GLOBALFUTURN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLOBALFUTURN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.055.802

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 17.07.2014 14309-0121-021
10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 07.06.2013 13155-0475-022
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 20.07.2012 12313-0051-019
21/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

16-05-2012

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12302812*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te

verhogen met een bedrag van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00) om het te brengen van honderd duizend euro (¬ 100.000,00) op driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van ieder bestaand aandeel.

Op deze kapitaalverhoging werd onmiddellijk ingeschreven in speciën en deze is volledig volstort.

Ondernemingsnr : 0897.055.802

Benaming (voluit): GLOBALFUTURN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Kapellestraat 117

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 3 mei 2012, geregistreerd te Kortrijk, 1° Registratiekantoor, op 9 mei 2012, drie bladen twee renvooien, Boek 958 blad 59 vak 04, Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a. Inspecteur a.i. (get) Christelle De Graeve, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GLOBALFUTURN met zetel te 8020 Oostkamp, Kapellestraat 117, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

tekst :

 Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

- De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende

STATUTENWIJZIGING

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd :

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten.

Griffie

11/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12300275*

Neergelegd

09-01-2012



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0897.055.802

Benaming (voluit): Katverf

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Kapellestraat 113

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 12 december 2011, dragende de volgende melding van registratie: "1ste kantoor der registratie te Kortrijk Geregistreerd op 12 december 2011 twaalf bladen geen renvooien Boek 955 Blad 13 vak 9, Ontvangen: vijfentwintig euro (25 ¬ ) de e.a. Inspecteur, L. Vanheuverzwijn , houdende de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KATVERF , waarvan de zetel gevestigd is te 8020 Oostkamp, Kapellestraat 113, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

-de vergadering besluit de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in  GLOBALFUTURN .

-de vergadering besluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8020 Oostkamp, Kappellestraat 117.

-de vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden door aanpassing en vervanging van artikel 4 van de statuten door volgende tekst :

 De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

1. Alle vastgoedoperaties als immobiliënmakelaar of promotor of ermee verband houdende verrichtingen. De vennootschap kan met name onroerende goederen en/of onroerende zakelijke rechten verwerven, overdragen, leasen, in leasing geven en gronden en/of gebouwen ruilen, bouwen, laten bouwen, afbreken, saneren, huren, verhuren, ter beschikking stellen, omvormen of ombouwen en valoriseren, in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing en zij kan meer algemeen alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen uitoefenen.

2. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het

NAAMSWIJZIGING  DOELUITBREIDING  KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

buitenland.

3. De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, saneringswerken, afwerkingen en voltooiingswerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

4. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1,2 en 3.

5. Alle activiteiten met betrekking tot hernieuwbare energie, daaronder begrepen (zonder dat deze opsomming beperkend is) de ontwikkeling van projecten, de installatie, het beheer en de exploitatie van photovoltaïsche, biomassa- en windmoleninstallaties, de handel, trading of makelaardij in onderdelen, toestellen, diensten of projecten met betrekking tot hernieuwbare energie.

6. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en/of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

8. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

9. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

10. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

11. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

12. Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting en laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de ruimste zin.

13. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

14. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

15. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen of aval verlenen, hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te breiden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen - zo Belgische als buitenlandse - die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die van aard zijn en/of uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

-De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van eenentachtig duizend vierhonderd euro (¬ 81.400,00) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd duizend euro (¬ 100.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door incorporatie van belaste beschikbare reserves ten belope van eenentachtig duizend honderd drieënnegentig euro dertien cent (¬ 81.193,13) en door incorporatie van wettelijke reserves ten belope van tweehonderd en zes euro zevenentachtig cent (¬ 206,87).

-De aanwezige vennoten stellen vast en verzoeken ons, Notaris, er akte van te nemen dat de voorgestelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderd duizend euro (¬ 100.000,00) vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

-De vergadering besluit artikel 8 van de statuten te wijzigen betreffende de overdracht en overgang van aandelen waarbij een voorkooprecht, volgrecht en volgplicht opgenomen wordt.

-De vergadering besluit artikel 11 van de statuten te wijzigen betreffende de bestuursregeling en deze te vervangen door volgende tekst :

 Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan die alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De beslissingen van het college van zaakvoerders worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Al wat verband houdt met de werkzaamheden van de zaakvoerders mag door de zaakvoerders in een intern reglement worden geregeld, maar zonder dat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

hierbij van de dwingende bepalingen van de wet of van de statuten mag worden afgeweken.

De zaakvoerders kunnen over een voorgestelde wijziging aan het intern reglement op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en mits aanwezigheid van alle zaakvoerders. Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij de goedkeuring van alle zaakvoerders verkregen heeft.

-de vergadering besluit tot aanneming van een nieuwe tekst van de statuten, na

hernummering van de artikelen, ingevolge aanpassing aan de genomen besluiten, als

volgt :

rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming  GLOBALFUTURN .

zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp,

Kapellestraat 117.

De zetel mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij

beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan,

exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in

België of het buitenland oprichten.

doel

De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

1. Alle vastgoedoperaties als immobiliënmakelaar of promotor of ermee verband houdende verrichtingen. De vennootschap kan met name onroerende goederen en/of onroerende zakelijke rechten verwerven, overdragen, leasen, in leasing geven en gronden en/of gebouwen ruilen, bouwen, laten bouwen, afbreken, saneren, huren, verhuren, ter beschikking stellen, omvormen of ombouwen en valoriseren, in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing en zij kan meer algemeen alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen uitoefenen.

2. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

3. De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, saneringswerken, afwerkingen en voltooiingswerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

4. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1,2 en 3.

5. Alle activiteiten met betrekking tot hernieuwbare energie, daaronder begrepen (zonder dat deze opsomming beperkend is) de ontwikkeling van projecten, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

installatie, het beheer en de exploitatie van photovoltaïsche, biomassa- en

windmoleninstallaties, de handel, trading of makelaardij in onderdelen, toestellen, diensten of projecten met betrekking tot hernieuwbare energie.

6. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en/of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

8. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

9. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

10. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

11. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

12. Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting en laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de ruimste zin.

13. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

14. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

15. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

-Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen of aval verlenen, hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen - zo Belgische als buitenlandse - die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die van aard zijn en/of uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

duur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt zal gehandeld worden overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan die alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De beslissingen van het college van zaakvoerders worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden overeenkomstig de wet uitgenodigd.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen.

winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt samen met de oproepingsbrief verzonden conform het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie van bevestiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te

doen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd : afschrift akte en gecoördineerde statuten.

14/12/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0897.055.802

Benaming Katverf

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Smidsestraat 37A bus 101, 9000 Gent, België

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders, zetelverplaatsing

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en de notulen van de zaakvoerders dd. 29 november 2011 is gebleken dat :

I. de algemene vergadering het vrijwillig ontslag van mevrouw Katrien Verfaillie heeft aanvaard met ingang van 29 november 2011. Bij de eerstkomende jaarvergadering zal de algemene vergadering beraadslagen en besluiten over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van het bestuursmandaat aan mevrouw Katrien Verfaillie als zaakvoerder.

II. de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen besloten heeft om te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur, met ingang op 29 november 2011 :

- de naamloze vennootschap "Globalindus", met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg 157C, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer 0879.020.730;

- de naamloze vennootschap "Futum", met zetel te 8500 Kortrijk, Nijverheidskaai 3, bus 3/32, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het nummer 0836.109.118.

De bestuursmandaten zijn onbezoldigd.

In deze hoedanigheid zullen de zaakvoerders over de bevoegdheden en machten beschikken zoals vermeld in artikel 11 van de statuten van de vennootschap.

III. de vergadering kennis genomen heeft van de beslissing van "Globalindus" NV om de heer Luc Beke, wonende te 8020 Oostkamp, Legeweg 157C, te benoemen tot vast vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat als zaakvoerder door "Globalindus" NV.

IV. de vergadering kennis genomen heeft van de beslissing van "Futurn" NV om de heer Frederik Baert, wonende te 8500 Kortrijk, Pater Damiaanstraat 15, te benoemen tot vast vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat als zaakvoerder door "Futurn" NV.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11,1,11F,(11)1161111.111I1 VI

b

111

E s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

NEE:FiCIELir

0 2 Of C. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHATfflË TE GENT

Voor- V. de zaakvoerders besloten hebben om de zetel van de vennootschap met ingang van

-béfioud4n aan het Belgisch 29 november 2011 te verplaatsen naar 8020 Oostkamp, Kapellestraat 113.

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge (get.) "Giobalindus" NV, vast vertegenwoordigd door de heer Luc Beke, zaakvoerder





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.05.2011, NGL 24.05.2011 11118-0381-010
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.03.2010, NGL 26.03.2010 10074-0348-010
26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.02.2009, NGL 24.02.2009 09053-0379-010

Coordonnées
GLOBALFUTURN

Adresse
KAPELLESTRAAT 117 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande