoemd, een totaal bedrag van veertigduizend euro (40.000,00

EUR) zodat zij niets meer dient te volstorten.

- Boekjaar : vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar.

- Jaarlijkse Algemene Vergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand maart om 20H00 op de maatschappelijke zetel.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met.of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden, Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

- Winstverdeling ; Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene Vergadering

De komparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van de nodige stukken op de Griffie van de bevoegde

Rechtbank van Koophandel en zal afgesloten worden op 30 september 2014.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op tweede dinsdag van de maand maart 2015 om 20H00 gehouden

worden.

2. Benoeming zaakvoerders.

De algemene vergadering stelt aan tot onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

1° De Heer VAN DOSSELAER Danny Prosper Augusta, geboren te Beveren op 12 november 1967,

rijksregisternummer 671112 277-71, echtgenoot van Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick, wonende te 8460

Oudenburg, Oude Brugseweg, 246;

Dewelke uitdrukkelijk verklaart zijn mandaat te aanvaarden;

behouden

aan aan het Belgisch Staatsblad

K~+

. r

2° Mevrouw VANDENSTÉENDAM Annick Magda, geboren te Oostende op 6 augustus 1970, rijksregisternummer 700806 054-31, echtgenote van de Heer VAN DOSSELAER Danny, wonende te 8460 Oudenburg, Oude Brugseweg, 246;

Dewelke uitdrukkelijk verklaart haar mandaat te aanvaarden;

3. Benoeming commissaris.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan ie stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, sinds 1 juni 2013, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid , heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

5. Volmacht,

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde , personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot ' indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, de aanvraaglwijziging/schrapping van inschrijving in de KBO na te streven, alle BTW- en belastingsformaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren, met name: de BVBA FIMACO, te 8400 Oostende, Heilig-Hartlaan, 15,

- - Voor eensluidend analytisch uittreksel 

(getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

Worden tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de kaatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de snstrstrnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

26/02/2015
ÿþF

N,ad Ward tt t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

FEB 2015

Gent Afdethostende

De griffier

Ondernemingsnr : 0539,868.445

Benaming

(voluit) : GEDAN INVEST

(verkort) .

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8460 Oudenburg, Oude Brugseweg, 246 (volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging inbreng in natura

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 27.01.2015, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA GEDAN INVEST volgende beslissingen genomen heeft;

a) Kapitaalsverhoging door inbreng van speciën

" De vergadering beslist met unanimiteit der stemmen om over te gaan tot een verhoging van het maatschappelijk kapitaal door middel van een inbreng in speciën waardoor het kapitaal wordt verhoogd met TWEEHONDERDDUIZEND EURO (200.000,00 EUR), met de uitgifte van TWEEDUIZEND (2.000) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrengers worden toegekend. Zodoende wordt het kapitaal gebracht van negenhonderd vijftienduizend euro (915.000,00 EUR) op één miljoen honderd vijftienduizend euro (1.115.000,00 EUR).

De vergadering stelt vast dat alle vennoten aanwezig zijn, en dat de vennoten verklaren wat volgt

- Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick, voormeld, verklaart volkomen op de hoogte te zijn, zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap.

Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick, voormeld, verzaakt aan de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht, en zij wenst haar voorkeurrecht niet uit te oefenen, en aldus niet in te tekenen op voormelde kapitaalsverhoging.

- De huwgemeenschap bestaande tussen de Heer VAN DOSSELAER Danny en Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick, beiden voormeld, voor dewelke Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick, voormeld, verklaart op te treden, verklaart volkomen op de hoogte te zijn, zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap.

De huwgemeenschap bestaande tussen de Heer VAN DOSSELAER Danny en Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick, beiden voormeld, voor dewelke Mevrouw VANDENSTEENDAM Annick, voormeld, verklaart op te treden, verzaakt aan de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht, en zij wenst haar voorkeurrecht niet uit te oefenen, en aldus niet ln te tekenen op voormelde kapitaalsverhoging.

- de Heer VAN DOSSELAER Danny, voormeld, verklaart volkomen op de hoogte te zijn, zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap.

De Heer VAN DOSSELAER Danny, voormeld, verklaart op heden een vennoot te zijn, en wenst in te tekenen ap een bedrag van TWEEHONDERDDUIZEND EURO (200.040,00 EUR) van voormelde kapitaalsverhoging.

De Heer VAN DOSSELAER Danny, voormeld, overhandigt bij deze een attest van blokkering van speciën, uitgegeven door de KBC Bank, gedateerd 19 januari 2015 waaruit blijkt dat een bedrag van TWEEHONDERDDUIZEND EURO (200.000,00 EUR) op rekening BE15-7410-0571-0730 ter beschikking van de vennootschap staat.

De algemene vergadering neemt kennis van het voorgaande, en stelt vast dat de Heer VAN DOSSELAER Danny, voormeld, ingetekend heeft op de totaliteit van de kapitaalverhoging, en dat zijn aandeel volstort is ten belope van TWEEHONDERDDUIZEND EURO (200.000,00 EUR), zodat hij niets meer zal dienen te volstorten.

De Algemene Vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om deze inbreng te vergoeden met uitgifte van tweeduizend (2.000) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrenger, zijnde de Heer VAN DOSSELAER Danny, voormeld, worden toegekend.

De Heer VAN DOSSELAER Danny, voormeld, verklaart dat deze speciën niet het voorwerp uitmaken van enige betwisting, overdracht of inbeslagname.

Bijiageirbi liet Belgist Staatsbladl 26102

u 111

15 1665+

op de laat brz van t ru:c F verrnelderr . Recto , Naarn en hoedanewid van de instrumenterende nnta+rs hetziJ van de pe,sofo)n(en)

bevoegd de eachtspersoun ten aanzien van darden te yertegen:roordiben

Verso : haam en hancdeherling

[)e vergadering stelt vast dat op heden de totaliteit vande verhoging van het maatschappelijk kapitaal door

middel van een in breng in speciën gerealiseerd is.

c e aandeelhouders, allen voormeld, aanvaarden uitdrukkelijk af hetgeen voorafgaat, en zij bevestigen de

onderscheiden voormelde inbreng te verrichten en te aanvaarden. De Algemene Vergadering beslist met

unarlimiteit der stemmen dat de voormelde inbreng gerealiseerd is.

0e algemene vergadering stelt vast dat de voorgestelde kapitaalsverhoging volledig geplaatst is en volstort

is ten belope van TWEEHONDERD DUIZEND EURO (200.000,00 EUR).

tje vergadering beslist artikel 5 der statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"Artikel 5 : Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op één miljoen honderd vijftienduizend euro (1.115.000,00 E). Het is verdeeld in

elfduizend honderd vijftig (11.150) aandelen zonder nominale waarde die elk één/elfduizend honderd vijftigste

van het kapitaal vertegenwoordigen.".

b) Toekenning van bevoegdheden aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de genomen besluiten

de vergadering verleent aan het bestuursorgaan alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te

voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten.

e) Coördinatie van de statuten

de vergadering besluit de statuten te coördineren en neer te (eggen op de griffie van de rechtbank van

koophandel.

STEMMING

Alle beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

~-- Voor eensluidend analytisch uittreksel 

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte - Gecoördineerde Statuten (getekend

geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

; Voor-

e bohouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgistlt Staatslilad = 2fi/02'/2U1S ="Annexes du 1GTóniteur-lïëTgë

Op de íaatsie biz. van puik e vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persot0)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Neanz en handtekening

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 14.03.2017, NGL 02.05.2017 17109-0316-016

Coordonnées
GEDAN INVEST

Adresse
OUDE BRUGSEWEG 246 8460 OUDENBURG

Code postal : 8460
Localité : OUDENBURG
Commune : OUDENBURG
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande