GEROME

Divers


Dénomination : GEROME
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.659.084

Publication

16/06/2014
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tn

11111111,1!11111j1I1,111111111i

Ondernemingsnr : 0832.659.084 Benaming

(voluit) : GEROME (verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : TEN POELE 28 TE 8430 MIDDELKERKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING.

Op de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap op 17 maart 2014 werden volgende beslissingen genomen :

1. Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend : de vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering, in overeenstemming met artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting, van een tussentijds dividend voor een bedrag van 60.000,00 euro.

Alle vennoten besluiten vervolgens op individuele wijze met betrekking tot de wijze waarop de dividenduitkering geschiedt, dat deze niet cash wordt uitbetaald, doch wel via het boeken van een schuld van de vennootschap ten opzichte van :

a) mevr. Stockx Nicole ten bedrage van 53.460,00 euro

b) dhr. Mortier Jeroen ten bedrage van 540,00 euro.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft ten opzichte van de in rand vermelde vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering, overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van 10% van het tussentijds dividend. De vergoeding voor deze kapitaalverhoging bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

2. Kapitaalverhoging door inbreng in natura :

De heer Mortier Jeroen en mevr. Stockx Nicole verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van 54.000,00 EUR, bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend ingevolge voormeld eerste besluit van huidige algemene vergadering. Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen (na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992) van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

De algemene vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van 54.000,00 EUR om het kapitaal te brengen van 100,00 EUR op 54.100,00 EUR door inbreng in natura van de dividendvordering. Ter vergoeding van de voormelde inbreng in natura worden geen nieuwe aandelen toegekend aan de inbrengers. De vergoeding voor de voormelde inbreng in natura bestaat uit een stijging van de fraotiewaarde van de aandelen van de inbrenggenietende vennootschap.

Teneinde de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering om het artikel betreffende het "kapitaal' te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 54.100,00 EUR. Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap."

STOCKX Nicole

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2011
ÿþriLeil In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III II III ll1 IIVI I IlI 1011

*11011146*

Ondernemingsnr : 23Q .655, d 4 ~

Benaming

(voluit) : GEROME

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : TEN POELE 28 te 8430 MIDDELKERKE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te Middelkerke op 4 januari 2011, geregistreerd te Oostende;

op 07 januari 2011, dat er door:

1° Mevrouw STOCKX Nicole Marie; nationaal nummer 58.01.05-214.85; zaakvoerder; geboren te Oostende:

op 5 januari 1958; wonende te 8430 Middelkerke, Ten Poele 28; Belgische nationaliteit.

2° De heer MORTIER Jeroen Jacqueline, nationaal nummer 83.06.12-099.65; regisseur; geboren te

" Oostende op 12 juni 1983 ; wonende te 2890 St-Amands, Stenenmolenlaan 7; Belgische nationaliteit.

de hierna vermelde vennootschap werd opgericht :

RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap onder; de naam "GEROME".

ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8430 Middelkerke, Ten Poele 28. Hij mag naar ieder ander adres in België binnen het Nederlands taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel  Hoofdstad worden. overgebracht, bij beslissing van de beherend(e) venno(o)t(en). Iedere verandering van zetel wordt door de beherend(e) venno(o)t(en), in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt. De vennootschap kan, bij: beslissing van de beherend(e) venno(o)t(en), bedrijfszetels, verkoopspunten, bijkantoren en agentschappen oprichten en dit zowel in België als in het buitenland.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf de oprichting.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

I. Algemeen:

a) het verlenen van diensten, adviezen en administratieve bijstand aan derden;

b) het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen.

c) het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen.

d) het verwerven van commissies bij de verkoop van gebouwen; het optreden als tussenpersoon in de

i handel.

11. Voor eigen rekening:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en: verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die` het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen

met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris,

hetzij

._. .

rumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Vc

behc

aar

BeI+

Staa

Neaergeiego ter griffie van oe rechtbank van koophandel Brugge  afdeling te Oostende

JAN. 2011

Griffie oe grafie,

~..,...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

a) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

b) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e) het ontwikkelen, kopen, verkopen , in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

f) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

g) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in t' kort tussenpersoon in de handel;

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

BEHERENDE- EN STILLE VENNOTEN : Mevrouw STOCKX Nicole neemt deel aan de oprichting van de vennootschap als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. De heer MORTIER Jeroen neemt deel aan de oprichting als stille vennoot.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd euro (E 100,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder één/honderdste (1/100 ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend. Het maatschappelijk kapitaal werd volledig geplaatst en onderschreven door:

1. Mevrouw STOCKX Nicole, voornoemd, tot beloop van negenennegentig euro (E 99,00), waarvoor haar negenennegentig (99) aandelen worden toegekend (integraal bestaande uit een inbreng in geld)

2. De heer MORTIER Jeroen, voornoemd, tot beloop van één euro (E 1,00), waarvoor hem één (1) aandeel wordt toegekend (integraal bestaande uit een inbreng in geld);

BESTUUR : De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING : Elk jaar op de derde zaterdag van december om achttien uur zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel van de vennootschap. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Elk aandeel heeft recht op één stem.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 september en eindigt telkens op 31 augustus van ieder jaar.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN :

AFSLUITEN EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de akte tot en met 31 augustus 2011.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2011.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Tot zaakvoerder - beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd mevrouw

STOCKX Nicole.

Tegelijk hiermee neergelegd : de oprichtingsakte

Zaakvoerder-beherende vennoot,

Mevrouw STOCKX Nicole

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

01.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GEROME

Adresse
Zetel : TEN POELE 28 TE 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande