GODELIEVE MONBALLYU

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GODELIEVE MONBALLYU
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.115.163

Publication

23/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 14.05.2014, NGL 21.05.2014 14128-0480-013
02/07/2014
ÿþmod 11.1

ÎT-11

2.1

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

19 JUN 2014

Gent Afcenerugge

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aa

Bel

Staa

ll



*14127933*





Ondernemingsnr: 0889.115.163

Benaming (voluit): GODELIEVE MON BALLYU

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Wielewaaistraat 3

8740 Pittem

Onderwerp akte :Ontbinding en sluiting van vereffening

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door Bart CLUYSE, notaris te Pittem» zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd 'Notaris Bart Cluyse', met zetel! te Pittem, ingeschreven in het rechtspersonen-register te Brugge met ondernemingsnummer 0502.854.532 op 6 juni 2014, geregistreerd te Oostenciel op 11 juni 2014, vier blad(en) geen verzendingen, boek 775, blad 28, vak 16, ontvangen: vijftig euro (¬ 50), dat door de buitengewone algemene vergadering de enige vennoot' van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd Godelieve Monballyu, met zetel te 8740 Pittem, i!Wielewaalstraat 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0889.115.163 en BTW-plichtig met nummer BE-889.115.163, met éénparigheici van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT  VERSLAGEN OVER HET VOORSTEL TOT ONTBINDING

De algemene vergadering stelt de voorzitter vrij van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 5 juni 2014 over het voorstel tot ontbinding opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij dat verslag werd een staat van activa en passiva gevoegd die op 31 mei 2014 hetzij minder dan 3 maanden voor de bijzondere algemene vergadering werd vastgesteld.

De algemene vergadering stelt de voorzitter eveneens vrij van de lezing van het verslag van de revisor, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren",, !I met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, Box e 6, Elsinore! Building - Corporate Villa 1935 Zaventem, ingeschreven in het rechtspersonenregister: te Brussel met ondernemingsnummer 0431.088.289, vertegenwoordigd door haar: zaakvoerder de heer Peter VAN DEWALLE opgesteld op 5 juni 2014 overeenkomstig: artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag van de bedrijfsrevisor brengt verslag uit over de staat van activa Ipassiva opgesteld op 31 mei 2014 die er aangehecht is.

Voormeld verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende termen:

"7. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het: Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Burg. BVBA GODELIEVE MONBALLYU met zetel te 8740 Pittem, Wielewaalstraat 3, een! !boekhoudkundige staat afgesloten op 31 mei 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de voorzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft: van 435.046,00 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 435.046,00 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuitelt.

De boekhoudkundige staat afgesloten op 31 met 2014 blijkt dat aile schulden ten aanzien derden zijn terugbetaald, zodat beroep kan worden gedaan op de vereenvoudigde procedure van ontbinding en sluiting vereffening in één akte.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 mei 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al den niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de Burg. BVBA GODELIEVE MONBALLYU en mag niet voor andere doeleinde worden gebruikt.

Roeselare, 5 juni 2014,

BDO Bedrerevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE."

TWEEDE BESLUIT VERVROEGDE ONTBINDING EN pIVEREFFENINGSTELLING

De vergadering besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden en spreekt haar invereffeningstelling uit vanaf heden.

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING DAT DE VENNOOTSCHAP GEEN SCHULDEN MEER HEEFT.

De vergadering verwijst uitdrukkelijk naar artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen waarin wordt gesteld dat een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk is aangezien aile vennoten op de vergadering aanwezig zijn en beslissen met eenparigheid van stemmen en aangezien na kennisname van voornoemde documenten en de uiteenzetting van de zaakvoerder blijkt dat de vennootschap op heden geen schulden meer heeft ten aanzien van derden of dat de nodige gelden werden geconsigneerd:

De vergadering besluit aldus om geen vereffenaar aan te duiden en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap.

En terstond heeft ondergetekende notaris de aandacht van de zaakvoerder gevestigd op de toepassing van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen dat voorziet dat bij afwezigheid van de benoeming van een vereffenaar, elke zaakvoerder tegenover derden zal beschouwd worden als vereffenaar. Dientengevolge aanvaardt de zaakvoerder, hier aanwezig om de wettelijke verantwoordelijkheid van vereffenaar op zich te nemen.

De terugname van het resterend actief zal door de vennoot zelf gebeuren.

Rekening houdend met het voormelde stelt de vergadering hierbij vast dat de ontbinding en vereffening in één akte mogelijk is aangezien de voorwaarden en bepalingen van artikel 184 §5 van het Wetboek Vennootschappen werden nageleefd.

VIERDE BESLUIT KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten van artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de comparante verklaart voldoende kennis te hebben van aile rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding-vereffening.

De zaakvoerder, voornoemd, brengt verslag uit over het beheer en gebruik van de maatschappelijke activa. De vennoot verklaart kennis te hebben van haar individueel onderzoeksrecht zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en dit te hebben uitgeoefend.

VI3FDE BESLUIT  SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering beslist om over te gaan tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering stelt dat de vennoot gemachtigd is het gehele vermogen van de vennootschap, zowel actief en passief, te ontvangen, wat zij uitdrukkelijk aanvaardt.

De vennoot verklaart zich voor zoveel als nodig persoonlijk borg te stellen voor de eventuele later opduikende passive.

De vergadering verklaart dat de vereffening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd GODELIEVE MONBALLYU, hierbij onmiddellijk en definitief gesloten is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aaW"het Belgisch Staatsblad

Vaor- ZESDE BESLUIT  BEWARING VAN DE DOCUMENTEN

bighouclen De vergadering besluit dat de boeken en de sociale documenten van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard zullen worden te 8740 Pittem, Wielewaalstraat 3.

ahet ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHT

Belgisch De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Fiduciaire Ryckeman Gebroeders BVBA met zetel te 8200 Brugge, Dirk Martensstraat 22, evenals aan hun zaakvoerder, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om zelfs met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijzigingen bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe en vennootschapsbelastingen.

Staatsblad Te dien einde, zal de voornoemde lasthebber, in naam van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen, indeplaatsstellen, en in het algemeen als het nodige doen.

Voor ontledend uittreksel

NOTARIS BART CLUYSE







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte akte buitengewone algemene vergadering de dato 6 juni 2014

- verslag van de zaakvoerder de dato 5 juni 2014 met staat van activa en

passiva

- verslag van de bedrijfsrevisor de dato 31 mei 2014









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 08.05.2013, NGL 19.06.2013 13185-0600-014
13/05/2013
ÿþa +

F ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblaq

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

r~

Ondernemingsnr : 0889.115.163

Benaming

(voluit) : NOTARIS GODELIEVE MONBALLYU

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetei : 8740 Pittem, Wielewaalstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING/ NAAMSWIJZIGING / DOELWIJZIGING

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door Bart Cluyse, notaris te Pittem, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd `Notaris Bart Cluyse', met zetel te Pittem, Wielewaaistraat 3, Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondememingsnummer 0502.854.532 op zeventien april tweeduizend en dertien, geregistreerd te Tielt, Registratiekantoor, negen bladen, één verwijzing op achttien april tweeduizend en dertien, Reg.: 5, boek: 439, blad: 22, vak: 01, Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), getekend de e.a, Inspecteur a.i. Isabel Lambert; dat door de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Notaris Godelieve Monballyu, met zetel te 8740 Pittem, Wielewaalstraat 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondememingsnummer 0889.115.163, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT--WIJZIGING NAAM

De vergadering besluit om de naam van de vennootschap te veranderen van "Notaris Godelieve Monballyu" in "GODELIEVE MONBALLYU". De vennootschap zal bijgevolg voortaan de naam dragon GODELIEVE MONBALLYU en dienovereenkomstig zal artikel 1 van de statuten van de vennootschap moeten worden aangepast.

TWEEDE BESLUIT WIJZIGING STATUTAIRE BEPALING MET BETREKKING TOT DE ZETEL

De vergadering besluit dat de zetel van de vennootschap niet langer dient verbonden te zijn aan de standplaats van een notaris-titularis. De huidige bepaling met betrekking tot de zetel van de vennootschap wordt dan ook geschrapt en zal voortaan luiden als volgt: 'De zetel van de vennootschap Is gevestigd te 8740 Pittem, Wielewaalstraat 3. De zetel mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.'

DERDE BESLUIT- WIJZIGING VAN HET DOEL

a)De vergadering ontslaat de voorzitter en de Instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag van zaakvoerder opgesteld ln toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven.

b) De vergadering erkent kennis te hebben genomen en een afschrift te hebben ontvangen van voormeld verslag van de zaakvoerder alsmede van de staat van actief en passief afgesloten per twaalf april tweeduizend en dertien en gehecht aan voormeid verslag.

c) De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de huidige tekst van de statuten met betrekking tot het doel te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en In het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- een onroerend vermogen aan te leggen en het oordeelkundig uitbouwen en beheren van 'onroerend vermogen;

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten te stellen, zoals aan- en verkoop, de bouw, verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen, aile verrichtingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten;

Bf

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Wall 11.1

NREUR

11111111e1181111)11111101;°5 A51

BELGPRGELEGD ter GRIFFIE de, RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tr

2013BRUGt;3E (A{eling BrugQe)

op:

AATSBLAa 6 APR, 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Aecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, het uitlenen en ontlenen en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en andere beleggingsproducten met uitzondering van die producten waarvoor een bijzondere vergunning vereist is en van die activiteiten die vallen onder de wet op de financiële transacties en de secundaire markten of onder bijzondere regelgeving met betrekking tot vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het verstrekken en opnemen van leningen, zowel aan vennoten, zaakvoerders als aan derden, het stellen en nemen van zekerheden, pand of eender welke waarborg in de meest ruime zin van het woord, het uitvoeren van financiële verrichtingen waarvoor geen vergunning of erkenning vereist is;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen;

- het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant Is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, Inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Dienovereenkomstig zal artikel 3 van de statuten moeten worden aangepast. De huidige tekst van artikel 3 wordt volledig geschrapt en wordt vervangen door voormeld volledig nieuwe doel van de vennootschap.

ViERDE BESLUIT-STATUTAIRE BEPALINGEN BETREFFENDE DE OVERDRACHT VAN AANDELEN

De vergadering besluit de huidige bepaling van artikel 7 van de statuten betreffende de overdracht en overgang van aandelen volledig te schrappen en te vervangen door volgende bepaling zodat artikel 7 van de statuten voortaan zal Tuiden als volgt:

"Artikel 7.: Overdracht en overgang van aandelen

Behoudens hetgeen hierna bepaald in geval de vennootschap slechts één vennoot teit, gelden de volgende regels:

Paragraaf 1

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater;

Paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang Ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten ln algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, zal deze op definitieve en bindende wijze worden vastgesteld door een derde deskundige, die wordt aangeduid op verzoek van de partijen en bij gebreke aan overeenstemming hieromtrent tussen partijen op verzoek van de meest gerede partij door de bevoegde

, " ti

*4- f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

rechtbank van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van deze derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde ovememer tegen de voorwaarden en de prijs dle in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

indien de vennootschap slechts één vennoot telt zal de enige vennoot alleen en vrij kunnen beslissen omtrent de overdracht van een deel of het geheel van zijn aandelen.

indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, Is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

Het overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

ingeval van dergelijk overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten niet betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die verbonden zijn aan die aandelen.

VIJFDE BESLUIT WIJZIGING BEPALING AANGAANDE DE ZAAKVOERDERS)

Aangezien de zaakvoerder niet meer de hoedanigheid van notaris of kandidaat-notaris bezit Is de huidige zaakvoerder overeenkomstig de huidige statutaire bepalingen van rechtswege ontsiagnemend.

De vergadering besluit de huidige bepaling van artikel 8 van de statuten betreffende de zaakvoerder volledig te schrappen en te vervangen door volgende bepaling:

'Artikel 8.: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Indien de vennootschap zelf wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, lid van directiecomité of vereffenaar van een andere vennootschap, bencemtlbenoemen de zaakvoerder(s) een vast vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Wordt tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd: mevrouw Godelieve MONBALLYU, voornoemd die verklaart te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.'

De vergadering besluit artike1.9 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende bepaling: 'Artikel 9.: Bestuur

iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap, zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden:

ZESDE BESLUIT  WIJZIGING STATUTAIRE BEPALING AANGAANDE HET STEMRECHT

De vergadering besluit de huidige bepaling onder artikel 15 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe bepaling:

'Artikel 15.: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.'

ZEVENDE BESLUIT  WIJZIGING STATUTAIRE BEPALINGEN AANGAANDE VEREFFENING EN VERDELING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist de bepalingen onder de huidige artikelen 19 en 20 te schrappen en te vervangen door volgende bepalingen met betrekking tot de ontbinding en vereffening" verdeling van de vennootschap: "Artikel 19.: Ontbinding

De vennootschap mag ten aile tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, dle beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien In de éénhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen In zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, am, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij ¬ n het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt ln de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren."

"Artikel 20.: Vereffening en verdeling

Behoudens ontbinding en afsluiting van de vereffening In één akte overeenkomstig artikel 184§5 van het Wetboek van vennootschappen welke mogelijkheid hierbij rekening houdend met de wettelijke voorschriften uitdrukkelijk wordt voorzien, worden bij ontbinding met vereffening in principe één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd en zij zullen handelen in de hoedanigheid van een vereffen¬ ngscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op,

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesiult worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing arvan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel hoeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging of homologatie ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk strijdig zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het vereffeningsdossler gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossler gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, In geld of in natura, het volgestorte en nog nlet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

r"

4 ~ x

IE J

Op de laatste biz. van Luik vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

r

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

ACHTSTE BELSUIT--BENOEMING OPVOLGEND ZAAKVOERDER

Nadat de comparant door ondergetekende notaris gewezen werd op de wettelijke verbodsbepalingen voor zaakvoerders heeft de enige vennoot hierbij beslist om voor hot geval van vaststelling van een handelingsonbekwaamheid in haar hoofde of bij het overlijden van de huidige zaakvoerder met het oog op een verder goed beheer van de vennootschap aan te stellen tot opvolgend niet-statutair zaakvoerder, de heer CALLENS, Jan Maria Jozef, geboren te Kortrijk og drieëntwintig januari negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 8740 Pittem, Wielewaalstraat 3, hetgeen door hem werd aanvaard.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. NEGENDE BESLUIT - BIJZONDERE MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren en bekend te maken.

Ti ENDE BESLUIT OPDRACHT TOT COORDINATIE

De vergadering geeft de notaris de opdracht tot de coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ELFDE BESLUIT - VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Fiduciaire Ryckeman Gebroeders BVBA met zetel te 8200 Brugge, Dirk Martensstraat 22, evenals aan hun zaakvoerder, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om zelfs met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijzigingen bij de BTW, Ondememingsioket, Sociale Verzekeringskas en de directe en vennootschapsbelastingen.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

Bart Ciuyse, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte statutenwijziging,

- bijzonder verslag van de zaakvoerder,

-

gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

02/01/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bijhet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

v ~ 9 p~

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder Illit111111111,Rit1911

aan het

Belgisch Staatsblai

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECkiTBANK VAN KOOPHASDEL"T

E

BRUGGE (Afdeling

9 let G arif+`ter,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0889.115.163

Benaming

(voluit) : Notaris Godelieve Monballyu

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8740 Pittem, Wielewaalstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING / VERLENGING BOEKJAAR

ER BLIJKT UIT het proces verbaal opgemaakt door notaris Anthony Wittesaele te Tielt op vijf december tweeduizend en elf, afgeleverd voor de formaliteit van registratie van akte statutenwijziging overeenkomstig artikel 173-1° bis van het wetboek van registratierechten en enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel, dat door de vennoot op de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Notaris Godelieve Monballyu met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT WIJZIGING BOEKJAAR

De algemene vergadering besluit het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één december en af te sluiten op dertig november van het daarop volgend jaar.

De algemene vergadering besluit bijgevolg artikel 17 van de statuten, luidende als volgt "Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van ieder jaar" volledig te schrappen en te vervangen door de volgende tekst "Het boekjaar begint op één december en eindigt op dertig november van het daarop volgend jaar".

TWEEDE BESLUIT  WIJZIGING JAARVERGADERING

De algemene vergadering besluit de datum van de jaarvergadering niet te wijzigen doch de jaarvergadering voorzien in het jaar tweeduizend en twaalf te verdagen naar tweeduizend en dertien.

De algemene vergadering besluit bijgevolg artikel 12 van de statuten, luidende als volgt "Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede woensdag van de maand mei om achttien uur." te schrappen en te vervangen door de volgende tekst "De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand mei van het jaar volgend op het jaar waarin het boekjaar werd afgesloten om achttien (18.00) uur."

DERDE BESLUIT - OVERGANGSBEPALINGEN

1.De algemene vergadering besluit het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari van dit jaar te verlengen tot en af te sluiten op dertig november van volgend jaar.

2. De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening die zal afgesloten worden per dertig november tweeduizend en twaalf zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand mei tweeduizend en dertien om achttien uur.

VIERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN EN OPDRACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor.

Overeenkomstig voormelde besluiten zal artikel 12 en artikel 17 van de statuten voortaan luiden als volgt: Artikel 12.: JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand mei van het jaar volgend op het jaar waarin het boekjaar werd afgesloten om achttien (18.00) uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel 17.: BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één december en eindigt op dertig november van het daarop volgend jaar.

*Coordinatie: De vergadering geeft de notaris de opdracht tot de coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Op de laatste blo. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VIJFDE BESLUIT  BIJZONDERE MACHTIGING

De algemene vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

Anthony Wittesaele, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte statutenwijziging,

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.05.2011, NGL 20.07.2011 11310-0549-014
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.05.2010, NGL 31.08.2010 10479-0275-014
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.05.2009, NGL 27.08.2009 09635-0140-014

Coordonnées
GODELIEVE MONBALLYU

Adresse
WIELEWAALSTRAAT 3 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande