GFS GEEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GFS GEEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.834.802

Publication

23/08/2012
ÿþ Mod Wafd 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LGE

12

NEERGELEGD



-SBLAD 23. 07. 2012

Griffie

RFCHTRANK KC)(PHANr1Fl

Vc bel-1( aar Bel<, Staar 18111111111111111111111111111 --ONITEUR B

" laieseee* f -08- 2

3ISCH STAA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

----- - ----- --s

Ondernemingsnr : 0829.834.802

Benaming

(voluit) : GFS GEEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 188

(volledig adres)

On' erwerp akte : STATUTENWIJZIGING - ONTBINDING EN VEREFFENING - ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 28 juni 2012, Geregistreerd te Waregem op 5 juli 2012, Boek 104 Blad 100 Vak 9 Bladen 3 Verzendingen 0 Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) B. VAN THUYNE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GFS GEEL", waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 188, volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME STUKKEN

a) Voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoot werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van een bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PricewaterhouseCoopers", met zetel te 1932 Zaventem, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door de heer Filip Drieghe, bedrijfsrevisor, en de heer Peter Opsomer, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9000 Gent, Woodrow Wilsonplein 5G;

staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld,

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PricewaterhouseCoopers", vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt

"4. Besluit

In het kader van de procedure inzake het voorstel tot ontbinding op grond van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en van de procedure tot onmiddelijke sluiting van de vereffening op grond van artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de Zaakvoerder van GFS Geel BVBA een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 15 juni 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 8.676 en een netto-actief voor hetzelfde bedrag.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen voor de beroepsuitoefening, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de zaakvoerder.

Wij hebben geen weet van belangrijke gebeurtenissen die zich voorgedaan hebben na 15 juni 2012, zijnde de datum van de staat van activa en passiva.

Qnderhavig verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en 15 niet bestemd voor gebruik in een andere context.

22 juni 2012

PwC Bedrijfsrevisoren bcvba

Vertegenwoordigd door

Filip Drieghe Peter Opsomer t3edrijfsrevisor "

b) Bevestiging externe wettigheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

TWEEDE BESLUIT ONTBINDINGEN VEREFFENING IN EEN AKTE

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap in toepassing van artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart in dit kader dat aan alle voorwaarden van artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen is voldaan, zodat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan, Deze voorwaarden luiden als volgt:

1. Er wordt geen vereffenaar aangeduid.

2. Er zijn geen passiva meer verschuldigd.

3. Alle vennoten dienen op de vergadering aanwezig te zijn of geldig vertegenwoordigd te zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om de ontbinding en de vereffening in één akte te doen.

4. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering neemt volgende besluiten:

1. De vergadering besluit om geen vereffenaar te benoemen.

2. De vergadering stelt op basis van de vereffeningsrekeningen per 15 juni 2012 vast dat de vennootschap geen openstaande schulden meer heeft,

3. De vergadering stelt vast dat alle vennoten van de vennootschap aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn en besluit om de procedure in één akte te voltrekken overeenkomstig artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. De vergadering besluit dat de terugname van het resterend actief zal gebeuren door de vennoot overeenkomstig het derde besluit hierna,

De vergadering besluit bijgevolg over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening, hetgeen door de hier aanwezige zaakvoerder uitdrukkelijk wordt erkend.

DERDE BESLUIT - GOEDKEURING VERDELING NETTO LIQUIDATIESALDO EN TERUGNAME RESTEREN D ACTIEF

De vergadering besluit om op basis van de vereffeningsrekeningen per 15 juni 2012, hieraan gehecht, over te gaan tot toebedeling aan de aandeelhouders van alle nog resterende activa welke zich thans in het patrimonium van de vennootschap bevinden, onder last om alle eventuele nog opduikende vereffeningskosten en  lasten te dragen en te betalen.

Voormelde toebedeling wordt tevens door de vennoot uitdrukkelijk goedgekeurd.

De vergadering geeft vervolgens machtiging aan de thans in functie zijnde zaakvoerder evenals aan mevrouw Valérie Meulebroeck, mevrouw Martine De Vrieze en mevrouw Ann De Wilde, hierna genoemd, tot het indienen van de vereiste fiscale aangiften en de toebedeling aan de vennoot zoals voormeld.

VIERDE BESLUIT  BEËINDIGING MANDAAT BESTUURDERS -KWIJTING

ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de voornoemde zaakvoerder.

De vergadering besluit om haar kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat ais zaakvoerder tot op heden,

VIJFDE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VEREFFENING

De algemene vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden op de zetel van de co5peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Enfinity 10", zijnde 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 188, die gelast wordt met de bewaring ervan.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

ZESDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle wijzigingen in de kruispuntbank voor ondernemingen te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, alsmede om dienaangaande de nodige formaliteiten te vervullen bij enig ondernemingsloket naar keuze van de volmachtdrager, de griffie van de Rechtbank van Koophandel, het bestuur van het Belgisch Staatsblad, het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de administratie der directe belastingen, de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, met name de hierna volgende medewerkers van BDO, die woonstkeuze doen op het kantoor te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100  Blok K

- mevrouw Valérie Meulebroeck;

mevrouw Martine De Vrieze;

- mevrouw Ann De Wilde.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerder, staat van activa

en passiva en verslag van de revisor.

Voor-b,ouden taan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 21.06.2012 12189-0512-025
27/09/2011
ÿþ4

r

8

X11145654'

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I NEERGELEGf

r-5. 09. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Ondernarn;ngs~ ~ .: 829.834.802

(volbit) : GFS GEEL

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Henri Lebbestraat 188 - 8790 WAREGEM

Ormay,nzp e"mie : ontslag - benoeming bestuurder

Uittreksel uit de beslissing van de enige aandeelhouder van 31 juli 2011

De enige aandeelhouder heeft het ontslag bekrachtigd van de heer Patrick Decuyper, wonende te 9000 Gent, Gustaaf Vanden Meerschestraat 36 als zaakvoerder en de heeft de benoeming aaanvaard van de bvba. Steven De Tollenaere, vast vertegenwoordigd door Steven De Tollenaere als zaakvoerder voor onbepaalde duur met ingang vanaf 31 juli 2011.

Steven De Tollenaere bvba,

vast vertegenwoordigd door Steven De Tollenaere

A bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Receo : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/03/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

" iio3aasi"

Ondernerningsnr : 829834802

Benaming



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge (voluit) : GFS GEEL

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HARENSESTEENWEG 230 BUS 2.13 - 1800 VILVOORDE

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER EN HERBENOEMING + ZETELVERPLAATSING

Er blijkt uit een verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 21 januari 2011

" van 16u dat het ontslag van bvba GreenFever, RPR 0896.284.552, met de heer Maarten De Cuyper als vaste vertegenwoordiger, als zaakvoerder met onmiddellijke ingang wordt aanvaard en dat als nieuwe zaakvoerder de heer Patrick Decuyper, wonende te 9000 Gent, Gustaaf Vanden Meerschestraat 36 is benoemd met onmiddellijke ingang.

Er blijkt uit een verslag van de beslissing van de zaakvoerder op 21 januari 2011 van 16u30 - conform artikel 2 van de statuten van de vennootschap - dat de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 188.

Patrick Decuyper zaakvoerder















Op de laatste blz. van _uk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GFS GEEL

Adresse
HENRI LEBBESTRAAT 188 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande