GHEVINA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GHEVINA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.814.372

Publication

11/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

iLeike~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III II I 11111) IIIl) liii III 1111 III III)

*12071592*

bekt

aai

Bel Staa

NEERGELEGD

29, 03. 2012

RECHTEi IK KOOPHANDEL

Grl7RiJK



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : g~(I 514' 3ît

Benaming

(voluit) : Ghevina

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8500 Kortrijk, Korte Steenstraat 4 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc Sagon te Izegem op drieëntwintig maart tweeduizend en twaalf, vôôr registratie, dat:

1.De heer VAN GHELUWE Vincent Philippe Eric, geboren te Kortrijk op negentien juni negentienhonderd drieëntachtig, rijksregister nummer ; 83.06,19-151.94 - identiteitskaart nummer 590-6574322-76, ongehuwd en niet wettelijk samenwonende te 8500 Kortrijk, Korte Steenstraat 4 bus 2,

2. Juffrouw VLEGELS Nathalie Caroline Rosa Ann Marie, geboren te Kortrijk op achtentwintig januari negentienhonderd tweeëntachtig, rijksregister nummer 82.01.28-024.89  identiteitskaartnummer 590-565320288, ongehuwd en niet wettelijk samenwonende te 8500 Kortrijk, Korte Steenstraat 4 bus 2;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming «Ghevina ».

Zetel

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8500 Kortrijk, Korte Steenstraat 4 bus 2.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

a)Management consultancy:

Het beheer, de administratie, het verlenen van advies, bijstand, coaching en opleidingen van financiële, technische, commerciële, organisatorische, administratieve, fiscale, sociale en dergelijke aard ten behoeve van alle natuurlijke personen, verenigingen, overheden, vennootschappen, economische groeperingen en andere in alle mogelijke sectoren;

b)Projectmanagement

Het voeren en begeleiden van projectmanagement, bijstand en advies rond projectmanagement, dit met betrekking tot zowel verkoop en aankoop ais business projecten van financiële, technische, commerciële, organisatorische, administratieve en dergelijke aard en tevens met betrekking tot het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie,dit ailes in de meest ruime zin van het woord;

c)De vorming, de plaatsing of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel;

d)De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, het optreden als tussenpersoon in de handel, en enige andere daden en verrichtingen in groothandel of kleinhandel, inclusief de verkoop van producten op afstand (zoals het verkopen van producten via internet of postorder) aan particuliere en bedrijfsmatige klanten in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor derden,

e)Het beheer en de uitbreiding van een onroerend patrimonium zonder enige beperking, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals daar zijn: de aankoop, de verkoop, de ruiling, de verhuring, het onderhoud, de verfraaiing, aile handelingen in verband met de verwerving of de overdracht en ter beschikkingstelling van alle onroerende goederen;

f)het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

g)het uitgeven van boeken, publicaties, tijdschriften, brochures, en ander promotiemateriaal;

h)Organisatie van evenementen, conferenties, cursussen en seminaries;

i)Financiële transacties en beleggingen met beschikbare middelen, zoals onder meer het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

j)Verhuring van divers materiaal

k)De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, het vervoer, de opslag, de distributie van verkoopbare goederen en producten.

Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die direct of indirect verband houden niet haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen.

De vennootschap kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins en tevens de functies van bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris en vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zowel leningen of andere kredietopeningen aangaan of toestaan aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak en kan in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch van aanwijzende aard.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de honderdzesentachtig kapitaalaandelen werd a pari in geld ingeschreven als volgt: door dhr. Vincent Van Gheluwe voornoemd sub 1), ten belope van honderdvijfentachtig (185) aandelen; door mevr. Nathalie Vlegels, voornoemd sub 2), ten belope van één (1) aandeel.

leder aandeel werd volgestort ten belope van 33,33 procent. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00)

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BAN BE24 7380 3494 1038 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op achtentwintig februari tweeduizend en twaalf afgeleverd bankattest. Het bankattest zal in het dossier van de instrumenterende notaris bewaard worden«

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van éénlderde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van juni te 14 uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder ïn naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders warden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door hen wordt vastgesteld. Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

qan het

Belgisch

Staatsblad

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het elk jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

1)dhr. Vincent Van Gheluwe, voornoemd, wonende te Kortrijk, Korte Steenstraat 4 bus 2;

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden, drieëntwintig maart tweeduizend en twaalf en za! worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien

Volmacht

Volmacht werd verleend aanBVBA "DEDHAC  ACCOUNTACY  FISCALITEIT", met maatschappelijke zetel te 8501 Heuse, Zeger van Heulestraat 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en Lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

(Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte),

Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 22.07.2015 15326-0579-012

Coordonnées
GHEVINA

Adresse
KORTE STEENSTRAAT 4, BUS 2 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande