GOUMAES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GOUMAES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 468.421.017

Publication

21/01/2015 : BGT000674
07/09/2012 : BGT000674
28/03/2012 : BGT000674
07/09/2011 : BGT000674
22/02/2011 : BGT000674
07/09/2010 : BGT000674
23/03/2015
ÿþmod 11.1

:1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudt aan het Belgisci

Staatsbh

Iw1~u11w1~q1iy111uu

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

ai 1 MRT 2015

Gent Afdelirái@iigge

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0468 421 017

Benaming (voluit) : GOUMAES

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gistelse Steenweg 577

8200 Brugge

Onderwerp akte :Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Uit een akte verleden voor notaris Wouter BOSSUYT, te Brugge de dato 19 februari 2015 blijkt dat: '

1/ De aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GOUMAES" met zetel te 8200 Brugge, Gistelse Steenweg 577, 2/De vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DES LICES" in het kort "D.L."met zetel te 8300 Knokke-Heist, Kustlaan 83 en 3/ De vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLANDERS ANTIQUITY", met zetel te 8200 Brugge, Gistelse Steenweg 577.

1)de volgende uiteenzetting van de voorzitter aanhoord en voor juist erkend hebben:

a)De respectieve bestuurders en zaakvoerders voornoemde vennootschappen hebben op, zeventien december tweeduizend veertien een fusievoorstel opgemaakt, Dit fusievoorstel werd door.' de bestuurders en zaakvoerders van voornoemde vennootschappen op eenendertig december, tweeduizend veertien op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd, zijnde', meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen. Voormeld fusievoorstel werd voor' wat betreft de overnemende vennootschap "Flanders Antiquity" gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig januari tweeduizend vijftien onder nummer 15010747 en voor' wat betreft de over te nemen vennootschap "Goumaes" gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig januari tweeduizend vijftien onder nummer 15010746, en voor wat betreft de over te nemen vennootschap "Des Lices" gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van eenentwintig januari tweeduizend vijftien onder nummer 15010744. "

Gezien de vereniging van de aandelen in handen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Flanders Antiquity, werden de bestuurders en zaakvoerders van beide vennootschappen vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen aangaande de voorgestelde fusie.

b) De zaakvoerders en bestuurders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van beide vennootschappen, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

c) Het fusievoorstel werd in de agenda van de respectieve algemene vergaderingen vermeld,, alsook de plaats waar de vennoten en aandeelhouders van deze stukken konden kennis nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren,,. alsook de jaarrekening die de vermogenstoestand weergeeft per dertig september tweeduizend" ' veertien van de over te nemen vennootschap "Goumaes",en de over te nemen vennootschap "Des Lices" werden in de zetel van laatstgenoemde vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de aandeelhouders en vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene' vergadering van de stukken kennis te nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren, alsook de jaarrekening die de vermogenstoestand weergeeft per dertig september tweeduizend en veertien van de overnemende vennootschap "Flanders Antiquity", werden in de zetel van laatstgenoemcie_.vennootschap voor kennisneming ter besçhikkïng v_an de_vennoten gesteld,_ ora" -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

H

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d) De zaakvoerders en bestuurders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overnemende vennootschap alle effecten bezit uitgegeven door " de overgenomen vennootschap, en dat de overgenomen vennootschap geen effecten bezit uitgegeven door de overnemende vennootschap.

e) De zaakvoerders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschappen eigendomsrechten hebben op volgend onroerend goed, als volgt;

GEMEENTE KNOKKE-HE1ST vierde afdeling, in een appartementsgebouw op en met grond en aanhorigheden,genaamd Residentie "Des Lices", Kustlaan 83, het appartement genummerd 06.01 en de kelder 6 in de kelderverdieping, hierna beschreven.

Dit goed zal, mee overgenomen worden door de overnemende vennootschap.

2) Volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen

1.1/ De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "Goumaes" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Des Lices" door fusie overgenomen worden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Flanders Antiquity".

2f De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Goumaes" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Des Lices" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Flanders Antiquity".

2.11 De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Flanders Antiquity" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "Goumaes" door en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Des Lices".

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschappen "Goumaes" en "Des Lices", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "Flanders Antiquity".

Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Flanders Antiquity" houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschappen "Goumaes" en " Des Lices", worden de aandelen van de overgenomen vennootschappen "Goumaes" en " Des Lices" vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan sedert dertig september tweeduizend veertien, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "Flanders Antiquity'.

2/ Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de naamloze vennootschap "Goumaes" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Des Lices", over op de overnemende vennootschap "Flanders Antiquity",

En zo onder meer de geheelheid in volle eigendom van volgend onroerend goed:

GEMEENTE KNOKKE-HEIST vierde afdeling

in een appartementsgebouw op en met grond en aanhorigheden,genaamd Residentie "Des Lices", Kustlaan 83, thans gekend ten kadaster in de sectie B, nummer 605B, met een totale , oppervlakte van honderdvijfenveertig vierkante meter (145 m2).

Het appartement genummerd 06.01, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

Op de zesde verdieping:

Inkom (hall), living met zithoek en terras, eetruimte met geïntegreerde keuken, watercloset,

berging, privatieve trap van en naar de zevende verdieping.

Op de zevende verdieping:

Privatieve trap van en naar de zesde verdieping, berging, badkamer, slaapkamer één (1) en

slaapkamer twee (2).

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Honderd vijfenzestiglduizendsten (165/1000-sten) der algemeen gemeenschappelijke delen en

honderd vijfenzestig/duizendsten (16511000-sten) in de grand.

En de kelder 6 in de kelderverdieping.

*De overnemende vennootschap bekomt vanaf negentien februari tweeduizend vijftien de volle

eigendom, genot en vrij gebruik van het ingebrachte goed.

*Het onroerend goed wordt overgedragen vrij, zuiver en onbelast van alle schulden voorrechten

en rechten van hypotheek hoegenaamd.

*De statuten van voormelde residentie DES LICES werden verleden voor notaris Peter Calliauw

voornoemd te Gent op dertien mei tweeduizend en acht, overgeschreven op het eerste

hypotheekkantoor te Brugge op twintig juni daarna onder de referte 61-T-20/06/2008-07858

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

De wijzigende basisakte werd opgemaakt bij akte verleden voor notaris Peter Calliauw voornoemd te Gent op driei april tweeduizend en negen, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op dertien mei daarna onder de referte 61-T-13/05/2009-05526.

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschappen op heden ophouden te bestaan.

3/Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwijting te verlenen aan de bestuurders en zaakvoerders van de overgenomen vennootschappen voor de uitoefening van hun mandaat tot en met heden.

4/De vergadering besluit de zetel van de overnemende vennootschap Flanders Antiquity te verplaatsen van Gistelse Steenweg 577 te 8200 Brugge naar Kustlaan 83 bus 6.1.te 8300 Knokke-Heist.

5/De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de zaakvoerders en/of de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap;

- het aandelenregister van de overgenomen vennootschappen te vernietigen zoals voorzegd. Volmachten

De hier aanwezige zaakvoerders, van de overnemende vennootschap stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Inslegers, Accountants & Belastingsconsulenten,Bisschopsdreef 39 te 8310 Brugge.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte fusie

-

~

,.



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2009 : BGT000674
09/09/2008 : BGT000674
03/07/2007 : BGT000674
01/02/2007 : BGT000674
26/10/2006 : BGT000674
22/08/2006 : BGT000674
04/11/2005 : BGT000674
25/08/2004 : BGT000674
12/11/2003 : BGT000674
06/12/2002 : BGT000674
28/12/1999 : BGA016523

Coordonnées
GOUMAES

Adresse
GISTELSE STEENWEG 577 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande