GEDEM

NV


Dénomination : GEDEM
Forme juridique : NV
N° entreprise : 441.008.322

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 24.06.2014 14215-0311-014
20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 17.06.2013 13183-0451-014
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 20.06.2012 12193-0087-015
26/01/2012
ÿþµad ADF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

MO ITEUR B

9-01-70

G! CH STAR BEL

ELGEt~~.ERGi~LECO ter GRIFFE dc, RC}{TBANKVA~1 K40PHA~10EL TE ïI s2 3 L

BRoG G~ E]AAf~d lzinaig~B rugge)

~ nffitue rrif,

*12024523"

Benaming (voiuit) :

(verkort) : Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de algemene vergadering opgemaakt door Meester François BLONTROCK, notaris ter standplaats Brugge, op 22 december 2011, Geboekt te Brugge Registratie IV bevoegd voor registratie op 27 december 2011 acht bladen één verzendingen boek 224 blad 70 vak 4. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR) (getekend). De eerstaanwezend inspecteur a.i. Billiau B. dat de buitengewone algemene vergadering- van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Gedem beslist heeft:

1) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans uit te drukken in euro en de vermelding in Belgische frank te schrappen.

Bovendien wordt de nominale waarde van de aandelen vervangen door een breukwaarde.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (61.973,38 EUR) te verhogen met zesentwintig euro tweeënzestig cent (26,62 EUR) om het kapitaal te brengen op tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) door incorporatie van overgedragen winst ten belope van zesentwintig euro tweeënzestig cent (26,62 EUR), zonder de creatie van nieuwe aandelen. De algemene vergadering stelt daarna vast dat de kapitaalverhoging met zesentwintig euro tweeënzestig cent (26,62 EUR) volledig werd .verwezenlijkt door omzetting van beschikbare reserves ten belope van zesentwintig euro tweeënzestig cent (26,62 EUR) en dat het kapitaal aldus werd verhoogd tot tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/ duizend tweehonderd vijftigste (1/1.250ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Ten gevolge van de uitdrukking in euro, de schrapping van de vermelding van de nominale waarde en de kapitaalverhoging wordt artikel 5 van de statuten vervangen door volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met elk een fractiewaarde van één/duizend tweehonderd vijftigste (1/1.250ste) van het maatschappelijk kapitaal."

2) De algemene vergadering beslist alle aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Ten gevolge van voornoemd besluit, wordt terstond een register van aandelen van de vennootschap aangelegd en worden de aandelen van de respectievelijke aandeelhouders ingeschreven. De aandelen aan toonder worden vernietigd.

De algemene vergadering beslist dienovereenkomstig de huidige tekst van de

artikelen 10 en 11 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar

0441.008.322

GEDEM naamloze vennootschap

Fosterpark 2 / 0001

8000 Bruaae

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen."

3) De algemene vergadering beslist het boekjaar van de vennootschap te wijzigen teneinde het voortaan te laten lopen van één januari tot eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het huidig boekjaar loopt van eenendertig december tweeduizend en tien tot eenendertig december tweeduizend en elf.

De algemene vergadering beslist de huidige tekst van artikel 36 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar."

4) De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering, vernieuwing en hernummering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen en codificatie van de vennootschappenwet en invoering van het Wetboek van vennootschappen.

STATUTEN UITTREKSEL

NAAM:GEDEM.

ZETEL: 6000 Brugge, Fosterpark 2 bus 0001.

DUUR: onbepaalde duur.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel : het rationeel beheer en het oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, het verwerven en beheren van zowel onroerend als roerend vermogen, de aan- en verkoop, de verhuring, de verkaveling van alle onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan of die van die aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen.

De bijstand en het advies verlenen bij het verwezenlijken en opstellen van boekhoudkundige, administratieve, en bedrijfseconomische bescheiden voor ondernemingen, particulieren, vrije beroepen en verenigingen, alsmede het terbeschikkingstellen van kantoorinfrastructuur en personeel.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

KAPITAAL: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met elk een fractiewaarde van één/duizend tweehonderd vijftigste (1/1.250ste) van het maatschappelijk kapitaal.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist aantal bestuurders, al

dan niet aandeelhouder van de vennootschap, Wanneer op een algemene

vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de datum van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Een verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

aan één of meerdere van zijn leden, die dan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, of aan één of meerdere personen buiten haar leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

In het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: De raad van bestuur vertegenwoordigt

als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, in en buiten rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of de gedelegeerden voor dit bestuur die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand juni om elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Om tot de vergadering te worden toegelaten mag de raad van bestuur in de bijeenroepingen eisen dat de houders van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vbór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de algemene vergadering.

Elke aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet aandeelhouder indien hijzelf of de gemachtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten. De raad van bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden gedeponeerd vijf volle dagen vbór de algemene vergadering.

Indien een effect aan verscheidene personen toebehoort, wordt het recht op de uitoefening van de eraan verbonden rechten opgeschort, zolang één enkele persoon ten overstaan van de vennootschap als eigenaar van de effecten wordt afgewezen.

De minderjarigen, de onbekwaamverklaarden en rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire organen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening aan het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING: Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders, alles onder voorbehoud van de beperkingen voorzien in artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of

consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2011 : BG071843
31/08/2010 : BG071843
13/07/2009 : BG071843
11/07/2008 : BG071843
31/07/2007 : BG071843
03/10/2006 : BG071843
07/08/2006 : BG071843
15/07/2005 : BG071843
26/07/2004 : BG071843
14/07/2004 : BG071843
14/07/2003 : BG071843
07/08/2002 : BG071843
23/08/2001 : BG071843
24/07/2001 : BG071843
27/07/2000 : BG071843
24/08/1999 : BG071843
09/09/1998 : BG71843
25/01/1997 : BG71843
19/07/1991 : BG71843

Coordonnées
GEDEM

Adresse
FOSTERPARK 2/0001 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande