GIDSENPLUS

Association sans but lucratif


Dénomination : GIDSENPLUS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 537.350.009

Publication

16/08/2013
ÿþ MQD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voo behou

aan I

Belgi Staats

*13128655*8

BELGISC

EUR BELGE NEERGELEGD



31, 071 2013

-08- 2013

RECHT~AN< KOOPHANDEL

-I STAATSSLA`' ~CC!!#~f RIJK



ondernemingsnr : Ç3.~- 3,5'O 00,9

Benaming

(voluit) : GidsenPlus

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 8501 Kortrijk (Heute), Peperstraat 87

Onderwerp akte : oprichtingsakte en statuten, benoeming van bestuurders, benoeming van vertegenwoordigers

" GidsenPlus" Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel; Peperstraat 87, 8501 Kortrijk(Heule)

OPRICHTING

De ondergetekenden:

1° BELEYN KAREN Diane, Kleine Bissegemstraat 34, 8501 Bissegem

2° BRUYNOOGHE WILLEM Jozef Paul, Kleine Marktstraat 15, 8510 Marke

3° CALLENS GEERT Joseph Paul Callens, Dr, Snellaertstraat 15, 8500 Kortrijk

4° DEBEL MICHEL Rogier René, Peperstraat 87, 8501 Heule

5° DEVOS JAN Germain, Condédreef 81, 8500 Kortrijk

6° HOLVOET LUCIE Christine Leonie, C. Vandermeerschstraat 15, 8510 Marke

7° POLFLIET PIERRE Albert, Doorniksesteenweg 549, 8583 Bossuit

8° RAMBOUX BÉATRICE Renée Marguerite Marie Joseph Ghyslain, Mgr. De Haernelaan 46, 8500 Kortrijk

9° SAMYN ELLIE Linda, Bozestraat 21, 8501 Heule

100 VANDENBUSSCHE BERNARD Victor Alix, Vijfseweg 210, 8793 Sint-Eloois-Vijve

11° VANHERPE MARC Maria Cyriel, Keiberg 111, 8551 Heestert

12° VERPLAETSE JOHAN Gustaaf Gentiel, Marktstraat 671102, 8530 Harelbeke

zijn overeengekomen op 27 juni 2013 om in overeenstemming met de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd

door de wet van 2 mei 2002 en haar latere wijzigingen, " GidsenPlus" op te richten waarvan de statuten ais;

volgt luiden:

STATUTEN

Titel I: Naam, zetel, doel, duur.

Art. 1, De vereniging draagt de naam "GidsenPlus".

Art. 2. De zetel van de vereniging is gevestigd in Vlaanderen; heden is hij gevestigd te 8501 Kortrijk (Heule),"

' Peperstraat 87, in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk,

Art. 3. De vereniging heeft als doel, met uitstuiting van enig winstoogmerk, de toeristische kennis, het culturele erfgoed en de sociaal-culturele waarden van de Leieregio, de kemsteden en de omgeving in het bijzonder (maar ook de omliggende toeristische ruimtes, indien relevant) in al hun facetten te bestuderen en deze gegevens voor een ruim publiek toegankelijk te maken. De vereniging tracht dit doel te bereiken door: - het organiseren van geleide bezoeken, zowel individueel ais in groep,

het organiseren van bijeenkomsten en voordrachten,,

- historisch onderzoek uit te voeren en het verspreiden van die bevindingen,

- het onderhouden van contacten met verwante verenigingen, zowel provinciaal als nationaal, eventueel internationaal,

- het actief of passief steunen van initiatieven van andere organisaties die beantwoorden aan deze', basisdoelstelling.

Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voor zover deze in overeenstemming zijn met het doel van de vereniging en voor zover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken, Zij kan alle; roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of. verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen. Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

t

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Art. 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Titel ll: Leden

Art.5, "GidsenPlus v.z.w." is een vereniging van toeristische gidsen, natuurgidsen en streekvertellers hoofdzakelijk (maar niet beperkt tot) optredend in en vanuit de Leiestreek.

Art.6. De vereniging telt werkende leden (leden-gidsen) en niet-werkende leden (leden). Het aantal is onbeperkt maar moet ten minste 5 werkende leden-gidsen bedragen. De oprichters zijn de eerste werkende leden van de vereniging.

Art.7. Wie lid-gids wil worden moet ofwel een diploma van toeristische gids, erkend door Toerisme Vlaanderen kunnen voorleggen of op de uitdovende lijst van Toerisme Vlaanderen staan, of zich schikken naar de formele kwaliteitseisen gesteld door de opdrachtgevers van "GidsenPlus v.z.w.". Daarnaast kunnen ook natuurgidsen en streekvertellers lid-gids worden van "GidsenPlus v.z.w." .

Wie lid-gids wil worden, moet zijn verzoek om toelating schriftelijk (per brief of per e-mail) richten aan de voorzitter van de Raad van Bestuur van de vereniging. De Raad van Bestuur beslist vrij over elk verzoek tot toetreding.

De door de werkende leden-gidsen verschuldigde jaarlijkse bijdrage wordt door de Raad van Bestuur vastgesteld, maar mag niet hoger zijn dan 75 euro. Het lidmaatschap dient jaarlijks te worden vernieuwd. Alle door de Raad van Bestuur aanvaarde leden-gidsen worden op de Algemene Vergaderingen uitgenodigd en hebben er stemrecht.

De leden-gidsen onderschrijven volledig de basisdoelstelling van de vereniging en gedragen zich te allen tijde als culturele ambassadeurs van stad en streek. Alle leden-gidsen steunen naar eigen mogelijkheden de diverse activiteiten van de vereniging.

Art. 8. De door de niet-werkende leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage wordt ook door de Raad van Bestuur vastgesteld maar mag niet hoger zijn dan 75 euro. Het lidmaatschap dient jaarlijks te worden vernieuwd. De niet-werkende leden worden niet uitgenodigd en hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering.

Art.9, Elk werkend lid-gids kan te allen tijde, mits hij er één maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden, doch niet alvorens hij de opeisbaar geworden bijdragen heeft betaald. Het ontslag dient schriftelijk (per brief of per e-mail) aan de Raad van Bestuur ter kennis te worden gebracht.

Elk werkend lid-gids kan zonder opgave van reden ontslag nemen uit de vereniging, Wie ten laatste op 31 maart van een lopend dienstjaar zijn lidgeld niet betaald heeft, verliest zijn hoedanigheid van lid-gids en wordt geacht ontslag te nemen.

Tot uitsluiting van een lid-gids kan alleen door de Algemene Vergadering worden besloten, met twee derde meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen en nadat betrokkene werd verzocht zich schriftelijk of mondeling te verantwoorden. In afwachting van een uitspraak kan het lidmaatschap tijdelijk worden opgeschort.

Een lid-gids die ontslag neemt of uitgesloten wordt, heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan betaalde bijdragen of lidgelden niet terugvorderen.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval een werkend lid-gids overlijdt, failliet, onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, of onder voorlopig bewind wordt gesteld,

Art. 10. Elk niet-werkend lid kan zonder opgave van reden ontslag nemen uit de vereniging. Wie ten laatste op 31 maart van een lopend dienstjaar zijn lidgeld niet betaald heeft, verliest zijn hoedanigheid van lid. Zij kunnen geen terugbetaling van lidgelden vragen.

Art.11. De ledenlijst zal met respect voor de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer worden behandeld en wordt in geen geval aan niet-leden meegedeeld. Alleen met uitdrukkelijke instemming van de Raad van Bestuur kan de ledenlijst ter beschikking gelegd worden van leden. Een weigering moet door de Raad van Bestuur niet worden gemotiveerd.

Titel III: Algemene vergadering

Art.12. Een besluit van de Algemene Vergadering is vereist voor:

1° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3° de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

4° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5° de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6° de ontbinding van de vereniging;

7° de uitsluiting van een lid;

8° de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk; 9° alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art. 13, De Algemene Vergadering is samengesteld uit al de werkende leden-gidsen en wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen in de gevallen bepaald bij de wet of de statuten of wanneer ten minste één vijfde van de leden-gidsen het vraagt, doch ten minste eenmaal per jaar.

Art. 14. Alle werkende leden moeten schriftelijk ten minste 8 dagen tevoren voor de Algemene Vergadering worden opgeroepen. Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht leder werkend lid-gids kan zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen en schriftelijk volmacht

t

M00 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

geven aan een ander werkend lid-gids, die het daarbij behorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een lid-gids houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Art.15. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid, door een ondervoorzitter, of bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders, De voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de Raad van Bestuur afwezig is.

De agenda wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur. Ieder voorstel, ondertekend door minstens één twintigste van de effectieve leden-gidsen, moet aan de dagorde van de Algemene Vergadering worden toegevoegd, Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen mede in behandeling worden genomen op voorstel van de voorzitter van de Raad van Bestuur. Onderwerpen die nog op de Algemene Vergadering zelf worden aangebracht kunnen slechts worden behandeld indien alle leden-gidsen aanwezig zijn en iedereen hiermee akkoord gaat.

Art.16. Elke lid-gids heeft een gelijk stemrecht. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen, behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten anders bepalen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering. In gewone gevallen worden onthoudingen en ongeldige stemmen niet meegeteld en niet als tegenstemmen beschouwd, terwijl in de gevallen waarvoor de wet bijzondere procedures voorziet, onthoudingen en ongeldige stemmen wel als tegenstemmen moeten worden meegeteld.

Art. 17. Voor de Algemene Vergaderingen tot wijziging van de statuten is wettelijk bepaald dat als er minder dan twee derden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, een 2e Algemene Vergadering kan worden bijeengeroepen. Die kan dan beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Deze 2e vergadering moet wel plaatsvinden ten minste 15 dagen na de le vergadering.

Art.18. De notulen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder registeren ondertekend door de voorzitter van de vergadering en de secretaris en ook door de leden-gidsen die het wensen. Afschriften en uittreksels van de notulen en het register worden door de voorzitter en door een bestuurder van de Raad van Bestuur ondertekend.

De besluiten van de Algemene Vergadering worden de leden-gidsen en belanghebbende niet-leden mondeling, bij gewone brief of per e-mail ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

Titel 1V: Raad van Bestuur

Art.19. De vereniging wordt bestuurd door een raad van minimum 4 bestuurders, die werkend lid zijn van de vereniging. De bestuurders worden voor 4 jaar benoemd door de Algemene Vergadering en zijn herkiesbaar. Hun opdracht eindigt van rechtswege door het verstrijken van hun mandaat en eveneens door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap. Iedere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur.

Iedere bestuurder kan ook te allen tijde door de Algemene Vergadering ontslagen worden, die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijds opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts bestuurder tot dat mandaat verstreken is. Bestuurders wier mandaat van beperkte duur is, moeten voor het verstrijken ervan het initiatief nemen om de Algemene Vergadering te laten bijeenroepen om nieuwe bestuurders te benoemen. indien zij in gebreke blijven, zijn zij ertoe gehouden hun opdracht verder te vervullen tot in hun vervanging is voorzien, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim mocht zijn veroorzaakt.

Art. 20. De Raad van Bestuur oefent haar mandaat ais college uit, maar kan (onder zijn verantwoordelijkheid) een gedeelte van zijn bevoegdheid overdragen aan één van de bestuurders of bepaalde bevoegdheden overdragen aan één of meer gemachtigden.

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de Algemene Vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering. De raad kan zelf daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden van roerende en onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het lichten van hypotheken..

Art.21.De Raad van Bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht. De Raad kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een financieel beheerder, De voorzitter, de ondervoorzitter en de secretaris zijn automatisch voorzitter, ondervoorzitter en secretaris van de Algemene Vergaderingen.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

Art. 22. De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda. De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door een ondervoorzitter, en bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; ten minste de meerderheid van de bestuurders moet aanwezig zijn. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt.

De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register; zij worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de desbetreffende vergadering. Uittreksels en afschriften van de notulen en het register worden ondertekend door de voorzitter en door een bestuurder van de Raad van Bestuur ondertekend.

t

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art.23.Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, en de vertegenwoordigingsmacht van bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaat, is de vereniging ten aanzien van derden zowel in als buiten rechte slechts rechtsgeldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van 2 bestuurders. Deze bestuurders, die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

De Raad van bestuur kan bepaalde van zijn bevoegdheden opdragen aan bijzondere mandatarissen; deze aangestelden van de vzw. moeten hun bevoegdheid te allen tijde kunnen bewijzen aan de hand van een volmacht, De gevolmachtigden verbinden de vzw. binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Titel V: Huishoudelijk reglement

Art. 24. Een huishoudelijk reglement wordt door de Raad van Bestuur aan de Algemene Vergadering ter goedkeuring voorgelegd. Wijzigingen van dit reglement worden de Algemene Vergadering met een eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen aangebracht.

Titel VI; Begroting en rekening

Art. 25. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december, Als overgangsmaatregel loopt het eerste boekjaar vanaf de datum van oprichting van de vereniging tot 31 december 2013, Bij het einde van elk boekjaar sluit de Raad van Bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar en maakt de begroting voor het volgend kalenderjaar op; deze worden aan de Algemene Vergadering ter goedkeuring voorgelegd. Tevens wordt bij afzonderlijke stemming aan de bestuurders kwijting verleend. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend of op een andere manier aan de leden worden uitgekeerd.

Tite! VII: Ontbinding en vereffening

Art. 26. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

Art. 27. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, die een gelijkaardig doel als deze vereniging nastreeft; zijn er verscheidene zodanige verenigingen, dan maakt de Algemene Vergadering een keuze of verdeelt zij de activa naar goedvinden; zijn er geen, dan worden de goederen overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, waarvan het doel het hierboven omschreven doel het meest nabij komt.

Art. 28. Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijft de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en haar latere wijzigingen, van toepassing.

Goedgekeurd door de Algemene Vergadering van 27 juni 2013, opgemaakt in 3 exemplaren:

Beleyn Karen Bruynooghe Willem (roepnaam: Wim) Callens Geert

Debel Michel (roepnaam: Michiel) Devos Jan Holvoet Lucie

Polfliet Pierre (roepnaam: Piet) Ramboux Béatrice Samyn Ellie

Vandenbussche Bernard Vanherpe Marc Verplaetse Johan

Akte Raad van Bestuur van GidsenPlus, Vereniging zonderwinstoogmerk

Zetel: Peperstraat 87, 8501 Kortrijk(Heule)

Aangenomen met eenparigheid van stemmen op de Algemene Vergadering van GidsenPlus v.z.w.,

gehouden te Heule op 27 juni 2013:

De Raad van Bestuur van GidsenPlus v.z.w, is als volgt samengesteld:

1, DEVOS JAN Germain (geboren te Kortrijk op 16-03-1960), Condédreef 81, 8500 Kortrijk

2. CALLENS GEERT Joseph Paul (geboren te Kuume op 10-07-1956), Dr. Snellaertstraat 15, 8500 Kortrijk

3. SAMYN ELLIE Linda (geboren te Kortrijk op 30-11-1983),Bozestraat 21, 8501 Heule

4.VERPLAETSE JOHAN Gustaaf Gentiel (geboren te Waregem op 31-01-1962),Marktstraat 67/102, 8530

Harelbeke

5, VANHERPE MARC Maria Cyriel (geboren te Zwevegem op 18-01-1950), Keiberg 111, 8551 Heestert

De Raad van Bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar

verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en

heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door de statuten aan de Algemene Vergadering worden

toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd

door de Algemene Vergadering.

De vereniging is ten aanzien van derden zowel in als buiten rechte slechts rechtsgeldig verbonden door de

gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

De Raad van Bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging

noodzakelijk acht.

Opgemaakt te Kortrijk op 27-06-2013, in drie exemplaren,

DEVOS Jan, voorzitter VERPLAETSE Johan, secretaris

AKTE BETREFFENDE DE PERSONEN GEMACHTIGD OM

DE VERENIGING TE VERTEGENWOORDIGEN

GidsenPlus,Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Peperstraat 87, 8501 Kortrijk(Heule)

Voorbehouden ri " "au' het

Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De Raad van Bestuur heeft op 27 juni 2013 onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

Voorzitter : DEVOS JAN Germain (geboren te Kortrijk op 16-03-1960), Condédreef 81, 8500 Kortrijk Ondervoorzitter :CALLENS GEERT Joseph Paul (geboren te Kuurne op 10-07-1956), Dr.Snellaertstraat 15, 8500 Kortrijk

Ondervoorzitter :SAMYN ELLIE Linda (geboren te Kortrijk op 30-11-1983), Bozestraat 21, 8501 Heule Secretaris :VERPLAETSE JOHAN Gustaaf Gentiel (geboren te Waregem op 31-01-1962), Marktstraat 67/102, 8530 Harelbeke

Financieel beheerder :VANHERPE MARC Maria Cyriel (geboren te Zwevegem op 18-01-1950), Keiberg 111, 8551 Heestert

De voorzitter, de ondervoorzitters, de secretaris en de financieel beheerder hebben administratief onbeperkte volmacht, terwijl de financieel beheerder en de voorzitter een financieel afzonderlijke onbeperkte volmacht hebben.

De vereniging is ten aanzien van derden zowel in als buiten rechte slechts rechtsgeldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

Opgemaakt te Kortrijk op 27-06-2013, in drie exemplaren,

DEVOS Jan, voorzitter CALLENS Geert, ondervoorzitter

SAMYN Ellie, ondervoorzitter VERPLAETSE Johan, secretaris VANHERPE Marc, financieel beheerder

Vertegenwoordigen GidsenPlus vzw:

1, Devos Jan, voorzitter 2.Vanherpe Marc, financieel beheerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GIDSENPLUS

Adresse
PEPERSTRAAT 87 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande