GEDAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEDAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.887.773

Publication

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 22.02.2014, NGL 20.03.2014 14069-0153-010
12/08/2013
ÿþ?la

Voor-

behoudi

aan he

Belgisc

Staatsbl

Ondernemingsnr : 0439.887.773

Benaming

(voluit) : GEDAR

(verkort) :

TEURBI,I-GE NEERGELEGD

-03- '2`,73 2 3, 07, 2013

;H STAATa3V,i)

REGHTBAPIK- KC30RHAialaEL-

----

KORTRIJK



MON

D5

BELGlS(

1IIH11llhI!1~535<uiuiu~~u

+1312



Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

(volledig adres)

Zetel : Lode.wi312 ckt. leaketto& 44r41 .º% eg7° ~~egefm

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER  ZETELVERPLAATSING - VERSLAGEN

VAN DE ZAAKVOERING EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR- KAPITAALVERHOGINGEN

 DOELWIJZIGING  STATUTENWIJZIGINGEN

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en van het daaropvolgende besluit van de

zaakvoerder de dato 11 juni 2013 blijkt:

I. Het ontslag als zaakvoerder, met ingang van 11 juni 2013, van de heer Rik DE JONCKHEERE, wonende te 8850 Ardooie, Ysselmeersstraat 12

II. De benoeming als zaakvoerder, met ingang van 11 juni 2013, van de heer Frederic BULCAEN, wonende te 9810 Eke, Zonnestraat 2D.

In deze hoedanigheid zal de zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen overeenkomstig de statuten.

III. De verplaatsing van de zetel van de vennootschap, met ingang van 11 juni 2013, van 8870 Izegem Lodewijk de Raetlaan 41/1, naar 8791 Beveren-Leie, Grote Heerweg 67 Uit de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Sylvie DELCOUR te Dottignies op vijf juli tweeduizend dertien, werd beslist:

EERSTE BESLUIT

Na voorlezing door de voorzitter van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "Bedrijfsrevisor Bart Bosman", vertegenwoordigd door de Heer Bart BOSMAN, opgesteld op drie juli tweeduizend dertien in uitvoering en bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, alsmede van het verslag van de zaakvoering, opgesteld op drie juli tweeduizend dertien, in uitvoering en bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, naar aanleiding van de hieronder beschreven inbreng in natura en de daarmee gepaard gaande kapitaalverhoging, bespreekt de vergadering deze documenten.

Met het oog op de inbreng in natura door ..., beslist de vergadering om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met eenenzestigduizend achthonderd en zeven euro vierentachtig cent (¬ 61.807,84), om het kapitaal te brengen van dertigduizend vijfhonderd euro (¬ 30.500,00) op tweeënnegentigduizend driehonderd en zeven euro vierentachtig cent (¬ 92.307,84), door het creëren en uitgeven van tweehonderd drieënvijftig (253) nieuwe aandelen, tegen de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderd achtenzeventigste (l/378ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

Deze tweehonderd drieënvijftig (253) nieuw gecreëerde aandelen zullen delen in de winsten vanaf heden.

Deze tweehonderd drieënvijftig (253) nieuw gecreëerde aandelen worden onderschreven tegen het bedrag van tweehonderd vierenveertig euro dertig cent (244,30 EUR), hetzij tegen het globale bedrag

Op-doiaatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

van eenenzestigduizend achthonderd en zeven euro vierentachtig cent (¬ 61,807,84), en zijn te volstorten door inbreng in natura ten belope van eenenzestigduizend achthonderd en zeven euro vierentachtig cent (¬ 61.807,84), waardoor er geen uitgiftepremie ontstaat.

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat, na de verwezenlijking van de inbreng door ..., het kapitaal van de vennootschap gebracht is op tweeënnegentigduizend driehonderd en zeven euro vierentachtig cent (¬ 92.307,84), vertegenwoordigd door driehonderd achtenzeventig (378,-) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderd achtenzeventigste (1/3785ie) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist om de bestaande driehonderd achtenzeventig aandelen op te splitsen in drie, waarbij tegen afgifte van één aandelen, drie aandelen warden afgegeven. Dientengevolge wordt het kapitaal vertegenwoordigd door duizend honderd vierendertig (1.134) aandelen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met driehonderd vijfenvijftigduizend vijfhonderd achtenzeventig euro drieënnegentig cent (¬ 355.578,93), om het kapitaal te brengen van tweeënnegentigduizend driehonderd en zeven euro vierentachtig cent (¬ 92.307,84) op vierhonderd zevenenveertigduizend achthonderd zesentachtig euro zevenenzeventig cent (¬ 447.886,77), door het creëren en uitgeven van eenennegentigduizend honderd zeventig (91.170) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeënnegentigduizend driehonderd en vierde (1/92.3041 van het kapitaal vertegenwoordigen, welke aandelen worden uitgegeven tegen boekhoudwaarde na de eerste kapitaalsverhoging, ad drie euro negentig cent (¬ 3,9) per aandeel, hetzij tegen de globale prijs van driehonderd vijfenvijftigduizend vijfhonderd achtenzeventig euro drieënnegentig cent (¬ 355.578,93), zonder uitgiftepremie.

Alle aandelen zijn te volstorten door inbreng in geld. Op ieder aandeel dient minstens één/vijfde (1/5de) te worden gestort.

Deze eenennegentigduizend honderd zeventig (91.170) nieuw gecreëerde aandelen zullen delen in de winsten vanaf heden.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat, na verwezenlijking van de inbrengen door ..., de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en het kapitaal van de vennootschap is gebracht op vierhonderd zevenenveertigduizend achthonderd zesentachtig euro zevenenzeventig cent (¬ 447.886,77), vertegenwoordigd door tweeënnegentigduizend driehonderd en vier (92.304) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/ tweeënnegentigduizend driehonderd en vierde (1/92.304de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering beslist het artikel vijf van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen

besluiten.

Te dien einde beslist de vergadering om de tekst van artikel vijf van de statuten vast te leggen als

volgt:

"ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd zevenenveertigduizend achthonderd

zesentachtig euro zevenenzeventig cent (¬ 447.886,77) en is verdeeld in tweeënnegentigduizend

driehonderd en vier (92.304) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder

een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Plaatsing - Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst.

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door het bestuursorgaan vastgestelde tijdstippen volgestort worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de werkelijke betaling.

Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de eerste verwittiging kan geschieden, en die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, kan het bestuursorgaan de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de vennoot te vorderen. Het bestuursorgaan heeft eveneens de mogelijkheid om de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze te verkopen. Naast de prijs voor de verkoop van de aandelen zal het bestuursorgaan de nodige som ter volstorting vragen aan de koper.

De prijs voor de verkoop van de aandelen zal in de eerste plaats aangewend worden tot de vergoeding van de kosten van de verkoop, de verlopen intresten en de kosten van aanmaning. Het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot.

Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot inkoop overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, mits de prijs gelijk is aan de uitgifteprijs van de betrokken aandelen, verminderd met het niet volgestorte gedeelte.

In geval van verkoop van de aandelen zullen deze onderworpen zijn aan de voorkoop- en

goedkeuringsprocedure zoals hierna voorzien in de statuten.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de vennoten is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis steilen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden In de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan worden ingeschreven door personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op deze aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal."

NEGENDE BESLUIT

VERSLAG

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder

met uiteenzetting van omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel en van de aangehechte balans; de vennoten erkennen een kopie ontvangen

te hebben van dit verslag en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder blijft hieraan gehecht.

De vennoten keuren de balanstoestand afgesloten op elf juni tweeduizend dertien, uitsluitend in

het vooruitzicht van de doelwijziging, goed.

BESLISSING

De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap, zoals dat thans is uiteengezet in artikel 3 van de statuten, te vervangen, als volgt:

"De vennootschap heeft als doel:

I. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

H. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijkvoorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van hetgeheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist het artikel drie van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen

besluiten.

Te dien einde beslist de vergadering om de tekst van artikel drie van de statuten vast te leggen als

volgt:

"ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft als doel:

I. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

ELFDE BESLUIT

De vergadering beslist het artikel twee van de statuten aan te passen aan de beslissing van de zaakvoerder genomen op elf juni tweeduizend dertien, ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, waarbij de zetel werd verplaatst naar huidig adres te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Grote Heerweg nummer 67.

Te dien einde beslist de vergadering om de tekst van artikel twee van de statuten vast te leggen als volgt:

"ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Grote Heerweg

nummer 67.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België,

bij enkel besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen,

agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten."

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de mogelijkheid tot het houden van een

algemene vergadering op afstand.

Te dien einde beslist de vergadering om de tekst van artikel achttien van de statuten vast te leggen

als volgt:

"ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de

laatste zaterdag van de maand februari om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is,

wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens

andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden

hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen

agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

q 7

. "

x" ' $

lk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Vergadering op afstand

De vennoten hebben de mogelijkheid om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Voor de toepassing van het voorgaande lid moet de vennootschap de hoedanigheid en de identiteit van de vennoot kunnen controleren aan de hand van het gebruikte elektronische communicatiemiddel, hetwelk de vennoot, in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen. De notulen van de algemene vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de stemming hebben belet of verstoord."

DERTIENDE BESLUIT

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de mogelijkheid tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap in een enkele akte onder de voorwaarden gesteld door het Wetboek van Vennootschappen.

Te dien einde beslist de vergadering om de tekst van artikel vijfentwintig van de statuten vast te leggen als volgt:

"ARTIKEL VIJFENTWINTIG -- ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het'

Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en

besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf."

VEERTIENDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten, en keurt deze goed.

VIJFTIENDE BESLUIT

De vergadering verleent aile machten aan de zaakvoerder ter uitvoering van al het voorgaande. Verklaringen

- Ondergetekende notaris bevestigt overeenkomstig artikel 307 van het Wetboek van vennootschappen dat voldaan is aan de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en de volstorting van het kapitaal.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel

Tegelijk neergelegd: expeditie van de akte + aangehechte stukken, formulier 1+ kopij, gecoördineerde statuten,

cheque.

De notaris Sylvie DELCOUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatstè blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.02.2013, NGL 26.02.2013 13054-0170-010
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 16.04.2012 12087-0184-010
25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.02.2011, NGL 22.03.2011 11063-0281-010
02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 27.02.2010, NGL 25.03.2010 10076-0438-009
18/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 28.11.2008, NGL 12.12.2008 08850-0221-009
21/05/2008 : KO121877
10/03/2008 : KO121877
13/03/2007 : KO121877
28/03/2006 : KO121877
07/03/2005 : KO121877
10/03/2004 : KO121877
14/03/2003 : KO121877
25/03/2002 : KO121877
05/03/2000 : KO121877
17/03/1999 : KO121877
08/03/1997 : KO121877
08/03/1997 : KO121877
01/01/1997 : KO121877
01/01/1993 : KO121877
01/01/1992 : KO121877
02/03/1990 : KO121877

Coordonnées
GEDAR

Adresse
GROTE HEERWEG 67 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande