GEOFFREY VAN HULLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEOFFREY VAN HULLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.440.817

Publication

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 31.08.2013 13546-0183-015
16/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behout

aan h

Belgis Staatsti

III

1111111111111111111

*12142547*

NEr`Ktxtw>w,tulTter Gkll-HE deo

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugge)

op: e 6 AUS. 2012 eei

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - AnuexesAu_M.onileuxhelge

Ondememingsnr : 0834.440.817

Benaming

(voluit) : Geoffrey Van Huile

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weidestraat 166, 8310 Assebroek (Brugge)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke Zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder van 1 juli 2012 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf 1/7/2012 zal verplaatst worden van 8310 Assebroek (Brugge), Weidestraat 166 naar 8000 Brugge, Jozef Suvéestraat 15.

Geoffrey VAN RULLE

Statutair Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/03/2011
ÿþMod21

Lfg ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr: 0834440 81.....7.......

Benaming

(voluit) : GEOFFREY VAN RULLE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8310 Brugge (Assebroek), Weidestraat 166

Onderwerp akte :

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op 4 maart 2011, eerstdaags te registeren, blijkt de oprichting der BVBA "GEOFFREY VAN HULLE"

1 _VENNOTEN : 1. De heer VAN HULLE Geoffrey Luc Marie, zelfstandige, geboren te Brugge op dertien april negentienhonderd vierenzeventig, njksregistemummer 74.04.13-055.70,

en zijn echtgenote

2. Mevrouw MICHIELSSENS Liesbeth Maria Ignace, bediende, geboren te Brugge op achttien augustus negentienhonderd negenenzeventig, rijksregisternummer 79.08.18-044.64, samenwonende te 8310 Brugge (Assebroek), Weidestraat 166.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Lommée Paul te Zedelgem op twee april tweeduizend en acht, niet gewijzigd tot op heden zo verklaard. 2.NAAM en VORM :"GEOFFREY VAN RULLE", BVBA;

3.ZETEL: 8310 Brugge (Assebroek), Weidestraat 166

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

*Het leveren van diensten en de organisatie van projecten als evenementenbureau voor het bedrijfsleven, particulieren en publieke instellingen.

*Ceremoniemeester voor rouw- en huwelijksplechtigheden en familiale aangelegenheden .

*Het optreden als bookingsagentschap in België en in het buitenland,

*Managementbureau voor artiesten in diverse domeinen.

*Uitbating van een hotel, pension, motel of logementshuis.

*Het inrichten van vertoningen en exposities, het organiseren van begeleide uitstappen, sight-seeings, trips, concerten alsook van alle aanverwante culturele activiteiten,

*De verkoop, leasing en verhuur van fietsen, bromfietsen, motorfietsen, go-carts, pocketbikes.

*De algemene organisatie van muziekfestivals, concerten, theater- en toneelvoorstellingen en alle overige publieksspektakels.

*Productie en realisatie, in eigen beheer, voor rekening van derden, via uitbesteding of door middel van onderaanneming van alle soorten vormen van drukwerk, publicaties en uitgaves.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGLLEGC7 ter GRIFrî der HTBANK VAN KOOPHANDEL TE

UGGE (Afdeling Brugge)

' 0 7 MORT 2011

De griffier,

Griffie

MONITEU

DIR CTl

I3

v

ber

aa

Be

Sta:

iuuuuiiva~~imi

+iioaasae*

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

*Optreden als reclamebureau en consultancy op het gebied van marketing en publicitair beheer alsmede het uitwerken van commerciële projecten;

'"Organisatie, productie en realisatie, in eigen beheer, voor rekening van derden, via uitbesteding of door middel van onderaanneming van publicitaire of informatieve evenementen, van workshops,

cursussen en opleidingen.

*Productie en realisatie, in eigen beheer, voor rekening van derden, via uitbesteding of door middel van onderaanneming van alle soorten vormen van spel- en sportactiviteiten en aanverwante

evenementen.

'Verkoop, leasing en verhuur van materieel, machines en outillering.

*Reisbureau en reisorganisator en alle aanverwante activiteiten.

'Organisatie van congressen en beurzen.

*Catering: Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels

*Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.

*Bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor : - luchtvaartmaatschappijen - kantines, bedrijfsrestaurants, enz.

'Verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door : cafés, bar, bierhallen, enz.

*Verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van

maaltijden, in : hotels, motels en pensions (met hotel-service)

*Verschaffen van logies voor kortstondig verblijf in vakantiehuisjes en -appartementen

'Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals ondermeer en niet-beperkend opgenoemd het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes,

secretariaatsdienst, telesecretariaat en onthaal.

*De vennootschap kan ten allen tijde optreden als tussenpersoon in de handel en diensten, commissionair, via zelfstandige representatie of door middel van een handelsagentuur.

*Managementsvennootschap voor het uitvoeren van alle door derden opgedragen taken op het vlak van algemeen management en/of in niet-beperkende zin opgenoemd in verband met de administratie, financiën, marketing, verkoop, human resources, productie, enzovoort.

*Holding voor het beheer in eigen portefeuille van belangen, hetzij minderheids- of meerderheids-participaties in bestaande of op te richten ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, stichtingen of instellingen van welke aard dan ook en via alle mogelijke vormen van participatie en deelneming.

*Patrimonium- en beheersvennootschap voor het beheren, de aankoop, verkoop, huur, verhuur, het ter beschikking stellen, het verlenen van concessies, het financieel of operationeel leasen van roerende en onroerende goederen.

*De vennootschap zal alle handelsfondsen, octrooien, patenten, licenties of portefeuilles kunnen verwerven, kopen of verkopen, huren en verhuren met inbegrip van het nemen of verstrekken van franchises of concessies.

*Het uitoefenen van de functie van zaakvoerder, bestuurder of van vereffenaar in ondememingen, vennootschappen, verenigingen, vzw's, stichtingen of instellingen van welke aard dan ook, en het beheer en de controle op zich nemen van vennootschappen of ondernemingen van welke aard ook.

*Het ter beschikking stellen van personeel en medewerkers, rechtstreeks of onrechtstreeks, hetzij in onderaanneming of in samenwerkingsverband onder vaste voogdij van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

*De vennootschap kan ten voordele van haar vennoten, haar zaakvoerders, bedrijfsleiders, medewerkers en derden, binnen de wettelijke beperkingen, leningen en kredieten toestaan en alle persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht en die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal zelf of door tussenkomst van derden alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handels-re-gister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste (1I200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal is geplaatst in geld voor een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) bij de oprichting.

7.SAMENSTELLING : 1° De heer Van Huile Geoffrey, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van tienduizend euro (10.000,00 euro), volstort ten belope van vijfduizend euro (5.000,00 euro), waarvoor hem honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, genummerd van één (1) tot honderd (100) als vergoeding toegekend worden.

2° Mevrouw Michielssens Liesbeth, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van tienduizend euro (10.000,00 euro), volstort ten belope van vijfduizend euro (5.000,00 euro), waarvoor haar honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde genummerd van honderd en een (101) tot tweehonderd (200) als vergoeding toegekend worden.

8.BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij een college vormen. De oudste statutaire of bij gebreke daaraan de oudste (gewone) zaakvoerder treedt in dat geval steeds als Voorzitter op van het college. Indien de oudste (statutaire of gewone) zaakvoerder afstand doet van zijn aanduiding wordt onder de leden een andere Voorzitter gekozen. De Voorzitter zal alle vergaderingen leiden en staat in voor de organisatie der bijeenkomsten van het college. Het college van zaakvoerders vergadert op de zetel van de vennootschap tenzij de Voorzitter anders heeft beslist.

Elke zaakvoerder heeft in het college één stem. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel of agendapunt verworpen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De opdracht van elke zaakvoerder is kosteloos tenzij de algemene vergadering er anders over beschikt.

De volgende personen treden op als statutaire zaakvoerder en dit voor de ganse duur van de vennootschap:

De Heer VAN RULLE Geoffrey, Luc, Marie,

geboren te Brugge op 13/04/1974,

en thans wonende te 8310 Assebroek (Brugge) - Weidestraat 166,

die het mandaat aanvaardt;

In geval het mandaat van voomoemde statutaire zaakvoerder zou komen te eindigen in het geval van overlijden, zal van rechtswege als statutaire zaakvoerder benoemd zijn ter opvolging en voor de ganse duur van de vennootschap:

Mevrouw MICHIELSSENS Liesbeth, Maria, Ignace,

geboren te Brugge op 18/08/1979,

en thans wonende te 8310 Assebroek (Brugge) - Weidestraat 166,

die het mandaat aanvaardt;

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de laatste woensdag van de maand juni van elk jaar om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst-'vohgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand juni om vijftien uur van het jaar tweeduizend en dertien in de maat'schap'pelij'ke zetel.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de Kruispuntbank der Ondernemingen tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werden tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap benoemd: mevrouw Liesbeth Michielssens, die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebe'voegd'heid van een commissaris.

Benoeming lasthebber:

De statutaire zaakvoerder stelt aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of

stopzetting de Kruispuntbank voor Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Omega Consulting", met vestiging te 8310 Sint-Kruis (Brugge), Maalse Steenweg 200, vertegenwoordigd door één van haar aangestelden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op opzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd_ 4 maart 2011, eensluidend uittreksel

. ' Voos-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 30.08.2016 16576-0308-014

Coordonnées
GEOFFREY VAN HULLE

Adresse
JOZEF SUVEESTRAAT 15 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande