GLOBAL BELIEVE CORPORATION

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLOBAL BELIEVE CORPORATION
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.631.648

Publication

05/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15302206*

Neergelegd

03-02-2015

Griffie

0597631648

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

GLOBAL BELIEVE CORPORATION

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Bij akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 29 januari 2015

IS OPGERICHT DOOR:

1. De Heer BEKE Luc Sylvain Georges, geboren te Roeselare op zeven mei

negentienhonderdachtenzestig, echtgenoot van Mevrouw GHYSELEN Els Maria Monique, geboren te Veurne op dertien september negentienhonderdnegenenzestig, wonende te 8020 Oostkamp, Legeweg nummer 157 C.

Gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Erwin Markey te Ronse op veertien november negentienhonderd vijfennegentig, ongewijzigd gebleven.

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EHC INVEST" met zetel te 8020

Oostkamp, Legeweg nummer 157 bus C.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Wouter Bossuyt, te Brugge, op

zevenentwintig december tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van eenendertig december daarna, onder num¬mer 2012-12-31/0306954.

Waarvan de statuten ongewijzigd bleven tot op heden.

Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0508.760.050.

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) te Gent (afdeling Brugge) onder nummer

0508.760.050.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  K-DRIVE , met zetel gevestigd te 8750 Wingene (Zwevezele), Zuiddreef nummer 8.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Wouter Bossuyt, te Brugge, op negenentwintig september tweeduizend en veertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee oktober daarna, onder nummer 2014-10-02/0308808.

Waarvan de statuten ongewijzigd bleven tot op heden.

Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0563.481.314.

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) te Gent (afdeling Brugge) onder nummer 0563.481.314.

Een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid volgens Belgisch recht, die zij hebben opgericht onder de benaming  GLOBAL BELIEVE CORPORATION , met zetel te 8020 Oostkamp, Kapellestraat 117.

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan wettelijke of reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Kapellestraat 157 Bus C

8020 Oostkamp

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

2. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

5. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als bouwpromotor in de meest ruime zin; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en / of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

7. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen-als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

8. Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Het kapitaal vertegenwoordigt de door vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen met aanduiding van een nominale waarde van honderd Euro (¬ 100,00) per aandeel.

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan worden verhoogd bij besluit van de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

vastgesteld bij authentieke akte en genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal kan slechts worden gecreëerd dan wel verhoogd bij besluit van de algemene vergadering, rekening houdend met het bepaalde in het huishoudelijk reglement.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen met aanduiding van een nominale waarde van elk honderd Euro (¬ 100,00). Bij de oprichting zijn er aandelen categorie A en categorie B. De rechten en plichten, verbonden aan elk van deze categorie aandelen, worden in de statuten verder uiteengezet. Behoudens andersluidende bepaling is de waarde van een aandeel uit elke categorie gelijk.

De raad van bestuur kan via het variabel kapitaal aandelen categorie A en categorie B. Zij kan eveneens nog andere categorieën van aandelen uitgeven

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkel ander soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel in de winst.

Op de aandelen categorie A kan enkel worden ingeschreven door de personen die, onder de voorwaarden die nader gespecificeerd worden in het huishoudelijk reglement van de vennootschap, en na goedkeuring van de algemene vergadering van de vennootschap, toegelaten worden tot toetreding in de vennootschap.

Op de aandelen categorie B kan enkel worden ingeschreven door de personen die worden voorgesteld door de aandeelhouders van categorie A aandelen, en die voorts, onder de voorwaarden die nader gespecificeerd worden in het huishoudelijk reglement van de vennootschap, en na goedkeuring van de algemene vergadering van de vennootschap, toegelaten worden tot toetreding in de vennootschap.

De raad van bestuur kan via het variabel kapitaal aandelen categorie A en categorie B uitgeven. Zij kan indien gewenst eveneens nog andere categorieën van aandelen uitgeven.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkel ander soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel in de winst.

Deze categorieën van aandelen geven volgende rechten en verplichtingen aan de vennoten:

1) Categorie A:

a. Elk aandeel geeft recht op één stem binnen de Categorie A.

b. De aandeelhouders van de Categorie A beschikken over een veto-recht op het niveau van de algemene vergadering.

c. De aandelen geven recht op dividenden.

d. Minimum één bestuurder wordt benoemd op voordracht van de aandeelhouders Categorie A. De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien minstens één bestuurder benoemd op voordracht van de aandeelhouders Categorie A met de beslissing instemt.

e. Aanwezigheidsquorum: Elke raad van bestuur of algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen indien voldoende bestuurders resp. aandeelhouders van de Categorie A aanwezig of vertegenwoordigd zijn

f. De voorzitter van de Raad van Bestuur wordt aangeduid onder de bestuurders die Categorie A vertegenwoordigen

2) Categorie B:

a. Elk aandeel geeft recht op één stem binnen de Categorie B.

b. De aandelen geven recht op dividenden

c. Minimum één bestuurder wordt benoemd op voordracht van de aandeelhouders Categorie B De aandelen zullen geacht worden, vanaf de uitgifte ervan, te behoren tot de categorie waartoe deze, bij hun uitgifte, expliciet zijn toegewezen. Aandelen die, na hun uitgifte, niet kunnen worden toegewezen aan een categorie op grond van voorgaande regeling, zullen worden geacht te behoren tot de categorie B aandelen.

Het behoort tot de uitsluitende bevoegdheid van de algemene vergadering om te bepalen op hoeveel aandelen en uit welke categorie de nieuwe vennoten recht zullen hebben.

De aandelen luiden op naam en worden aangetekend in een aandelenregister. Dit register wordt gehouden conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De partijen verklaren het vast gedeelte van het kapitaal als volgt te onderschrijven:

1/ de heer Luc Beke voornoemd schrijft in op tien (10) volledig volstorte aandelen categorie A, met aanduiding van een nominale waarde van elk honderd Euro (¬ 100,00), dewelke hij geheel volstort door inbreng in geld ten bedrage van duizend Euro (¬ 1.000,00);

2/ de Heer Luc Beke schrijft in op vijftig (50) volledig volstorte aandelen categorie B, met aanduiding van een nominale waarde van elk honderd Euro (¬ 100,00), dewelke hij geheel volstort door inbreng

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

in geld ten bedrage van vijfduizend Euro (¬ 5.000,00);

3/ de BVBA  EHC INVEST schrijft in op vijftig (50) volledig volstorte aandelen categorie B, met aanduiding van een nominale waarde van elk honderd Euro (¬ 100,00), dewelke zij geheel volstort door inbreng in geld ten bedrage van vijfduizend Euro (¬ 5.000,00).

4/ de BVBA  K-DRIVE schrijft in op negentig (90) volledig volstorte aandelen categorie B, met aanduiding van een nominale waarde van elk honderd Euro (¬ 100,00) dewelke zij geheel volstort door inbreng in geld ten bedrage van negenduizend Euro (¬ 9.000,00).

Tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen werd een globaal bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) gedeponeerd op een bijzondere rekening.

Als vergoeding voor hun respectievelijke inbreng werden de aldus onderschreven aandelen aan elk van hen toegekend waarbij het vaste gedeelte van het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en geheel volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit minstens twee bestuurders, natuurlijke personen dan wel rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, op voordracht van de verschillende categorieën van aandelen, waarvan minstens één bestuurder op voordracht van de aandeelhouders Categorie A en minstens één bestuurder op voordracht van de aandeelhouders Categorie B.

De raad van bestuur zal steeds beslissen op basis van navolgende aanwezigheids- en stemvereisten:

De raad van bestuur kan slechts een beslissing nemen wanneer tenminste de meerderheid van de bestuurders die de Categorie A aandeelhouders vertegenwoordigen aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn;

Een beslissing is slechts goedgekeurd met een gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, op voorwaarde dat minstens 1 bestuurder van de Categorie A vertegenwoordigers met de beslissing heeft ingestemd.

De voorzitter of in voorkomend geval zijn gevolmachtigde beschikt over een doorslaggevende stem. De aldus benoemde bestuurders kunnen met éénparigheid van stemmen andere bestuurders coöpteren. De gecoöpteerde bestuurders moeten door de eerstvolgende algemene vergadering in hun mandaat worden bevestigd.

De Raad van Bestuur zal overgaan tot de bijeenroeping van een algemene vergadering op het eerste verzoek van de desbetreffende categorie(en) van aandelen teneinde deze(n) toe te laten dit recht op voordracht uit te oefenen.

Het feit dat (een) categorie(en) van aandelen op een bepaald ogenblik of gedurende een bepaalde periode geen gebruik maakt van zijn rechten tot voorstelling van kandidaten betekent niet dat zij dit recht in de toekomst verliest. Ingeval voor een of meerdere bestuursfuncties van de vennootschap geen kandidaten worden voorgesteld, heeft de algemene vergadering het recht, maar niet de plicht, naar eigen goeddunken een bestuurder voor een dergelijke functie aan te duiden.

Niet statutaire bestuurders: De niet statutaire bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen, die vrijelijk de duur van hun mandaat vaststelt. Indien de duur van hun mandaat niet werd vastgesteld, wordt dit geacht te zijn aangegaan voor een duur van zes (6) jaar. De algemene vergadering mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De statutaire bestuurder: Tot statutaire bestuurders kunnen enkel de vennoten-oprichters of hun descendenten worden aangeduid.

De statutaire bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met vijfenzeventig procent (75%) van de stemmen. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Statutaire bestuurders kunnen slechts afgezet worden om gewichtige redenen, wanneer de bestuurder kennelijk niet meer in staat is zijn mandaat uit te oefenen dan wel bij besluit van de algemene vergadering met unanimiteit van de uitgebrachte stemmen, waarbij de statutaire bestuurder over wiens afzetting of ontslag wordt gestemd, eveneens stemrecht heeft.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de door de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden handelingen;

Het bestuursorgaan mag het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Het bestuursorgaan mag eveneens de directie van een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer directeurs, die al dan niet bestuurder zijn. Verder mag het voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

derden.

Het bestuursorgaan zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties. Voor de toepassing van de statuten worden tot daden van  dagelijks bestuur gerekend: alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijld besluit te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Worden onder meer aanzien als daden van dagelijks bestuur:

- alle postverrichtingen, zoals het openen van een postchequerekening, de ontvangst van een aangetekende zending met of zonder ontvangstbewijs, de ontvangst of de uitgifte van postmandaten en in het algemeen al hetgeen betrekking heeft op de tussenkomst van de postdiensten; - alle betrekkingen met openbare besturen en administraties, zodat de gedelegeerd bestuurder alleen mag optreden in verband met deze diensten, zonder enige machtoverdracht te moeten bewijzen;

- het ondertekenen van alle verbintenissen voor bedragen tot vijfentwintigduizend Euro (¬ 25.000,00) (excl. BTW) of kleiner;

- alle bedragen of waarden betalen of overdragen tegen kwijtschrift of andere ontvangstbewijzen. - alle transacties met financiële instellingen zoals cheques, overschrijvingen, mandaten en wisselbrieven ondertekenen voor bedragen tot vijfentwintigduizend Euro (¬ 25.000,00). De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap kan vertegenwoordigd worden door één gedelegeerd bestuurder binnen de perken van het dagelijks bestuur, zoals dit gedefinieerd wordt in de statuten.

Buiten het dagelijks bestuur wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders waarvan minstens één benoemd werd op voordracht van de aandeelhouders van categorie A of door de voorzitter van de Raad van Bestuur alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling. De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Zolang geen commissaris is benoemd, beschikt elke vennoot individueel over de controle- en onderzoeksbevoegdheid.

De individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid van de vennoten mag evenwel aan één of meer vennoten worden overgedragen die dan met die controle zullen worden belast. Zij worden door de algemene vergadering benoemd en mogen in de vennootschap geen enkele andere functie uitoefenen noch enige andere opdracht of mandaat aanvaarden. Overeenkomstig de wet mogen die vennoten zich door een externe accountant laten vertegenwoordigen of bijstaan.

De vergadering mag hen, voor de uitoefening van hun onderzoeks- of controletaak, vaste vergoedingen toekennen.

De algemene vergadering moet één maal per jaar worden gehouden op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het statutair bepaalde vast kapitaalbedrag vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Deze winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1/ Vijf procent (5%) wordt vooraf genomen voor de vorming van een wettelijke reserve en zulks tot deze gelijk is aan één/tiende van het vaste gedeelte van het geplaatste maatschappelijk kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

2/ De vergadering beslist bij gewone meerderheid, overeenkomstig artikel twintig van de statuten, over de bestemming van het saldo.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier vastgesteld door het bestuursorgaan.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eerste boekjaar vangt aan op negenentwintig januari tweeduizend en vijftien, om te eindigen op eenendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden de eerste maandag van de maand juni van het jaar tweeduizend en zestien (2016); indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

Alle vanaf 1 januari 2014 in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming en aanvaarding bestuursmandaat: De oprichters hebben in de vergadering gehouden onmiddellijk na de oprichting beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire bestuurder(s):

- De heer Luc BEKE, voornoemd, op voordracht van categorie A;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  K-DRIVE , met zetel gevestigd te

8750 Wingene (Zwevezele), Zuiddreef nummer 8.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Wouter Bossuyt, te Brugge, op

negenentwintig september tweeduizend en veertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van twee oktober daarna, onder nummer 2014-10-02/0308808.

Waarvan de statuten ongewijzigd bleven tot op heden.

Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0563.481.314.

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) te Gent (afdeling Brugge) onder nummer

0563.481.314.;

met als aangestelde vast vertegenwoordiger: Mevrouw DEWULF Kathleen Clara Godelieve, geboren

te Kortrijk op drie februari negentienhonderd tweeënzeventig, echtgenote van de Heer Deschilder

Xavier, wonende te 8750 Wingene (Zwevezele), Zuiddreef nummer 8

op voordracht van categorie B,

en zij hebben beiden verklaard hierbij dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige

verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

alsmede werden de Heer Luc Beke en de BVBA  K-DRIVE in de vergadering gehouden na de

oprichting beiden benoemd als gedelegeerd-bestuurders.

De bestuurder(s) wordt/worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij/zij vanaf heden tot

op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

de bevoegde rechtbank van koophandel, zal/zullen optreden als volmachtdrager(s) van de gezamenlijke vennoten en dat hij/zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal/zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

De verschijners en de aldus benoemde bestuurder(s) stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: BVBA Lievens Accountancy Services, te 8200 Brugge, Wittemolenstraat nummer 47 en de medewerkers van dit kantoor.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd :

- Afschrift van de oprichtingsakte

26/06/2015
ÿþ0 2 JUN 2015

*15091197*

19 -05- 2015 BELGISCH STAATSB

..AD Gent Afdeling Brugge

DGijt er

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van 'de a eNEERGELEGD

Grau Firitbank Koophandei

MONITEUR BELGE



Ondememingsnr : 0597.631.648

Benaming (voluit) : GLOBAL BELIEVE CORPORATION`

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Zetel ; Kapellestraat 117

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :VERBETERING UITTREKSEL

Tekst : Notaris Wouter BOSSUYT te Brugge verklaart dat bij de publicatie de dato vijf februari tweeduizend en.', vijftien onder nummer 0302206 van de oprichtingsakte verleden voor Notaris Wouter Bossuyt Brugge op., negenentwintig januari tweeduizend en vijftien, een materiële misslag is geslopen bij de zetel en meer bepaald'; het huisnummer dat in plaats van 157 bus C dient te zijn: 117. De zetel is: 8020 Oostkamp, Kapellestraat 117,

Wouter Bossuyt

Notaris























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GLOBAL BELIEVE CORPORATION

Adresse
KAPELLESTRAAT 117 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande