GIMF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GIMF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.883.568

Publication

26/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14304796*

Neergelegd

22-05-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0552883568

Benaming (voluit): GIMF (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8210 Zedelgem, Kronestraat 44

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Paul Lommée te Zedelgem op eenentwintig mei

tweeduizend veertien, eerstdaags te registreren, blijkt de oprichting der BVBA "GIMF"

1.VENNOTEN : 1. De Heer DEJONCKHEERE Geert Gentiel André, geboren te Oostende op

zevenentwintig augustus duizend negenhonderdtweeënzeventig, wonende te 8210 Zedelgem,

Kronestraat 44. Rijksregisternummer 720827-195-78.

2. Mevrouw KERCKHOF Isabel Maria Rachel, geboren te Brugge op negenentwintig mei duizend

negenhonderdeenenzeventig, wonende te 8210 Zedelgem, Kronestraat 44. Rijksregisternummer

710529-156-15.

2.NAAM en VORM : "GIMF" Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

3.ZETEL: te Zedelgem, Kronestraat 44

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

I. VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Projectontwikkeling en handel in onroerend goed en afgeleide werkzaamheden in het algemeen en in het bijzonder: de aankoop met het oog op wederverkoop van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het verwerven van onroerende zakelijke rechten, het bouwen of laten bouwen van onroerende goederen, het coördineren en promoten van bouwprojecten, de verkoop van eigen onroerende goederen of het vestigen van onroerende zakelijke rechten op eigen onroerende goederen.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: één miljoen tweehonderdnegenennegentigduizend vierhonderdtachtig euro (1.299.480 EUR), volledig volstort en verdeeld in 100 gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde

7.SAMENSTELLING: 1) De Heer DEJONCKHEERE Geert Gentiel André, voornoemd, verklaart in te brengen in de vennootschap : tweeduizend vierhonderd negen en negentig (2.499) aandelen van de BVBA Vande Pitte, met zetel te 8210 Zedelgem, Kronestraat 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0454.051.060, genummerd 1 tot en met 2.499 met een waarde van 260,- euro per aandeel, afkomstig uit het eigen vermogen, hetzij samen zeshonderd negenenveertigduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 649.740,00)

2) Mevrouw KERCKHOF Isabel Maria Rachel, voornoemd, verklaart eveneens in te brengen in de vennootschap : tweeduizend vierhonderd negen en negentig (2.499) aandelen van de BVBA Vande Pitte, met zetel te 8210 Zedelgem, Kronestraat 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0454.051.060, genummerd 2.501 tot en met 4.999, met een waarde van 260,- euro per aandeel, afkomstig uit het eigen vermogen, hetzij samen zeshonderd negenenveertigduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 649.740,00).

Als vergoeding voor deze inbreng in natura, worden toegekend :

1) aan DEJONCKHEERE Geert Gentiel André om te behoren tot diens eigen vermogen : 50

aandelen op naam zonder vermelding van waarde, genummerd van 1 tot en met 50

50

2) Aan Mevrouw KERCKHOF Isabel Maria Rachel om te behoren tot haar eigen vermogen : 50 aandelen zonder vermelding van waarde, genummerd van 51 tot en met 100 :

50

SAMEN : honderd (100) aandelen zonder nominale

waarde of één miljoen tweehonderdnegenennegentigduizend vierhonderdtachtig euro:1.299.480 Bijzonderheden van de inbreng

1. De vennootschap verkrijgt vanaf heden de volle eigendom, en het genot van de ingebrachte goederen door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf heden. Zij neemt vanaf heden alle lasten hoegenaamd voor haar rekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. De inbreng gebeurt onder de vrijwaring als naar recht. De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van pand, en rekening houdend met de balanstoestand per 31 december 2013.

3. De inbrengers verklaren vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in hun hoofde geen belemmeringen bestaan voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de vennootschap en/of in de aandeelhouderovereenkomsten.

4. De vennootschap verklaart genoegen te nemen met de beschrijving van de goederen zoals hierboven gedaan;

Verslagen inzake de inbreng in natura.

Op grond van artikel 219, § 2, 2° van het Wetboek van vennootschappen, hebben de oprichters beslist om de inbreng in natura te laten plaatsvinden zonder voorlegging, lezing en onderzoek van de voorafgaandelijke verslagen van de oprichters en van de bedrijfsrevisor. De inbreng heeft immers enkel betrekking op vermogensbestanddelen welke reeds door een bedrijfsrevisor zijn gewaardeerd en waarvan de waarde in het economisch verkeer werd bepaald op een datum die niet meer dan zes maanden aan de effectieve datum van de inbreng voorafgaat en waarbij de waardering is uitgevoerd met inachtneming van de algemeen aanvaarde normen en beginselen voor de waardering van de categorie vermogensbestanddelen die de inbreng vormen.

De vennootschap verbindt er zich evenwel toe, overeenkomstig artikel 219, § 3 W. Venn. om binnen één maand vanaf heden een verklaring neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge, overeenkomstig artikel 75 W. Venn.

Deze verklaring bevat een beschrijving van de desbetreffende inbreng in natura; de naam van de inbrenger; de waarde van deze inbreng, de herkomst van deze waardering, en in voorkomend geval, de waarderingsmethode; de nominale waarde van de aandelen, of, bij gebreke van een nominale waarde, het aantal aandelen die tegen elke inbreng in natura zijn uitgegeven; een attest dat bepaalt of de verkregen waarde ten minste met het aantal en de nominale waarde of, bij gebreke van een nominale waarde, de fractiewaarde en, in voorkomend geval, met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen overeenkomt; een attest dat er zich geen nieuwe en bijzondere omstandigheden hebben voorgedaan ten opzichte van de oorspronkelijke waardering die deze kunnen beïnvloeden.

WAARDERINGSVERSLAG:

Er werd een waarderingsverslag opgemaakt door  BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. o.v.v.e. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor, met kantooradres te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, in datum van zeven april tweeduizend en veertien.

De besluiten van dit waarderingsverslag luiden als volgt:

 7. BESLUIT

Op basis van ons onderzoek bedraagt

de bedrijfseconomische waarde van de onderneming: 1.300.000 EUR de afgeronde economische waarde van het aandelenpakket: 1.300.000 EUR

aantal aandelen van het pakket: 5.000

hetzij per aandeel binnen het beschouwde aandelenpakket: 260,00 EUR.

Ondergetekende wenst er tenslotte op te wijzen dat huidig verslag alleen de bedoeling heeft de opdrachtgever een inzicht te geven in een benaderende waarde van de vennootschap en van het betreffende aandelenpakket zonder dat de bekomen waarderingen als de  juiste prijs mogen beschouwd worden.

Opgesteld te Roeselare op 7 april 2014

Peter VANDEWALLE, Bedrijfsrevisor

Verklaringen.

De comparanten verklaren en erkennen dat de aandelen verkregen in ruil voor de inbreng in natura volledig volstort zijn.

De ondergetekende Notaris heeft de comparanten voorlezing gegeven van artikel 203 van het Wetboek der Registratierechten.

De inschrijvers verklaren:

1) dat het maatschappelijk kapitaal van één miljoen tweehonderdnegenennegentigduizend vierhonderdtachtig euro (1.299.480 EUR) volledig geplaatst is; het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Luik B - Vervolg

2) dat alle aandelen volgestort zijn.

3) dat het maatschappelijk kapitaal op heden is gestort tot beloop van één miljoen tweehonderd negenennegentigduizend vierhonderd tachtig euro (¬ 1.299.480,00) hetzij door :

A. De Heer DEJONCKHEERE Geert Gentiel André, voornoemd, ten bedrage van zeshonderd negenenveertigduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 649.740,00),

B. Mevrouw KERCKHOF Isabel Maria Rachel, voornoemd, ten bedrage van zeshonderd negenenveertigduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 649.740,00)

8.BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de derde zaterdag van de maand december om 14.00uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand december van het jaar tweeduizend vijftien om 14:00 uur in de maatschappelijke zetel.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid tot 30 juni 2015.

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werden tot gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd : de heer DEJONCKHEERE Geert Gentiel André, wonende te 8210 Zedelgem, Kronestraat 44, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen wordt door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 21 mei 2014, verslag in het kader van de inbreng in natura, eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

19/06/2014
ÿþ1111111111 111

J1111111

Ondernemingsnr 0652.883.668 Benaming

(voluit) GIMF (verkort)'

Mod Word 11.1

Griffie Rechtbank Koophandel

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uijiagen_ bij_ het_B£1gischStaatsblad---1.9/06/2014--Annexes-du-Menitturbelge

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kronestraat 44, 8210 ZEDELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting door inbreng in natura - verklaring artikel 219 §3 W. Ven n.

Vlordt neergelegd de verklaring opgesteld op 2 juni 2014 overeenkomstig artikel 219 §3 van het lAietboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA 'GIMF'.

Geert DEJONCKKEERE

Zaakvoerder

. .

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Coordonnées
GIMF

Adresse
KRONESTRAAT 44 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande