GL PROJECTS

Société en commandite simple


Dénomination : GL PROJECTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 568.603.112

Publication

26/01/2015
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

1 de akWEERGELEGD

' Griffja Rechtbank Koophandel

MONITEUR E ELGE ,

t~-a1- P315 n 5 JAN 2015

BELGfSCIH ST ATSU-G-me2t Afdeiing© Brugge

e~

ilemg

V bah

aa

Be Sta:

11 io

Ondernemingsnr : 0 568 6 11 2

Benaming

(voluit) : GL Projects

(verkortl

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Motestraat 14, 8850 Ardooie

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Verschijning van de partijen :

1) De heer Glenn Lambert, geboren te Roeselare op 19 november 1986, nationaal nummer 86.11.19235.11, wonende te 8850 Ardooie, Motestraat 14.

2) Mevrouw Elise Deman, geboren te Roeselare op 7 augustus 1986, nationaal nummer 86.08.07-294.97,' wonende te 8850 Ardooie, Motestraat 14.

De partijen richten hierbij, bij onderhandse akte een gewone commanditaire vennootschap onder de naam, "GL Projects", met maatschappelijke zetel gevestigd te 8850 Ardooie, Motestraat 14.

Samenstelling van het kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 EUR.

Het kapitaal wordt als volgt ingebracht:

-De heer Glenn Lambert: 510,00 EUR

-Mevrouw Elise Deman: 490,00 EUR

Totaal: 1.000,00 EUR

Als vergoeding voor hun inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

-De heer Glenn Lambert: 51 aandelen

-Mevrouw Elise Deman: 49 aandelen

Totaal: 100 aandelen

Beherende-stille vennoot

De heer Glenn Lambert neemt deel aan de oprichting van de vennootschap als beherend vennoot voor de

duur van de vennootschap.

Mevrouw Elise Deman neemt deel aan de oprichting als stille vennoot.

Overname verbintenissen

De partijen verklaren bij artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle, verbintenissen overneemt die voor de rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan: te rekenen van 1 januari 2015.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN.

HOOFDSTUK I: Naam  zetel  duel - duur

Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht als een gewone commanditaire vennootschap onder de naam "GL Projects".

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf 2 januari 2015.

Artikel 3: Zetel

De vennootschap is gevestigd te 8850 Ardooie, Motestraat 14.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft als doel, in binnen-en buitenland, voor eigen rekening:

- Groot- en kleinhandel in computers en randapparatuur, kantoormachines en  meubelen en telecomapparaten. Evenals het installeren, onderhoud en reparatie van dergelijke toestellen.

- Handelsbemiddeling in elektrische en elektronisch materiaal inclusief installatiemateriaal voor industrieel

gebruik.

- Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment.

- Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's en webportalen.

- Het verlenen van adviezen, het analyseren, het geven van lessen en voordrachten inzake computers en

hun configuratie en toepassingen.

- Het verwerken van gegevens voor derden en het installeren van netwerken.

- Het beheren van databanken.

Het verhuren en leasen van kantoormachines, computerapparatuur en allerlei randapparatuur.

- Verhuur van feestmateriaal.

- De handel in alle voedingswaren, dranken en aanverwante artikelen.

- Aankoop, verkoop en verhuur van tenten.

- Maken van foto's voor bedrijven en particulieren. Daaronder vallen portretfotografie, reclamefotografie en fotografie voor uitgeverijen.

- Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daarin begrepen alle commissie- en makelaarsactiviteiten, activiteiten van tussenpersoon, makelaar of agent, het organiseren van commerciële manifestaties, handelsbeurzen en andere, het uitoefenen van consultancyactiviteiten.

-Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden, het verwerven te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, dit alles voor zover wettelijk toegelaten.

-De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van die aard zouden zijn er de verwezenlijken van te bevorderen of uitte breiden.

HOOFDSTUK Il: Vermogen van de vennootschap

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 1.000,00 EUR. Het kapitaal is verdeeld in 100 aandelen zonde nominale waarde. De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een aandelenregister dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van aile beherende vennoten. Een participatie in de vennootschap van een stille vennoot daarentegen moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van één maand een voorkooprecht genieten. Oefenen zij dit niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot aan zijn echtgenoot of erfgenamen in rechte lijn. In andere gevallen is het eenparig goedvinden vereist van de beherende vennoten of gewone meerderheid van stille vennoten.

f1 Voor-behni4en

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK III: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot is. Tot zaakvoerder en beherend vennoot wordt benoemd de heer Glenn Lambert. Hij aanvaardt deze opdracht.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de Algemene vergadering is bevoegd.

De werkende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, De stille vennoten zijn aansprakelijk tot hun persoonlijke inbreng.

HOOFDSTUK IV: Toezicht

Elke vennoot heeft recht op onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen in de boeken, brieven, de notulen en in het algemeen aile geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V: Algemene vergadering

Een algemene vergadering van de vennoten, de jaarvergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om 19 u.

Te alle tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Alle vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap. De oproepingen gebeuren per brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering. Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht. De algemene vergadering beslist met een gewone meerderheid van stemrechten.

HOOFDSTUK VI: Jaarrekening  boekjaar- verliezen

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van het boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de , inventaris op, alsmede de jaarrekening indien deze noodzakelijk is.

Als overgangsbepaling start het eerste boekjaar op twee januari 2015 en eindigt op éénendertig december 2015.

De eventuele verliezen zullen gedragen worden door de beherende vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit. De stille vennoten slechts ten belope van hun inbreng.

HOOFDSTUK VII: Ontbinding  vereffening

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden worden. De vennootschap zal voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voortkomend geval met de erfgenamen.

HOOFDSTUK VIII: Bijzondere lastgeving

De oprichters verklaren tot bijzonder lasthebber van de vennootschap aan te stellen:

De heer Elmer Walraedt te 8800 Roeselare, Mandellaan 212.

Teneinde de vennootschap in te schrijven bij de kruispuntbank der ondernemingen via een

ondernemingsloket naar keuze en desgevallend bij de BTW administratie. En eveneens alle wijzigingen die

noodzakelijk zijn in de toekomst.

Glenn Lambert

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GL PROJECTS

Adresse
MOTESTRAAT 14 8850 ARDOOIE

Code postal : 8850
Localité : ARDOOIE
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande