GENIUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GENIUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.727.682

Publication

17/02/2014
ÿþ Mod Warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

fER GRIFFIE VAN

MONITEUR BEv~~gANKDVAN OOPHADED E

BfRUGGE(AF!?ELtNGGRUGOE)

10 -02- 2011#p: r2 7 JAN, 2

Ugriffier,

ELGISCH STAATSpLÀC Griffie

1tII1Ju~i~~~w~uawi~u

19 49025

Ondernemingsnr : 0465.727.682

Benaming

(voluit) : GENIUS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8850 ARDOOI E, Stationsstraat 37

(volledig adres)







Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Vander Stichele, te Moorsele (VVevelgem), op dertig december tweeduizend en dertien, volgende melding van registratie dragende: "Geregistreerd te Menen de 13 JAN. 2014 bladen, acht verzendingen een boek 205 blad 84 vak 19 ontvangen VIJFTIG EURO (¬ 50) De EA inspecteur a.i. Patrick BEELPREZ (getekend)", dat de vergadering met eenparigheid van stemmen beslist heeft:

- de nominale waarde der aandelen af te schaffen,

- het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd dertienduizend en veertig euro (113.040,00 ¬ ), om het te brengen van twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ) op honderd drieëndertigdulzend en veertig euro (133.040,00 ¬ ), door inbreng in speciën, mits uitgifte van achthonderd vierendertig (834) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten ais de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf huidig boekjaar pro rata temporis.

Terstond hebben de aandeelhouders, Heer Nico Deleu en Mevrouw Siska Demeulenaere, verklaard de voorgestelde kapitaalverhoging te onderschrijven voor de geheelheid of hcnderd dertienduizend en veertig euro (113.040,00 ¬ ), hetzij elk voor de helft of elk zesenvijftigduizend vijfhonderd twintig euro (56.520,00 E), en deze inbreng onmiddellijk te volstorten in speciën, door storting van eenzelfde bedrag van hcnderd dertienduizend en veertig euro (113.040,00 ¬ ); gelden voortkomende uit de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van zestien december tweeduizend en dertien tot dividenduitkering overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de aandeelhouders, die aanvaarden, achthonderd vierendertig (834) nieuwe volledig volstorte aandelen zonder nominale waarde toegekend, elk voor de helft, aan de globale prijs van honderd dertienduizend en veertig euro (113.040,00 ¬ ),

- dat bovenstaande kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt is en het kapitaal thans vastgesteld is op honderd drieëndertigduizend en veertig euro (133.040,00 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend zeshonderd vierendertig (1.634) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering heeft vervolgens beslist artikel vijf der statuten te vervangen door navolgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd drieëndertigduizend en veertig euro (133.040,00 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend zeshonderd vierendertig (1.634) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/duizend zeshonderd vierendertigste (1/1.634ste) van het maatschappelijk kapitaal.".

- te ontslaan, wegens voorafgaande grondige kennisname, Heer voorzitter om lezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerders, opgesteld overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen inzake de wijziging van het doel van de vennootschap,

- het doel van de vennootschap uit te breiden, en aldus volgende aotiviteiten aan het artikel drie der statuten toe te voegen:

"de verhuur en de operationele leasing van kantoormachines, inclusief computers, zonder bedieningspersoneel: comuterapparatuur, duplicators, tekstverwerkers, telefoon"

- het tweede lid van artikel 22 der statuten te schrappen, en aldus de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap aan te passen.

- de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en de bestaande statuten te vervangen door nieuwe

statuten, aangepast aan het nieuwe wetboek van vennootschappen,

Het uittreksel uit de nieuwe statuten luidt als volgt:

Rechtsvorm en benaming: De handelsvennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap:

met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "GENIUS".

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te Ardooie, Stationsstraat 37.

Doel: De vennootschap heeft voordoel; _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- groothandel in soft- en hardware;

- kleinhandel in soft- en hardware;

- kleinhandel met meer dan één afdeling;

- import van dezelfde artikelen (samen met groothandel);

- export van dezelfde artikelen (samen met groothandel);

- installatie ten huize van allerhande apparaten en artikelen;

- reparatie ten huize van allerhande apparaten en artikelen;

- uitbating van een kantoor voor mechanografische werken;

- schrijven en herschrijven van teksten (samenstellen cursussen, leerboeken);

- privaat- of schriftelijke cursussen;

- informatiekantoor (inlichtingen en advieskantoor in informatiesnelwegen en communicatie);

- publiciteitsonderneming;

- uitgeversbedrijf;

- inrichten van vertoningen: concerten, feestelijkheden en lezingen.

De verhuur van standaard-programmatuur.

De verhuur en de operationele leasing van kantoormachines, inclusief computers, zonder bedieningspersoneel: computerapparatuur, duplicator, tekstverwerkers, telefoon

De verhuur van standaard-programmatuur.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden aile onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij kan ondermeer belangen nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare,

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd drieëndertigduizend en veertig euro (133.040,00 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend zeshonderd vierendertig (1.634) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/duizend zeshonderd vierendertigste (1/1.634ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd docr één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: Heer Nico Deleu, die aanvaardt.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Toezicht: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichting weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden jaarlijks op tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

SA-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

/oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Ingeval van ontbinding en vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd, tenzij de

algemene vergadering anders beslist, en herstellen de vereffenaars, indien niet aile aandelen in dezelfde mate

werden volgestort, het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke

betalingen te doen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

- de zaakvoerders alle machten te verlenen om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte.

Pierre VANDER STICHELE, notaris

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 24.08.2012 12500-0042-015
08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 28.07.2011 11375-0117-015
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 26.08.2010 10497-0250-015
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 17.07.2009 09450-0006-016
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 15.07.2008 08412-0147-017
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.06.2007, NGL 19.07.2007 07438-0254-018
01/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 09.06.2006, NGL 28.07.2006 06572-3292-017
02/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.06.2005, NGL 28.07.2005 05592-4349-016
15/09/2004 : KO146076
17/06/2004 : KO146076
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 31.07.2015 15398-0315-017
05/12/2003 : KO146076
08/01/2003 : KO146076

Coordonnées
GENIUS

Adresse
STATIONSSTRAAT 37 8850 ARDOOIE

Code postal : 8850
Localité : ARDOOIE
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande