GEORGES BLOEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEORGES BLOEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.771.808

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 07.07.2014 14277-0140-009
13/01/2014
ÿþx

Moa Won' 11.1

3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEER(3EL,EGü

3 0. 12. 2013

RECHTBANK KQQ(P LANDEL

KORTMIKiie

Ondernemingsnr : 0478771808

Benaming

(voluit) : GEORGES BLOEM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakleijkheid

Zetel : 8720 Wakken, Vennestraat 12A

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester David Cottenie, geassocieerd notaris te Gent op 19 december 2013, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Georges Bloem" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8720 Wakken, Vennestraat 12A, alwaar volgende agenda werd behandeld:

11 Verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met een bedrag van honderdzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 160.500,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd negenenzeventig duizend honderd euro (¬ 179.100,00). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door een inbreng in speciën en door de creatie van duizend zeshonderd en vijf (1.605) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voerdelen genieten als de bestaande aandelen en zullen delen in de winsten van de vennootschap vanaf de datum van onderschrijving

2/ Verzoek aan de notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd zestig duizend vijfhonderd euro (¬ 160.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd door een inbreng in speciën en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk werd gebracht van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar honderd negenenzeventig duizend honderd euro (¬ 179.100,00). 31 Wijziging van het artikel 5 van de statuten om de tekst van dit artikel te vervangen door volgende tekst: "Artikel 5.Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd negenenzeventig duizend honderd euro (¬ 179.100,00). Het is verdeeld in duizend zevenhonderd éénennegentig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen." 41 Wijzigingen aan de artikelen 2, 6, 9, 21, 22, 24, 29, 35 en 36 van de statuten en toevoeging van een nieuw artikel 23bis (inzake de schriftelijke besluitvorming) en een nieuw artikel 39 (inzake de samenloop), teneinde de statuten up te dalen en aan te passen aan de recentste wetgeving.

5/ Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

6/ Machtiging aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten 71 Volmacht,

en volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderdzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 160.500,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd negenenzeventig duizend honderd euro (¬ 179.100,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door een inbreng in speciën en door de creatie van duizend zeshonderd en vijf (1.605) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal zullen vertegenwoordigen.

De vergadering beslist dat deze nieuwe aandelen zullen uitgegeven worden aan honderd euro (¬ 100,00) per aandeel en in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de datum van onderschrijving. UITOEFENING VAN HET VOORKEURRECHT

De vergadering stelt vast dat de beide vennoten à rato van hun huidig aandelenbezit zullen inschrijven op de kapitaalverhoging en aldus gebruik maken van hun voorkeurrecht.

INSCHRIJVING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

En onmiddellijk werd op de duizend zeshonderd en vijf (1.605) nieuwe aandelen ingeschreven ais volgt:

1.- de heer Georges Bloem, voornoemd, voor een totaal bedrag van honderd negenenvijftig duizend zeshonderd euro (¬ 159.600,00), er worden hem duizend vijfhonderd zesennegentig (1.596) nieuwe aandelen toebedeeld;

2.- mevrouw Hilde 't Jampens, voornoemd, voor een totaal bedrag van negenhonderd euro (¬ 900,00), er worden haar negen (9) nieuwe aandelen toebedeeld.

De economisch waarde van deze nieuwe uitgegeven aandelen behoren tot de huwgemeenschap Georges Bloem  't Jampens Hilde; het stemrecht behoort toe aan de echtgeno(o)t(e) aan wie de aandelen werden toegekend.

Zij hebben ingeschreven als volgt:

de nieuwe aandelen werden volgestort voor éénivijfde per aandeel, zijnde twintig euro (20,00¬ ) of in totaal door:

1.- de heer Georges Bloem: éénendertig duizend negenhonderd twintig euro (¬ 31.920,00).

2.- mevrouw Hilde `t Jampens: honderdtachtig euro (¬ 180,00))

Tot bewijs van deze volstorting hebben de inschrijvers mij, notaris, een bankattest overhandigd afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS Bank te Deinze en gedateerd op zeventien december 2013, waaruit blijkt dat op zeventien december 2013 de som van tweeëndertig duizend honderd euro (¬ 32.100,00) werd gestort op een speciaal daartoe geopende rekening op naam van de vennootschap met nummer BE12 0017 1497 8992. Voormeld bankattest zal in het dossier van de notaris worden bewaard.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met een bedrag van honderd zestig duizend vijfhonderd euro (160.500,00¬ ) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00¬ ) op honderd negenenzeventig duizend honderd euro (¬ 179.100,00), vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd éénennegentig (1.791) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen zoals voorzien in punt drie van de agenda. VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist de statuten up te daten en aan te passen aan de recentste wetgeving. Bijgevolg beslist zij volgende wijzigingen aan de statuten door te voeren:

1/ de vergadering beslist artikel 2 van de statuten aan te passen aan de huidige zetel en te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8720 Wakken, Vennestraat 12 A.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebeid Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.. De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland."

2/ de vergadering beslist artikel 6 aan te vullen na de derde alinea met volgende tekst:

"Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen.

De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard ais het oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut tijdens de voorziene termijn, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. Hiervoor moet hem eveneens een termijn aangeboden worden van minimum vijf dagen, De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in voile eigendom."

3/ de vergadering beslist artikel 9 van de statuten aan te vullen met volgende tekst:

"In geval van overlijden van de enige vennoot, en zolang de aandelen niet verdeeld zijn tussen de erfgenamen of niet afgeleverd zijn aan de legatarissen van de enige vennoot, worden de rechten verbonden aan deze effecten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap."

4/ de vergadering beslist artikel 21 van de statuten aan te vullen met volgende zin:

"Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie."

5/ de vergadering beslist om de 2de alinea van artikel 22 te schrappen.

6/ de vergadering beslist artikel 23 bis in te voegen in de statuten, hetgeen luidt als volgt:

"Artikel 23bis: Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, Samen met het rondschrijven dat de agenda en de voorstellen van besluit bevat, worden de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking van de vennoten moeten worden gesteld, hen toegezonden.

De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de vennoot, die als laatste zijn handtekening

[ ~4



Voor-

behouden

aan het

. Belgisch

Staatsblad

heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend.

Indien niet alle vennoten de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de vennoten hebben gekregen."

71 de vergadering beslist om na de eerste alinea van artikel 24 van de statuten volgende tekst in het artikel in te voegen:

"De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek)."

81 de vergadering beslist de tweede alinea van artikel 29 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering op authentieke wijze moeten vastgesteld zijn, worden de afschriften of uittreksels van de notulen van de algemene vergadering aan derde personen af te leveren, ondertekend door één zaakvoerder."

9/ de vergadering beslist aan artikel 35 van de statuten volgende tekst toe te voegen:

"De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming,"

10/ de vergadering beslist artikel 36 van de statuten integraal te vervangen door volgende onderstaande tekst:

"Artikel 36  Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel de zaakvoerders van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën van schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel de zaakvoerders van de vennootschap. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen, Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste ene aanvullende oproeping van het kapitaal.

In afwijking van de voorgaande artikels en alinea's kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe." til de vergadering beslist om volgend artikel 39 toe te voegen aan de statuten:

"Artikel 39  Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten enlof de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist aan de zaakvoerder alle machten te verlenen tot het uitvoeren van alle genomen besluiten.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist de instrumenterende notaris machtiging te verlenen met het oog op het opmaken van de gecoördineerde statuten.

ZEVENDE BESLUIT

Een bijzonder volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIVO, met zetel te 9030 Gent (Mariakerke), Treurwilgenstraat 19, alsook haar aangestelden en lasthebbers, met het oog op het verrichten van alle formaliteiten in verband met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket en in verband met de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) D Cottenie, notaris . Samen hiermee neergelegd; expeditie van de akte, gecoördineerde statuten.























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 20.08.2013 13431-0146-008
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 30.08.2012 12479-0443-008
24/01/2012 : GEA028031
01/08/2011 : GEA028031
03/08/2010 : GEA028031
03/08/2009 : GEA028031
19/08/2008 : GEA028031
26/07/2007 : GEA028031
01/08/2006 : GEA028031
02/08/2005 : GEA028031
22/07/2004 : GEA028031
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 07.08.2015 15400-0577-009
21/11/2002 : GEA028031
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 27.06.2016 16218-0455-008

Coordonnées
GEORGES BLOEM

Adresse
VENNESTRAAT 12A 8720 OESELGEM

Code postal : 8720
Localité : Oeselgem
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande