GEROSIN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GEROSIN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 423.518.727

Publication

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 31.08.2012 12483-0044-010
26/07/2012
ÿþOndernemingsnr : 0423 518 727

Benaming {voluit): GEROSIN

$ (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Doomenstraat 12

8520 Kuurne

Onderwerp akte : NV: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal afgesloten door Meester Francis Lemey, notaris te Gent;, vervangende Meester Guido Cuelenaere, notaris te Assenede met standplaats te Bassevelde op!! negenentwintig juni, ter registratie dat :

de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschapi "GEROSIN", met zetel te Kuurne, Doomenstraat 12

volgende besluiten heeft genomen :

F.F.RSTE BESLUIT

De vergadering besluit de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en;! overeenkomstig de huidige tekst van artikel 10 van de statuten af te schaffen en te vervangen door de! volgende bepaling:

"1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de! aandeelhouder. De niet volstorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register;, wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per!! aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de! overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun;; gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in delÏ !! zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, :l dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van;, aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. De gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening opi naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder..; Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het;' register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de; erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4.De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte, aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter;; post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk;! heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad vans bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen Iater boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan:; vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij dei ,vereffeningsinstelling_ofbij. de erkende rekeninghouderdie 21s.zodanig_optreedt._Inhet,register van.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de 4e----

NEERGELEGD

)11111

*12132362*

MONITEUR Ez{ .

19 -0;

BELGISCH ~

10. 07. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

_ ..

KOSTRIJK

Griffie

in

m

idu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

X

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5.De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en-schriftelijk heeft ingestemd cm deze aan- vraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het r'ster van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de bestaande statuten af te schaffen.

Zij besluit de volgende statuten aan te nemen, rekening houdend met het voorgaande besluit en de thans geldende wettelijke bepalingen.

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur om de voorafgaande besluiten uit te voeren, de aandelen aan toonder te vernietigen na het aanleggen van een register van aandelen en inschrijving erin van de aandelen op naam.

BESLISSING RAAD VAN BESTUUR

Bij eenparigheid van stemmen verzoekt de Raad van bestuur de ondergetekende notaris akte te verlenen van hetgeen volgt:

-de Raad van bestuur besluit de aandelen op naam in te schrijven in het register van de aandelen en daarvoor het nodige te doen.

- de Raad van bestuur verbindt er zich toe zo vlug mogelijk de aandelen aan toonder te vernietigen; zij beslist zelf over het moment van vernietiging en de manier waarop de vernietiging zal gebeuren.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan elke bestuurder, elk met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en om daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL uit de niet-geregistreerde akte, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Francis Lemey te Gent

Samen hiermee neergelegd: expeditie akte, coördinatie statuten, lijst publicatie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

sr « " i\laern an hanritakaninn

03/08/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

-gr ~~~~A~ f~Ae

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ï11

111111

,gLEGD

11. Gi. mi

RECHTBANK KOOFHANDEL

GW.fi' RIJK

;

:' Ondernemingsnr : 0423.518.727

Benaming : GEROSIN -

(voluit)

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Doomenstraat 12

5520 Kuurne

Onderwerp akte : Fusie door overneming door NV Gerosin van BVBA Hera

Er blijkt uit een proces-verbaal afgesloten door Meester Francis Lemey, notaris te Gent,

vervangende Meester Guido Cuelenaere, notaris te Assenede met standplaats te Bassevelde,

wettelijk belet op dertig juni tweeduizend en elf, ter registratie dat :

de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap!,

"GEROS1N" met zetel te Kuurne Doornenstraat nummer 12, ondernemingsnummer 0423.518.727,

RPR Kortrijk,

volgende besluiten heeft genomen :

I. VOORAFGAANDE VERRICHTINGEN

Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten voldaan werd.

De comparanten verklaren dat:

1. Op 04/05/2011 een fusievoorstel werd opgemaakt door de bestuursorganen van de naamloze,: vennootschap GEROSIN en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HERA, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Het fusievoorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk neergelegd op; 12/05/2011 voor GEROSIN en op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde neergelegd op 10/05/2011 voor HERA

3. De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen : het Belgisch Staatsblad van 24/05/2011 onder nummer 11077977 voor GEROSIN en op 20/05/2011 onder nummer 11076525 voor HERA.

4. De bestuursorganen van de fuserende vennootschappen hebben een omstandig schriftelijk'; verslag opgesteld overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

5. "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS Bedrÿfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door; de Heer Hedwig VAN DER DONCKT, bedrijfsrevisor" heeft op verzoek van de fuserende; vennootschappen, voor elke vennootschap een schriftelijk verslag opgesteld over het fusievoorstel overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

6. De stukken bedoeld in artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen lagen niet minstens één maand v65r de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschappen ter inzage, maar daaraan werd verzaakt zoals hoger vermeld.

7. Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, hebben er zich geen., belangrijke wijzingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken;! vennootschappen, overeenkomstig artikel 696 van het Wetboek der vennootschappen.

Verslagen

A. De voorzitters van de vergaderingen worden ontslagen van het voorlezen van de verslagen;: vermeld in de agenda, te weten :

1. het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan voor elke vennootschap overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen op datum van 04/05/2011.

2. het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld voor elke vennootschap;; overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen door "VANDER DONCKT ROOBROUCK  CHRISTIAENS Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", burgerlijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Betgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

moa 2.1

vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door de Heer Hedwig VÁNDËR DONCKT, bedrijfsrevisor" op datum van 29 juni 2011.

B. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Na kennis genomen te hebben van het fusievoorstel en van de verslagen van de bestuursorganen van beide betrokken vennootschappen, zijnde de naamloze vennootschap "GEROSIN" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HERA", opgesteld overeenkomstig artikel 693 en 694 van het Wetboek van vennootschappen en na de nodige stappen ondernomen te hebben om mijn mening te onderbouwen, overeenkomstig de normen inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, verklaar ik dat:

het fusievoorstel alle door de wet vereiste vermeldingen bevat,

de ruilverhouding gebaseerd is op de eigenvermogenswaarde per 31 december 2010 voor de overnemende vennootschap en de eigenvermogenswaarde per 31 december 2010 voor de over te nemen vennootschap, te weten:

** 1.110 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap NV "GEROSIN" in ruil voor 186: aandelen van de overgenomen vennootschap BVBA "HERA",

alle vennoten/aandeelhouders hun uitdrukkelijk akkoord hebben verleend voor de enig gebruikte'. waarderingsmethode en voorgestelde ruilverhouding, alsook kennis hebben genomen van de economische en financiële toestand van de bij de fusie betrokken vennootschappen en de jaarrekeningen.

Gezien de aard van de bij de fusie betrokken ondernemingen en het voorafgaandelijk akkoord van de aandeelhouders, is de énig gebruikte waarderingsmethode de passende methode en werd de voorgestelde ruilverhouding op redelijke wijze vastgesteld.

Volledigheidshalve delen wij mee dat bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden wij niet konden beschikken over de eventuele inschrijvingen op het handelsfonds noch over het eventuele akkoord van de inschrijver.

Gezien wij de laatste stukken pas mochten ontvangen op datum van 28 juni 2011, konden wij niet voldoen aan de wettelijke termijnen inzake het afleveren van ons verslag.

Dit verslag is bestemd om neergelegd te worden samen met de fusieakte van de naamloze vennootschap "GEROSIN" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HERA" en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 29 juni 2011 door "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens

', Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van : een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor.

(getekend) Hedwig VANDER DONCKT"

C. De aanwezige of vertegenwoordigde vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van

de inhoud van alle voormelde verslagen.

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en

dat zij instemmen met aile gegevens en besluiten erin vervat.

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met deze fusieakte NEERGELEGD worden op de

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na vorenstaande inleidende verrichtingen, gaan de onderscheiden algemene vergaderingen

over tot de behandeling van de agenda's op volgende wijze :

Il. BESLUITEN TOT FUSIE

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden

vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

" § 1. Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed.

Zij besluiten aldus dat op de naamloze vennootschap "GEROSIN", overnemende

vennootschap, het gehele vermogen van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"HERA" zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening,

overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer :

a. De RUILVERHOUDING van de aandelen, zonder opleg, wordt bepaald als volgt :

Voor de berekening van de ruilverhouding werd de eigenvermogenswaarde van

vennootschappen weerhouden. Hierbij werd als volgt te werk gegaan:

NV GEROSIN

Het kapitaal bedraagt ¬ 2 600 000,00, verdeeld in 4.500 aandelen zonder vermelding van

nominale waarde.

Het boekhoudkundig eigen vermogen per 31/12/2010 bedraagt ¬ 2.234 275,58

Één aandeel van de NV GEROSIN wordt bijgevolg volgens overeengekomen economische

waarde gewaardeerd op

¬ 2.234 275,5814.500 = ¬ 496,51.

BVBA HERA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Het kapitaal bedraagt ¬ 18 600,00, verdeeld in 186 aandelen zonder vermelding van nominale

waarde.

Het boekhoudkundig eigen vermogen per 31/12/2010 bedraagt ¬ 551.296,93

Één aandeel van de BVBA HERA wordt bijgevolg volgens overeengekomen economische

waarde gewaardeerd op

" ¬ 551.296,93 / 186 = ¬ 2.963,96.

Bijgevolg wordt het aantal nieuw uit te geven aandelen bepaald als volgt:

"te vergoeden ingebracht netto-vermogen van de over te nemen vennootschap

vermogenswaarde van één aandeel van de overnemende vennootschap"

Het aantal uit te geven aandelen bedraagt aldus:

¬ 551.296,93 / 496,51 ra 1.110,34 of afgerond 1.110 nieuwe aandelen, hetzij 1.110 nieuwe

aandelen van GEROSIN tegen 186 aandelen van HERA.

Voor de inbreng worden aldus 1.110 nieuwe aandelen van de N.V. "GEROSIN" toegekend; deze

aandelen worden toegekend aan de vennoten van de BVBA "HERA", in verhouding tot hun

. onderlinge aandelenverhouding in de over te nemen vennootschap, namelijk:

De Heer Philip Minnaert: 555 nieuwe aandelen

Mevrouw Lutgarde Bourdeaud'hui: 555 nieuwe aandelen

Totaal: 1.110 nieuwe aandelen

Onbeschikbare reserve "verwerving eigen aandelen".

De overnemende vennootschap bezit geen aandelen van de over te nemen vennootschap,

doch de over te nemen vennootschap HERA bezit 4.498 aandelen van de overnemende

vennootschap GEROSIN waardoor de overnemende vennootschap ingevolge de fusie eigen

" aandelen zal verkrijgen.

In toepassing van artikel 623 van het Wetboek van Vennootschappen dient een onbeschikbare reserve "verwerving eigen aandelen" te worden gevormd.

In toepassing van artikel 622 §2 4° van het Wetboek dient de overnemende vennootschap deze eigen aandelen binnen de 12 maanden te vervreemden of te vernietigen.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap HERA boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap GEROSIN wordt vastgesteld op 01/01/2011, ingevolge afsluiting van de laatste jaarrekening op 31/12/2010.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in

" de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

" c. De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf zijnde 01/01/2011.

Er zijn geen bijzondere rechten verbonden aan de uit te reiken aandelen.

d. Onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap zullen de nieuw uitgereikte aandelen vermeld worden in een aandelenregister dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen, in de verhouding, zoals hoger vermeld. Van de inschrijving in dit register, worden cerficaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

§ 2. Kapitaalverhoging en vaststelling van verwezenlijking.

a) De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap "GEROSIN" tengevolge van de fusie verhoogd wordt met achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) om het aldus te brengen van twee miljoen zeshonderdduizend euro (¬ 2.600.000,00) op TWEE MILJOEN ZESHONDERD ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 2.618.600,00), door achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00) kapitaal van HERA.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst zoals hiervoren gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de onderscheiden vennoten van de overgenomen vennootschap HERA op de wijze als hierboven gezegd.

Vaststelling van verwezenlijking van kapitaalverhoging.

De aandeelhouders stellen vast en verzoeken mij, notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot twee miljoen zeshonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 2.618.600,00) vertegenwoordigd door vijfduizend zeshonderd en tien (5.610) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ° ieder één/vijfduizend zeshonderd en tiende (1/5.610) van het kapitaal vertegenwoordigen.

§ 3. Overgang van de vermogens

Onroerend.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



De vennoten van de BVBA "HERA" verklaren mij, ondergetekende notaris, dat er geen onroerende goederen in het bezit zijn van de BVBA HERA.

Roerend.

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HERA" ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap, naamloze vennootschap "GEROSIN".

Het vermogen van de vennootschap HERA is uitvoerig beschreven in voormeld verslag . opgemaakt door "V.R.C. Bedrijfsrevisoren.

§ 4. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de overnemende vennootschap als volgt te wijzigen :

Artikel vijf: dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEE MILJOEN ZESHONDERDACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 2.618.600,00) vertegenwoordigd door VIJFDUIZEND ZESHONDERD EN TIEN (5.610) AANDELEN zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/vijfduizend zeshonderd en tiende (1/5.610) van het kapitaal vertegenwoordigen."

§ 5. Ontslag  benoeming  kwijting.

- De vergaderingen aanvaarden het ontslag van de Heer Philip Minnaert en Mevrouw Lutgarde Bourdeaud'hui als zaakvoerders van de overgenomen vennootschap BVBA "HERA".

- Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende naamloze vennootschap "GEROSIN" van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap FIERA.

§ 6. Kapitaalvermindering na de fusie.

a) Samenstelling van de onbeschikbare reserve `verwerving eigen aandelen

De over te nemen vennootschap HERA bezat vierduizend vierhonderd achtennegentig (4.498) aandelen van de overnemende vennootschap GEROSIN waardoor de overnemende vennootschap ingevolge de fusie eigen aandelen heeft verkregen.

In toepassing van artikel 623 van het Wetboek van Vennootschappen dient een onbeschikbare' reserve "verwerving eigen aandelen" te worden gevormd.

De boekhoudkundige waarde van deze eigen aandelen bedraagt één miljoen en negenentwintigduizend vierhonderd zeventien euro drieëndertig cent (¬ 1.029.417,33).

Deze reserve wordt aangelegd door voorafneming op de beschikbare reserves van de vennootschappen HERA en GEROSIN (daarvoor wordt verwezen naar de cijfergegevens uit de voormelde verslagen van de zaakvoerders en de Raad van Bestuur en uit het fusievoorstel) tot beloop van het totaal bedrag van negenhonderd zesentachtigduizend zeshonderd zeventig euro achtentwintig cent (¬ 986.670,28), als volgt samengesteld:

-vijfhonderddertigduizend achthonderd zesendertig euro drieënnegentig cent (¬ 530.836,93) vanuit HERA BVBA, en

-vierhonderd vijfenvijftigduizend achthonderd drieëndertig euro vijfendertig cent (¬ 455.833,35) vanuit GEROSIN NV.

Na deze aanrekening op de beschikbare reserves blijft er een tekort ad tweeënveertigduizend zevenhonderd zevenenveertig euro vijf cent (¬ 42.747,05).

Daarvoor dient de algemene vergadering over te gaan tot een kapitaalvermindering tot beloop van dit bedrag teneinde deze onbeschikbare reserve voor eigen aandelen volledig te kunnen vormen.

Het kapitaal na fusie en na de hiervoor noodzakelijke kapitaalvermindering teneinde te voldoen aan artikel 623 van het Wetboek van Vennootschappen, zat dan uiteindelijk ¬ 2.575.852,95 bedragen (met name ¬ 2.600.000,00 vanuit N.V. GEROSIN, ¬ 18.600,00 vanuit B.V.B.A. HERA en de noodzakelijke kapitaalvermindering ad. ¬ 42.747,05, teneinde de onbeschikbare reserve te : kunnen aanleggen.

In toepassing van artikel 622 §2 4° van het Wetboek dient de overnemende vennootschap deze eigen aandelen binnen de twaalf (12) maanden te vervreemden of te vernietigen.

b) Besluit tot kapitaalvermindering.

De vergadering besluit dat tengevolge van de goedkeuring van het fusievoorstel het maatschappelijk kapitaal wordt verminderd met tweeënveertigduizend zevenhonderd zevenenveertig euro vijf cent (¬ 42 747,05) om het " te brengen van twee miljoen zeshonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 2.618.600,00) op twee miljoen vijhonderdvijfenzeventigduizend achthonderd tweeënvijftig euro vijfennegentig cent (¬ 2 575

i 852,95), zonder vermindering van het aantal aandelen. "

c) Vaststelling van verwezenlijking van kapitaalvermindering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

getgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De aandeelhouders stellen vast en verzoeken mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalvermindering werd verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verminderd tot twee miljoen vijhonderdvijfenzeventigduizend achthonderd tweeênvijftig euro vijfennegentig cent (¬ 2 575 852,95), vertegenwoordigd door vijfduizend zeshonderd en tien (5.610) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/vijfduizend zeshonderd en tiende (1/5.610) van het kapitaal vertegenwoordigen.

d) Wijziging van de statuten van GEROSIN.

De vergadering besluit, na de fusie, de statuten van de ovememende vennootschap als volgt te wijzigen :

Artikel vijf: dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

. "Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEE

MILJOEN VIJHONDERDVIJFENZEVENTIGDUIZEND ACHTHONDERD TWEEËNVIJFTIG EURO VIJFENNEGENTIG CENT (¬ 2 575 852,95) vertegenwoordigd door VIJFDUIZEND ZESHONDERD EN TIEN (5.610) AANDELEN zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/vijfduizend zeshonderd en tiende (1/5.610) van het kapitaal vertegenwoordigen."

§ 7. Bevoegdheden Raad van Bestuur.

De vergaderingen besluiten alle machten aan de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap GEROSIN te geven voor de uitvoering van de besluiten over voorgaande punten van -de agenda.

§ 8. Coordinatie statuten

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de bevoegede rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

§ 9. STEMMING.

Alle voorgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen door de algemene vergadering van iedere vennootschap afzonderlijk.

Ill. SLOT - BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1. De voorzitters van de algemene vergaderingen stellen vast dat alle punten van de agenda afgehandeld werden.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat:

- de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"HERA" door de naamloze vennootschap "GEROSIN" verwezenlijkt is;

- de vennoten van de overgenomen vennootschap HERA, aandeelhouders worden van de

overnemende vennootschap GEROSIN;

- de overdracht van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen

vennootschap aan de overnemende vennootschap, is gebeurd;

- en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HERA", ontbonden zonder

vereffening, opgehouden heeft te bestaan met ingang van heden.

3. De ondergetekende notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, niet het oog op een fusie door overneming.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL uit de niet-geregistreerde akte, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris F'rancis_LEMEY Gent.

~~ ~r--~O,~

Samen hie eéêéfef expeditie akte furslag bedrijfsrevisor, coördinatie statuten, lijst

publicatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voo r-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 30.06.2011 11217-0524-013
24/05/2011
ÿþ MOA 2.1

Lu1k B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIIIII1J1111t111111101111

NEERGELEGD

12. 05. 2011

R ECHT BANK KOOPHANDEL

Griffie KORTRIJK



Ondernemingsnr 0423.518.727

Benaming

(voluit) GEROSIN.

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : DOORNENSTRAAT 12, 8520 KUURNE

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Voorstel fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HERA" door; de naamloze vennootschap "GEROSIN"

(Get.) Philip MINNAERT

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Béigiséh StaatsbY d - 24705720II - Annexes du Moniteur bëlgë

31/01/2011
ÿþBenaming : PETER PAN

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Doornenstraat 12

8520 Kuurne

Onderwerp akte : Wijziging statuten-Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 30 december 2010 door Meester Jan Verstraeten, met: standplaats te Assenede, vervangende zijn ambtgenoot Meester Guido Cuelenaere, notaris te Assenede met standplaats te Bassevelde, wettelijk belet

ter registratie dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze; vennootschap "PETER PAN", met zetel te Kuurre, Doornestraat 12 volgende besluiten heeft;. genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit dat de benaming van de vennootschap met onmiddellijke ingang wordt:: gewijzigd in "GEROSIN".

Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel 1 van de statuten vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "GEROSIN". TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het adres van de zetel van de vennootschap over te brengen naar de overgangsbepalingen.

Bijgevolg wordt in de overgangsbepalingen de volgende tekst ingelast:

" De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8520 Kuurne, Doornenstraat 12."

En artikel 2, eerste lid der statuten als volgt aangepast:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd en bepaald in de overgangsbepalingen."

DERDE BESLUIT

- Voorstel tot kapitaalverhoging.

a)-l/ De vergadering stelt vast dat er herwaarderingsmeerwaarden, geboekt onder rubriek III van het: passief van de balans werden aangelegd en dat deze herwaarderingsmeerwaarden betrekking hebben` op materiële vaste activa. Deze onbeschikbare reserve strekt derden tot waarborg en is'. onbeschikbaar.

De vergadering beslist, in overeenstemming met artikel 57 §3 van het K.B, van 30 januari 2001,:; bedoelde herwaarderingsmeerwaarden voor een bedrag van E 2 400 506,50 om te zetten in kapitaal. -2/ De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met twee miljoen vierhonderdduizend vijfhonderd en zes euro, vijftig cent (E 2 400 506,50) om het te brengen van:; honderd vierentwintigduizend euro nul cent (E 124 000,00) op twee miljoen vijfhonderd:; vierentwintigduizend vijfhonderd en zes euro vijftig cent (E 2 524 506,50) zonder inbreng en zonder creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie van de herwaarderingsmeerwaarde op' materiële vaste activa ten belope van het bedrag van de kapitaalverhoging b) De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijfenzeventigduizend!; vierhonderd drieënnegentig euro vijftig cent (E 75 493,50) om het te brengen van twee miljoen;: vijfhonderd vierentwintigduizend vijfhonderd en zes euro vijftig cent (E 2 524 506,50) op twee miljoen zeshonderdduizend euro nul cent (E 2 600 000,00) zonder inbreng en zonder creatie van::

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

111J11111(11WO

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~1~~~: `CYt É L~~..,~. O.

Ondernemingsnr : 0423.518.727

mod 2.1

. y

nieuwe aandelen, door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves ten belope van het

bedrag van de kapitaalverhoging

VIERDE BESLUIT.

- Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De aandeelhouders stellen vast en verzoeken mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de

kapitaalverhoging daadwerkelijk werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal aldus effectief werd

gebracht op twee miljoen zeshonderdduizend euro nul cent (¬ 2 600 000,00) vertegenwoordigd

door vierduizend vijfhonderd aandelen (4.500) zonder vermelding van nominale waarde, die ieder

één/vierduizend vijfhonderdste (1/4.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

- Wijziging der statuten.

De vergadering beslist, om de statuten in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging, het

artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt twee miljoen zeshonderdduizend euro nul cent

(C 2 600 000, 00).

Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd aandelen (4.500) zonder vermelding

van nominale waarde, die ieder één/vierduizend vijfhonderdste (I/4.500ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen. "

VIJFDE BESLUIT.

Coordinatie statuten.

De vergadering verleent aan de bestuurders alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten

aan te passen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit aan de bestuurders alle machten te verlenen om voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Jan Verstraeten

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal; lijst publicaties; coördinatie statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

22/07/2009 : KO102301
25/06/2009 : KO102301
16/07/2008 : KO102301
04/06/2008 : KO102301
02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.05.2015, NGL 29.05.2015 15133-0438-011
02/07/2007 : KO102301
02/05/2007 : KO102301
03/04/2007 : KO102301
10/07/2006 : KO102301
30/06/2005 : KO102301
17/07/2015
ÿþ~ Mod Word 71.7

ln de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Kopie na neerlegging ter griffie van de akte







1111111111111111 I51037 ~I8I*~II IM MONITEUR B NEERGELEGD

*1 ~Q-C7-2 3ELGISCH ; î'.) 0 2 JULI 20',J

.Rechtbank ~~á ~ó~P~ á ~0 tr











Ortdernemingsnr : 0423.518.727

Benaming

(voluit) : Gerosin

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Doornenstraat 12, 8520 Kuurne, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en herbenoeming bestuurders

Tijdens de algemene vergadering van 23 mei 2015, werd met eenparigheid van stemmen beslist om

met ingang vanaf 23/05/2015 het mandaat van volgende bestuurders te herbenoemen voor een

periode van zes jaar, tot de algemene vergadering van 2021:

- De Heer Minnaert Philip, wonende te Wijngaard 4, 9750 Zingeur;

- Mevrouw Bourdeaud'hui Lutgarde, wonende te Wijngaard 4, 9750 Zingem

Volgend op de algemene vergadering komt de voltallige Raad van Bestuur bijeen en beslist

met eenparigheid van stemmen om met ingang vanaf 23/05/2015 volgende gedelegeerd bestuurder

te herbenoemen voor een periode van zes jaar, tot de algemene vergadering van 2021:

- De Heer Minnaert Philip, wonende te Wijngaard 4, 9750 Zingem.

Bovengenoemde heer Minnaert Philip werd tevens herbenoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur voor een periode van zes jaar, tot de algemene vergadering van 2021.

Philip Minnaert

Gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2004 : KO102301
24/02/2004 : KO102301
11/07/2003 : KO102301
30/05/2000 : KO102301
17/07/1999 : KO102301
18/06/1997 : KO102301
03/06/1992 : KO102301
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.06.2016, NGL 20.07.2016 16325-0260-011

Coordonnées
GEROSIN

Adresse
DOORNENSTRAAT 12 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande