GLR GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLR GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.762.123

Publication

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 01.10.2013, NGL 29.10.2013 13644-0181-013
03/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 15.11.2012, NGL 27.11.2012 12649-0062-014
26/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neaergetega ter griffie yen eb rechtbank van koapl onded

Ondernemingsnr : 0832.762.123 Benaming

(voluit) : GLR GROUP

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8400 OOSTENDE, Northlaan 15 Bus 701

Onderwerp akte : statutenwijziging - kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde, op 31 augustus 2011, dragende de melding " Geregistreerd te Gent 6 de 6 sep.2011 boek 191, blad

11, vak 6. tien rollen, geen verz. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00) De Eerstaanwezend Inspecteur. K.DEVOS BEVERNAGE", blijkt dat is samengekomen: De Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GLR GROUP", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Northlaan 15 Bus 701, BTW BE 0832.762.123, rechtspersonenregister Brugge, afdeling Oostende 0832.762.123, dat geheel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd was en dat onder meer, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

- De vergadering besluit, overeenkomstig de bepalingen van het voorstel van inbreng en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de inbreng in onderhavige vennootschap "GLR GROUP" (hierna ook de "verkrijgende vennootschap" genoemd) door genoemde vennootschap "PANITAL" (hierna ook de "inbrengende vennootschap" genoemd), met ingang op heden, van alle activa en passiva die uitsluitend verband houden met de bedrijfstak in voormeld "voorstel tot inbreng van een bedrijfstak" omschreven als volgt: een onroerend patrimonium dienstig middels onroerende leasing als paardenstoeterij, zijnde een geheel dat op technisch en organisatorisch gebied een autonome activiteit uitoefent en op eigen kracht kan werken.

- Ten gevolge van de inbreng van de bedrijfstak zal het kapitaal van de verkrijgende vennootschap verhoogd worden met zesentwintigduizend euro (26.000,00 EUR), om het van acht miljoen negen honderd en tien duizend zeshonderd euro (¬ 8.910.600,00) op acht miljoen negen honderd zesendertigduizend zeshonderd euro (E 8.936.600,00) en te verhogen met een globale uitgiftepremie voor alle nieuw gecreëerde aandelen samen van tweeënvijftig euro drieënveertig cent (E 52,43).

- Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging creatie van tweehonderd zestig (260) nieuwe aandelen op naam, zonder nominale waarde, van de verkrijgende vennootschap, die allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden. Er wordt alhier niet voorzien in enige bijzondere regeling.

Deze nieuwe aandelen zullen genummerd worden van 89.107 tot 89.366.

- De nieuwe aandelen worden uitgegeven a pari van, afgerond, honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, bedrag te verhogen met globale uitgiftepremie voor alle nieuw gecreëerde aandelen samen van tweeënvijftig euro drieënveertig cent (¬ 52,43).

Met betrekking tot de inbreng werd overeenkomstig artikel 313, eerste en tweede alinea van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", te Wevelgem, Kortrijkstraat

12, RPR Kortrijk 446.426.860, in datum van 14 juni 2011.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging door inbreng in natura bij de BVBA GLR GROUP in het kader van een inbreng bedrijfstak van de BVBA PANITAL naar de bestaande BVBA GLR GROUP, kan ik besluiten dat:

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, die ten gevolge van de inbreng van de bedrijfstak van een onroerend patrimonium dienstig middels onroerende leasing als paardenstoeterij vanuit de BVBA PANITAL, volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de reeds bestaande BVBA GLR GROUP.

2le_be.schrijving_vande.inbreng.aan_de_normale.mereisten van. nauwkeurigheid.en _duidelijkheid voldoet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

V, beha iu

aai

Bel Staa

u



+11144701+

Brugge  af îtng te Oos

201 ,riffie

(je oneer

nD 1 11 SE

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden vans waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord onder voorbehoud van de inbrengwaarde die overeenkomstig het boekhoudkundig continuïteitsprincipe gebaseerd is op de boekwaarde dewelke niet overeenstemt met de reële waarde en de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen overeen met de fractiewaarde en het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen te verhogen met een uitgiftepremie.

4.De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de bedrijfstak van de BVBA PANITAL volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe leidt tot de overgang van een netto-actiefwaarde van 26.052,43 EUR.

5.De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 260 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde en met een fractiewaarde van 100,00 EUR, van de BVBA GLR GROUP, toegekend aan de BVBA PANITAL (zijnde voor een totaal bedrag van 26.000,00 EUR), verhoogd met een uitgiftepremie van in globo 52,43 EUR, dewelke onmiddellijk daarna geïncorporeerd wordt in kapitaal zonder creatie van nieuwe aandelen. De reële waarde van de ingebrachte bedrijfstak is hoger dan de door de bestuursorganen weerhouden waarden (met name de boekwaarde) ter bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Aangezien evenwel alle aandeelhouders van de beide bij de operatie betrokken vennootschappen zich expliciet akkoord verklaren met de voormelde waardering tegen boekwaarde ter bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, kunnen wij ons akkoord verklaren met de voorgestelde inbrengwaarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 14 juni 2011

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

vertegenwoordigd door BVBA Dujardin

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, Bedrijfsrevisor"

De vergadering stelt vast dat het kapitaal werd verhoogd tot acht miljoen negen honderd zesendertigduizend zeshonderd euro (¬ 8.936.600,00) verdeeld over negenentachtigduizend driehonderd zesenzestig (89.366) aandelen, zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLISSING

Verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een bedrag van tweeënvijftig euro drieënveertig cent (¬ 52,43) om het te brengen van acht miljoen negen honderd zesendertigduizend zeshonderd euro (¬ 8.936.600,00), door incorporatie in het kapitaal van de zopas geboekte uitgiftepremie, zonder creatie van nieuwe aandelen, op acht miljoen negen honderd zesendertigduizend zeshonderd tweeënvijftig euro drieënveertig cent (¬ 8.936.652,43)

DERDE BESLISSING

Beslissing tot aanpassing van artikel 5 der statuten ingevolge voormelde kapitaalverhogingen, om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het nieuw aantal aandelen, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt acht miljoen negen honderd zesendertigduizend zeshonderd tweeënvijftig euro drieënveertig cent (¬ 8.936.652,43).

Het is verdeeld in negenentachtigduizend driehonderd zesenzestig (89.366) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één! negenentachtigduizend driehonderd zesenzestigste (1/89.366ste) en genummerd van één (1) tot en met negenentachtigduizend driehonderd zesenzestig (89.366)"

VIERDE BESLISSING

De zaakvoerders worden individueel gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen. VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandermander  Vanden Broecke, geassocieerde notarissen", te Evergem, Ertvelde, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal

- historiek der vennootschap en coördinatie der statuten

- verslag bedrijfsrevisor dd. 14/06/2011 opgemaakt overeenkomstig artikel 313, eerste en tweede alinea

W.Venn.

- verslag bestuursorgaan dd. 13/06/2011 opgemaakt overeenkomstig artikel 313, derde alinea W.Venn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-betiotiden` aan het Belgisch Staatsblad

14/06/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1I1 Hh1 HI II I I1 1H 11111 1fl 1l 11

*11088097+





Ondernemingsnr : 0832.762.123 Benaming

(voiti : GLR GROUP

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Northlaan 15 bus 701 te 8400 Oostende

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel inbreng bedrijfstak

,veaergelegd ter griffie vei

rechtbank van koophande4 Brugge -- afdeling te Oostend

Neerlegging van het voorstel tot inbreng van een bedrijfstak in de BVBA GLR GROUP door de BVBA PANITAL in het kader van artikel 760 van het Wetboek van Vennootschappen.

Stefaan Delabie

Zaakvoerder

Marianne Nuyttens

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

;7;' de; iaatste blz. Van l"tiiiS [i rStn'etïS3f1 ', Recto :Naarr erf i=flr".dan?Cl?é;id van de inStrlJdT4eiîtt'reC!dFe notaris, t7EtzÍ3 sien de persc(.i)n(F;fI) bevoegd cie rflchtsneescon ten aenzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en .>teridtekeriinef.

25/01/2011
ÿþitil

111

"11013150

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

tiwd

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

meaergelegd ter griffie ven es

rechtbank va " pher;del Brugge -- deling te Oostende op

JAN, 2011

Griffie Oe griffier

Ondernemingsnr : O 33.2. t!n a . 423

Benaming

(voluit) : GLR GROUP

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Northlaan 15 bus 701

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Pol VANDEN BROECKE, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde, op 30/12/2010, te registreren, blijkt dat:

1. de Heer DELAB1E Stefaan Marcel Richard, geboren te Kortrijk op 14/09/1953, wonende te Oostende, Northlaan 15 bus 701,

2. Mevrouw NUYTTENS Marianne Elvier Martha, geboren te Kortrijk op 2310311956, wonende te Oostende, Northlaan 15 bus 701,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort BVBA, hebben opgericht onder de naam "GLR GROUP", waarvan de voornaamste standregelen luiden als volgt:

1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

opgericht onder de naam: "GLR GROUP".

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Northlaan 15 bus 701.

3  DOEL

De vennootschap zal tot doel hebben:

I. ALGEMEEN

1. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

2. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

3. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatíeondememingen.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in Licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

4  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt acht miljoen negen honderd en tien duizend

zeshonderd euro (¬ 8.91 0.600,00).

Het is verdeeld in negen en tachtig duizend honderd en zes (89.106) gelijke aandelen, ieder aandeel

vertegenwoordigend één! negen en tachtig duizend honderd en zesde (1 /89.106de) en genummerd van één (1)

tot en met negen en tachtig duizend honderd en zes (89.106).

Het kapitaal werd volledig ondergeschreven en volgestort als volgt:

- Op vijftig (50) aandelen in speciën voor een som van vijfduizend euro (¬ 5.000,00).

Voornoemd bedrag, vertegenwoordigend het geheel der ingebrachte gelden werd overeenkomstig artikel

224 van het Vennootschappenwetboek ver& de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een

bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap

"KBC Bank".

- Op negenentachtigduizend en zesenvijftig (89.056) aandelen door inbreng in natura van:

* 3998 aandelen van de naamloze vennootschap "'T KLUIZEBOS", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Northlaan 15 bus 701, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, onder nummer 0452.989.010,

* 1248 aandelen van de naamloze vennootschap "BIO-N.R.GIY", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Northlaan 15 bus 701, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0450.980.813.

* 418 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIO-ELECTRIC", met maatschappelijke zetel te 8730 Beenrem, Wellingstraat 109, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0455.199.818.

* 13.898 aandelen van de naamloze vennootschap "GREEN POWER PITTEM", met maatschappelijke zetel te 8740 Pittem, Koolkenstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0452.919.526.

Overeenkomstig artikel 219 Wetboek Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura opgesteld een verslag opgesteld, door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", te Wevelgem, Kortrijkstraat 12, RPR Kortrijk 446.426.860, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dujardin & Co", op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, in datum van 29/12/2010.

De conclusies van gemeld verslag van de Bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA GLR GROUP bestaande uit een pakket aandelen, kan ik besluiten dat :

1.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng In natura. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de inbreng en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2.De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn. Zij leiden tot inbrengwaarden die minstens overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen. lk dien hierbij een principieel voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de opgenomen voorraden in de voor de waarderingen gebruikte balansen van de onderliggende vennootschappen, daar ik de opdracht pas ontving na balansdatum. De weerhouden waarden voor de binnen de diverse vennootschappen aanwezige onroerende goederen steunen op een eigen inschatting door de oprichters. Hoewel de weerhouden waarden redelijk en aanvaardbaar lijken gelet op de oppervlakte, de aanschaffingswaarden en de evolutie van de vastgoedmarkt, zou een waardering door een onafhankelijke derde-deskundige meer zekerheid gegeven

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

hebben omtrent de weerhouden waarden. Voormelde waarden zijn slechts verantwoord in zoverre de huidige

bedrijfsleiding de activiteiten verder blijft ondersteunen.

3.De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura voor een bedrag van 8.905.600,00

EUR bestaat uit 89.056 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 29 december 2010

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

vertegenwoordigd door BVBA Dujardin en co

vertegenwoordigd door Piet Dujardin, Bedrijfsrevisor°

6  BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd een mogelijk rechterlijke toetsing.

Andere niet statutaire zaakvoerders kunnen worden benoemd en ad nutum ontslagen door de algemene vergadering beraadslagend bij gewone meerderheid van stemmen.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

7 ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op twee maandag van de maand september om elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

8  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart daaropvolgend.

9  WINSTVERDELING EN VEREFFENING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste eenitwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds eenitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht

10  STEMRECHT

a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voort

-biebouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een

lasthebber die vennoot moet zijn of echtgenoot van een vennoot.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op

eenendertig maart tweeduizend en twaalf.

B. AANDUIDING ZAAKVOERDERS

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 256 Wetboek Vennootschappen, met éénparigheid aan te

duiden tot niet-statutaire zaakvoerder:

t de Heer DELABIE Stefaan Marcel Richard, wonende te Oostende, Northlaan 15 bus 701,

2. Mevrouw NUYTTENS Marianne Eivier Martha, wonende te Oostende, Northlaan 15 bus 701,

die allen verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen

verzet.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- expeditie van oprichtingsakte

- verslag oprichters conform artikel 219 Wetboek van vennootschappen

- verslag bedrijfsrevisor conform artikel 219 Wetboek van vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 14.09.2015, NGL 15.09.2015 15587-0448-016
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 30.09.2016, NGL 05.10.2016 16644-0204-016

Coordonnées
GLR GROUP

Adresse
NORTHLAAN 15, BUS 701 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande