GENERAL COMPUTER ASSISTANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GENERAL COMPUTER ASSISTANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.196.717

Publication

04/09/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; 0437.196.717

Benaming (voluit) : GENERAL COMPUTER ASSISTANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dumolinlaan 5

8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Geruisloze fusie , proces-verbaal van de overgenomen vennootschap

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op eenendertig juli tweeduizend en twaalf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de; neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemener vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

« General Computer Assistance » te 8500 Kortrijk, Dumolinlaan 5, van de besloten

;I vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NRGUY » te 8500 Kortrijk, Dumolinlaan 5 (0889.552.950 RPR Kortrijk) en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Leisure and Travel CY » te 8500 Kortrijk, Dumolinlaan 5 (0473.170.057 RPR Kortrijk ) , allen; over te nemen vennootschappen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, « Online Supplies » te 8500 Kortrijk, Dumolinlaan 5 (0434.088.955 RPR Kortrijk) (overnemende; vennootschap), waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen : 1. FUSIEVOORSTEL

1/ De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschappen met perkte aansprakelijkheid; ;l "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en "LEISURE AND TRAVEL CY", door fusie overgenomen; worden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONLINE SUPPLIES".

2/ De algemene vergaderingen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en "LEISURE AND TRAVEL CY" besluiten de vennootschappen; te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONLINE SUPPLIES".

!; 2. BESLUIT TOT FUSIE

1/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONLINE: SUPPLIES" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de beslotene vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en; "LEISURE AND TRAVEL CY".

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen besloten vennootschappen met beperkte; aansprakelijkheid "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en "LEISURE AND TRAVEL CY", met alle' rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "ONLINE SUPPLIES".

Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONLINE SUPPLIES" houdster van alle aandelen van de overgenomen vennootschappen "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY": en "LEISURE AND TRAVEL CY", worden de aandelen van de overgenomen vennootschappen "GENERAL Il COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en "LEISURE AND TRAVEL CY" vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan sedert één januari tweeduizend en twaalf» :; worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONLINE SUPPLIES". 2/ Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en "LEISURE AND TRAVEL CY", zoals hierna beschreven, over op de overnemende besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONLINE SUPPLIES".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,r' ^~

~~,~

r\-1,,,_,, r.

NEERGELEGD

17. 08. 2017

~

)iECH k! nr.., PrlffiPmNi,LL

11111119111111!II

Voc behor

aan

Belgi Staat:

IONITEUR

2 8 -os-GISCH STA

Annexes du Moniteur belge

04/09/2012

mod 11.1

3. De omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van de 3 overgenomen vennootschappen gebeurt op basis van de jaarrekeningen per eenendertig december tweeduizend en elf.

De voormelde zaakvoerders en aandeelhouders verklaren dat er in het overgenomen vermogen geen onroerende goederen begrepen zijn.

De voorzitter van de vergadering verklaart dat er naar aanleiding van de fusie geen overdracht geschiedt van onroerend goed, noch van intellectuele en industriële eigendom, indien er sprake zou zijn van de overdracht van intellectuele en industriële eigendom, dient deze overdracht ter kennis gebracht worden aan de bevoegde instanties, dit volgens de bijzondere wetten, die deze verrichtingen beheersen (artikel 683 derde lid Wetboek van Vennootschappen)

Aldus bedraagt het overgegane NETTO vermogen:

1/ van de bvba "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE" vijfhonderdenelfduizend

tweehonderdzevenenvijftig euro negenentachtig cent (¬ 511.257,89).

2/ van de bvba "NRGUY" : vijfendertigduizend negenhonderddrieënzeventig euro negentig cent (C 35.973,90);

3/ van de bvba "LEISURE AND TRAVEL CY" : tweeëndertigduizend negenhonderdvierenzestig euro vijfennegentig cent (C 32.964,95);

Zijnde een totale overgegane NETTO vermogen van vijfhonderdtachtigduizend

honderdzesennegentig euro vierenzeventig cent (C 580.196,74).

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

De overgang van de vermogens van de BVBA "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", BVBA "NRGUY" en BVBA "LEISURE AND TRAVEL CY" op de overnemende vennootschap bvba "ONLINE SUPPLIES", geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volredig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschappen zal volledig overgenomen worden door de overnemende vennootschap, met behoud van rechten en anciënniteit.

5. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschappen, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP,

De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschappen als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden. VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN.

De voorzitter van de algemene vergadering van alle betrokken vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschappen als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschappen op heden ophouden te bestaan.

4. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur, alsmede van de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

5. De vergadering besloot het doel van de vennootschap uit te breiden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

6, ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN VAN ZAAKVOERDERS

De vergadering besloot de aanstelling van de zaakvoerders niet te wijzigen.

7. De vergadering besloot tot de wijziging van de maatschappelijke benaming van de overnemende vennootschap in'Lab9 Stores'.

8. De vergadering besloot de statutaire bepalingen inzake bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van het bestuur; benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissarissen; bijeenkomst, werking en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, uitoefening van het stemrecht te (her)formuleren; de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam; het toegestaan kapitaal af te schaffen wegens overschrijding van de duurtijd; het artikel van het kapitaal aan te passen aan het actuele bedrag, en dit zoals bepaald in het tiende besluit hierna.

9. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, zoals te lezen in het uittreksel van de overnemende vennootschap.

O. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

iL Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan alle zaakvoerders van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, alsook aan de heer SEYE Stefaan, geboren te Gent op zes juni negentienhonderdachtenzestig, wonende te 9840 De Pinte, Wielewaalpark 8, en meer specifiek met de bevoegdheid:

Om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij aile administratieve autoriteiten, Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Verklaringen pro fisco

A. De ondergetekende notaris geeft lezing van artikel 203, eerste alinea van het Wetboek van Registratierechten betreffende de veinzing van de prijs en de lasten of van de overeengekomen waarde van de goederen welke het voorwerp uitmaken van een overeenkomst vastgesteld in een akte, die ter registratie moet worden voorgelegd, alsook van de artikelen 62, § 2 en 73 van het B.T.W.-Wetboek.

Als gevolg waarvan, de verschijnende vennootschappen ons hebben verklaard de hoedanigheid te hebben van B.T.W.-plichtige

- BVBA "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE" onder het nummer BE 0437.196.717;

- BVBA "NRGUY" onder het nummer BE 0889.552.950;

- BVBA "LEISURE AND TRAVEL CY" onder het nummer BE 0473.170.057;

- BVBA "ONLINE SUPPLIES" onder het nummer BE 0434.088.955,

B. De inbreng vormt een universaliteit van goederen,

C. De inbreng wordt enkel vergoed met maatschappelijke rechten.

D. De fusie van de overgenomen vennootschappen vindt plaats onder het voordeel:

 van de artikelen 117, § 1 en 120 alinea 3 van het Wetboek der Registratierechten;

 van het artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992;

 desgevallend, van artikelen 11, § 3 en 18 van het B.T.W.-Wetboek,

Alle beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen binnen elke vergadering. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en "LEISURE AND TRAVEL CY" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONLINE SUPPLIES" verwezenlijkt is en dat de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en "LEISURE AND TRAVEL CY" definitief opgehouden hebben te bestaan.

Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de busie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor ontledend uittreksel.



Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge



Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de

maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen

met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : DUMOLINLAAN 5 - 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot geruisloze fusie

Op heden, 29 april 2012, hebben de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen besloten om in gemeen overleg, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, over te gaan tot het opmaken van het voorstel van fusie door overneming met vereenvoudigde procedure, zoals bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt :

A.DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1.De overnemende vennootschap

Naam : ONLINE SUPPLIES

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Dumolinlaan 5

Doel

1) Groot-en kleinhandel in elektronische en elektrische apparatuur, alsmede het uitvoeren van ' herstellingswerkzaamheden betreffende voormelde apparatuur.

2) De handel in en de ontwikkeling van software producten en fabricage van telecommunicatieapparatuur,

3) De handel in en het uitwerken en installeren van data-netten, allerhande programmering, systeemanalyse, installatie bediening en opleiding inzake computers.

4) Groot-en kleinhandel in verbruiksgoederen, supplies

5) Alle andere activiteiten in verband met de informatica.

Zij mag zowel in België ais in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag cok rechtstreeks of onrechtstreeks door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op welke andere wijze ook, belangen nemen in alle ondernemingen en/of vennootschappen die een soortgelijk, gelijkvormig of aanverwant doel hebben of kunnen bijdragen tot het bereiken van het doel van de vennootschap. Deze opsomming is aanhalend doch niet beperkend,

2.De over te nemen vennootschap :

Naam : GENERAL COMPUTER ASSISTANCE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Dumolinlaan 5

Doel : de vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland : de productie, de aan-en

verkoop van hard- en software van computers, telefonie, mecanografie, faxapparatuur, bureelbenodigdheden,

bureelmateriaal.

De vennootschap mag zich borg stellen voor derden. Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze

aangegeven.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap

mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken. ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

os. Ub. 2012

" iaioesio*

`:OSL ECD

Ondernemingsnr : 0437.196.717

Benaming

(voiuit) : GENERAL COMPUTER SYSTEMS

(verkort)

~ri~ié 4;a~1~ KOOPHANDEL1, KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ ~º%

Voor-

behouden

aan het

BeLgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen,

B.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen -- zowel rechten ais verplichtingen -- van de over te nemen vennootschappen gaat over naar de overnemende vennootschap op basis van de cijfers per 31 december 2011.

Vanaf 1 januari 2012 worden de handelingen gesteld door de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

C.TOE TE KENNEN RECHTEN AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De enige vennoot van de over te nemen vennootschappen heeft geen bijzondere rechten,

Er zijn in de over te nemen vennootschappen verder geen houders van andere effecten dan aandelen. Bijgevolg dienen er door de overnemende vennootschap geen bijzondere rechten toegekend te worden aan de enige vennoot van de over te nemen vennootschappen,

D.IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de ovememende vennootschap en van de over te nemen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E.WIJZIGING STATUTEN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Aan de statuten van de overnemende vennootschap zullen onder meer volgende wijzigingen worden aangebracht

-het doel van de overnemende vennootschap zal indien nodig aangevuld worden met de activiteiten van de over te nemen vennootschappen die nog niet in het doel van de overnemende vennootschap zijn vervat;

-andere wijzigingen van de statuten kunnen gebeuren op voorstel van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap

Het bovenstaand voorstel tot geruisloze fusie wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken.

De bestuursorganen van de over te nemen vennootschappen en van de overnemende vennootschap zullen het voorstel binnen de kortst mogelijke termijn ter goedkeuring voorleggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, niet inachtneming van de wettelijke en statutaire verplichtingen.

De zaakvoerder

Stefaan Seye

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/03/2012
ÿþi ,, Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUP BH_t,;L

20 -03- LGISCFi NEl:rscvr..~, ~ -

n17 RECI-1TBANK VAN KOOPHAN ?Eº%.

$aUCGE (Afdeling Brugti ,

,Pp: 4 8 10 rbffS11x



Ondernemingsnr : 0437.196.717

Benaming

(voluit) : GENERAL COMPUTER ASSISTANCE

(verkort) : GCA

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SINT-PIETERSKAAI 30 - 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming - zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 210312012:

De enige vennoot neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder, schriftelijk aangeboden met ingang van heden door de heer Guy DURANT, wonende te 8000 Brugge, Sint Pieterskaai 29.

De vergadering dankt hem voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap bewezen heeft.

Vervolgens benoemt de enige vennoot met ingang van heden voor onbepaalde duur tot zaakvoerders van de vennootschap:

-de heer Stefaan SEYE, wonende te 9840 De Pinte, Wielewaalpark 8;

-de heer Geert COOLMAN, wonende te 8540 Deerlijk, H. Consciencestraat 11.

In deze hoedanigheid zal iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen overeenkomstig artikel 23 van de statuten.

Uittreksel uit de notulen van de zaakvoerders dd. 2/03/2012:

De zaakvoerders besluiten om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8000 Brugge, Sint-Pieterskaai 30 naar 8500 Kortrijk, Dumolinlaan 5 en dit met ingang van heden.

Stefaan SEYE

zaakvoerder

111111111011 I

*12064572*

b

E

s

BE

131jiagen 'bij rëf BéTgisch-SfàáfsTiT~d= 2SI037ZO1Z _Annexes du 1Vlómfeur bëlgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

15/07/2011
ÿþ" Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

~

liflCi~ITEür~ E:_GE

i ~" r

IE

DIRCTICfV "

î

NEEr:GELEGI, te C1.' " ,E de:.

RECt-ITSAi:iS \.:1\,-;: !!4hv'rzt'.r{f IDEi_ TE

BELGISCH sTAÁrSB~E,t p GCE (Atdcl ~ =xugc~é}^°l

BESTUUR UE~ ~ 3 ~ J ,à ZOÉ

- -- --- ---------- - --

De grlSfkaL .'

VI

*11108570"

~

7 -GÀ~e rc ~

Ondernemingsnr : 0437.196.717

Benaming

(voluit) : GENERAL COMPUTER ASSISTANCE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Pieterskaai 30 te 8000 Brugge

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING COORDINATIE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Maertens te Brugge op derieëntwintig juni tweeduizend en elf, geregistreerd op het vierde registratiekantoor te Brugge op vierentwintig juni tweeduizend en elf, boek 222, blad 21, vak 12, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", in afkorting "GCA" waarvan de zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Sint-Pieterskaai, 30, het volgende heeft besloten :

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap te verhogen met. éénentachtig duizend vierhonderd euro (81.400 ¬ ) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro op honderd duizend euro (100.000 ¬ ) zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar verhoging van de fractiewaarde per aandeel

Deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd door

De Heer DURANT Guy, voornoemd

Deze kapitaalverhoging wordt volstort ten belope van éénentachtig duizend vierhonderd euro (81.400,00 ¬ )

zodat het maatschappelijk kapitaal uit hoofde van deze kapitaalverhoging volstort is tot beloop van honderd

duizend euro ( 100.000,00 ¬ )

Overeenkomstig de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen werd het bedrag van gemelde'

inbreng in geld zij 81.400,00 ¬ voor deze kapitaalverhoging gedeponeerd op een bijzondere rekening op

naam van de vennootschap bij ING op rekening nummer 363!0898514/43

Aansluitend hierop beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen artikel vijf van de statuten In

deze zin aan te passen zodat artikel vijf thans als volgt luidt :

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd duizend euro (100.000,00 ¬ ),

Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde zodat: elk aandeel thans éénzevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigt

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de datum van de jaarvergadering te wijzigen van de: laatste zaterdag van de maand juni naar de eerste zaterdag van de maand september

Aansluitend hierop beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen artikel elf van de statuten in deze; zin aan te passen zodat dit artikel thans luidt als volgt :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand september om vijftien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is heeft de jaarvergadering plaats de eerstvolgende werkdag.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen opdracht te geven aan de werkende notaris over te gaan tot coördinatie van de statuten.

VOOR UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : een expeditie van de akte

Notaris Bernard Maertens te Brugge.

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 04.06.2011, NGL 01.07.2011 11234-0142-014
03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 08.09.2010, NGL 29.10.2010 10591-0372-014
28/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 09.09.2009, NGL 24.12.2009 09902-0305-014
26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 10.09.2008, NGL 20.02.2009 09051-0009-014
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 12.09.2007, NGL 21.05.2008 08146-0238-014
06/11/2006 : OO044837
28/11/2005 : OO044837
13/12/2004 : OO044837
28/10/2003 : OO044837
20/02/2003 : OO044837
10/11/2000 : OO045759
27/06/2000 : OO045759
07/01/2000 : OO045759
01/01/1997 : OO44837
01/01/1995 : OO44837

Coordonnées
GENERAL COMPUTER ASSISTANCE

Adresse
DUMOLINLAAN 5 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande