GNG METAL SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GNG METAL SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 824.835.738

Publication

28/12/2011
ÿþ MOd Word 97.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0824.835.738

Benaming

(voluit) : GNG METAL SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap in vereffening

Zetel : 8650 Houthulst (Klerken), Klerkenstraat 116b

(volledig adres)

Ondenlierp etste : sluiting van de vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 19 september 2011, blijkt dat de vereffening definitief gesloten werd op 31 mei 2011 en dat de vereffenaar, de heer Geert Fortrij, wonende te 8650 Houthulst (Klerken), Klerkenstraat 116b, de rekeningen met de stukken tot staving neergelegd heeft op de zetel van de vennootschap.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de algemene vergadering beslist heeft dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, gezien alle aan schuldeisers of aan vennoten toekomen gelden en waarden aan de rechthebbenden afgegeven zullen worden.

De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen bewaard worden gedurende een termijn van tien jaar te 8650 Houthulst (Klerken), Klerkenstraat 116b.

Opgesteld te Houthulst (Klerken), op 19 september 2011.

Getekend:

De heer Geert Fortrij

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11195166>

Bijlagen-bij-het Beigiseb-Staatsblad - 2811-21201-1--Annexes-du-Moniteur-beige

I1" dOtL1103. 'ïib.

RUCB1?BANK VAN li:00111AgeL

15 DEC. 2011

velum«

25/03/2011
ÿþmod 2.1

Lulk. B:, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Benaming : GNG Metal Services voluit)

Rechtsvorm Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Klerkenstraat 1168

8650 Houthulst (Klerken)

Onderwerp akte :Verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor - vervroegde ontbinding van de vennootschap en invereffeningstelling - benoeming van vereffenaar(s) - vaststelling van de machten.

<< Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te!í Kortrijk op achttien februari tweeduizend en elf, geregistreerd in het eerste registratiekantoor tefi Kortrijk op 24 februari 2011, drie bladen geen renvooien boek 948 blad 02 vak 10. Ontvangen

vijfentwintig euro euro (25 ¬ ). De e.a. Inspecteur L. Vanheuverzwijn. :;

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze; vennootschap "GNG METAL SERVICES", volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

Na voorlezing door de voorzitter van het verslag van de raad van bestuur, met een staat van activa;; en passiva afgesloten per eenendertig december tweeduizend en tien, opgesteld op 13 januari 2011;; i= in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, en van het verslag van del i; bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN", voornoemd, opgesteld op, 14 februari 2011, eveneens in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen,;; i, bespreekt de vergadering deze documenten.

iI Het verslag uitgebracht door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, Il voornoemd, aangesteld door de raad van bestuur over de door de raad van bestuur vastgestelde :I staat van activa en passiva afgesloten volgens de toestand per eenendertig december tweeduizend en tien, geeft de volgende besluiten weer.

in het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het wetboek van Vennootschappen,

i hebben de gedelegeerd bestuurders van de NV GNG Metal Services een boekhoudkundige staat,; ;, afgesloten op 31 december 2010, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de;, vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 124.302,33 EUR en een netto-actief(; van 49.660,92 EUR.

I Na onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele: controlenormen, blijkt dat deze staat per 31 december 2010, de toestand van de vennootschap;, volledig, getrouw en juist weergeeft, voor zover de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes

gerealiseerd zullen warden door de vereffenaar." ::

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te;. rekenen vanaf heden. is TWEEDE BESLUIT

iI De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen de heer Geert Fortrij, voornoemd, die verklaart;; dit mandaat te aanvaarden. De heer Geert Fortrij treedt pas in functie nadat zijn benoeming door de; rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

fi Ingeval de rechtbank van koophandel de benoeming van de heer Geert Fortrij tot vereffenaar niet zou bevestigen of homologeren, benoemt de vergadering de heer Guy Van Leeuwen, voornoemd, fi tot vereffenaar. De heer Guy Van Leeuwen verklaart in dat geval nu reeds haar mandaat vanij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

u E.1),='. 3r1'!iK'L7rWEN ?`±+:xZ ÇàIEiZ s'á' E ~ REvitITBE1NIt VAN ;,i0OPI;AáVDLi'L

15 1« 2011

VEuRGWfie









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

*11066265"

;;.

Ondememingsnr : 0824.835.738

"

mod 2.1

Voor-

y " behouden

aan het Belgisch Staatsblad

vereffenaar te aanvaarden. De heer Guy Van Leeuwen treedt pas in functie nadat zijn benoeming door de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist aan de vereffenaar al de machten toe te kennen nodig voor het uitvoeren van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij de artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de daden voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van vennootschappen verrichten, zonder beroep te moeten doen op de machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin zij is vereist.

Hij mag onder andere desgevallend de onroerende goederen van de vennootschap uit -de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken. .

Hij mag de Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

Aan de vereffenaar wordt tevens, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde het eenzijdig verzoekschrift in te dienen bedoeld in artikel 184 van het wetboek van vennootschappen, dit met het oog op de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar bedoeld onder het tweede besluit van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt om deze aan te passen aan de genomen beslissingen :

Artikel 1 : in fine van dit artikel wordt de volgende tekst toegevoegd :

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld."

Artikel 4 : in fine van dit artikel wordt de volgende tekst toegevoegd :

"Zij werd ontbonden en in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 18 februari 2011 voor notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk."





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge





Uit een beschikking van de rechtbank van koophandel te Veurne de dato 9 maart 2011 blijkt dat de benoeming van voornoemde vereffenaar zoals beslist door de buitengewone algemene vergadering van 18 februari 2011 bevestigd werd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 18 februari 2011; gecoirdineerde tekst der statuten; kopie van de beschikking van de rechtbank van koophandel te Veume dd. 9 maart 2011.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GNG METAL SERVICES

Adresse
KLERKENSTRAAT 116B 8650 HOUTHULST

Code postal : 8650
Localité : Klerken
Commune : HOUTHULST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande