GEVAERT MARC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEVAERT MARC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.214.218

Publication

12/07/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0439.214.218

IIl WII~INNIIIIII~ II 111

*11105690'

Vc behc aar Bel( Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : BVBA GEVAERT MARC

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roeselarestraat 90A

8840 Staden-Oostnieuwkerke

Onderwerp akte : Fusie door overneming

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Michaël MERTENS te leper op 24 juni 2011 'Geboekt acht bladen geen verzendingen te Ieper de 24.06.2011 boek 176 blad 23 vak 07. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend) Jean-Pierre Lemaire"

Blijkt dat de buitengewone algemene vergaderingen der vennoten van de naamloze vennootschap Vecari en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BVBA Gevaert Marc gehouden ter studie van ondergetekende Notaris, volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen :

Eerste besluit

De vergadering van de naamloze vennootschap `Vecari' beslist om het aantal aandelen te splitsen, waarbij ieder aandeel in vijf (5) nieuwe aandelen wordt gesplitst.

Dientengevolge zal het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd worden door zeven duizend zeshonderd (7.600) aandelen.

Tweede besluit : FUSIE

A-FUS1EVERRICHTINGEN

a-vermogensovergang

1/De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed.

2/De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BVBA

Gevaert Marc' besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie

door overneming.

3/De naamloze vennootschap `Vecari' besluit tot overneming van het vermogen van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BVBA Gevaert Marc'.

4/Door de verrichtingen gaan aile activa en passiva van de vennootschap `BVBA Gevaert Marc',

zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overeenkomstig het

voornoemde fusievoorstel over op de vennootschap `Vecari'.

b. Kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap  Vergoeding en wijze van uitreiking

Als gevolg van de fusie door overneming wordt het kapitaal van de vennootschap `Vecari' verhoogd

met achttien duizend zeshonderd euro (E I8 600,00) om het aldus te brengen van tweehonderd tweeënzestig

duizend euro (E 262 000,00) tot tweehonderd tachtig duizend zeshonderd euro (E 280 600,00), door uitgifte

van duizend vijfhonderd (1.500) nieuwe aandelen.

Vergoeding  ruilverhouding

Tengevolge van deze kapitaalverhoging worden 1.500 volledig volgestorte aandelen op naam zonder

aanduiding van nominale waarde van de naamloze vennootschap `Vecari' toegekend aan de aandeelhouders van

de vennootschap `BVBA Gevaert Marc' in de verhouding zoals opgenomen in het fusievoorstel.

Aldus worden :

-1.496 aandelen toegekend abn de vennootschap Electro Technic Cardoen voornoemd;

-2 aandelen toegekend aan de vennootschap DLG voornoemd;

-2 aandelen toegekend aan de Heer Didier Cardoen voornoemd.

Allen hier tegenwoordig of vertegenwoordigd, die verklaren de hen toegekende aandelen te

aanvaarden.

Er is geen opleg voorzien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Deze 1.500 nieuwe aandelen op naam hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2011.

Wijze van uitreiking

De nieuwe aandelen uitgereikt door de naamloze vennootschap `Vecari' zullen door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van zelfde vennootschap ingeschreven worden in het register van vennoten dat gehouden wordt in de zetel van deze vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

c.Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2011 met betrekking tot de ingebrachte activa en passiva bestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap `Vecari'.

Voor de gedetailleerde beschrijving van de activa en passiva van beide vennootschappen, verklaren de vergaderingen te verwijzen naar het verslag van de bedrijfsrevisor dat aan huidige akte wordt gehecht.

d.Buiten de kapitaalaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven.

e.Aan de bestuurders/zaakvoerder van de over te nemen vennootschap en overnemende vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

B-VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

De voorzitter verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en de wijze waarop het overgaat.

Zoals blijkt uit voormeld verslag van de bedrijfsrevisor vindt de fusie plaats op basis van een staat afgesloten per 31 december 2010 voor beide vennootschappen.

Algemene voorwaarden van de overgang

De overgang van het vermogen van de vennootschap `BVBA Gevaert Marc' op de overnemende vennootschap `Vecari' geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden :

I -alle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden, met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2-De overnemende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3-De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4-Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5-De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

6-Alle kosten, honoraria, en welke lasten ook die verband houden met deze fusie en de overgang van het vermogen, zullen gedragen worden door de NV Vecari.

Derde besluit : VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat voorgaande kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap `Vecari' verwezenlijkt werd, zodat het kapitaal van zelfde vennootschap thans tweehonderd tachtig duizend zeshonderd euro (E 280 600,00) bedraagt.

De vergadering besluit dientengevolge om de eerste paragraaf van artikel 5 van de statuten van de vennootschap `Vecari' te vervangen door volgende tekst :

Het geplaatst kapitaal bedraagt tweehonderd tachtig duizend zeshonderd euro (¬ 280 600,00) en is verdeeld in negen duizend honderd (9.100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder 1/9.100s`e van het kapitaal vertegenwoordigen. '

Vierde besluit : VASTSTELLING BEËINDIGING MANDAAT  KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP.

De vergadering stelt vast dat, ingevolge voormelde beslissing tot fusie, het mandaat van de Heer Didier Cardoen als zaakvoerder van de overgenomen vennootschap `BVBA Gevaert Marc' op heden beëindigd is.

De vergadering besluit kwijting te verlenen aan zelfde zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat sinds zijn benoeming in die functie.

Vijfde besluit  OPDRACHTEN  VOLMACHTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-b@hor'ier. aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-behcs.041 aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

De vergadering machtigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap `Vecari' om de genomen beslissingen uit te voeren, met name :

-de nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap `Vecari' in te schrijven in het register der aandelen van de overnemende vennootschap;

-het register der aandelen van de overgenomen vennootschap `BVBA Gevaert Marc' te vernietigen door het aanbrengen van de vermelding `VERNIETIGD' op elke bladzijde van het register en door inschrijving naast het aangetekende aandelenbezit van de betrokken aandeelhouder, omgeruild tegen het aantal aandelen van de overnemende vennootschap, met toevoeging van de datum van de fusie.

De vergadering machtigt de notaris om :

-de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot beide aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

-een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te legen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte fusie met haar bijlagen

Notaris Michaël MERTENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 29.06.2011 11229-0524-023
27/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad











*11063960



14 APR. 2011

Ondernemingsnr : 0439214218

Benaming

(voluit) : GEVAERT MARC

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Roeselarestraat 90A te 8840 Oostnieuwkerke

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het voorstel tot fusie door overneming van de BVBA GEVAERT MARC door de NV VECARI in het kader van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Didier Cardoen

Zaakvoerder

24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 17.06.2010 10196-0502-014
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 16.06.2009 09237-0398-014
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 16.06.2008 08258-0240-014
07/03/2008 : IE120041
28/06/2007 : IE120041
16/06/2005 : KO120041
02/07/2004 : KO120041
20/02/2004 : KO120041
15/07/2003 : KO120041
19/07/2000 : KO120041
23/04/1993 : KO120041

Coordonnées
GEVAERT MARC

Adresse
ROESELARESTRAAT 90A 8840 OOSTNIEUWKERKE

Code postal : 8840
Localité : Oostnieuwkerke
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande