GOVAR INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOVAR INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.397.929

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 24.06.2014 14209-0108-014
12/09/2012
ÿþIII II III I 111111 III 11111 III 111111 III II 1111

*12153733*

MONITEUR BEL~R~~LEGU

N1BANx VAN KOOPHANDEL IE

2012 ~ BRUGGE (Afdpº%ing 4~~~3.

Goit ~n:

LGISCH S'

Griffie

tcr r-,R11r~1~ de,

0 5 -0g-

i.c c;t;xte.

mod 11,1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 8) 1(ff, 3 '3 2 5

Benaming (voluit) : GOVAR INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Izegemsestraat 33

8850 Ardooie

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uittreksel uit:

een akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie op 24 augustus 2012, afgegeven vddr registratie,,

enkel ter neerlegging op de griffie

1, Venno(o)t(en):

1) De heer GOVAERE Guido Jozef, geboren te Izegem op zeventien maart negentienhonderdzestig, en,. zijn echtgenote mevrouw DEPOORTER Ann Jeanne Sabine, geboren te Menen op tien juli' negentienhonderdtweeënzestig, samenwonende te 8850 Ardooie, Hogeschuurstraat 5;

2) De heer GOVAERE Christophe Hubert André, geboren te Roeselare op zes negentienhonderdzevenentachtig, ongehuwd, wonende te 8850 Ardooie, Hogeschuurstraat 5.

2. Rechtsvorm van de vennootschap: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Naam: "GOVAR INVEST"

3. Zetel: 8850 Ardooie, Izegemsestraat 33

4. oei:

De vennootschap heeft tot doel:

iE -Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,.' de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het;' , algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het', productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met,' betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en: ,' verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen,; obligaties, staatsfondsen.

-Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het'' stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze participaties aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële vaste activa.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap zat alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig': of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e

mod 11.1

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsinstellingen, en uitvoeringsbesluiten.

ln het algemeen mag zij geen handelingen stellen waarvoor de wet een machtiging of erkenning vereist, tenzij zij aan de terzake geldende voorwaarden zou voldoen.

5. Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIERHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (450.000,00 EUR), gesplitst in vijfenveertigduizend (45.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde waarop ingeschreven is in speciën ten belope van tweeduizend achthonderdvijfennegentig (2.895) aandelen en in natura ten beiope van tweeënveertigduizend honderdenvijf (42.105) aandelen

Volgestort.

De storting is geschied op een speciale rekening ten name van de vennootschap in oprichting, bij ING België. Conclusies verslag bedrijfsrevisor:

De inbreng in de nieuw op te richten vennootschap BVBA "GOVAR INVEST', bestaat uit de inbreng van onroerende goederen voor een totaal bedrag van 421.050,00 EUR en de inbreng in geld ten bedrage van 28.950 EUR. De vergoeding van de deze inbreng in natura bestaat uit 42.105 aandelen zonder nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal, de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 42.105 volledig volgestorte aandelen van de BVBA "GOVAR INVES' zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichtingen ïn het kader van artikel 219 t.e.m.'222 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden. Het wordt getekend op datum dat onze controles werden beëindigd.

Roeselare, 20 augustus 2012

"VANDER DONCKT ROOBROUCK CHRiSTIAENS"

Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

6. Duur: onbepaald,

7. Bestuur en vertegenwoordiginq:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten..

Niet-statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap, zijn:

-de heer Guida GOVAERE voornoemd;

-mevrouw Ann DEPOORTER voornoemd;

-de heer Christophe GOVAERE voornoemd.

Artikel 13.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet '

of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college. De beslissingen worden genomen met

meerderheid van stemmen,

Voor volgende beslissingen evenwel is de goedkeuring vereist van tenminste twee zaakvoerders:

-bankverrichtingen boven een bedrag van VIJFDUIZEND EURO (5.000,00 EUR); dit bedrag wordt van jaar'

tot jaar, op 1 januari van eik jaar, en voor het eerst op 1 januari 2013, aangepast aan het indexcijfer van de

, consumptieprijzen van de maand december van het daaraan voorafgaande jaar; de basisindex is deze van

december 2011; het aangepaste bedrag geldt dan voor het gehele jaar;

-het aangaan van investeringen die afgeschreven worden over meer dan drie jaar;

-de aan- en verkoop of verpanding van de handelszaak;

-de verwerving, vervreemding, bezwaring of hypothecering van onroerende goederen;

-de verhuring van onroerende goederen;

-het aangaan van kredieten voor een bedrag van meer dan tien procent van het eigen vermogen zoals dit

blijkt uit de laatst goedgekeurde balans.

Artikel 14.

De zaakvoerders mogen bijzondere machten toekennen aan lasthebbers.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e'

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Artikel 15.

Bij aile rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van één zaakvoerder, of door de handtekening van een door de zaakvoerders benoemde gevolmachtigde.

Voor de handelingen vermeld in de laatste alinea van artikel 13, dienen tenminste twee zaakvoerders samen op te treden, al dan niet bij volmacht,

Wanneer de vennootschap optreedt ais bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere vennootschappen dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Artikel 16.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

= 8. Boekjaar: van 1 januari tot 31 december van elk jaar; eerste boekjaar loopt tot 31 december 2013

9, Jaarvergadering: derde donderdag van juni om zeventien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

eerste jaarvergadering in tweeduizend veertien

Voorwaarden voor toelating en uitoefening stemrecht:

Behoudens wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, mogen de vennoten voor de algemene

vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf vrije dagen vóór de vergadering.

10. Reserves, winstverdeling en verdeling vereffeningssaldo:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst.

Op de nettowinst wordt ten minste vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze

voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op

voorstel van de zaakvoerders en in de mate dat de wet het toelaat.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit,

waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Voor ontledend uittreksel:

Notaris J, DEBYSER

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift oprichtingsakte;

-verslagen van de oprichters en de bedrijfsrevisor over de inbreng in nature.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 18.08.2015 15439-0294-014
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 29.06.2016 16247-0588-014

Coordonnées
GOVAR INVEST

Adresse
IZEGEMSESTRAAT 33 8850 ARDOOIE

Code postal : 8850
Localité : ARDOOIE
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande