GEVA INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : GEVA INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 807.262.407

Publication

14/07/2015
ÿþMod Wofd tt.f

~i~ij~;s;3 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

' Ondernemingsnr : 0807.262.407

Benaming

(voluit) : GEVA INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Potegemstraat 19 bus 1, 8790 WAREGEM (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VENNOTEN - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de buitengewone algemene vvergadering van de vennoten gehouden op 1 juli 2015 op de zetel van de vennootschap blijkt dat de vergadering met éénparigheid van stemmen besloten heeft de eerste alinea van artikel één van de statuten inzake de identificatie van de gecommanditeerde vennoot aan te passen aan de gewijzigde aandeelhoudersstructuur van de vennootschap ingevolge de overdracht van de aandelen, d.d. 1 juli 2015 waardoor de heer Raphaël VANDORPE, wonende te 8530 HARELBEKE, Kortrijksesteenweg 73 bus 101 geen vennoot meer is van de gewone commanditaire vennootschap GEVA INVEST, door de tekst van de eerste alinea te vervangen door de hierna vermelde tekst: "De heer Jan VANDORPE, wonende te IT-06066; PIEGARO (ITALIE), Vocabolo Santa Lucia 53 c zal alleen gelast zijn met het bestuur van de vennootschap en; over de maatschappelijke handtekening beschikken."

De vergadering heeft vervolgens akte genomen van het ontslag als niet-statutair zaakvoerder aangeboden' door de heer Raphaël VANDORPE, wonende te 8530 HARELBEKE, Kortrijksesteenweg 73 bus 101, met° ingang van 30 juni 2015.

De vergadering heeft vervolgens met éénparigheid van stemmen besloten om de heer Jan VANDORPE,` wonende te IT-06068 PIEGARO (ITALIE), Vocabolo Santa Lucia 53 c met ingang van 1 juli 2015 voor, onbepaalde duur te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, die aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de. algemene vergadering hieromtrent.

De algemene vergadering heeft vervolgens volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de: vorm van een naamloze vennootschap DKF Fiduciaire nv, met maatschappelijke zetel te 8500 KORTRIJK, Beneluxpark 23, alsmede aan al haar bestuurders, aangestelden en werknemers, met macht elk afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen onder meer met betrekking tot de post, de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Voor éénsluidend uittreksel.

Jan VANDORPE

zaakvoerder

*15101

a

J Griffie

Rechibu,rdC

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : [recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GEVA INVEST

Adresse
POTEGEMSTRAAT 19, BUS 1 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande