GILENCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GILENCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.751.721

Publication

17/12/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mnd word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INNI ~I IIIVIR IVM WI IIV

*13189116"

Ondernemingsnr : 5-q t ?el

Benaming

(voluit) , GILENCO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8880 Ledegem, lndustrieweg 4 (volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op drie december tweeduizend en dertien, ter registratie aan te bieden, dat:

1/ De heer SOENENS Gillis Patrick, geboren te Izegem op twaalf september negentienhonderd negentig, identiteitskaart nummer 590.9452540.13 - rijksregister nummer 90.09.12-339.90, ongehuwd en niet wettelijk samenwonende te 8880 Ledegem, Industrieweg 4.

2f De heer SOENENS Levi Ludo, geboren te Izegem op twee oktober negentienhonderd negenentachtig, identiteitskaart nummer 591-1845898-90 - rijksregister nummer 89,10.02-341.83, echtgenoot van mevrouw DEVISSCHER Stéphanie Annie, geboren te Izegem op negen juli negentienhonderd negentig, wonende te 8880 Ledegem, Provinciebaan 162.

Gehuwd te Ledegem op eenentwintig april tweeduizend en twaalf onder stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Francis Viegels te Ingelmunster op elf april tweeduizend en twaalf tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming Gilenco, ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Industrieweg 4, 8880 Ledegem.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

1. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen. De vennootschap kan ook optreden als vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

2. Het verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord, daaronder begrepen:

a) Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen

b) Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

c) Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

3. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

4, Het optreden ais tussenpersoon in de handel.

5. Alle onroerende operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotisering, verkaveling, nieuwbouw, en heropbouw of verbouwing. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

6. De aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingswerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

7. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 4 en 6.

8. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden onder meer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in ruimste zin.

9. Het verwerven, en het beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

10. De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

11. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

12. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering; het optreden als portefeuillemaatschappij.

13. De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen,

14. Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd en dit met ingang van heden,

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen, De artikels 39 ten vijfde en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

BANKATTEST

STORTING VAN HET KAPITAAL

De oprichters verklaren uitdrukkelijk het door hen onderschreven aantal aandelen volledig te hebben volstort.

Aldus is in totaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) ter beschikking van de vennootschap. Dit genoemd bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE58 0017 1357 1179 bij de naamloze vennootschap "BNP Paribas Forfis", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3, geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Gilenco", in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voormelde instelling op drie december tweeduizend en dertien, dat mij, ondergetekende notaris, door voornoemde comparante overhandigd is met het verzoek het te willen bewaren in het vennootschapsdossier. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Als vergoeding worden aan voornoemde comparanten volgende aantallen aandelen toegekend conform de door hen verrichte inbrengen:

Naam bedrag aandelen

1. SOENENS Gillis 9.300,00 60

2. SOENENS Levi 9.300,00 60

Totaal 18.600,00 120

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttiendduizend zeshonderd (18.600,00) EUR, vertegenwoordigd

door 120 gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde

van het kapitaal vertegenwoordigen

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

De vennootschap kan geen winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of

converteerbare obligaties, uitgeven.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste zaterdag van de maand mei om 18.00u, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De jaarvergadering vindt plaats op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Op de agenda van de jaarvergadering staan ten minste de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst, de kwijting aan de zaakvoerders en - indien die er zijn - de commissarissen.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering kunnen steeds worden bijeengeroepen worden door één of meer zaakvoerders telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De vergadering van aandeelhouders moet bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd. Het moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen de drie weken na het desbetreffende verzoek. In de oproeping kunnen aan de agendapunten opgegeven door de vennoten, bijkomende onderwerpen worden toegevoegd.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die het getal en de duur van hun opdracht bepaalt,

Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De statutair zaakvoerders worden geacht te zijn benoemd voor de duur van de vennootschap. Hun mandaat kan slechts herroepen worden en hun opdracht geheel of gedeeltelijk gewijzigd worden om gewichtige redenen en mits statutenwijziging en mits instemming van alle vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt, evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen.

De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaandelijk een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen, toe aan het bestuursorgaan. Voor het overige gelden voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, heeft hij de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet of volgens onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Zijn er 2 of meer zaakvoerders dan vormen zij samen een college van zaakvoerders, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid voor het stellen van handelingen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet of volgens onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen de zaakvoerders handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Is er slechts één zaakvoerder, dan heeft deze de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

v

r

. Voorbehouden

J aan het Belgisch Staatsblad



Iedere zaakvoerder kan, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte, jegens derden. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden,

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Indien de algemene vergadering hiertoe beslist, wordt het resterend saldo van de winst als dividend onder

de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. ONTBINDING EN VEREFFENING

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De vennoten ontvangen bij hun oproepingsbrief voor de buitengewone algemene vergadering een afschrift van deze verslagen en de staat van activa en passiva.

De beslissing van de algemene vergadering genomen terwijl de verslagen bedoeld in dit artikel ontbreken, is nietig.

De algemene vergadering beraadslaagt volgens de voorwaarden en vormen vereist voor een statutenwijziging. Na haar ontbinding wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

EER$ E BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

ZAAKVOERDERS

De vennootschap komt onmiddellijk na de oprichting in bijzondere algemene vergadering bijeen en benoemt als niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

DDe heer Gillis Soenens,

Q'De heer Levi Soenens,

beiden voornoemd, die verklaren hun opdracht te aanvaarden.

De oprichters verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één november tweeduizend en dertien, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Ze erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken. De algemene vergadering kan beslissen een bezoldiging toe te kennen aan de zaakvoerder(s),

VOLMACHT

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de BTW- en belastingsadministraties naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven met macht van indeplaatsstelling aan Titeca Henri Accountanoy BVBA, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende notaris Francis Vlegels.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 26.08.2016 16499-0223-013

Coordonnées
GILENCO

Adresse
INDUSTRIEWEG 4 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : LEDEGEM
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande