GOCAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOCAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.825.324

Publication

15/02/2013
ÿþ mod 11.1

,Luik B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i *1302825 111

iveaergeiega ter glei& van me

rechtbank van koophandel

Brrug~e~ ~ e~#~~ te 4ast~anoa

o

+'rc rpNfr%r

Griffie

Ondememingsnr: p 50 8Z5 .5.2Y-

Benaming (voluit) : GOCAR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roeseiaarseweg 34

8820 Torhout

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 30 januari 2013, neergelegd op?

de Rechtbank van Koophandel vóór registratie.

Dat:

1)Er door.

De heer GODDYN, Luc Gerard, geboren te Torhout op 1 maart 1967, EN zijn echtgenote mevrouw,

CARBONEZ, Lieve Maria Irma, geboren te Oostende op 28 maart 1968, samen wonende te 8820 Torhout

Roeselaarseweg 34. ;ç

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) Naam: GOCAR

3) Zetel: 8820 Torhout, Roeselaarseweg 34

4) Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitvoeren van alle loonwerken en grondwerken.

- Hetuitvoeren van alle landbouwwerken, daarin begrepen alle bewerkingen van grond, strekkend tot het verbeteren, het betalen, het beschermen en het oogsten van de gewassen alsook het werken in verband met de veeteelt Tevens daarin begrepen het spreiden en vervoeren van mest, en water.

- Het uitvoeren van alle vervoer in het algemeen en dit zowel voor rekening van derden als voor eigen rekening.

- Het kopen, verkopen, verhandelen, kweken en verzorgen van dieren.

- Handel en fabricage van voeders, medicamenten, granen, bloem en aanverwante ;y

landbouwproducten of toebehoren.

- Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven

- Snoeien van bomen en heggen

- Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden

- Desinfecteren en het bestrijden van ongedierte op gronden, in gebouwen, schepen, treinen, enz.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, kleine en middelgrote ondernemingen, verenigingen zonder winstoogmerk, groepspraktijken, zelfstandigen, privé-personen; en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van organisatie, administratie, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel door bemiddeling en vertegenwoordiging, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, onder hun meest verscheiden vormen,

- Consultancy, bijstand en begeleiding hetzij rechtstreeks, hetzij in onderaanneming, van personen en bedrijven betreffende public relations, public affairs, externe en interne communicatie, persrelaties, marketing en publiciteit, en dit alles in de breedst mogelijke zin.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het oordeelkundig beheer en de uitbreiding van een onroerend patrimonium, vooral door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst. De vennootschap zal binnen het kader van het doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten en bouwen van onroerende goederen.

- Projectontwikkeling voor woningbouw, kantoorbouw en infrastructuurwerken en handel in onroerend goed voor eigen rekening.

- De fabricatie, montage, installatie, onderhoud, reparatie, groot- en kleinhandel, import en export, verdeling in het algemeen van machines, benodigdheden en kleine materialen die verband houden met de uitoefening van het doel.

- Het huren, verhuren, leasen, renten, het ter beschikking stellen onder aile vormen van machines, benodigdheden en kleine materialen die verband houden met de uitoefening van het doel.

- Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of

samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welde wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

5) Duur: onbeperkt

6) Kapitaal: zevenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 27.500,00) vertegenwoordigd door honderd (100)

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

1) De heer Luc Goddyn, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van dertienduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 13.750,00)

2) Mevrouw Lieve Carbonez, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van dertienduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 13.750,00)

7) Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid,

8) Boekjaar,

Het boekjaar der vemnootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar vangt aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

9) De jaarvergadering wordt gehcuden op de laatste vrijdag van juni om twintig uur en voor het eerst in tweeduizend en vijftien.

10) Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ais dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop-verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd,

11) Vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

E ~ mod 11.1

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12) Aanstelling zaakvoerder:

Wordt aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder: De heer Luc Goddyn, voornoemd, die aanvaardt.

13) Deponering van het gestorte kapitaal: ondergetekende notaris bevestigt dat de som van zevenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 27.500,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij het Landbouwkrediet,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 30 januari 2013

Stefaan Buylaert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.08.2016 16492-0358-015

Coordonnées
GOCAR

Adresse
ROESELAARSEWEG 34 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande