GEEFORCE DESIGN

Société en commandite simple


Dénomination : GEEFORCE DESIGN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.788.737

Publication

10/04/2012
ÿþ3 i

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : b, `-* 4m.

Benaming

(voluit) : GEEFORCE DESIGN

(verkort)

Llq1~ANNeqIU1

bei as Be Stal

2S!4P12012

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bombeekweg 4 te 8840 Oostnieuwkerke

(volledig adres)

Onderwerp acte : Oprichting

Tussen ondergetekenden

1) De heer GOEMAERE Michiel, geboren te Veurne op 13 oktober 1976, rijksregisternummer 76.10.13-313.90 en wonende te Bombeekweg 4 te 8840 Oostnieuwkerke, ais beherende vennoot.

En

2) Mevrouw VERANNEMAN Siska, geboren te Roeselare op 7 december 1975, rijksregisternummer 75.12.07-010.81 en wonende te Bombeekweg 4 te 8840 Oostnieuwkerke, als stille vennoot.

Wordt een vennootschap opgericht onder de vorm van een `Gewone commanditaire vennootschap" in de zin van Art. 202 wetboek van vennootschappen en waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel 1: Naam

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, kortweg Comm. V., aangegaan tussen de Heer GOEMAERE Michiel, hoger vermeld als beherende vennoot, en Mevrouw VERANNEMAN Siska, hoger vermeld als stille vennoot. De vennootschap draagt de naam "Geeforce Design".

Artikel 2: Zetel

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te Bombeekweg 4 te 8840 Oostnieuwkerke. Deze mag overgebracht worden naar iedere plaats in België bij beslissing van de zaakvoerder. De vennootschap mag bij beslissing van de zaakvoerder bijkantoren, bedrijfszetels, filial en, dochtervennootschappen en agentschappen oprichten in België.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel in België:

Dienstverlenend bedrijf voor het bieden van een breed gamma internet(gerelateerde)-

diensten voor zowel particulieren als bedrijven en overheid.

- Registratie en beheer van domeinnamen en aanverwante diensten

- Advies, uitwerking en beheer van hosting-oplossingen en aanverwante diensten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Advies, uitwerking en beheer van e-mail-oplossingen en aanverwante diensten

- Advies, uitwerking en beheer van SMS- en GSM-oplossingen en aanverwante diensten

- Advies, uitwerking en beheer van webcam- en streamingoplossingen en aanverwante diensten - Advies, uitwerking en beheer van commerciële internetprojecten.

- Advies, uitwerking en beheer van computer- en telecommunicatienetwerken Ontwikkeling en onderhoud van websites en internetapplicaties en aanverwante diensten.

- Ontwikkeling en onderhoud van hard- en software en aanverwante diensten

- Ontwikkeling en onderhoud van telecommunicatieproducten en  diensten. Copywriting en vertaling van: projecten.

- Groot- en kleinhandel in hard- en software en aanverwante diensten.

- Groot- en kleinhandel In telecommunicatieproducten en  diensten Advies met betrekking tot hard- en: software

- Commerciële, technische en juridische consultancy in verband met Internet, computers, telecommunicatie en aanverwanten, grafisch ontwerp.

- Inrichten van opleidingen, beurzen, seminaries en congressen in verband met Internet, computers, marketing en/of telecommunicatie.

- Aanbieden van computersystemen voor internetgebruik in daarvoor bestemde ruimtes.

- Beheer van publicatiedragers.

Het vennootschapsdoel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende goederen aanschaffen of vervreemden, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden, of de verwezenlijking ervan kunnen: vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden en dit zowel in het binnenland als in het buitenland.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken

De vennootschap kan ook participeren in vennootschappen met een gelijkaardige of aanverwante bedrijvigheid.

De vennootschap mag ook filialen openen in binnen - en buitenland

De vennootschap mag optreden als bestuurder van andere vennootschappen en mag borgstelling verrichten: voor derden

De vennootschap behartigt de belangen van haar aandeelhouders, zaakvoerders en het in dienst gestelde personeel

Artikel 4: Inbreng van kapitaal

De Heer GOEMAERE Michiel, hoger vermeld verbindt er zich toe tot inbreng van 500,00 EURO. Hij verbindt zicht tevens tot inbreng van zijn persoonlijke arbeid. De Heer GOEMAERE Michiel, hoger vermeld, wordt aldus de beherende vennoot en is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Mevrouw VERANNEMAN Siska, hoger vermeld, treedt op als stille vennoot en is slechts aansprakelijk voor haar inbreng van 500,00 EURO.

Het kapitaal van de vennootschap wordt zodoende vastgesteld op 1 000,00 EURO (duizend) vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde. Het

maatschappelijk kapitaal alsmede de inbreng kunnen gewijzigd worden door beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 5: Duur

De vennootschap is van onbeperkte duur.

Artikel 6: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn en die slechts vervangen kan worden overeenkomstig de bepalingen met betrekking tot de wijziging van de statuten. Als zaakvoerder-beherende vennoot wordt aangesteld de heer GOEMAERE Michiel.

De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

A

,t

} t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder is bevoegd alle daden te stellen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap en alles te doen wat niet door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden.

De beslissing van de zaakvoerder worden vastgelegd in notulen door hem ondertekend. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register.

Artikel 7: Vertegenwoordiging van de vennootschap tegenover derden

De vennootschap wordt voor het gerechten in aktes, voor de welke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder. Hij is bovendien, binnen het kader van zijn mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Artikel 8: Tegenstrijdig belang

Wanneer de zaakvoerder bij één of andere verrichting een tegenstrijdig belang heeft met dit van een vennootschap die hij vertegenwoordigt, moet hij onverwijld de algemene vergadering bijeenroepen. Deze zal overgaan tot benoeming van een lasthebber ad hoc die voor deze verrichting de vennootschap zal vertegenwoordigen. Hiervan wordt een speciaal verslag gemaakt dat bijgehouden wordt in de registers van de vennootschap.

Artikel 9: Algemene vergadering

De algemene vergadering der vennoten is samengesteld uit alle vennoten.

Elk jaar op de eerste woensdag van de maand juni vergadert de algemene vergadering om de rekeningen van het afgelopen boekjaar goed te keuren en om een bestemming te geven aan de winst.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij anders vermeld in de oproepingsberichten.

Zij wordt geacht geldig bijeengeroepen te zijn, wanneer alle vennoten, beherende en stille vennoten, in persoon aanwezig zijn.

Een buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze buitengewone algemene vergaderingen mogen bijeen geroepen worden door de zaakvoerder en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die 1/5 van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op publicatiedatum en eindigt op 31 december 2012.

Artikel 11: Ontbinding

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden met éénparigheid der stemmen. De vennootschap wordt evenwel niet ontbonden door het uittreden of door het afsterven van één der vennoten.

In geval van overlijden van de zaakvoerder zal de andere vennoot aangesteld worden als bewindvoerder om de dringende daden van beheer en vereffening te verrichten. De uittredende vennoot of hun rechthebbenden zullen geen verdeling of ontbinding van de vennootschap kunnen vorderen, noch de zegels doen leggen op de eigendommen van de vennootschap of deze op één of andere wijze doen blokkeren.

Beslissingen van de buitengewonde algemene vergadering

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap is de algemene vergadering der

vennoten bijeen gekomen en heeft volgende beslissingen genomen:

Artikel 1:

Het mandaat van de zaakvoerder, de Heer GOEMARE Michiel, hoger vermeld, is

onbezoldigd. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde anders beslissen.

Artikel 2:

Het mandaat van de zaakvoerder is van onbepaalde duur.

Artikel 3:

A .

)

Voor-b ehou den aan het Belgisch Staatsblad

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op woensdag 5 juni 2013.

Teneinde de formaliteiten inzake de inschrijving bij het ondernemingsloket (zowel de inschrijving, wijziging als schrapping), B.T.W.-registratie, e.d. te vervullen benoemt de zaakvoerder als lasthebber, die voor hem en in zijn naam alle pleegvormen dienaangaande kan vervullen met recht van indeplaatsstelling, de Fiduciaire COPPENS bvba, kantoorhoudend Koning Albert I Laan 72 / 8, 8800 Roeselare.

In 3 exemplaren opgemaakt te Roeselare, op 13 februari 2012 , waarvan één exemplaar bestemd voor de registratie en de overige 2 voor elk der vennoten.

GOEMAERE Michiel VERANNEMAN Siska

Zaakvoerder - beherende vennoot Stille vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste hlz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
GEEFORCE DESIGN

Adresse
BOMBEEKWEG 4 8840 OOSTNIEUWKERKE

Code postal : 8840
Localité : Oostnieuwkerke
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande