GERT DE KESEL GEASSOCIEERD NOTARIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GERT DE KESEL GEASSOCIEERD NOTARIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.837.768

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 07.07.2014 14268-0182-012
12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.07.2013 13287-0060-013
17/11/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0840 837 768

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

0 4 NOV. 2011

Grte@rjfi<ie,

Benaming : GE ,7 DE KESEL GEASSOCDEERD NOTARIS (voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Moerkerkse Steenweg 120

8310 Brugge (Sint-Kruis

"

Onderwerp akte :OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris Andy Vandewiele te Brugge, vervangende zijn ambtgenoot,;

notaris Els VAN TUYCKOM te Brugge Sint-Kruis, wettelijk belet. "

Welke oprichter, De heer DE KESEL Gert Filip Donat, geboren te Gent op 4 oktober 1983,, ongehuwd, wonende te 9968 Assenede (Oosteeklo), Oosteeklodorp 66, ondergetekende notaris; heeft verzocht de statuten authentiek vast te stellen van de Burgerlijke Vennootschap met dei rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort BV BVBA, die, hij verklaart heden op te richten onder de naam "GERT DE KESEL GEASSOCIEERD NOTARIS".

ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

De oprichter verklaart en erkent:

1. dat het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ ' 18.600,00) volledig geplaatst is en vertegenwoordigd wordt door HONDERD (100) aandelen, ieder: aandeel vertegenwoordigend één/honderdste deel (11100ste) van het geplaatst maatschappelijk kapitaal.

2. dat het maatschappelijk kapitaal volgestort is ten belope van twaalfduizend vierhonderd' euro (¬ 12.400,00).

INBRENG IN SPECIEN

- Op alle HONDERD (100) aandelen wordt in speciën ingeschreven door de Heer Gert De; Kesel, voornoemd, die verklaart hiervoor een som achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) in; te brengen, waarvoor hem als vergoeding honderd (100) aandelen worden toegekend, genummerd van één (1) tot en met honderd (100), vertegenwoordigend het gehele maatschappelijk kapitaal,, waarop aldus volledig ingeschreven werd.

- De oprichter verklaart en erkent dat ieder aandeel volgestort werd ten belope van 2/3de,' zodat de som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 euro) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Het saldo, hetzij ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00) zal ter beschikking der vennootschap gesteld worden bij eerste opvraging door de zaakvoerder(s), en dit in verhouding tot, de kapitaalsbehoefte der vennootschap.

STATUTEN

De vennootschap is opgericht ais een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort BV BVBA, onder de naam: "GERT DE KESEL GEASSOCIEERD NOTARIS".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Moerkerkse Steenweg 120.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van notaris door deelneming ais besturend vennoot in een professionele notarisvennootschap.

De vennootschap mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke of zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Voor- t tIIII llhI I1(I 11111 IlIti IJtI tIll itiil 1111 JJ1

behouden " 111]2945*

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Voorbehouden + aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van' de neerlegging van een afschrift van onderhavige akte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. '

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderdste deel (1/100) en genummerd van één (1) tot en met honderd (100).

De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die allen verplicht zaakvoerder zijn, die bevoegd zijn voor aile handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Van zodra de zaakvoerder geen (geassocieerd) notaris meer is, zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen, of bij afzetting of ontslag, is hij van rechtswege ontslagnemend en kan hij niet meer optreden als zaakvoerder.

In geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris en dit tijdens de duur van . de schorsing, mag de betrokken zaakvoerder-notaris niet meer optreden als zaakvoerder.

In alle gevallen waar de enige zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een plaatsvervanger, dient de plaatsvervanger ook de functie van zaakvoerder op te nemen. De', zaakvoerders zijn bevoegd voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap, de voornoemde oprichter, zijnde de heer Gert De Kesel, die verklaart het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand iuni om zeventien uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto-actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien (2013).

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van de neerlegging van een afschrift van onderhavige akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf (2012).

B. BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Voor het geval onderhavige vennootschap wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap "ELS VAN TUYCKOM-NOTARISKANTOOR" (dewelke naast andere statutenwijzigingen een naamwijziging zal ondergaan in "NOTARISKANTOOR ELS VAN TUYCKOM & GERT DE KESEL", wordt de zaakvoerder van onderhavige vennootschap, te weten de heer Gert De Kesel, voornoemd, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen benoemd tot vaste vertegenwoordiger van onderhavige vennootschap voor de uitoefening van zijn mandaat van zaakvoerder in voormelde vennootschap, welke vennootschap haar zetel heeft te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Moerkerkse Steenweg 120 en dit voor de duur van zijn mandaat van zaakvoerder.

VOLMACHT RPR, BTW ADMINISTRATIE EN KBO

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de BVBA "Lievens & Co", met

" zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Wittemolenstraat 47, of aan één van haar lasthebbers, samen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in' te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Andy Vandewiele

Neergelegd : expeditie van de oprichtingsstatuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

p

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GERT DE KESEL GEASSOCIEERD NOTARIS

Adresse
MOERKERKSE STEENWEG 120 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande