GOED TER LEMBEEK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GOED TER LEMBEEK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.088.152

Publication

06/08/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 29 juni 2013 blijkt

dat het mandaat van de commissaris Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e, CVBA, niet zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8 B, vertegenwoordigd door de heer De Clercq Fabio, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, bij die vergadering eindigde en dat op voorstel van de Raad van Bestuur deze vergadering besloot tot zijn herbenoeming voor een periode van drie jaren met onmiddellijke ingang en eindigend op de jaarvergadering van het jaar 2016,

BEAULIEU INTERNATIONAL GROUP NV BVBA GEERT ROELENS

Bestuurder Bestuurder

Vertegenwoordigd door Vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger haar vaste vertegenwoordiger

De heer Francis De Clerck De heer Geert Roelens

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lii 1 HhlI1l UI Il IIlI

+13123095*

Mon

3,

:LGIS

ITEUR BELGE

1 -07- 2013

~H STAATS3LAD

NEERGELEGD

1 2. 07. 7013

RECHTBANK, QOf HANDEL K~J K

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

0446088152

GOED TER LEMBEEK

NV

HOLSTRAAT 59 8790 WAREGEM

HERBENOEMING COMMISSARIS

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa.: Naam en handtekening.

31/07/2013
ÿþti i mod 11.1

(nr\

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGIT

24 -07a 203 LGISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

0 5. 07. 2013

RECHIB K KOOPHANDEL falleITRIJK

*13120089*

1111

Ondememingsnr : 0446.088.152

Benaming (voluit) : GOED TER LEMBEEK

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Holstraat 59

8790 Waregem

Onderwerp akte : UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO - WIJZIGING AARD VAN DE AANDELEN  WIJZIGING VERTEGENWOORDIGINGSCLAUSULE  WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING -AANPASSING STATUTEN AAN W.VENN EN AANVAARDING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 28 juni 2013, neergelegd vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GOED TER LEMBEEK", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap in de

statuten bepaald op honderdzesendertig miljoen

zevenhonderdvijftigduizend Belgische frank (136.750.000 BEF) uit te drukken in drie miljoen driehonderdnegenentachtigduizend

negenhonderddrieënveertig euro vijfennegentig cent (~

3.389.943,95).

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de vertegenwoordigingsclausule van aan te passen als volgt : "Onverminderd de delegatie van bevoegdheden, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in handelingen of in rechte door één gedelegeerd-bestuurder alleen optredend of door twee bestuurders, gezamenlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaandelijke machtiging uitgaande van de raad. van bestuur moeten bewijzen." Artikel 18 van de statuten wordt in .die zin aangepast.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit om in de statuten de mogelijkheid tot invoering van een directie- en auditcomité te voorzien, zoals opgenomen in artikel 17 onder het zesde besluit hierna dat een volledig nieuwe tekst van de statuten aanneemt.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen naar de derde vrijdag van juni om 15.30 uur. Artikel 23 van de hierna volgende nieuwe statuten wordt in die zin aangepast.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit tot (her) formulering van de

modaliteiten in de statuten.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen' om ze in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten en dit na herschikking en hernummering van de tekst van de statuten, alsook na schrapping van de overbodig geworden bepalingen en na 'verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) het

Wetboek van Vennootschappen.

UITTREKSEL, VAN DE STATUTEN

Artikel één : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is onder de vorm van een naamloze vennootschap. De naam luidt : "GOED TER LEMBEEK".

Artikel twee : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Holstraat 59.

De zetel kan verplaatst worden binnen het Vlaamse en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de raad- van bestuur, te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel drie : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het patrimonium, gevormd door de inbrengen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, en in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Tevens zal de vennootschap zich kunnen inlaten met alle vormen van beheer en van beleggingen in effekten en roerende goederen.

Daarnaast zal de vennootschap landbouwaktiviteiten kunnen uitoefenen.

De vennootschap zal zich mogen inlaten met alle activiteiten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de horeca sector, en dit in de meest ruime zin van het woord.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van; aanwijzende aard.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van! derden.

De vennootschap mag daarnaast alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven; deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennoot-schappen ondermeer opdrachten als bestuurder of vereffenaar. Zij kan zich borgstellen voor derden.

Voor zover wettelijk toegelaten kan de vennootschap voorschotten of leningen toestaan aan haar aandeelhouders of bestuurders, of aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Artikel vier : Duur van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1



De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel vijf : Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen driehonderdnegenentachtigduizend negenhonderddrieënveertig euro vijfennegentig cent (E 3.389.943,95) vertegenwoordigd door duizend vijfhonderddrieëntachtig (1.583) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes : Aard van de aandelen en andere effecten

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

De statuten bevatten bijzondere overdrachtsbeperkingen.

Artikel twaalf : Benoeming bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit minstens drie leden, of indien wettelijk toegelaten, minstens twee leden, al dan niet aandeelhouders.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de, vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden, bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of: lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van, de aandeelhouders die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt en hen ten allen tijde kan ontslaan.

Een rechtspersoon kan slechts als bestuurder benoemd worden wanneer hij bij zijn kandidaatstelling heeft aangeduid welke' natuurlijke persoon hij als vaste vertegenwoordiger zal aanduiden' conform artikel 61, §2 van het Wetboek van Vennootschappen. Ingeval het mandaat van deze vaste vertegenwoordiger wordt beëindigd, is de betrokken bestuurder-rechtspersoon van rechtswege ontslagnemend.

De mandaten mogen, behalve bij herverkiezing, de termijn van =zes jaar niet overschrijden.

De mandaten eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin zij vervallen.

De benoeming van de bestuurders geschiedt bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen. Ze zijn. herkiesbaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te

voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar

eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel zestien : Bevoegdheid raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de, vennootschappen aanbelangen, te stellen welke nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die-waarvan volgens de wet en de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel zeventien : Delegatie bevoegdheden

Adviescomité - Directiecomité

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod

Voor-

behouden

aan het De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn;'

Belgisch aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij:

Staatsblad omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De; raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de

werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn

bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat, deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die gedelegeerd bestuurder worden genoemd, hetzij aan één of meerdere directeurs.

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, de gedelegeerd bestuurder en de directeur: kan ook volmachten verlenen voor bepaalde doeleinden aan een bestuurder of aan derden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigde verbindt de vennootschap slechts als gewone lasthebber, binnen de perken van de verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever ingeval van overdreven volmacht.

De raad van bestuur bepaalt de vergoedingen verbonden aan de machtsafvaardigingen.

Artikel achttien: Vertegenwoordiging raad van bestuur

Onverminderd de delegatie van bevoegdheden, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in handelingen of in rechte door één gedelegeerd-bestuurder alleen optredend of door twee bestuurders, gezamenlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaandelijke machtiging uitgaande van de raad van bestuur moeten bewijzen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Artikel éénentwintig Vertegenwoordiging op algemene

vergadering

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde al dan niet

aandeelhouder. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig

vertegenwoordigd door hun wettelijke mandataris of vertegenwoordiger.

De raad van bestuur mag de formulering van de volmachten vaststellen en eisen dat laatstgenoemden neergelegd worden in de door hem aangeduide plaats en termijn.

De vertegenwoordiging kan geschieden door middel van een stuk dat hun handtekening draagt (kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, email of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel drieëntwintig : Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering komt van rechtswege elk jaar samen de derde vrijdag van de maand juni om 15.30 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergade 'ring de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel vijfentwintig : Toelatingsvoorwaarden

Indien dit in de oproeping tot een algemene vergadering van aandeelhouders wordt vereist, dient elke aandeelhouder, minstens vijf werkdagen vóór de datum die bepaald werd voor de vergadering, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen ter kennis te brengen van de raad van bestuur. De aan-deelhouders die dit niet hebben gedaan, worden niet toegela-ten tot de algemene vergadering indien dit in de oproeping wordt voorzien.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen aan de ;algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de neerlegging voorgeschreven door de eerste alinea van dit artikel hebben verricht.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene ver-gadering behoren, met uitzondering van die welke bij authen-tieke akte moeten

worden verleden. De houders van obliga-ties, warrants of,

certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten ken-nis nemen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de, maatschappelijke benaming en de sta-tutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aan-delen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel zesentwintig : Stemrecht - Wijze van stemmen

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouders kunnen

hun stem schriftelijk uitbrengen. Daartoe moet de stembrief,

gedateerd en ondertekend, de vennootschap bereiken uiterlijk één dag voor de vergadering en het geschrift moet duidelijk blijken in welke zin de aandeelhouder wenst te stemmen.

Artikel tweeeendertig : Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint ieder jaar op één januari en eindigt op éénendertig december daarop.

Artikel drieëndertig : Inventaris - jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar maken de bestuurders een inventaris op alsmede een jaarrekening. De jaarrekening omvat de

balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een

geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de wet.

Voor zover de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is ,stellen de bestuurders bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

Artikel vierendertig : Winstbestemming

Het saldo van de resultatenrekening vormt het te bestemmen resultaat van de vennootschap.

Van de winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overschot van de winst wordt door de' gewone algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur bij

;gewone meerderheid van stemmen beslist. Geen winstuitkering mag,

geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatstee boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag ,van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde. 'kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rector Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

"

r 3 Voor-

; h behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de dividenden.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften interim-dividenden uit; te keren op het resultaat van het lopende boekjaar.

Artikel vijfendertig : Vereffening

onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van; ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen. De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf.

Artikel zesendertig : Omzetting

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere aard mag verwezenlijkt worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan elke bestuurder van

de vennootschap om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen (met inbegrip van, maar niet beperkt tot het aanpassen en ondertekenen van het register van aandelen, alsook het vervullen van alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de BTW, voor zoveel als nodig) en gelast ondergetekende Notaris met de ,coordinatie van de statuten.

'voor analytisch uittreksel

;Stéphane SAM'

Geassocieerd notaris

Hiermee tegelijk neergelegd, vóór registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg. :

Afschrift van de akte statutenwijziging met aangehechte volmacht Gecoordineerde statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 02.07.2013 13267-0211-028
18/07/2012
ÿþMod 2.1

I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt GELEGD

BELG' -7. 07. 2012

4,i)<

202 RECHTBANK

KORTRIJ

Griffie

MONITEU

1 1 -07 ELGISCH S

be

a

Bi

Sta

n

*iaitosa*

i

i

11

i

B

"

Ondernemingsnr: 0446088152

Benaming

(voluit) : GOED TER LEMBEEK

Rechtsvorm : NV

Zetel : HOLSTRAAT 59 8790 WAREGEM

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

"

"

"

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 30 juni 2012 blijkt de benoeming ais bijkomend bestuurder van de vennootschap voor een periode met onmiddelijke ingang en eindigend op de jaarvergadering van 2017 van ;

BVBA GEERT ROELENS, met maatschappelijk zetel te Graaf Pierre de Brieylaan 14B, 8200 Sint Michiels, RPR Brugge 0840.037.123, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Geert Roelens, wonende te 8200 Sint-Michiels, Graaf Pierre De Brieylaanl4B en met rijksregisternummer 55.12.02-221.85, die verklaart hiertoe te zijn aangesteld door de Zaakvoerder van BVBA GEERT ROELENS.

Uit het verslag van de zaakvoerder van BVBA GEERT ROELENS d.d.19 mei 2012 blijkt de aanstelling van de heer Geert Roelens, wonende te 8200 Sint-Michiels, Graaf Pierre De Brieylaanl4B, als vaste vertegenwoordiger om bij eventuele benoeming van BVBA GEERT ROELES tot bestuurder van NV Beaulieu International Group dit mandaat in naam en voor rekening van BVBA GEERT ROELENS uit te oefenen.

Getekend,

BEAULIEU INTERNATIONAL GROUP NV

Bestuurder

Haar vaste vertegenwoordiger

Francis De Clerck LEXELLENCE NV

Bestuurder

Haar vaste vertegenwoordiger

Erwin De Deyn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso:: Naam en handtekening,

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 02.07.2012 12251-0580-028
13/07/2011
ÿþti

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

pil

*11106898



NEERGELEGD

29. 06. Zr

RECHTBAGPfffè0PHANDEL

KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0446088152

Benaming

(voluit) : GOED TER LEMBEEK

Rechtsvoren : NV

Zetel : HOLSTRAAT 59 8790 WAREGEM

Onderwerp akte : Herbenoeming, benoeming en ontslag bestuurders - wijziging vertegenwoordiging commissaris

Op de jaarlijkse algemene vergadering der aandeelhouders van 25 juni 2011 kwam het mandaat te

vervallen van alle bestuurders.

Uit de notulen van deze jaarvergadering blijkt dat volgende besluiten werden genomen:

herbenoeming van volgende bestuurders voor een periode van zes jaar eindigend op de jaarvergadering van 2017;

-BEAULIEU INTERNATIONAL GROUP NV, met zetel te 8790 Waregem, Holstraat 59, BTW BE 0442.824.497 RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Francis De Clerck, wonende te 8710 Wielsbeke Lindestraat 4, hiertoe aangesteld door de Raad van Bestuur van Beaulieu International Group NV op datum van 29/06/2005 en gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch staatsblad van 21/09/2005 onder het nummer 05132318,

nieuwe benoeming tot bestuurder van de vennootschap voor een periode van zes jaar met onmiddellijke° ingang en eindigend op de jaarvergadering van 2017;

-BVBA LEXELLENCE, met maatschappelijke zetel te 1650 Beersel, Grote Baan 136, BTW BE 0881 608 650. en RPR te Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Erwin De Deyn wonende te 1650 Beersel, Grote Baan 136 en nationaal nummer 65.12.29-401.81, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA LEXELLENCE op 26 mei 2011 om bij eventuele benoeming van BVBA LEXELLENCE dit mandaat waar te nemen,

Volgend bestuurder werd niet herbenoemd en bijgevolg eindigt zijn mandaat op deze jaarvergadering van

25 juni 2011;

-de heer DIRK DEES wonende te 9070 destelbergen, Bijlokestraat 75.

Er wordt aan herinnerd dat overeenkomstig de statuten de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd, wordt door twee bestuurders gezamelijk optredend.

Op bovengenoemde jaarlijkse algemene vergadering van 25 juni 2011 werde de aandeelhouders ervan in kennis gesteld dat de heer Leo Van Steenberge vanaf deze jaarvergadering niet meer zal optreden als. vertegenwoordiger van de commissaris Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8 B.

De commissaris van de vennootschap zijnde Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA zal dus vanaf dan enkel nog vertegenwoordigd worden door de heer De Clercq Fabio, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1831 Diegem, Berkentaan 8b.

Getekend, LEXELLENCE NV

BEAULIEU INTERNATIONAL GROUP NV Bestuurder

Bestuurder Haar vaste vertegenwoordiger

Haar vaste vertegenwoordiger Erwin De Deyn

Francis De Clerck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso_: Naam en handtekening_

11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 04.07.2011 11264-0529-029
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 30.06.2010 10253-0477-031
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 03.07.2009 09362-0392-031
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 10.07.2008 08410-0016-031
05/06/2008 : KO127152
05/09/2007 : KO127152
26/07/2007 : KO127152
11/07/2006 : KO127152
13/09/2005 : KO127152
03/08/2005 : KO127152
03/11/2004 : KO127152
13/10/2004 : KO127152
28/07/2004 : KO127152
30/07/2003 : KO127152
31/07/2002 : KO127152
29/07/2000 : KO127152
29/07/1998 : KO127152
23/05/1995 : KO127152
01/01/1993 : KO127152
30/12/1992 : KO127152
09/01/1992 : KO127152
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 21.06.2016 16213-0137-030

Coordonnées
GOED TER LEMBEEK

Adresse
HOLSTRAAT 59 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande