GERARD ALGOET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GERARD ALGOET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.862.489

Publication

07/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-04-2015

Griffie

*15305887*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627862489

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

GERARD ALGOET

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Bénédicte STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 26 maart 2015,

BLIJKT DAT:

De heer ALGOET Gerard Antoon, geboren te Zwevegem op vijf juni negentienhonderd veertig, (identiteitskaartnummer 591-5295118-87, nationaal nummer 40.06.05-199.48), weduwnaar van mevrouw Van Ryckeghem Rosa Celina Renée, wonende te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Liebaardstraat 252; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "GERARD ALGOET".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

 De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten en/of de organen, vertegenwoordigers en/of medewerkers van de vennootschap de nodige erkenningen en/of vergunningen hebben en waarbij alle woorden op te vatten zijn in hun meest ruime betekenis:

I. Het uitbaten van een werkplaats voor de oppervlaktebehandeling van metalen en andere materialen en voorwerpen, met inbegrip van:

- het uitvoeren van volgende bewerkingen: het elektrolytisch verzinken en vernikkelen;

- de aan- en verkoop, import en export, handel in het groot als in het klein, productie en verdeling van alle artikelen die nodig of nuttig zijn bij het uitvoeren van de voormelde bewerkingen en van alle consumptie - en investeringsgoederen, die nog een oppervlaktebehandeling moeten ondergaan of die reeds behandeld werden;

- het uitvoeren van alle commerciële en industriële activiteiten met betrekking tot hiervoor vermelde goederen;

- het aanvaarden van opdrachten tegen vergoeding en/of commissie- of maakloon van derden in verband met de hierboven vermelde verrichtingen.

II. De aankoop, het opschikken, het uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, in leasing geven,

verhandelen of in huur nemen van alle roerende en onroerende goederen;

- het rationeel en oordeelkundig beheer en behoud in de ruimste zin van het woord, van een

patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen;

- het verzamelen van gegevens over verhandelbare roerende en onroerende goederen;

- het drijven van nationale en internationale handel in verhandelbare roerende en onroerende

goederen.

III. Het verlenen van adviezen van technische, bedrijfseconomische, commerciële of administratieve aard, rechtstreeks of onrechtstreeks:

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan

Onderwerp akte :

Liebaardstraat 252 8791 Waregem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- voor eigen rekening of voor rekening van derden bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen;

- het uitoefenen van het mandaat als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, dit zowel in eigen naam als door hun vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal door middel van inbrengen, inschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen- zowel Belgische of buitenlandse- die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig doel hebben of van die aard zijn om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag aldus rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle andere ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap mag alle burgerlijke, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De zetel is gevestigd te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Liebaardstraat 252 (gerechtelijk arrondissement Gent afdeling Kortrijk).

Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is verdeeld in honderd twintig (120) aandelen met een fractiewaarde van één/honderd twintigste (1/120ste) van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichter die ze heeft volgestort door geldelijke inbreng, en wel als volgt :

INBRENG IN GELD

De comparant heeft ingetekend op honderd twintig (120) aandelen voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), nog te volstorten tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE37 3631 4630 3928 bij ING te Beveren-Leie, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 25 maart 2015 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven. Als niet-statutaire zaakvoerder is aangesteld voor onbepaalde duur: de heer Gerard Algoet, voornoemd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte, behalve als er een college van zaakvoerders werd aangesteld. In het geval er een college van zaakvoerders is, wordt de vertegenwoordigingsmacht opgedragen aan twee zaakvoerders gezamenlijk.

Van zodra er meer dan één zaakvoerder is, volstaat, voor wat betreft het intern bestuur en de externe vertegenwoordigingsmacht, de handtekening van één zaakvoerder niet maar is daar-entegen de handtekening nodig van alle zaakvoerders, voor rechtshandelingen die verband houden met investeringsbeslissingen, inclusief aankopen van onroerende goederen en huren van onroerende goederen voor meer dan negen jaar, met het vervreemden van onroerende goederen van de vennootschap, met het verhuren van onroerende goederen van de vennootschap voor meer dan negen jaar, met het vervreemden van de handelszaak of het handelsfonds van de vennootschap, met het vestigen van een hypotheek of in pand geven van goederen van de ven-nootschap, met het zich borg stellen door de vennootschap, met het aangaan van leningen na-mens de vennootschap en meer in het algemeen met alle verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan vijfduizend euro (5.000,00 EUR). Inzake de voor-noemde rechtshandelingen is de vennootschap slechts rechtsgeldig verbonden door alle zaak-voerders gezamenlijk optredend. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend zestien.

De jaarvergadering zal gehouden worden de vierde zaterdag van de maand juni om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitslui-tend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Bekrachtiging verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

Volmacht

De heer Gerard Algoet, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), heeft verklaard volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de BV ovv CVBA TeamAccount, met zetel te 8900 Ieper, Ter Waarde 64, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent afdeling Ieper onder het nummer 0500.498.125, BTW-nummer BE0500.498.125, vertegenwoordigd door de heer Robby Verlinde, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Coordonnées
GERARD ALGOET

Adresse
LIEBAARDSTRAAT 252 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande