GEDES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEDES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.374.822

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 10.04.2014 14091-0322-010
22/10/2014
ÿþ nice111.1



..

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MAI II 13

Ondernemingsnr : 0896.374.822

MONITEUR B

15 -10- 20 LGISCH STAAT

E

Griffie Rechtbank Koophande%

LG

LAD

C. AtdenieBrugge

9C -Perûr-fffie

........ V--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (vole) GEDES

(verkort)

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Pastoor Termotestraat 17

8750 Wingene

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering:

KAPITAALVERHOGING STATUTEN WIJZIGING

Uit een akte verleden voor de ondergetekende, Meester Véronique DE SCHEPPER, Notaris te Wingene, op 26 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten, navolgende beslissingen heeft genomen:

1. Uitkering van een globaal 'tussentijds' dividend ad

vier en zestigduizend driehonderd euro (¬ 64.300,00), teneinde elke vennoot in de mogelijkheid te stellen, pro rata aan zijn aandeel in het tussentijds netto-dividend, al dan niet  geheel of gedeeltelijk deel te nemen aan de kapitaalverhoging in het kader van artikel 537 lee lid VVIB 1992.

2. Onherroepelijke en onvoorwaardelijke beslissing door alle vennoten, individueel en afzonderlijk, om het ontvangen netto-dividend, na inhouding van 10% roerende voorheffing, integraal: en onmiddellijk aan te wenden voor een kapitaalverhoging in het kader van artikel 537 le° lid WII3 1992.

3. Verslag door besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", met zetel te 8560 Wevelgem, KortrUkstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent, afdeling te Kortrijk, onder ondernemingsnummer 0446426.860, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, betreffende de hierna vermelde inbreng in nature, over de toegepaste schattingswijze en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Verslag door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 Wetboek Vennootschappen, over de hierna beschreven inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijze en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding; In voormeld verslag wordt, tri voorkomend geval, tevens gemeld waarom er afgeweken wordt van de conclusies van de bedrijfsrevisor.

Het besluit van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"6. BESLU1T

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van !i de Bedresrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura te de BVBA GEDES door i!inbreng in nature van de vorderingen die zullen worden toegekend aan de heer Gerdi Beernaert en

aan mevrouw Els Bats/eer naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de

inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

'L De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrerevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met [inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid enji duidelijkheid voldoet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De voorbeschreven inbreng in-- nature betreft een inbreng onder de opschortende' voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, dewelke gesteund is op de eigenvermogenswaarde van de vennootschap en geen rekening houdt met latente min- en meerwaarden op de activa en passive van de vennootschap. De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de waarde van de voorraad handelsgoederen (ad 25.535,50 EUR) aangezien ik niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraadtelling uit te voeren daar ik mijn opdracht pas na balansdatum heb ontvangen.

4, De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit 290 nieuw te creëren en uit te geven aandelen van de BVBA GEDES met een fractiewaarde van 186,00 EUR te verhogen met een globale uitgiftepremie van 3.930,00 EUR, De toekenning van voormelde vergoeding doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 2 september 2014

BVBA Bediesrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedriffsrevisor;"

Eerste kapitaalverhoging met drie en vijftigduizend negenhonderd veertig euro (¬ 53.940,00)

om het kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op twee en zeventigduizend vijfhonderd veertig euro (E 72.540,00) door inbreng in natura en mits creatie en uitgifte van tweehonderd negentig (290) aandelen van dezelfde aard, zonder vermelding van nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen, en in de winsten of verliezen zullen delen vanaf hun creatie.

Beslissing om de nieuwe aandelen uit te geven tegen de fractiewaarde van honderd zes en tachtig euro (¬ 186,00) per aandeel, hetzij drie en vijftig duizend negenhonderd veertig euro (E 53.940,00) voor alle tweehonderd negentig (290) aandelen samen, welk bedrag wordt verhoogd met een globale uitgiftepremie vastgesteld op drieduizend negenhonderd dertig euro (¬ 3.930), derwijze dat de globale uitgifteprijs van alle tweehonderd negentig (290) aandelen samen, is vastgesteld op zeven en vijftigduizend achthonderd zeventig euro (E 57.870,00), hetzij het globaal bedrag waarmee de vennoten individueel beslist hebben deel te nemen aan de kapitaalverhoging in het kader van artikel 537 le* lid WIB.

Beslissing om het deel kapitaal te boeken op de kapitaalrekening en de uitgiftepremie te boeken op een bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inschrijving door de vennoten op aile tweehonderd negentig (290) aandelen van de kapitaalverhoging, in de verhouding als volgt:

1) de heer Gerdi Beernaert heeft verklaard in te schrijven op honderd vijf en veertig (145) aandelen van de kapitaalverhoging, door inbreng van de schuldvordering die hij op de vennootschap heeft, tengevolge van hoger vermelde dividendenuitkering, en dit ten belope van acht en twintigduizend negenhonderd vijf en dertig euro (¬ 28.935,00), zoals dit nader wordt omschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor de dato 2 september 2014, waarvan zes en twintigduizend negenhonderd zeventig euro (¬ 26.970,00) te boeken op de rubriek 'kapitaal' en duizend negenhonderd vijf en zestig euro (E 1.965,00) te boeken op de rubriek 'uitgiftepremie'.

2) mevrouw Els Batsleer heeft verklaard in te schrijven op honderd vijf en veertig (145) aandelen van de kapitaalverhoging, door inbreng van de schuldvordering die zij op de vennootschap heeft, tengevolge van hoger vermelde dividendenuitkering, en dit ten belope van acht en twintigduizend negenhonderd vijf en dertig euro (¬ 28.935,00), zoals dit nader wordt omschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor de dato 2 september 2014, waarvan zes en twintigduizend negenhonderd zeventig euro (E 26.970,00) te boeken op de rubriek 'kapitaal' en duizend negenhonderd vijf en zestig euro (E 1.965,00) te boeken op de rubriek `uitgiftepremie'.

Beslissing om de nieuwe aandelen aan de inschrijvers toe te kennen in de verhouding als hiervoor gezegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

4 aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

m od 11.1



Uitdrukkelijke bevestiging dat de neuvï------- ---------- aande1n, - van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en plichten hebben als bestaande aandelen, en in de winsten of verliezen zullen delen te rekenen vanaf hun creatie.

4. Tweede kapitaalverhoging met drieduizend negenhonderd dertig euro (¬ 3.930,00) om het kapitaal te brengen van twee en zeventigduizend vijfhonderd veertig euro (¬ 72,540,00) op zes en zeventigduizend vierhonderd zeventig euro (¬ 76.470,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

5. Vaststelling van a) de verwezenlijking en b) de volledige volstorting van de kapitaalverhoging, met het volledige bedrag van - het in het kader van artikel 537 WIB - uitgekeerde tussentijdse netto-dividend.

6. Wijziging van het artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de voorheen genomen beslissingen en in het bijzonder met het nieuwe bedrag van het kapitaal.

7. Wijziging van de bepalingen betreffende de ontbinding en vereffening door schrapping van de tekst van de tweede alinea van artikel 32 van de huidige statuten om deze te vervangen door volgende tekst:

"De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd"

8. Machtiging aan het bestuursorgaan om de beslissingen die aangaande de voornoemde punten zullen worden genomen uit te voeren, om indien nodig de artikelen te hernummeren, en de tekst van de statuten te coördineren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier om uitsluitend te dienen tot

inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Naam en hoedanigheid:

Notaris Véronique De Schepper te Wingene.

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie proces-verbaal

- ontledend uittreksel proces-verbaal

- coördinatie van de statuten

- verslag zaakvoerder

verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

e aan het

Belgi$oh Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.03.2013, NGL 25.04.2013 13100-0531-009
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 11.04.2012 12086-0523-009
29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.03.2011, NGL 28.03.2011 11066-0110-008
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 27.03.2010, NGL 29.03.2010 10076-0099-008
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 15.12.2016, NGL 15.12.2016 16701-0042-013

Coordonnées
GEDES

Adresse
PASTOOR TERMOTESTRAAT 17 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande