GINO ANNYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GINO ANNYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.439.144

Publication

25/04/2014
ÿþd

mod 11.1

ri5Firi ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r-

7:tLierfk.7.7:14,: rire;r

f -

BECITTEArel 1.-ZOC:?!:u1.12DOL

91..rb,_Jr

APR. 20»

Vatiffi.

*14088657*





Ondememingsnr 0876.439.144

Benaming (vola) : Gino Annys

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Dweersstraat 2B

8680 Koekelare

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalverhoging i.k.v. artikel 637 WIB92

lEr blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats teij ilDiksmuide, op 31 maart 2014, geregistreerd te Veurne (zes bladen, geen verzendingen) op 4 april :!2014, boek 444, blad 78, vak 13, ontvangen vijftig euro (50100-EuR), getekend de Adviseur Rudy!! iRYCKX, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten:, !,vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GINO ANNYS en dat onder meer volgende beslissingen! iwerden genomen met éénparigheid van stemmen:

1! eerst besluit: kapitaalverhoging door inbreng van de handelszaak regularisatie inbreng in natura per 31 december 2007

!; a) De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen om de materiële

vergissing recht te zetten, en verzocht ondergetekende notaris Debucguoy akte te nemen van hun,1 beslissing om de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de inbreng in natura door inbreng in natura door voornoemde heer en mevrouw Gino Annys-Claeys Anja van de door hen uitgebate handelszaak te 8680 Koekelare, Dweersstraat 2B, BTW  BE 682.252.270 RPR!! Veurne, die de facto reeds uitgevoerd is per 31 december 2007, ingevolge waarvan het kapitaal van de vennootschap met zesennegentigduizend (96.000) euro, is verhoogd om het te brengen van twintigduizend (20.000) euro tot honderdzestienduizend (116.000) erra.

!! Deze inbreng omvat de bestanddelen van de handelszaak, zoals deze opgesomd worden in de4 Inbrengstaat opgesteld op 31 december 2006 (integraal opgenomen in het hierna vermelde verslagi van de bedrijfsrevisor), met een netto-inbrengwaarde van honderdachttienduizend vijfhonderd! ;i (118.500) euro, met de wijzigingen die zich sedert die datum en tot op heden voorgedaan hebben door: de verdere uitbating van de onderneming.

b) Beschrijving van de handelszaak  Inbrengstaat per 31 december 2006

ACTIVA

Immaterële vaste activa  Goodwill 62.500,00

Materiële vaste activa - Uitrusting 3.640,00

Materiële vaste activa  Rollend materieel 2.360

Voorraden 50.000,00

-

TOTAAL BEDRAG VAN DE INBRENG IN NATURA: 118.500,00

Pe netto te vergoeden inbrengwaarde bedraagt honderdachttienduizend vijfhonderd (118.500) euro.

Voor nadere specificaties wordt verwezen naar het verslag van de bedrijfsrevisor van 24 januari 2008..

o) Vergoeding van de inbreng

Op de laatste bie. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(0)11(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Als vergoeding voor de inbreng van voormeld handelsfonds per 31 december 2007, waarvan aile comparanten verklaarden volledige kennis te hebben genomen, ontvingen de inbrengers, voornoemde heer en mevrouw Gino ANNYS-CLAEYS

vierduizend achthonderd (4.800) volledig volgestorte aandelen

een vordering in rekening-courant op huidige vennootschap van tweeëntwintigduizend vijfhonderd (22.500) euro

d) verslag van de bedriifsrevisor

De inbrengers hebben, overeenkomstig artikel 313 Wetboek Vennootschappen, de heer Jean-Michel DALLE, bedrijfsrevisor bij de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VGD BEDRIJFSREVISOREN te 8520 Kuurne, Kortrijksestraat 99, aangewezen voor de opmaak van het in artikel 313 bedoelde verslag met beschrijving van de in te brengen vordering in rekening-courant en de toegepaste waarderingsmethode, waarin wordt vastgesteld of het resultaat van deze waarderingsmethode overeenkomt met het aantal en de waarde van de in ruil voor de inbreng" ontvangen aandelen (en eventuele uitgiftepremie).

De conclusies van dit verslag, dat zoals gezegd gedagtekend is op 24 januari 2008, luiden als volgt:

Besluiten

In uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij, in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, de geplande inbreng in natura van immateriële, materiële vaste activa en voorraden ter waarde van 118,500,00 EUR, in de BVBA Gino Annys door de heer en mevrouw Annys onderzocht.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen en het bedrag van de lopende rekening ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, nl. 118.500,00 EUR, tenminste overeenkomen met enerzijds het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, 4.800 aandelen met een fractiewaarde van 20,00 EUR en anderzijds het inschrijven van een bedrag van 22.500,00 EUR op het credit van een topende rekening van de heer en mevrouw Annys, onder voorbehoud van de correctheid van de in te brengen voorraad daar wij de fysische ; inventarisatie niet hebben bijgewoond, wegens de a posteriori aanstelling. Wij dienen hierbij te benadrukken dat het aantal uit te geven aandelen (op basis van de fractiewaarde) unaniem werd overeengekomen tussen alle huidige aandeelhouders.

De attesten in uitvoering van artikel 442bis van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, van artikel 93 Undecies B van het Wetboek BTW en de Wet van 8 juli 2005 konden op het moment van ondertekening van het verslag niet worden voorgelegd of zijn inmiddels niet meer geldig. Deze transactie is bijgevolg niet tegenstelbaar tegenover de fiscale, BTW, en RSZ-administratie. Wij kunnen ons in dit kader niet uitspreken over het feit of er nog openstaande schulden zijn tegenover de fiscale en/of BTW- en/of RSZ-administratie.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven activa- en passivabestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van BVBA GINO ANNYS en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Kuurne

op 24 januari 2008

(getekend)

CVBA BGD Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor"

e) verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het, Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het BeIgMch Staatsblad

e

mod11.1

Tevens werd het bijzonder verslag voorgebracht, opgemaakt door de zaakvoerder van de vennootschap, over het verslag van de bedrijfsrevisor, en over het belang van de inbreng in natura en kapitaalsverhoging voor de vennootschap, gedateerd op 25 januari 2008.

Ieder aanwezig lid van de vergadering erkende kennis te hebben genomen van dat verslag, en ontsloeg de vergadering van de lezing van dat verslag,

f) Vaststelling van de daadwerkelijEe venNezenliiking van de kapitaalsverhoginq

De aanwezige zaakvoerders stelden vast en de leden van de algemene vergadering verzochten de ; notaris te akteren dat het kapitaal verhoogd is tot honderdzestienduizend (116.000) euro en is verdeeld in vijfduizend achthonderd (5.800) aandelen met ieder een fractiewaarde van één vijfduizend achthonderdste van het kapitaal.

g) De algemene vergadering besliste met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten te wijzigen en in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal.

tweede besluit: kapitaalverhoginq bij toepassinu van artikel 537 WIB92

In het verlengde van de bijzondere algemene vergadering van 18 december 2013 besloot de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de ! vennootsohap te verhogen op de wijze zoals hierna uiteengezet:

De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen:

- het kapitaal van de vennootschap te verhogen met twintigduizend (20.000) euro, om het te brengen van honderdzestienduizend (116.000) euro tot honderdzesendertigduizend (136.000) euro, door inbreng van een geldsom van twintigduizend (20.000) euro, verkregen ingevolge de uitkering van het  bij toepassing van artikel 537 WIB 1992  toegekende dividend.

- deze kapitaalsverhoging te verwezenlijken zonder creatie van nieuwe aandelen en met verhoudingsgewijze verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het in artikel 537 VVIB1992 bedoelde regime.

b) Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Op deze kapitaalverhoging werd onmiddellijk ingeschreven door beide voornoemde vennoten met de geldsom die zij verkregen ingevolge de effectieve betaling van voormeld bij toepassing van artikel 537 VVIB 1992 toegekende dividend.

De inschrijvers verklaarden deze bedragen te hebben gestort op rekening nummer BE.07 1030 1664 5066 geopend op naam van de vennootschap bij de bank Crelan. Bijgevolg beschikte de vennootschap werkelijk over een bedrag van twintigduizend (20.000) euro, zijnde het totale bedrag van de stortingen, zoals blijkt uit een attest van deponering gedateerd op 31 maart 2014 laatstleden, De kapitaalverhoging is dus volledig volgestort.

c) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalsverhoging

De aanwezige zaakvoerder stelde vast en de leden van de algemene vergadering verzochten de notaris te akteren dat het bij toepassing van artikel 537 W11392 verkregen bedrag onmiddellijk in het kapitaal werd opgenomen, dat daadwerkelijk verhoogd is tot honderdzesendertioduizend (136.000) euro.

d) De algemene vergadering besliste met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de

statuten integraal te vervangen om dit artikel in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal, en met de gewijzigde historiek van de kapitaalsvorming.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

tegelijk neergelegd:

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering; bankattest;

- verslag zaakvoerder;

verslag bedrijfsrevisor;

- coördinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.04.2014, NGL 30.07.2014 14391-0525-014
23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.04.2013, NGL 17.12.2013 13688-0512-014
13/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.07.2012, NGL 07.08.2012 12394-0222-014
26/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.09.2011, NGL 20.10.2011 11583-0015-014
16/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.04.2010, NGL 12.11.2010 10604-0195-014
18/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.04.2009, NGL 14.10.2010 10576-0444-014
21/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.04.2008, NGL 14.10.2008 08779-0121-016
27/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.04.2007, NGL 22.11.2007 07802-0245-015

Coordonnées
GINO ANNYS

Adresse
DWEERSSTRAAT 2B 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande