GJD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GJD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 874.926.934

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 25.07.2013 13349-0423-009
30/11/2012
ÿþ mod 11.1



.1111 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0874.926.934

Benaming (voluit) :GJD

(verkort) : *

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : leperstraat 30

8930 Menen

Onderwerp akte :Verplaatsing zetel  Wijziging doel  Wijziging van de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering  Wijziging van de plaats van de jaarvergadering - Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten en aan het Wetboek van vennootschappen  Goedkeuring van volledig vernieuwde statuten opgesteld in de Nederlandse taal.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D17565) opgemaakt door Dirk Vanhaesebrouck, geassocieerde no-' taris te Kortrijk, op 6 november 2012, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de enige; aandeelhouder van de voornoemde vennootschap, geldig vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht, onder meer besloten heeft:

1° om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8930 Menen, leperstraat 30 naar 2880 Bornem, Rijksweg 10.

2° om het doel van de vennootschap te wijzigen en te herformuleren, de regeling inzake de vorm; van de aandelen en de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering aan te passen, de statutaire regeling inzake het bestuur van de vennootschap, inzake de jaarvergadering en inzake de ver tegenwoordiging van aandeelhouders op een algemene vergadering te wijzigen, de mogelijkheid vanj stemming per brief uit de statuten te schrappen en een volledige nieuwe tekst aan te nemen, opgesteld in de Nederlandse taal, in overeenstemming met de genomen besluiten, houdende onder meert de volgende bepalingen ;

11 Rechtsvorm en naam :

De vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "GJD°.

2. Duur

De vennootschap is opgericht op 6 juli 2005 voor een onbeperkte duur,

3. Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal :

Het kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00).

4. Aanvang en einde van het boekiaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

5. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst :

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt tenminste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming van de wettelijke; reserve, De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het; kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken.

De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergadering, op voorstel van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemmen geregeld,.

MONITEU BELGE

NEERGELEGD

16, 11, 2012

-ECHZBAN~

K O

º% (

HANDEL

2à -11- 2012

BELGISCH STAATSB

N IIN~IIINII~ I~ I I~IIn

*12194499*

V, beh aa Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

marl 11.t

Bij gebrek aan dergelijke meerderheid wordt de helft van het saldo uitgekeerd en de andere helft gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

6. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo :

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de aandeelhouders zelf.

7. Omvang van de bevoegdheid van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden en wijze waarop zij deze uitoefenen :

Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Directiecomité.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdraoht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer van zijn leden genaamd, gedelegeerd bestuurder of aan één of meer directeurs.

De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid, Bijzondere volmachten.

De vennootschap, vertegenwoordigd zoals hierna gezegd, kan bijzondere volmachten verlenen aan één of meer lasthebbers en stelt de vergoedingen vast voor de perso(o)n(en) aan wie zij bevoegdheden heeft toevertrouwd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever(s) in geval van overdreven volmacht. Vertegenwoordiging van de vennootschap bij haar handelingen en in rechte.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, wordt de vennootschap in haar handelingen en in rechte reohtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Binnen de-grenzen van-de_bevoegdheden-die overgedragen-worden_aan het directiecomité, wordt de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ik

Voorbehouden aan het Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité, gezamenlijk, optredend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door ieder gedelegeerde indien er meerdere zijn.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

8. Doel

De vennootschap heeft tot doel

- de import, de export, de aan- en verkoop (groot- en kleinhandel), verhuur, levering, plaatsing, werken, bouw en verbouw, verhuur en financiering van tandheelkundig en paramedisch gereedschap, medische, paramedische, farmaceutische en alle andere gezondheidszorgverstrekkende apparatuur, benodigdheden en diensten in de ruimste zin;

- het leveren en plaatsen van administratieve randapparatuur, hard- en software en meubilair alsook alle types van apparatuur in verband met communicatie, registratie en visualisatie, onder al haar vormen;

- de handel en de verkoop via internet van allerhande producten en artikelen, inclusief tandheelkundig en paramedisch materieel;

- het organiseren van veilingen via internet waarbij gebruik gemaakt kan worden van (een) eigen database(s) en/of van (een) database(s) die ter beschikking wordt/worden gesteld door (een) ven-nootschap(pen) die met haar in een groep verbonden is/zijn dan wel door derden;

- het verwerven, via inschrijving op of aankoop van aandelen of deelbewijzen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, alsook het beheer van deze waarden;

- het toestaan van leningen en tijdelijke kredieten aan vennootschappen en natuurlijke personen, onder om het even welke vorm; binnen het kader van deze activiteit zal zij zich kunnen borg stellen of haar aval verfenen en in de ruime zin van het woord, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; - de activiteit van het verlenen van financieel, technisch, commercieel of administratief advies, in de ruime zin van het woord, het bijstaan en het verlenen van dienstprestaties, rechtstreeks of onrechtstreeks, op administratief en financieel vlak, op het gebied van de verkoop, de productie en het beheer in het algemeen;

- de tussenkomst als bemiddelaar bij onderhandelingen, met het oog op de gedeeltelijke of volledige overname van aandelen of deelbewijzen, in de meest ruime zin van het woord, de deelname aan emissieverrichtingen van aandelen, deelbewijzen en effecten met vaste opbrengst, bij wijze van inschrijving, borgstelling, aankoop en verkoop of anderszins, alsook de realisatie van om het even welke verrichtingen, van welke aard ook, inzake het beheer van portefeuilles of kapitalen;

- het uitoefenen van alle administratieve opdrachten en het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen, meer bepaald als bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

het beheer en de valorisatie van een onroerend patrimonium, alsook alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel of die van aard zijn om de opbrengst van deze onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van de goederen;

- het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar roerend patrimonium;

- de ontwikkeling, de aankoop, de verkoop, de concessie als nemer of verlener van licenties, brevetten, know-how en andere immateriële vaste activa;

- het verstrekken van diensten en adviezen met betrekking tot of aansluitend bij de voorgaande activiteiten.

De vennootschap mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Alles wat voorafgaat, voor zover dit activiteiten betreft die geen specifieke bevoegdheden of vergunningen vereisen, tenzij de vennootschap deze voorafgaandelijk zou hebben verworven, en in het algemeen, mits dit geen gereglementeerde activiteiten betreft, tenzij de vennootschap voldoet aan de voorwaarden voor uitoefening ervan.

Zo zal de vennootschap geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mogen doen als voorzien in artikel 3, 1° en 2° van de wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten alsook in het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991, zolang zij niet voldoet aan de wettelijke criteria,

-De - vennootschap -.zal- persoonlijke - of- -zakelijke--zekerheden --mogen -stellen--ten- voordele -van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

a

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen of ondernemingen waarin zij belangen heeft of ten voordele van derden, tegen vergoeding.

De vennootschap zal de hiervoor voormelde verrichtingen mogen uitvoeren in Belgié of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin, meer bepaald als commissionnair, makelaar, tussenpersoon, agent of gevolmachtigde.

De algemene vergadering mag, mits in acht name van de bepalingen van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen, het doel van de vennootschap interpreteren, uitbreiden en wijzigen.

9. Plaats, dag en uur van de iaarveroadering

De gewone algemene vergadering der aandeelhouders, ook jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar bijeengeroepen worden de tweede maandag van de maand juni om 10.00 uur,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden, op hetzelfde uur.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel

van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproeping.

10. Voorwaarden van toelating :

De raad van bestuur kan in de oproepingen eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen

- de houders van aandelen op naam, tenminste vijf (5) werkdagen véár de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk moeten inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de houders van gedematerialiseerde aandelen, tenminste vijf (5) werkdagen vóôr de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, moeten neerleggen.

Zaterdagen, zondagen en/of wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd,

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de formaliteiten hebben vervuld zoals voormeld.

11. Voorwaarden uitoefening stemrecht :

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, Is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- een volmacht, aangehecht;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/11/2012
ÿþmu*

"

lMdwo=q n.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoud aan he Belgisc

Staatsbh

MONIT

05

3E1-CjSCH

ïur BEL,

'LNEERGELEGD



TBANK MANDEL

*iaie3aso*

Ondernemingsar : 0874.928.934

Benaming

(voluit) : GJD

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : leperstraat 30, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders - Benoeming nieuwe bestuurders Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 29 augustus 2012

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van (1) de heer Jan Peeters, (il) de heer Francis Gevaert en (iii) de heer Bart Vangramberen als bestuurders met ingang van heden.

De algemene vergadering benoemt (i) Jan Peeters NV, met zetel te 2930 Brasschaat, Voshollei 12, vertegenwoordigd door de heer Jan Peeters, wonende te 2930 Brasschaat, Voshollei 12, vaste vertegenwoordiger en (ii) Gerardus van Jeveren, wonende te 3062 CE Rotterdam (Nederland), Kralingseweg 181, als bestuurders, met ingang van heden, voor een periode van zes jaar eindigend onmiddellijk na de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van 2018.

De bestuurdersmandaten zijn onbezoldigd.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 29 augustus 2012

De raad van bestuur beslist (i) de vennootschap Jan Peeters NV, met zetel te 2930 Brasschaat, Voshollei 12, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Jan Peeters, wonende te 2930 Brasschaat, Voshollei 12, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, met ingang van 29 augustus 2012, voor een periode van zes jaar eindigend onmiddellijk na de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van 2018.

De Raad van bestuur beslist tevens om (i) de vennootschap Ariom BVBA, met zetel te 8792 Waregem  besselgem, Kasteelstraat 45, vertegenwoordigd door Mario Huyghe, vaste vertegenwoordiger, wonende te 8792 Waregem  Desselgem, Kasteelstraat 45, en (ii) de vennootschap FIN-K BVBA, met zetel te 9000 Gent, Pelikaanstraat 34 bus 202, vertegenwoordigd door Kirsten Van Bockstaele, vaste vertegenwoordiger, wonende te 9000 Gent, Pelikaanstraat 34 bus 202 te benoemen tot personen belast met dagelijks bestuur van de Vennootschap, met ingang van 29 augustus 2012.

In het kader van deze delegatie zal de vennootschap Ariom BVBA, vertegenwoordigd door Mario Huyghe, vaste vertegenwoordiger de meest uitgebreide bevoegdheden inzake dagelijks bestuur kunnen uitoefenen voor zover deze (i) niet uitdrukkelijk worden voorbehouden aan de Raad van Bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap en (ii) de Vennootschap maximaal tot een bedrag van 500.000 EUR verbinden. Het mandaat van dagelijks bestuur van Ariom BVBA zal een einde nemen per 31 december 2016.

In het kader van deze delegatie zal de besloten vennootschap FIN-K BVBA, vertegenwoordigd door Kirsten Van Bockstaele, vaste vertegenwoordiger, wonende te 9000 Gent, Pelikaanstraat 34 bus 202, de meest uitgebreide bevoegdheden inzake dágelijks bestuur kunnen uitoefenen voor zover deze (i) niet uitdrukkelijk worden voorbehouden aan de Raad van Bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap en (ii) de Vennootschap maximaal tot een bedrag van 250.000 EUR verbinden. Het mandaat van dagelijks bestuur van FIN-K BVBA za! een einde nemen per 31 december 2016.

De raad van bestuur beschikt over de macht om alle rechtshandelingen te stellen, die nodig zijn of nuttig voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten uitdrukkelijk aan het besluit van de algemene vergadering van de aandeelhouders worden voorbehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur betreft, toevertrouwen, hetzij aan één of méér van zijn leden, die dan afgevaardigd-bestuurder genoemd warden, hetzij aan één of méér directeurs, in of buiten zijn schoot verkozen. De afgevaardigd-bestuurders en de directeurs kunnen bijzondere machten toekennen aan om het even welk lasthebber, steeds binnen de perken van het dagelijks bestuur.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de persoon belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten, die de tussenkomst van een openbaar of ministerieel ambtenaar vereisen, vertegenwoordigd, zonder dat de vertegenwoordiger tegenover derden, hypotheekbewaarders inbegrepen, gehouden is het bewijs van enig besluit van de raad van bestuur voor te leggen door twee afgevaardigd-bestuurders, gezamenlijk handelend. De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers, voorzover deze binnen de perken van hun machten handelen.

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde bestuurder of door twee bestuurders die gezamenlijk tekenen.

Jan Peeters NV

vertegenwoordigd door Jan Peeters

vaste vertegenwoordiger

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

e,r,; Voor-

4 behouden

aan het Belgisch Staatsbiad

f \v r

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 30.08.2012 12521-0451-010
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.06.2011, NGL 30.08.2011 11498-0573-010
29/03/2011
ÿþ ~ad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 1111! ff10 11ff II III I0I II1 1ff I1

+iioa~sa3"

be

E St

NEERGELEGD

17. 03. 1011

REG>IffI K KOOPHANDEL KORTRIJK

Bijlagen bij hef Belgisch Staatel d ;29/0312011 Annexes du Món teür belge

Ondernemingsnr : 0874.926.934

Benaming

(voluit) : GJD

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : leperstraat 30 - 8930 Menen

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen van bestuurders.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 22/12/2010.

1. De vergadering, na kennis te hebben genomen van het ontslag van de Heer Claude Dubois en de Heer Sébastien Dubois uit hun respectievelijk mandaat van bestuurder van de Vennootschap vanaf heden, neemt akte van deze ontslagen en stelt vast dat de raad van bestuur geen enkel lid meer telt.

2. De vergadering, ten gevolge van de eerste beslissing die hierboven werd opgenomen, beslist om te benoemen, vanaf heden, voor een termijn van zes (6) jaren, tot een einde komende ter gelegenheid van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van 2015, in hoedanigheid van bestuurder, de Heer Jan Peeters verblijvende te Voshollei 12 te 2930 Brasschaat.

De vergadering beslist te benoemen, vanaf heden, voor een termijn van zes (6) jaren ten einde komende ter gelegenheid van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van 2015, in hoedanigheid van bestuurder de heer Francis Gevaert, verblijvende te 4 rue Beautreillis te F- Paris (75004).

De vergadering beslist te benoemen, vanaf heden, voor een termijn van zes (6) jaren ten einde komende ter gelegenheid van de jaarlijkse vergadering van 2015, in hoedanigheid van bestuurder de heer Bart Vangramberen verblijvende te Verschansingstraat 48 te 2018 Antwerpen.

Deze bestuurdersmandaten zullen onbezoldigd zijn.

Jan Peeters Bart Vangramberen

Bestuurder Bestuurder

----- -

--------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 29.07.2010 10352-0547-010
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 25.08.2009 09645-0147-010
21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 20.08.2008 08578-0317-010
10/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.06.2007, NGL 09.08.2007 07547-0265-010
04/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1507 6,1 N

Ondernemingsnr : 0874.926.934

Benaming

(voluit) : GJ D

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rijksweg 10, 2880 Bornem (volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - ontslag personen belast met dagelijks bestuur Uitreksel uit de notulen van de raad van bestuur van de vennootschap gehouden op 30 juni 2014:

- de raad van bestuur besluit met unanimiteit van stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden te verplaatsen van Rijksweg 10, 2880 Bomem naar Textielstraat 24, 8790 Waregem.

- de raad van bestuur besluit met unanimiteit van stemmen om de volgende personen met onmiddellijke ingang te ontslaan uit hun mandaten als dagelijks bestuurder en dankt hen voor hun inzet over de afgelopen' jaren:

- Ariom BVBA, met zetel te 8792 Desselgem, Kasteelstraat 45, vast vertegenwoordigd door de heer Mario' Huyghe.

- FIN-K BVBA, met zetel te 9000 Gent, Pelikaanstraat 34 bus 202, vast vertegenwoordigd door mevrouw Kirsten Van Bockstaele.

Jan Peeters NV vast vertegenwoordigd door Jan Peeters

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

13/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 23.08.2006, NGL 06.12.2006 06903-1975-014

Coordonnées
GJD

Adresse
TEXTIELSTRAAT 24 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande