GOMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.888.284

Publication

21/05/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie vpn de a c eERGELEGD







flhIIlUIttIII1ItIti1g1111wiNx

Grittie Heclitoank Koophandel

r 14

Gent Afdeling Oostende

r)P çi1ffta





Ondernemingsnr : 0448.888.284

Benaming

(voluit) : GOMA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Albert I Promenade 79 bus 02/01 - 8400 Oostende

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND - DOELSWIJZIGING

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GOMA, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Albert (Promenade 79 bus 02101, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0448.888.284, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bomem, op dertig april tweeduizend veertien, nog te registreren, waaruit onder meer blijkt dat de vergadering verklaard heeft:

EERSTE BESLISSING: KENNISNAME VAN HET FUSIEVOORSTEL EN GOEDKEURING

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G-INVESTMENTS" door fusie wordt overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOMA".

De vergaderingen keuren, na onderzoek, de aangekondigde fusievoorstellen, met eenparigheid van stemmen goed.

De zaakvoerders van de respectievelijke vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van het fusievoorstel en de datum van de huidige vergadering, zich in de activa en de passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

TWEEDE BESLISSING: BESLUIT TOT FUSIE

(...)

b. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOMA" besluit tot fusie door overneming van het integrale vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aanspraKelijkheid G-INVESTMENTS over te gaan.

Deze fusie zal geschieden zonder kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap en zonder uitgifte van aandelen in de overgenomen vennootschap aan de aandeelhouders van de overnemende vennootschap ter vergoeding van hun inbreng.

Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de overgenomen vennootschap, met alle rechten en plichten, over op de overnemende vennootschap. De aandelen van de overgenomen vennootschap, in het bezit van de overnemende vennootschap, zullen door de zaakvoerder van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalsverhoging en zonder uitgifte van aandelen in de overgenomen vennootschap aan de aandeelhouders van de overnemende vennootschap ter vergoeding van hun inbreng op basis van een balanstoestand afgesloten op dertig september tweeduizend dertien.

Alle rechten en plichten, handelingen en verbintenissen, ontstaan vanaf één oktober tweeduizend dertien, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiende uit deze fusie zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de over te nemen vennootschap sedert die datum tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

De schulden van de over te nemen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

DERDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE FUSIE EN VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Beide vergaderingen stellen vast dat:

enerzijds de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G-INVESTEMENTS', voornoemd, door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOMA", werd verwezenlijkt.

anderzijds dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid G-INVESTMENTS heeft opgehouden te bestaan. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge },-

VIERDE BESLISSING

De vergadering van de overnemende vennootschap beslist bij deze, zoals voorzien in het goedgekeurde fusievoorstel, haar maatschappelijk doel uit te breiden teneinde het mogelijk te maken de huidige activiteiten van de overgenomen vennootschap verder te zetten en dienovereenkomstig artikel 3 van de statuten aan te passen zodat het voortaan zal luiden als volgt:

" De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

/.Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1)Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2)Alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3)Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4)Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stelten, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van elle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijke doel van de vennootschap.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van roerende of onroerende aard, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband staan met de doelomschrijving.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

I . Patrimoni umvennootschap

1)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3)Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek,

gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

III. Holding

9)Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekatnoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijke statuut

2)Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van zaakvoerdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3)Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden' ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering geeft opdracht aan ondergetekende notaris om tot coördinatie van de statuten van de overnemende vennootschap over te gaan overeenkomstig de genomen besluiten.

ZESDE BESLISSING

De vergadering besluit bijzondere volmacht te verlenen aan MVP te Zele, Nachtegaalstraat 8W7, en aan haar zaakvoerders en werknemers, elk met de mogelijkheid om alleen op te treden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen in het ondernemingsloket en m.b.t. de BTW.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd; afschrift van de akte  gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden aan et Beigi h Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

s

26/03/2014
ÿþ Mod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NinMlrpetegá "ifu ivraie vrb a

reehtbenk von 9fldil Brugge - op.

ondernemingsnr : 0448.888.284 Benaming

(voluit) : GOMA (verkort)

IIII~iuiiu~iuiu~~uiaiiioiW

*1906 99'

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Albert I Promenade 79 bus 02/01, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL in verband met

DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE FUSIE (GERUISLOZE FUSIE)

VAN

G-INVESTMENTS

besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

RPR Mechelen

btw BE 0836.430.406

met zetel te

Pedro Colomalaan 9, 2880 Bomem

(overgenomen vennootschap)

MET

GOMA

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

RPR Brugge

btw BE 0448.888.284

met zetel te

Albert I Promenade 79 bus 02101, 8400 Oostende

(overnemende vennootschap)

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brugge en Mechelen

FUSIEVOORSTEL in verband met GERUISLOZE FUSIE

Bij tcepassing van artikel 676 en artikel 719 en verder van het Wetboek van Vennootschappen

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid G-INVESTMENTS en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GOMA hebben beslist het onderhavig - overeenkomstig de artikelen 676 en 719

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

en volgende van het Wetboek van vennootschappen opgestelde - fusievoorstel voor te leggen aan hun algemene vergaderingen. Dit voorstel strekt ertoe een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze FUSIE) door te voeren waarbij de totaliteit van het vermogen, de rechten en verplichtingen van de bvba G-INVESTMENTS wordt overgenomen door de bvba GOMA zonder uitgifte van nieuwe aandelen en dit overeenkomstig artikel 676, 1' van het Wetboek van vennootschappen.

I. WETTELIJKE VERMELDINGEN VOORZIEN DOOR ARTIKEL 719 W. VENN.

1.Algemene inlichtingen betreffende de bij de fusie betrokken vennootschappen

a}Identiteit van de overnemende vennootschap GOMA bvba

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GOMA met zetel te Albert I Promenade 79 bus 02/01, 8400 Oostende en gekend onder RPR Brugge btw BE 0448.888.284.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap ingevolge onderhandse akte van oprichting dd. 1 december 1992, gepubliceerd in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 31 december daarna onder nummer 921231-35.

De statuten van de vennootschap werden sindsdien herhaaldelijk gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Johan Van den Nieuwenhuizen met standplaats te Bornem, op 26 september 2012, houdende een kapitaalverhoging, gepubliceerd in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 4 maart daarna onder nummer 09033411.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden E 324.000,00, verdeeld over 4,790 aandelen op naam zonder nominale waarde met ieder een fractiewaarde van 114.790ste van het kapitaal verdeeld als volgt:

-Dhr. Goos Marc 2.763,00 aandelen 57,68 %

-Mevr. Brits Ann 2,027,00 aandelen 42,31 %

Totaa1:4.790,00 aandelen 100,00 %

Het doel van de vennootschap luidt ais volgt

"De vennootschap heeft tot doel :

-Aan- en verkoop van industriële producten, onder andere machineonderdelen, aandrijfcomponenten, en dergelijke, in de ruimste zin.

-Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, boekhouding, management, bedrijfsorganisatie en informatica,

-Het waarnemen van de functie van bestuurder in ondernemingen en vennootschappen. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen. Het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande, daaronder begrepen onroerende goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg steilen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Als statutair zaakvoerder werd benoemd, Dhr. Marc Goos,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

b)Identiteit van de over te nemen vennootschap G-INVESTMENTS bvba

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid G-INVESTMENTS met zetel te Pedro Colomalaan 9, 2880 Bomem, gekend onder RPR Mechelen, btw BE 0836.430.406.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Johan Van den Nieuwenhuizen met standplaats te Bomera op 18 mei 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 juni daarna onder nummer 0836.430,406.

De statuten van de vennootschap werden sindsdien herhaaldelijk gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden vocr notaris Johan Van den Nieuwenhuizen met standplaats te Bomem op 25 juni 2013, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 juli nadien onder nummer 13110183.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden E 143.550,00 vertegenwoordigd door 100,00 aandelen zonder nominale waarde met ieder een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal verdeeld als volgt:

- GOMA bvba 100,00 aandelen 100,00 %

Het does van de vennootschap Suilt orrereen4somstig de statuten a4s vo4gt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of met medewerking van derden:

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies. De vennootschap kan elk mandaat van beheer of bestuur aanvaarden in om het even welke vennootschap of vereniging, en zich borg stellen voor anderen.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...) zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden. Het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

-De aan- en verkoop, huur, verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

-Het verwerven en aanhouden van participaties in om het even welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondememingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

-Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Ingeval de uitvoering van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden wat betreft de toegang tot het beroep, zal de venncotschap haar handelingen, met betrekking tot de betreffende prestaties, uitstellen tot op het ogenblik van voldoening van de nodige voorwaarden.

Zij kan alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgen-echtelijke verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan op alle mogelijke wijzen interesse nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alleen de algemene vergadering van vennoten is bevoegd om het doel van de vennootschap te interpreteren.

Als zaakvoerders werden benoemd:

-Dhr. Thomas Goos;

-Mevr. Stephanie Goos;

-Goma bvba, vast vertegenwoordigd door Dhr. Marc Goos,

In de oprichtingsakte van de vennootschap.

2.Juridisch kader

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van de over te nemen en de overnemende vennootschap het initiatief hebben genomen tot het doorvoeren van een fusie waarbij de totaliteit van het vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikelen 676 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen zich ertoe te doen wat in hun mogelijkheden ligt om de fusie tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van de aandeelhouders.

De fusie zal worden verwezenlijkt met toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen m.b.t, de fusie van vennootschappen en meer bepaald de bepalingen met betrekking tot de gelijkgestelde verrichtingen,

Onder "fusie", zoals hierna vermeld, moet worden verstaan de "met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting" zoals gedefinieerd door artikel 676, 1' van het Wetboek van vennootschappen, met name de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of méér vennootschappen, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering verbonden is.

Samenvattend kan de voorgenomen verrichting worden omschreven als een fusie waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap G-1NVESTMENTS bvba, zowel de rechten als de verplichtingen, worden overgenomen ten gevolge van de fusie, door GOMA bvba.

De zaakvoerders verklaren dat de verrichting is ingegeven vanuit economische overwegingen zoals vastgesteld in een apart verslag van de raad van bestuur.

Tevens verklaren de bij de verrichting betrokken zaakvoerders dat de verrichting niet is ingegeven vanuit fiscale overwegingen, zelfs integendeel. Door deze fusie worden de bestaande fiscale verliezen in hoofde van de overnemende vennootschap Goma immers beperkt.

Op basis van het bovenstaande menen de bij de verrichting betrokken zaakvoerders dat deze verrichting is ingegeven vanuit overwegend zakelijke motieven en niet vanuit fiscale overwegingen waardoor deze verrichting op het vlak van directe belastingen fiscaal neutraal zal geschieden aangezien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden opgenomen in art. 183bis jo, 211, 4e lid WIB 1992,

Op het vlak van de registratierechten verklaren de zaakvoerders dat geen onroerend goed zal worden overgedragen ingevolge deze verrichting waardoor zij zal geschieden tegen het vast recht van ¬ 50,00.

Tevens verklaren de zaakvoerders dat de verrichting op het vlak van btw fiscaal neutraal zal geschieden aangezien het vermogen dat ingevolge deze fusie wordt overgedragen een algemeenheid betreft in de zin van artikel 11 jo. 18 § 3 W. Btw.

Ten slotte verklaren de zaakvoerders dat de verrichting op het vlak van verkeersbelasting neutraal zal geschieden aangezien ingevolge deze fusie geen wagens zullen overgaan. Deze overdracht zal bijgevolg geen verschuldigdheid van verkeersbelastingen mei zich meebrengen.

3.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de over te nemen vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 0111012013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschappen vormen zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt,

5.Vermelding van ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

6.Bepalingen met betrekking tot de onroerende goederen

De overgenomen vennootschap is niet in het bezit van onroerende goederen die ingevolge deze fusie zullen worden overgedragen naar de overnemende vennootschap waardoor op het vlak van de onroerende goederen geen bijkomende formaliteiten zullen moeten worden nageleefd.

Il, BIJKOMENDE VERMELDINGEN

1.Wijziging van de statuten van de overnemende vennoctschap

Van de gelegenheid wordt gebruik gemaakt om het doel van de verkrijgende vennootschap te verfijnen, zonder dat hiervoor een verslag en een staat van actief en passief dienen te worden opgesteld door de vennootschap (D, Napolitano en L. Van Eisen, "Standpunt: fusie en doelwijziging, notariële koudwatervrees", T.R.V. 2002, p. 404-407.), Deze doelwijziging zal door de notaris worden opgenomen in de fusieakte,

Het nieuwe doel van de vennootschap zal ingevolge deze doelwijziging als volgt luiden:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair

I.Consultancy-, beheer- en managementvennoctschap

1)alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2)alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3)het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4)het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap Kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van aile andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk dcel van de vennootschap.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van roerende of onroerende aard, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband staan met de doelomschrijving.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beteggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs."

1/,Patrimoniumvennootschap

1)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3)het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

111. Holding

1)het beleggen, het, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvenncotschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2)het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van zaakvoerdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert, Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3)het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen."

Buiten deze doelwijziging zullen geen bijkomende wijzigingen worden doorgevoerd aan de statuten van de vennootschap behoudens een eventuele actualisatie van de statuten.

De ondergetekenden verbinden zich cnderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften overeenkomstig de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en de statutaire beschikkingen van de vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders aile nuttige inlichtingen meedelen cp de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk, De ondergetekenden verbinden zich er onderling en wederzijds toe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

4. Fusiebalans

De fusiebalans zoals opgenomen als bijlage bij dit fusievoorstel betreft een cijfermatige weergave van de gevolgen van deze herstructurering.

5.Algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschappen, ten minste 6,5 weken na de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel, voorzien bij artikelen 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk eind april 2014 zou zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 28 februari 2014 te Oostende in vier originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, waarvan twee exemplaren ter beschikking zullen worden gesteld aan de overeenkomende partijen en twee exemplaren gelijktijdig moeten worden neergelegd bij de Rechtbanken van Koophandel te Brugge en Mechelen overeenkomstig art 725 van het Wetboek van vennootschappen.

Voor de overnemende Venncotschap,

GOMA bvba,

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder,

Dhr, Marc Goos

Bijlage 1: Fusiebalans

Op de laatste blz, van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2.Kosten van de fusieverrichting

Bij de goedkeuring van het fusievoorstel zullen de kosten van de fusieverrichting worden gedragen door de overnemende vennootschap. In geval van niet goedkeuring van het voorstel zal elke betrokken vennootschap instaan voor haar eigen gemaakte kosten.

3.Verbintenissen

"

Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

13/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 04.03.2014, NGL 06.03.2014 14060-0519-018
08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 05.03.2013, NGL 30.04.2013 13109-0342-017
24/10/2012
ÿþr. Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iii I I I II V lNIV I I II I I A

*12175634*

1

be a Br st

Ill

Neaergelegd ter griffie vat ue rechtbank van koophandel

Ondernemingsnr : 0448.888.284

Benaming

(voluit) : GOMA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Albert I Promenade 79 bus 02101 - 8400 OOSTENDE

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN  KAPiTAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES - KAPITAALVERMINDERING DOOR INCORPORATIE VAN GELEDEN VERLIEZEN - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOMA", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oostende met ondememingsnummer 0448.888.284, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENNUIZEN, te Bornem, op zesentwintig september tweeduizend en twaalf, dragende de registratiemelding: "Geboekt te Puurs, de 28 SEP. 2012 Deel 485, blad 17, vak 11 drie bladen en geen verzendingen Ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (¬ 25) De ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering verklaart heeft:

I.overeenkomstig de bepalingen van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen op de hoogte gebracht te zijn van het verslag van de zaakvoerder de dato twintig september tweeduizend en twaalf waarin hij meldt dat het netto actief gedaald is beneden één vierde van het maatschappelijk kapitaal en voorstelt de activiteiten van de vennootschap verder te zetten mits doorvoering van drie kapitaalverhogingen gevolgd door een kapitaalvermindering tot aanzuivering van geleden verliezen.

De vergadering verklaart zich akkoord met het voorstel van de zaakvoerder en neemt bij deze de nodige beslissingen daartoe.

2. kennis genomen heeft van het verslag van de zaakvoerder, alsook van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "McKinley Alaska Bedrijfsrevisoren" te 9100 Sint-Niklaas, Lavendelstraat 92, vertegenwoordigd door de heer G. KOSLOWSKI, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, betreffende nagemelde inbrengen in natura en in speciën, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding als tegenprestatie voor de inbrengen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato vierentwintig september tweeduizend en twaalf luidt als volgt:

"De inbreng in natura bij kapitaalsverhoging van de vennootschap BVBA Goma bestaat uit de inbreng van de achtergeselde lening, toebehorende aan de inbrenger, de heer Goos Marc, voormeld en zijn echtgenote mevrouw Ann Brits, voormeld, ten beloop van 500.000,00 ¬ om het kapitaal, in combinatie met de inbreng in speciën ten beloop van 324.000,00 ¬ te brengen van 350.000,00 ¬ tot 1.174.000,00 E.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dal:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het IBR inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoord aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte van tweeduizend veertig nieuw te creëren aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA Go ma. Wij vermelden dat voormelde kapitaalsverhoging invloed uitoefent op de relatieve verhouding tussen de aandeelhouders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Sint-Niklaas op 24-09-2012

(Getekend)

CVBA McKinley Alaska Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

G. Koslowski

Zaakvoerder"

De vergadering keurt beide verslagen goed.

3. beslist heeft het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een totaal bedrag van achthonderd vierentwintigduizend euro (824 000,00 ¬ ), om het kapitaal te brengen van driehonderd vijftigduizend euro (350 000,00 ¬ ) naar één miljoen honderd vierenzeventigduizend euro (1 174 000,00 ¬ ), als volgt;

a} Deels door de inbreng in speciën van een bedrag van driehonderd vierentwintigduizend euro (324 000,00 ¬ ), om het kapitaal te brengen van driehonderd vijftigduizend euro (350 000,00 ¬ ) naar zeshonderd vierenzeventigduizend euro (674 000,00 ¬ ), met uitgifte van duizend driehonderd tweeëntwintig (1.322) nieuwe aandelen met een uitgifteprijs van elk tweehonderd vijfenveertig komma nul achtennegentig euro (245,098 ¬ ), die gelijk is aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

De heer Marc GOOS en mevrouw Ann BRITS tekenen in op deze kapitaalverhoging, elk voor de helft.

De duizend driehonderd tweeëntwintig (1.322) nieuwe aandelen worden onderschreven door de heer Marc GODS en mevrouw Ann BRITS, elk voor de helft, hetzij elk zeshonderd éénenzestig (661) aandelen.

De vergadering stelt vervolgens vast dat de kapitaalsverhoging werd verwezenlijkt en dat de duizend driehonderd tweeëntwintig (1.322) nieuwe aandelen voor de totaliteit werden volstort.

b) Deels door de inbreng in natura van een achtergestelde lening op naam van de echtgenoten GOOS-BRITS op de bvba GOMA ten bedrage van vijfhonderdduizend euro (500 000,00 ¬ ), om het kapitaal te brengen van zeshonderd vierenzeventigduizend euro (674 000,00 ¬ ) naar één miljoen honderd vierenzeventigduizend euro (1 174 000,00 ¬ ), met uitgifte van tweeduizend veertig (2.040) nieuwe aandelen met een uitgifteprijs van elk tweehonderd vijfenveertig komma nul achtennegentig euro (245,098 ¬ ), die gelijk is aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Als vergoeding voor deze inbreng worden de tweeduizend veertig (2.040) nieuwe aandelen toegekend aan de heer Marc GOOS en mevrouw Ann BRITS, elk voor de helft, hetzij elk duizend twintig (1.020) aandelen.

De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen zal geheel bestemd worden naar de rekening "kapitaal".

De drieduizend driehonderd tweeënzestig (3.362) nieuwe aandelen zullen dezelfde fractiewaarde bezitten als de oude en hieraan volledig gelijk zijn wat de rechten en verplichtingen betreft. Zij zullen deelnemen in de winst van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De comparanten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële en vennootschapsrechtelijke gevolgen van de uitgifteprijs van de nieuw uit te geven aandelen.

4. beslist heeft het kapitaal te verhogen met een bedrag van vijfhonderd drieënvijftigduizend tweehonderd veertig euro tweeënvijftig cent (553 240,52 ¬ ) om het te brengen van één miljoen honderd vierenzeventigduizend euro (1 174 000,00 ¬ ) naar één miljoen zevenhonderd zevenentwintigduizend tweehonderd veertig euro tweeënvijftig cent (1 727 240,52 ¬ ), door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

5. heeft vastgesteld dat de door haar besloten kapitaalverhogingen tot stand zijn gekomen.

6. dat de voorzitter uiteen zet dat uit de staat van activa en passiva van vijfentwintig september tweeduizend en twaalf blijkt dat de vennootschap verliezen heeft geleden voor een bedrag van één miljoen vierhonderd en drie duizend tweehonderd veertig euro tweeënvijftig cent (1 403 240,52 ¬ ) en dat dit de reden is waarom aan huidige vergadering wordt voorgesteld het kapitaal voor eenzelfde bedrag te verminderen.

Na deze uiteenzetting door de voorzitter beslist de vergadering tot vermindering van het maatschappelijke kapitaal met een bedrag van één miljoen vierhonderd en drie duizend tweehonderd veertig euro tweeënvijftig cent (1 403 240,52 ¬ ), om het te brengen van één miljoen zevenhonderd zevenentwintigduizend tweehonderd veertig euro tweeënvijftig cent (1 727 240,52 ¬ ) naar driehonderd vierentwintigduizend euro (324 000,00 ¬ ) door aanzuivering van geleden verliezen, zonder vernietiging van aandelen doch met een evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

7. beslist heeft artikel vijf van de statuten aan te passen aan voormelde kapitaalverhogingen en kapitaalvermindering zodat dit voortaan zal luiden als volgt :

"Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd vierentwintigduizend euro (324 000,00 ¬ ). Het is verdeeld in vierduizend zevenhonderd negentig (4.790) gelijke aandelen met fractiewaarde. Elk aandeel vertegenwoordigd één / vierduizend zevenhonderd negentigste (114.790e) deel van het kapitaal. Elk van deze aandelen bezit stemrecht."

8. beslist heeft opdracht te geven aan ondergetekende notaris om tot coördinatie van de statuten van de vennootschap over te gaan overeenkomstig de genomen beslissingen.

Voor-

I behoudeIi aán itêt Belgisch Staatsblad

____ 9. beslist heeft volmacht te verlenen aan MVP te Zele, Nachtegaaistraat 8W7 en aan haar zaakvoerders en werknemers, elk met de mogelijkheid om alleen op te treden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap, over te gaan tot de wijzigingen bij de B.T.W. en in het ondernemingsloket.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  verslag van de zaakvoerder d.d. 20.09.2012  verslag van de bedrijfsrevisor d.d. 24.09.2012  bijzonder verslag van het bestuursorgaan van BVBA Goma d.d, 26.09.2012  gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2012
ÿþM~a Word

Ming In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,Beigiscl behoude

aan hel

~ne~ tiOjilli!Voor-

NN

iveaercgelegc ter griffie van eis rechtbank van koophandel

Brugge

op o

Griffie Ce ryeter

Ondernemingsnr : 0448.888.284

Benaming

(voluit) : GOMA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Albert I Promenade 79 bus 02/01 - 8400 OOSTENDE

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR  WIJZIGING JAARVERGADERING

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOMA", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oostende met ondememingsnummer 0448.888.284, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, op tweeëntwintig juni tweeduizend en twaalf, nog te registreren, waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1. het boekjaar te wijzigen dat voortaan zal lopen van 01 oktober tot en met 30 september van het daaropvolgende jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel beslist de vergadering dat het lopende boekjaar, dat normaal afsluit op 30 juni 2012 zal afsluiten op 30 september 2012.

De vergadering beslist vervolgens artikel 34 van de statuten aan te passen aan voormelde beslissing en te vervangen door de volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van het daaropvolg end jaar."

2. de datum van de jaarvergadering te wijzigen welke voortaan zal plaatsvinden op de lste dinsdag van de

maand maart om 20.00 uur.

De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg worden gehouden in maart 2013.

De vergadering beslist vervolgens de eerste alinea van artikel 23 van de statuten aan te passen aan

voormelde beslissing en te vervangen door de volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering van de vènnoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de 1 ste dinsdag van maart om 20.00 uur"..

3. opdracht aan ondergetekende notaris om tot coördinatie van de statuten van de vennootschap over te

gaan overeenkomstig de genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte -- volmacht  gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 06.12.2011, NGL 15.02.2012 12041-0490-018
10/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 07.12.2010, NGL 28.02.2011 11051-0601-019
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 01.12.2009, NGL 21.12.2009 09894-0361-020
16/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 02.12.2008, NGL 15.12.2008 08848-0067-017
28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 04.12.2007, NGL 25.02.2008 08051-0119-015
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 05.12.2006, NGL 02.02.2007 07040-3528-014
24/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 06.12.2005, NGL 23.01.2006 06022-4063-014
08/08/2005 : LE109595
21/12/2004 : LE109595
16/12/2003 : LE109595
20/01/2003 : LE109595
18/10/2002 : LE109595
23/09/2002 : ME072979
11/01/2001 : ME072979
06/06/1997 : ME72979
11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 07.03.2017, NGL 04.04.2017 17087-0596-018

Coordonnées
GOMA

Adresse
ALBERT I PROMENADE 79, BUS 02/01 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande