GEDIVAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GEDIVAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 890.855.819

Publication

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 10.07.2013 13289-0305-012
12/07/2013
ÿþMod wars 11.1

v-+

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONiTEUR

0 5 -07-

BE GISCH ST;~

Ondernemingsnr : 0890.855.819

Benaming

(voluit) : GEDIVAN

(verkort) -

BELGE

203

Kt-Sül_AD

NEERGELEGD

2 6. 06. 2013

RECiiTBA ;, e" " PHANDEL

K JK

...r....r...~ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KORTRIJKSTRAAT 378, 8560 WEVELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur op 29 juni 2092:

De raad van bestuur beslist met éénparigheid van stemmen om te benoemen als voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap en dit voor een nieuwe termijn van zes jaar :

-de Heer CLABAU Géry

De raad van bestuur beslist met éénparigheid van stemmen om te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de raad van bestuur van de vennootschap en dit voor een nieuwe termijn van zesjaar:

-de Heer SAELENS Dirk

-de Heer VANDESOMPEL Ivan

Gedelegeerd bestuurder

SAELENS Dirk

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2012
ÿþMod werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

1 1 -07B GISCH Si,

' Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 378

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalvermindering - overdraagbaarheid aandelen - statutenwijziging - (her)benoeming bestuurders

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 29 juni 2012 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

- het maatschappelijk kapitaal te verminderen met één miljoen zeshonderd zesenzeventigduizend zevenhonderdvijftig euro (1.676.750,00 EUR) om het kapitaal te brengen van één miljoen achthonderdzesentwintigduizend zevenhonderdvijftig euro (1.826.750,00 EUR) op honderdvijftigduizend euro (150.000,00 EUR) zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal. De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit

dat de voormelde kapitaalvermindering van één miljoen zeshonderd

zesenzeventigduizend zevenhonderdvijftig euro (1.676.750,00 EUR)

daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk

gebracht werd op honderdvijftigduizend euro (150.000,00 EUR).

In aansluiting met voormelde kapitaalvermindering beslist de vergadering thans tot evenredige reductie van het aantal aandelen en schrapping van de categorie D aandelen, zodat er thans 973 aandelen categorie A zijn, 486 aandelen categorie B en 41 aandelen categorie C.

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 6131614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

- In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit beslist de vergadering om artikel 5 van de. statuten als volgt te vervangen:

«Het kapitaal bedraagt 150.000,00 EUR.

Het is vertegenwoordigd door 1.500 aandelen, zonder nominale waarde, die ieder 1/1.500ste van het kaptiaal vertegenwoordigen.

Er zijn 973 aandelen categorie A, 486 categorie B en 41 aandelen categorie C.»

- om de clausule in de agenda vermeld toe te voegen in de statuten aangaande voorkooprecht en volgplicht bij overdracht aandelen,

Dienvolgens beslist de vergadering om artikel 10 integraal te vervangen door volgende tekst :

"Alle overdrachten van aandelen onder de levenden en alle overgangen van aandelen ingevolge overlijden zijn onderworpen aan een voorkooprecht in het voordeel van de an-'dere aandeelhouders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0890.855.819

GEDIVAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De begunstigden van het voorkooprecht kunnen dit recht uitoefenen op alle (maar niet op slechts een deel van de) over te dragen aandelen naar evenredigheid van hun aandeelhouderschap, waarbij het deel van de begunstigden van het voorkooprecht die hun voorkooprecht niet uitoefenen toekomt aan de andere begunstigden van het voorkooprecht volgens dezelfde regel van proportionaliteit.

Onder overdracht van aandelen onder de levenden wordt verstaan elke eigendoms-'overdracht ten bezwarende of ten kosteloze titel en elke vestiging van een zakelijk recht op aandelen, zoals bijvoorbeeld vruchtgebruik of pand.

Met de overgang van aandelen ingevolge overlijden wordt een overgang ingevolge wettelijke erfopvolging, testamentaire erfopvolging en/of contractuele erfstelling be-'doeld.

Onder aandelen wordt verstaan : aile aandelen, warrants en alle titels die recht geven op de verkrijging van aandelen, met inbegrip van converteer-+bare obligaties, obligaties met voorkeurrecht of in aandelen terugbetaalbare obligaties, winstbewijzen en gedematerialiseerde effecten.

De uitoefening van dit voorkooprecht wordt geregeld ais volgt

9 °De aandeelhouder die zijn aandelen of een deel ervan wenst over te dragen onder de levenden, brengt de raad van bestuur hiervan per aangetekend schrijven op de hoogte, welk schrijven geldt als aanbod.

In dit schrijven zal de overdragende aandeelhouder minstens de volgende informatie vernielden:

-het aantal aandelen dat de aandeelhouder wenst over te dragen;

-een prijsvoorstel voor de overdracht van de aandelen, indien de aandelen worden aangeboden zonder kandidaat-overnemer;

-ln geval van een kandidaat-overnemer: de identiteit van de kandidaat-overnemer alsook de prijs, de voorwaarden en modaliteiten waartegen de aandelen zullen worden overgedragen.

Bij een overgang van aandelen wegens overlijden, brengen de erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden aandeelhouder de raad van bestuur op de hoogte van de overgang ingevolge overlijden. Deze kennisgeving moet gedaan worden binnen de twee maanden na het openvallen van de nalatenschap en geldt als aanbod.

De datum van verzending van het aangete-,kend schrijven wordt hierna de "aanboddatum" genoemd. Het aangetekend schrijven geldt gedurende de hierna beschreven procedure als onherroepelijke verbintenis tot verkoop.

2°Na ontvangst van dit aanbod, wordt dit binnen de week na ontvangst van het aanbod door de raad van bestuur per aangetekend schrijven aangezegd aan aile aandeelhouders.

3°De aandeelhouders aan wie het aanbod aldus werd aangezegd beschikken over een termijn van twee maanden vanaf de aanboddatum om de raad van bestuur per aangetekend schrijven mee te delen dat zij hun voorKoop-'recht wensen uit te oefenen; zij vermelden daarbij of zij het door de aanbieder ge-,formuleerde prijsvoorstel aanvaarden, Indien het geformuleerde prijsvoorstel niet wordt aanvaard alsook bij overgang van aandelen ingevolge overlijden, zal de prijs bij gebrek aan overeenstemming worden vastgelegd door een in gemeen overleg aan te duiden bedrijfsrevisor dan wel, indien hieromtrent geen overeenstemming kan worden bereikt tussen de betrokken partijen, door een door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft, aangestelde deskundige, dit op verzoek van de meest gerede partij.

De deskundige moet zijn prijsbepaling per aangetekend schrijven meedelen aan alle belanghebbende partijen, en dit uiterlijk veertien dagen voor het verstrijken van een termijn van zes maanden te rekenen vanaf de aanboddatum. Deze prijsbepaling is bindend voor aile partijen; tegen de beslissing van de aldus aangestelde bedrijfsrevisor is geen verhaal mogelijk.

Aasbieder en ovememers dragen de kosten van de deskundige, met inbegrip van de kosten gemaakt voor zijn aanstelling, elk voor een gelijk deel. op voorwaarde dat de door de deskundige bepaalde prijs geen afwijKing vertoont van twintig procent of meer van de door de aanbieder voorgestelde prijs. Is de prijs van de deskundige minstens twintig procent lager dan de door de aanbieder vastgestelde prijs, dan val-'len gemelde kosten volledig ten laste van de aanbieder, Is de vastgestelde prijs minstens twintig procent hoger, dan vallen voormelde kosten ten laste van de over-'nemers.

4°Binnen de acht dagen na het verstrijken van de termijn van twee maanden vermeld onder punt 3e, brengt de raad van bestuur de aanbieder per aangetekend schrijven op de hoogte van het feit of het voorkooprecht al dan niet werd uitgeoefend en, in voorkomend geval, van de verhouding waarin de aandeelhouders die het voorkooprecht hebben uitgeoefend alsmede van het feit of zij de voorgestelde prijs en voorwaarden aanvaarden of niet.

Indien het voorkooprecht niet werd uitgeoefend op alle aangeboden aandelen, zal de overdragende aandeelhouder de aangeboden aandelen kunnen overdragen aan de kandidaat-overnemer tegen de prijs, voorwaarden en modaliteiten vermeld in het aanbod gedurende een termijn van zes maanden te rekenen vanaf de aanboddatum, of zullen de erfgenamen of legatarissen van de ingevolge overlijden overgegane aandelen definitief als aandeelhouder kunnen toetreden tot de vennootschap.

Bij uitoefening van het voorkooprecht komt de verkoop tot stand:

-ofwel op het ogenblik van de kennisgeving door de raad van bestuur vermeld onder punt 4°, indien er geen betwisting bestaat omtrent de prijs van de aandelen;

-ofwel op het ogenblik van de verzending van de prijsbepaling door de deskundige, in geval van vaststelling van de prijs van de aandelen door een bedrijfsrevisor,. ln dit laatste geval blijven deze aandelen voorlopig eigendom van de aanbieder, die alle eraan verbanden rechten kan blijven uitoefenen, doch de aandelen niet mag vervreemden noch met enig recht mag bezwaren tot zes maanden na de aanboddatum.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens andersluidend schriftelijk akkoord tussen partijen moet de betaling van de prijs plaatsvinden uiterlijk drie maanden nadat de verkoop tot stand is gekomen. Op het ogenblik van de integrale betaling van de prijs worden de aandelen overgedragen aan de kopers en gaat de eigendom over.

5° Volgplicht

Indien het voorkooprecht niet wordt uitgeoefend op alle aangeboden aandelen, deelt de raad van bestuur dit onverwijld mee aan de aanbieder. De overdragende vennoot heeft dan het recht om de andere vennoten te verplichten om al (maar niet slechts een deel van) hun aandelen aan de voorgestelde overnemer over te dragen aan minstens dezelfde prijs zoals deze werd vastgesteld in het kader van de voorkoopregeling en tegen dezelfde voorwaarden als deze die gelden in het kader van de voorkoopregeling.

Binnen de twee weken na het einde van de voorkoopprocedure zoals voormeld, geeft de overdragende vennoot schriftelijk kennis aan de raad van bestuur of hij zijn recht om de volgplicht in te roepen al dan niet uitoefent, Deze kennisgeving vermeldt de naam van de voorgestelde overnemer, de prijs (die een contante prijs moet zijn) alsook de voorwaarden en modaliteiten voor de overdracht.

De raad van bestuur zal binnen een termijn van een week na ontvangst van deze kennisgeving (`Volgplicht-kennisgeving') de overige vennoten door middel van een kennisgeving op de hoogte brengen dat de overdragende vennoot zijn recht om de volgplicht in te roepen uitoefent.

Binnen de dertig dagen na ontvangst van de Volgplicht-kennisgeving, of op een later tijdstip in de Volgplicht-kennisgeving aangegeven, draagt elke andere vennoot zijn aandelen over aan de voorgestelde overnemer, voor de prijs en tegen de voorwaarden die in de Volgplicht-kennisgeving worden vastgesteld (en die dezelfde moeten zijn als diegene die gelden voor de overdracht door de overdragende vennoot van de over te dragen aandelen, met inbegrip van de prijs en de bijbehorende verklaringen en garanties, met dien verstande dat de prijs een contante prijs moet zijn).

8°Overdrachten of overgangen die tot stand komen zonder inachtname van voormeld voorkooprecht zijn nietig. Het stemrecht verbonden aan deze aandelen wordt ge-'sohorst tot op het ogenblik dat voormelde voorkoopprocedure volledig werd nageleefd."

- ingevolge voormelde beslissingen dat het aantal bestuurders thans drie bedraagt.

De eerste zin van artikel 14 wordt bijgevolg als volgt vervangen:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit 3 leden, natuurlijke of rechts-personen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen, zijnde één bestuurder per categorie aandelen.

- De vergadering beslist om

- de zesde alinea van artikel 15 te schrappen van de woorden `Indien deze voorwaarde niet is vervuld ... ' tot aan de woorden twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn'

- vervanging van de tiende alinea door volgende tekst:

"Evenwel is voor volgende beslissingen een twee/derde meerderheid vereist:

-investeringen en desinvesteringen inzake immateriële, materiële en financiële vaste activa met een aankoop- respectievelijk verkoopprijs van meer dan 5,000,00 EUR en dit zowel in de vennootschap zelf als in de ondernemingen waarvan zij aandeelhouder en/of bestuurder is;

-de aanwerving en het ontslag van werknemers met een bruto wedde op maandbasis van meer dan 2.000 EUR, en dit zowel in de vennootschap zelf ais in de ondernemingen waarvan zij aandeelhouder en/of bestuurder is;

-de bezoldiging van de bestuurders van de vennootschap alsook van de ondernemingen waarvan zij aandeelhouder en/of bestuurder is;

-de aanduiding vaste vertegenwoordiger van de vennootschap;

-het vastleggen van de voorwaarden en modaliteiten van de dienstverlening door de aandeelhouders aan de vennootschap en aan ondernemingen waarvan zij aandeelhouder en/of bestuurder is;

-het aangaan van leningen, financieringen, leasings en rentings bij banken en andere kredietverstrekkers, en dit zowel in de vennootschap zelf als in ondernemingen waarvan zij aandeelhouder en/of bestuurder is;

-het afsluiten en opzeggen van overeenkomsten met zelfstandige medewerkers zoals boekhouder, accountant, softwarebureau ,.., en dit zowel in de vennootschap zelf als in ondernemingen waarvan zij aandeelhouder en/of bestuurder is "

- De vergadering neemt kennis van het ontslag van de Heer Herman Blontrock per 29 juni 2012 en verleent hem eervol ontslag,

De vergadering bevestigt dat per 29 juni 2012 de Heren Gery Clabau, Dirk Saelens en de Heer Ivan Vandesompele worden herbenoemd tot bestuurder voor een termijn van zes jaar om te eindigen in de jaarvergadering van 2018.

Voornoemde heren, hier allen aanwezig hebben allen verklaard dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling dienaangaande.

- De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten, alsook om de statuten te coördineren.

De vergadering verleent aan de raad van bestuur alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

5~

t a Voor-

. - behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 02.07.2012 12257-0408-012
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 06.07.2011 11266-0173-014
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 25.06.2010 10229-0601-015
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 29.06.2009 09322-0337-014
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 14.06.2016 16176-0353-012

Coordonnées
GEDIVAN

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 378 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande