GIKS MODE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GIKS MODE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 464.863.590

Publication

13/05/2014
ÿþbel 1111

a

B(

Sta





mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" ELqFNEERGELEGD

CIM 22. 04, 2014

K". Slie Wit-t.

ill'Bitmelezerïerit EL

I I*1)113.1jiolzIIIII Il NONITEUR

g 5 -05-

DELGISCH ST

Ondernemingsnr 0464.863.590 Benaming (vola) tG.I.K.S Mode

(verkort)

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: 8793 Waregem, Spoorweglaan 21

=:

Onderwerp akte : OMZETTING VAN COMM. V. NAAR NV NAAMSWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 31 januari 2014, Geregistreerd te Waregem op 4 februari 2014, Boek 110 Blad 56 Vak 15 Bladen 10 Verzendingen 0 Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) B. VAN THUYNE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "G.I.K.S. MODE", waarvan de zetel gevestigd is te 8793 Waregem, Spoorweglaan 21, volgende beslissingen heeft' genomen:

iS Eerste beslissing: Omzetting in een naamloze vennootschap

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de gewone commanditaire vennootschap

MODE" om te zetten in een naamloze vennootschap met ingang van heden.

De naamloze vennootschap "G.I.K.S. MODE" is de voortzetting van de gewone commanditaires vennootschap "G.I.K.S. MODE", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passive posten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 oktober 2013, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van voornoemde heer Wim Bossuyt, commissaris, voor

i! de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUDITAS Bedrijfsrevisoren". Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de gewone commanditaire vennootschap "G.I.K.S. MODE", worden verondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap "G.I.K.S. MODE".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de naamloze vennootschap "G.I.K.S. MODE".

j! De som van het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De naamloze vennootschap zal de boekhouding en de boeken die door de gewone commanditaire vennootschap gehouden werden, voortzetten.

j! De naamloze vennootschap "G.t.K.S. MODE" behoudt het ondernemingsnummer 0464.863.590 waaronder de gewone commanditaire vennootschap ingeschreven was.

De zesenveertigduizend tweehonderd vijftig (46.250) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend van de omgezette vennootschap "G.I.K.S. MODE".

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de gewone commanditaire vennootschap "G.I.K.S. MODE' omgezet in een naamloze vennootschap, zonder tot ij andere formaliteiten te moeten overgaan.

Verslagen,

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van het bestuursorgaan dat het voorstel tot omzetting toelicht, waarbij een staat van activa en passive is gevoegd die niet ouder is dan drie maanden, alsook van het verslag van voornoemde heer Wim Bossuyt, commissaris, voor de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUDITAS Bedrijfsrevisoren", over de staat van activa en passive van deS vennootschap de dato 31 oktober 2013, zoals opgelegd door artikel 778 van het Wetboek van Vennootschap-1 Si pen. De vennoten erkennen kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de commissaris, luiden als volgt:

;i 7. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft!; plaatsgehad van het netto-actief van de Comm. V. G.I.K.S. Mode, zoals dat blijkt uit de staat van activa err; passive per 31 oktober 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Uitgezonderd voor wat betreft hetgeen hieronder vermeld, werden mijn controlewerkzaamheden uitgevoerd!! overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Op datum van 31 oktober 2013 is er geen nieuwe, fysische voorraadopname gebeurd. Het is mij dief

mogelijk geweest om de juiste hoeveelheden in voorraad op die datum door andere controleprocedures na te

gaan. De voorraadwaardering werd evenwel aan een redelijkheidscontrole onderworpen en realistisch en

aanvaardbaar bevonden.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bij de

omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft

plaatsgehad.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 1.894.588,06 EUR en is niet kleiner dan het

maatschappelijk kapitaal van 1.008.000,00 EUR, vermeld in de staat van activa en passive.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in

het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet

voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 29 januari 2014.

CVBA Auclitas Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Wim Bossuyt

Bedriffsrevisor"

Een exemplaar van het verslag van de commissaris zal worden neergelegd op de griffe van de Rechtbank

van Koophandel te Kortrijk samen met de uitgifte van deze akte.

Tweede beslissing : Naamswiiziginq

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "GIKS MODE".

Derde beslissing Goedkeuring van de statuten van de naamloze vennootschap

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de statuten van de naamloze vennootschap goed te

keuren. Deze statuten luiden als volgt (uittreksel):

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt: "GIKS MODE".

Het doel van de vennootschap is in de akte letterlijk omschreven als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, krein- en groothandel, leurhander,

vertegenwoordiging, nijverheid en fabricatie, herstel en onderhoud van:

- aile textielproducten, kledij, stoffen, breigoed, dames-, heren- en kinder- textiel en confectie, jeans- en

vrijetijdskledij, babyartikelen, zomer- en winterartikelen, beddengoed, werkkledij enzovoort;

- alle schoeisels en tassen, hetzij in Ieder, stof en enig ander materiaal;

- aile papierwaren en kantoorbenodigdheden;

- alle sportartikelen en speelgoed;

- aile elektrische- en huishoudtoestellen;

- aile voedingswaren;

evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile commerciële, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van elke persoon of vennootschap borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

De zetel is gevestigd te 8793 Waregem, Spoorweglaan 21 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen en achtduizend euro (1.008.000,00 EUR).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door zesenveertigduizend tweehonderd vijftig (46.250) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van eérdzesenveertigduizend tweehonderd vijftigste (1/46.250ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig volgestort.

De aandelen zijn gedematerialiseerci of op naam, naar keuze van de respectieve aandeelhouders, binnen de beperkingen voorzien door de wet. De aandelen zijn op naam tot hun volledige volstorting. Ze zijn ook op naam wanneer verschillende personen gerechtigdheden van verschillende aard op hetzelfde aandeel kunnen uitoefenen. De eigenaars van volledig volgestorte aandelen op naam kunnen, ten allen tijde vragen dat deze, op hun kosten, omgezet worden in gedematerialiseerde aandelen. De eigenaars van effecten aan toonder of van geclematerialiseerde aandelen of effecten kunnen, ten alle tijde, vragen dat deze, op hun kosten, omgezet worden in aandelen of effecten op naam.

Op verzoek van de aandeelhouders kunnen er verzameleffecten aangemaakt worden waarvan elk verzameleffect zoveel maal de rechten vertegenwoordigt, als er op het verzameleffect vermeld staat. De houders van verzameleffecten kunnen deze op hun kosten laten omzetten in enkelvoudige aandelen, mits verzoek aan de raad van bestuur.

OF de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Nam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor.

behouden

aan het

" eolgisoh Staats bled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens het minimum aantal leden voorzien door de wet, aandeelhouders of niet, benoemd door de algemene vergadering voor een duur van hoogstens zes jaar; zij kunnen door haar ten aire tijde worden ontslagen. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de niet herkozen en van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan. ledere bestuurder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze <Ader zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De raad van bestuur kan bijzondere volmachten verlenen beperkt tot één rechtshandeling of tot een reeks bepaalde rechtshandelingen. Elke algemene opdracht van bevoegdheden is verboden. Onverminderd de persoonlijke verantwoordelijkheid van de bestuurders ingeval van overdreven volmacht, wordt de vennootschap geldig gebonden door aile handelingen die verricht worden door de gevolmachtigde binnen de perken van de hem verleende volmacht. De mogelijkheid tot het instellen van een orgaan van dagelijks bestuur zoals bedoeld in artikel 525 van het Wetboek van vennootschappen, wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

Onverminderd de volmachten verleend aan gevolmachtigden krachtens artikel 25 der statuten is iedere gedelegeerde bestuurder bevoegd om alleen de vennootschap te vertegenwoordigen in de handelingen en in rechte. De gedelegeerde bestuurders aan wie volgens voorgaand lid de algemene individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt toegekend, worden benoemd door de raad van bestuur bij besluit genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Een uittreksel van dit besluit wordt neergelegd in het vennoot-echapsdossier en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Het boekjaar der vennootschap begint op één februari van ieder jaar en eindigt op eenendertig januari van ieder volgend jaar.

De jaarvergadering moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste zaterdag van de maand juni om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergadering komt bijeen op oproeping van de raad van bestuur of van de commissaris. De bijeenroeping met vermelding van de agenda, geschiedt overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Een geschreven uitnodiging zal minstens vijftien dagen voor de vergadering worden toegezonden aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd. Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief worden volstaan.

Alle algemene vergaderingen zijn echter regelmatig samengesteld zonder dat het nodig is bewijs te leveren dat deze pleegvormen vervuld zijn, indien alle aandelen er aanwezig of behoorlijk vertegenwoordigd zijn; ze Kunnen dan ook geldig beslissen over aile punten die worden voorgelegd. De formulering der agenda voor de bijeenroeping der buitengewone algemene vergadering door aandeelhouders die samen één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, mag door de raad van bestuur nagezien en gebeurlijk aangepast worden, zonder nochtans de onderwerpen zelf te mogen wijzigen.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering. ledere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Toelating tot de vergadering.

Om aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, moeten de houders van aandelen hun effecten aan toonder of hun certificaten van aandelen op naam deponeren ter zetel van de vennootschap of bij een der financiële instellingen aangeduid door de raad van bestuur, tenminste vijf vrije dagen voor de datum die vastgesteld werd voor de vergadering. Binnen dezelfde termijn moeten de houders van aandelen op naam Kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel der vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten bepaald in artikel 537 van het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

Vertegenwoordiging.

Voorbehouden aan het Belgisch

, Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Onverminderd cf-é- regels van de wettelijke vertegenwoordiging mag elke stemgerechtigde aandeelhouder zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager -aandeelhouder of niet-, die de formaliteiten vervuld heeft om tot de vergadering te worden toegelaten. Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door een orgaan of door een persoon aan wie volmacht is gegeven, al dan niet aandeelhouder. Het orgaan dat de vergadering bijeenroept, kan de formulering der volmacht vaststellen en eisen dat deze op de plaats en binnen de termijn door hem bepaald, gedeponeerd wordt.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen. Voor de uitgifte van aandelen zonder stemrecht wordt verwezen naar artikel 480 en volgende van het Wetboek van vennootschappen; in geval van uitgifte van aandelen zonder stemrecht door conversie van reeds uitgegeven aandefen met stemrecht, heeft de raad van bestuur de bevoegdheid het maximum aantal te converteren aandelen te bepalen en de conversievoorwaarden vast te stellen. De vennootschap kan de wederinkoop eisen van al haar eigen aandelen zonder stemrecht.

Na goedkeuring der jaarrekening besluit de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de bestuurders en commissaris(sen) te verlenen kwijting. Het batig saldo der resultatenrekening, na aftrek der algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers-aandeelhouders, bezoldigingen aan bestuurders en commissaris(sen), en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen voor risico's en kosten, vormt de netto-winst der vennootschap. Op de winst van het boekjaar wordt jaarlijks een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, doch moet hernomen worden indien de wettelijke reserve wordt aangesproken. Over het saldo beslist de algemene vergadering, op voorstel der raad van bestuur.

Winstuitkering.

Geen uitkering, onder welke vorm ook, mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: een totaal bedrag der activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Het eigen vermogen mag niet omvatten:

- het nog niet afgeschreven bedrag der kosten van oprichting en uitbreiding;

- net nog niet afgeschreven bedrag der kosten van onderzoek en ontwikkeling, behoudens in uitzonderingsgevallen.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan gezien de omstandigheden, niet onkundig konden van zijn.

Dividenden.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden De raad van bestuur Kan tevens besluiten om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren met inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. De dividenden die binnen vijf jaar vanaf hun opeisbaarheid niet opgevraagd werden, zijn verjaard.

De vennootschap kan op gelijk welk ogenblik ontbonden worden, bij besluit der algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor de wijzigingen der statuten.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding der vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de argemene vergadering op de zetel der vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld. Indien de raad van bestuur voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand der vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Aan iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, wordt, tegen overlegging van zijn effect, vijftien dagen voor de vergadering kosteloos een exemplaar van de verslagen verstrekt. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de houders van aandelen op naam. Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die voldaan hebben aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte der ter vergadering uitgebrachte stemmen. Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het minimumbedrag gesteld in artikel 439 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding der vennootschap voor de Rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de Rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt. indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet ontbonden wordt, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

'gr Seigisch .Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Bejgisch

 Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod itt

_

Na haar ontbinding wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de vennootschap vermelden dat zij alsdan in vereffening is.

Artikel 48: Vereffening.

E3ij ontbinding der vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars; bij ontstentenis van dergelijke benoeming zal de vereffening gebeuren door de zorgen der leden der raad van bestuur alsdan in functie. Te dien einde hebben de vereffenaars de meest uitgebreide macht die hen wordt toegekend door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering stelt de vergoedingen der vereffenaars vast. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na aanzuivering van aile schulden en lasten der vennootschap of na afhouding van provisie voor deze, zal het saldo eerst aangewend worden om in geld of effecten het afbetaald bedrag der kapitaalsaandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, houden de vereffenaars voor de verdeling rekening met deze ongelijkheid, en herstellen zij het evenwicht door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het overschot zal door de vereffenaars ofwel onverdeeld in natura afgegeven worden aan al de aandeelhouders elk in verhouding van zijn aandelen, ofwel door hun zorgen verdeeld worden, hetzij in natura, hetzij door en na realisatie der resterende goederen. Indien verdeling in nalura onmogelijk blijkt zal tot realisatie overgegaan worden.

Vierde beslissing: Ontslag zaakvoerder

te vergadering verleent ontslag op zijn verzoek aan:

- "I & S - FASHION" naamloze vennootschap, met zetel te 8793 Waregem, Spoorweglaan 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0870.780.678, BTW nummer BE870.780.678, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw ALLEMEERSCH Inge Emmy, geboren te Brugge op vierentwintig juli negentienhonderd zesenzeventig (identiteitskaartnummer 591-4764648-13, nationaal nummer 76.07.24216.30), wonende te 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve), Zonneveld 3, in haar hoedanigheid van statutair zaakvoerder.

Na goedkeuring van de rekeningen met betrekking tot de periode waarover in het verleden nog geen rekenschap werd gegeven door de zaakvoerder bekomt de uittredende zaakvoerder onvoorwaardelijk kwijting voor het door haar gevoerde bestuur.

Vilfde beslissing : Benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurders

Met eenparigheid van stemmen worden als bestuurders, voor een duur van zes jaar, benoemd:

- mevrouw Inge Allemeersch, voornoemd;

- de heer ALLEMEERSCH Stefaan Jef, geboren te Brugge op twaalf mei negentienhonderd eenentachtig (identiteitskaartnummer 591-1703149-28, nationaal nummer 81.05.12-151.61), wonende te 9690 Kluisbergen, Kalkovenstraat 6;

voornoemde vennootschap "1 & S  FASH1ON" met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Inge Allemeersch, voornoemd.

Die, hier aanwezig, deze aanstelling aanvaarden.

Na de algemene vergadering is de Raad van Bestuur bijeenkomen om over te gaan tot de benoeming van mevrouw Inge Allemeersch en de heer Stefaan Allemeersch, beiden voornoemd, ais gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, hetgeen alhier uitdrukkelijk wordt aanvaard.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van het bestuursorgaan en het verslag

van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.01.2014, GGK 28.06.2014, NGL 23.09.2014 14596-0159-029
01/10/2013 : KO145518
12/02/2013 : KO145518
07/09/2012 : KO145518
29/09/2011 : KO145518
31/08/2010 : KO145518
13/10/2009 : KO145518
28/07/2009 : KO145518
30/07/2008 : KO145518
09/01/2008 : KO145518
01/08/2007 : KO145518
24/04/2006 : KO145518
04/07/2005 : KO145518
28/10/2004 : KO145518
05/07/2004 : KO145518
28/11/2003 : KO145518
07/08/2003 : KO145518
20/09/2001 : KO145518
10/07/2001 : KOA017572
08/02/2001 : KO145518
18/11/1999 : KOA017572
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.01.2016, GGK 25.06.2016, NGL 29.08.2016 16503-0453-030

Coordonnées
GIKS MODE

Adresse
SPOORWEGLAAN 21 8793 SINT-ELOOIS-VIJVE

Code postal : 8793
Localité : Sint-Eloois-Vijve
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande