GFS BROKERSERVICES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GFS BROKERSERVICES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.493.554

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 30.06.2014 14264-0011-012
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 01.07.2013 13266-0183-012
04/01/2013
ÿþMOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f1TEUR

-12-CH STA

NCCRGCLCQD brr GRIFFIE der

BE Lti3CHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdc4ing Brupge) 20120P:

n ) 3 DEC. ggZe

r11V ~ LA ri :E> tere. "

IIhNIInIfVIIIn~VI

*13002605<

Y

- .....

Ondernemingsar..- 044$493554-.._ __ _____-.....,.,__ ___~ .,....,.,..-

Benaming (voluit) : FLANDERS INSURANCE VANDERSTEEN-BREUNIG

(verkort) :

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Legeweg 135 bus 11

(volledig adres) 8020 Oostkamp

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING -- NAAMSWIJZIGING WIJZIGING VAN MAATSCHAPPELIJK DOEL - WIJZIGING VAN BOEKJAAR OVERIGE STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 29 november 2012,;, geregistreerd te Brugge, Tweede Kantoor, op 4 december 2012, boek 274, blad 15, vak 15, dat de;; Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid "FLANDERS INSURANCE VANDERSTEEN-BREUNIG", opgericht onder de vorm van een:! gewone commanditaire vennootschap bij onderhandse akte van 24 september 1992, bekendgemaakt in de:? ~l Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 november 1992 onder nummer 921114-126, en waarvan de statutent. voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering Aandeelhouders, opgesteld door notaris Jan Dons, te Kapelle-op-den-Bos, op 28 maart 2002, bekendgemaakt;: ln de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van I mei 2002 onder nummer 20020501-679, inhoudende; ondermeer de omzetting van gewone commanditaire vennootschap in de huidige rechtsvorm, de navolgende;; beslissingen genomen heeft

(1) Wijziging van de naam van de vennootschap van "Flanders Insurance Vandersteen-Breunig", in "GFS,' BF2OKERSERVICES".

Ingevolge deze naamswijziging luidt de nieuwe tekst van artikel 1 als volgt:

"Artikel 1. - Rechtsvorm en naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap mets beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "GFS BROKERSERVICES". "

(2) Aanpassing van de statuten aan de reeds genomen beslissing tot verplaatsing van de maatschappelijke: zetel van de vennootschap, sedert 3 januari 2005, van 8740 Pittem, Meulebekestraat 6, naar 8020 Oostkamp, Legeweg 135, bus 11

Ingevolge deze beslissing die werd bekendgemaakt In de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14,

februari 2005 onder nummer 05027007, luidt de nieuwe tekst van artikel 2 van de statuten, als volgt:

"Artikel 2. - Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Legeweg 135, bus 11,

Hij kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Nederlandstalig taalgebied of in Brussel bij'

eenvoudig besluit van de raad van bestuur.

"

De Raad van Bestuur maakt de wijziging van de zetelvestiging openbaar door neerfegging van het besluit het vennootschapsdossier en publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad Terzelfdertijd licht de Raad;; van Bestuur de vennoten bij brief in over de zetelverplaatsing,

Voor een zetelverplaatsing naar het Franstalig taalgebied in België is een beslissing nodig van de'' Buitengewone Algemene Vergadering, genomen met inachtneming van de regels gesteld voor een wifzlging;; van de statuten, en waarbij de volledige tekst der statuten in het Frans worden vertaald.

De zetel moet in alle bekendmakingen nauwkeurig aangewezen worden."

(3) Het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen en artikel 4 van de statuten als volgt vast te

stellen:

"Artikel 4. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

De bemiddeling en het verstrekken van adviezen in aile administratieve verrichtingen voor rekening van'' derden, in het bijzonder het optreden als consulent voor verzekeringsmaatschappijen bij het afsluiten van.:

-verzakeringen-van alla aard.., : :.----.-:: :. ..:.... .:...............:..._... _...::

np de laatste blz. van Luik B versnelden : Recta : Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende not&rls, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

a4 t

"

t

Voor-behduden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Hef optreden als agentschap inzake leningen, kredietopeningen, financieringen met of zonder hypothecaire af andere waarborgen evenals het optreden als agentschap voor het aangaan van alle soorten . spaarverrichtingen.

De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake handels- en sociale aangelegenheden in de meest ruime zin.

Het optreden als tussenpersoon, vertegenwoordiger of gevolmachtigde van een onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens, verzekeringsonderneming, gemeenschappelijk beleggingsfonds, krediet- en financieringsondememing voor het aanbieden van financiële producten aan financiële tussenpersonen (business to business).

Daartoe mag de vennootschap zowel in België als in het buitenland aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag daartoe belangen nemen in andere vennootschappen.

De algemene vergadering heeft de bevoegdheid om het doel te interpreteren, toe te lichten en te wijzigen." (4) Schrapping van de bepaling opgenomen in artikel 8 van de statuten dat enkel vennoten tot bestuurder kunnen worden benoemd.

Hiertoe wordt artikel 8 van de statuten vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 8. - Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, optredend als collegiaal orgaan en bestaande uit tenminste drie leden

Een bestuurder, die al dan niet vennoot is, wordt benoemd door de algemene vergadering van vennoten.

De meerderheid van de bestuurders dient gekozen te worden onder de kandidaten voorgesteld door de houders van aandelen type A

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van zes jaar.

Elke bestuurder kan te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen en kan op elk ogenblik ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de vennootschap.

Het besluit de bestuurder te ontslaan wordt genomen bij gewone meerderheid.

Een bestuurder is van rechtswege ontslagnemend indien hij niet meer voldoet aan de vereisten om het fe zijn.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

8.1. Voorzitter Raad van Bestuur;

De Raad van Bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de Raad van Bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

8.2. Vergaderins Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf voile dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer aile bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is,

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen ' en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen, is het besluit niet aangenomen.

8.3. Notulen Raad van Bestuur

De beraadslagingen van de Raad van Bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door tenminste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door de : gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

8.4. Bevoecmdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Aldus heeft de Raad van Bestuur de macht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen: alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer roerende als onroerende goederen in huur nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; leningen aan te gaan; het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand te geven of met hypotheek te bezwaren; met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding,

Op de Laatste biz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en, bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso haarra en handtekening

t

4 Voor- behduden aan het Belgisch s Staatsi~iad

"

4

mod 11.1

met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren; dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap; in rechte op te treden namens de vennootschap; de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren; de hun verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving,

8.5. Dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur mag het dagelijks bestuur, overeenkomstig artikel 355 van het Wetboek van vennootschappen, opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon.

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten,

8.6. Externe vertegenwoordigingsmacht

Zijn er drie of meer bestuurders aangesteld dan wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd in en buiten rechte door een bestuurder en de gedelegeerd bestuurder, gezamenlijk optredend."

(5) Dat het maatschappelijk boekjaar voortaan begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopende boekjaar, hetwelk een aanvang heeft genomen op 31 december 2011 en zou eindigen op 30 december 2012, verlengd worden tot 31 december 2012.

ingevolge deze beslissing wordt de tekst van artikel 12 geschrapt en vervangen door de volgende tekst: 'Artikel 12.- Boekjaar - jaarrekening - winst.

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de Raad van Bestuur de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en worden de boeken afgesloten.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt één geheel.

De resultatenrekening geeft aan welke winst de vennootschap gemaakt heeft in het afgesloten boekjaar.

Op voorstel van de Raad van Bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming die hieraan zal ' worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

De Raad van Bestuur heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen."

(6) Aanpassing van de statuten aan de Wet van 2 juni 2006 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen, teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren en om de tekst van artikel 13 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 13.- Ontbinding en Vereffening.

13.1. Ontbinding.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de Algemene Vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting daarvan.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de Algemene Vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het instituut der accountants, die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Voor de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt opgesteld, moet de notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap, waarbij hij optreedt overeenkomstig het bovenvermelde, gehouden is.

ln de akte worden de conclusies overgenomen van het verslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt.

13.2. Benoeming vereffenaars.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zullen er één of meer vereffenaars benoemd worden, aandeelhouders of niet bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen ten allen tijde ontslagen worden.

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de bestuurders/zaakvoerders die op het tijdstip van ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

13.3. Vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Op de laatste blz van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri{enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

.4t ,' " e

r,

' Voorbehouden aan het Beiglsch, Staatsblad

mati 11.1

Tenzij de Algemene Vergadering-v- ens- de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningswijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het regelmatig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, hetzij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden op te vragen."

(7) De nodige machten te verlenen aan het bestuursorgaan om de hoger genomen beslissingen uit te voeren, en aan notaris Henry Van Caillie, te Brugge, om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op ondermeer de neerlegging van onderhavige akte op de Rechtbank van Koophandel, de uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, en te zorgen voor publicatie in het Belgisch' Staatsblad.

(8) Aan de voltallige Raad van Bestuur, te weten: 1) de NV GEN, ondernemingsnummer 0448.370.226, met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg 135, bus 11; 2) de BVBA MANAVANBE, ondernemingsnummer 0448.492.465, met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg 135, bus 11 en 3) de CVBA VITALITY, ondernemingsnummer 0478.842.280, met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg 135, bus 11, wordt ontslag verleend.

De kwijting over hun bestuur zal verleend worden op de eerstvolgende algemene vergadering.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen en met ingang van heden tot bestuurders te (her)benoemen voor een duur van zes (6) jaar hetzij tot na de jaarvergadering van 2018:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANAVANBE", voornoemd;

2) de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VITALITY", voornoemd;

3) de Heer Andras VANDERSTEEN, geboren te Brugge op 17 april 1989, wonende te 8750 Wingene, Bedelfstraat 12 A;

De bestuurders zijn allen tussengekomen en medeverschenen en zij verklaren hun opdracht te aanvaarden.

Terstond heeft de nieuwe voltallige Raad van Bestuur, beslist met eenparigheid van stemmen, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANAVANBE" tot gedelegeerd bestuurder te benoemen, met aile machten voorzien in artikel 8 van de statuten; de B.V.B.A. MANAVANBE heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Tegeliiik hiermee neeroelecid.

- Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 29 november 2012

Gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatere blz van Luik B vermelden ° Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ni,en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 28.06.2012 12234-0422-012
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 01.07.2011 11246-0286-013
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 01.07.2010 10260-0351-015
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 24.06.2009, NGL 26.06.2009 09304-0264-014
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 30.06.2008 08306-0187-019
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 27.06.2007, NGL 26.07.2007 07456-0310-020
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 30.12.2005, GGK 28.06.2006, NGL 03.07.2006 06393-2988-017
07/07/2005 : ME. - JAARREKENING 30.12.2004, GGK 29.06.2005, NGL 06.07.2005 05434-3942-019
14/02/2005 : BG076680
16/09/2004 : BG076680
30/08/2004 : BG076680
05/08/2003 : BG076680
27/02/2003 : BG076680
03/09/2002 : BG076680
14/11/1992 : BG76680
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 22.07.2016 16345-0601-010

Coordonnées
GFS BROKERSERVICES

Adresse
LEGEWEG 135, BUS 11 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande