GOVIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOVIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.737.564

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 04.07.2014 14273-0352-012
06/04/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 i.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~-- .--, ~ ; ~ r - - --

~': _ = w .~ ~.. ~~-: " .~ Q'

27. 03. Z012

Ç;,.t..t;;-?,,',," ' (~rtÎiTÎ21kL11-I-

r" ,.~i. 1

o.

Ondernemingsnr : ~`t `` %39. Benaming (voluit) : GOVIMMO

I111 111111111111 III I II

" iaosse37*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

(verkort) : Afkorting v.d. naam cliënt

Rechtsvorm : handelsvennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gullegemsestraat 1

8880 Ledegem

Onderwerp akte :OPRICHTING

"GOVIMMO"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

met zetel te 8880 Sint-Eloois-Winkel, Gullegemsestraat 1

OPRICHTING  STATUTEN  BENOEMINGEN

Het jaar TWEEDUIZEND EN TWAALF

Op DR1EENTWINTIG MAART

Voor mij, Tom CLAERHOUT, geassocieerd notaris te Izegem, notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc SAGON & Tom CLAERHOUT, geassocieerde notarissen", met zetel te Izegem, Gentsestraat 36, RPR Kortrijk 0889.844.841.

ZIJN VERSCHENEN:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E.M.G.", met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Kortrijksestraat, 11A, RPR Kortrijk, B.T.W.-nummer BE 0808.888.047, opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op zeventien december twee duizend en acht, bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien januari daarna onder nummer 09008021.

Alhier vertegenwoordigd door :

Mevrouw GOVAERE Geneviève Cécile Madeleine, bestuurder van vennootschappen, geboren te Izegem op acht oktober negentien honderd vijf en zeventig, nationaal nummer 751008-090-54, wonende te 8880 Sint-Eloois-Winkel, Gullegemsestraat 56A;

Handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, tot deze hoedanigheid benoemd in de hierboven vermelde oprichtingakte.

En

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.G.O.", met zetel te 8820 Torhout, Bollestraat 90, RPR Kortrijk, B.T.W.-nummer BE 0808.887.453, opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op zeventien december twee duizend en acht, bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien januari daarna onder nummer 09008019.

Alhier vertegenwoordigd door

Mevrouw GOVAERE Joséphine Francoise Jeannine, bestuurder van vennootschappen, geboren te Izegem op zeven en twintig april negentien honderd één en tachtig, nationaal nummer 810427 196 44, wonende-te 8820 Torhout, Bollestraat 90;

Handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, tot deze hoedanigheid benoemd in de hierboven vermelde oprichtingakte.

Welke verschijners mij, notaris, verzocht hebben bij onderhavige akte het volgende te acteren:

OPRICHTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Financieel plan

Vóór de oprichting van de vennootschap hebben de oprichters aan de instrumenterende notaris een financieel ;

plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap

verantwoorden.

inschrijving op het kapitaal

Inbreng in geld:

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volgt:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E.M.G.", voornoemd verklaart in te schrijven

voor vijftig (50) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke;

volstort worden voor honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

21 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.G.O." voornoemd verklaart in te schrijven

voor vijftig (50) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke

volstort worden voor honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van TWEEHONDERDDUIZEND

euro (¬ 200.000,00).

Bankattest  uitdrukkelijke bevestiging in de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De oprichters erkennen dat het bovengemelde inschrijvingsbedrag van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) volstort is op een bijzondere bankre-kening nummer BE29 7310 2376 4264 geopend bij de KBC Bank op naam van de vennootschap. Het bewijs van de deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 22 maart 2012 waarvan het bewijs van deponering aldus aan ondergetekende notaris werd overhandigd en de storting aldus uitdrukkelijk bevestigd wordt door ondergetekende notaris, conform de artikelen 69. 14° en 449 van het Wetboek van Vennootschappen.

De oprichters hebben mij aangezocht akte op te maken van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt

STATUTEN

Artikel 1.- Rechtsvorm en vennootschapsnaam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "GOVIMMO".

Artikel 2. - Zetel

De zetel is gevestigd te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Gullegemsestraat 1.

Artikel 3. - Doel

De vennootschap heeft tot doel

a) In België of in het buitenland, voor haar rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing of valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval door middel van lotisering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, voorts :

Onroerende leasing, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met leasing en huurfinanciering in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg steilen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

b) Het kopen, verkopen en ruilen van alle welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties, en in het algemeen van alle roerende waarden.

c) Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in aile bestaande of op te richten

vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van roerende waarden en obligaties, het verlenen van financiële en andere bilstand aan vennootschappen en onderaannemingen waarin ze belangen heeft.

d) Het verlenen van persoonlijke als zakeliike, roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden.

e) Alle fin nciële verrichtingen onder vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen en onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen.

De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen.

Zij mag op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies aangaan met gelijke welke andere handelsvennootschap of onderneming.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-pebiden v' aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen in de verwezenlijking

van haar doel in de ruimste zin.

Artikel 4. - Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

HOOFDSTUK Il - KAPITAAL - EFFECTEN - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

_ _ Artikel 5.- Kapitaal _ _ _ _

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdduizend (200.000,00) EURO.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder

nominale waarde, die ieder één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen en is volledig volgestort.

Artikel 8. - Aard van de aandelen - Register van aandelen  Aandelen in onverdeeldheid, met vruchtgebruik bezwaard of in pand gegeven

De aandelen zijn op naam. De aandelen worden in een register opgenomen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien een aandeel toebehoort aan meerdere personen, of indien de rechten verbonden aan een aandeel toebehoren aan meerdere personen, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten verbonden aan deze aandelen op te schorten totdat één enkele persoon is aangeduid om tegenover de vennootschap als vennoot op te treden. Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

HOOFDSTUK III - BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE

Artikel 11. - Bestuursbevoegdheid

Indien slechts één zaakvoerder werd benoemd, kan hij alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel, behalve die handelingen waarvoor conform het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien twee zaakvoerders worden benoemd, oefenen zij samen het bestuur uit. Zij kunnen samen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel, behalve die handelingen waarvoor conform het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien drie of meer zaakvoerders worden benoemd, zullen zij een college van zaakvoerders vormen. Het college van zaakvoerders benoemt een voorzitter onder zijn leden.

Het college van zaakvoerders vergadert na bijeenroeping door de voorzitter, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Het college van zaakvoerders kan alleen geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of geldig vertegenwoordigd is. Elke zaakvoerder kan, zelfs per gewone brief, telegram, telex, fax of e-mail volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en te stemmen in zijn naam. Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon of videoconferentie. De ; besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de zaakvoerders die deelnemen aan de stemming. in geval van staking van stemmen, zal de stem van de voorzitter doorslaggevend zijn, behalve indien het college slechts twee leden telt. De beraadslagingen van het , college van zaakvoerders worden vastgelegd in notulen, die ondertekend worden door de aanwezige zaakvoerders Afschriften of uittreksels van deze notulen worden ondertekend door ten minste één

zaakvoerder.

Artikel 12. - Vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien meer dan één zaakvoerder wordt benoemd, zal de vennootschap voor wat betreft handelingen van dagelijks bestuur tegenover derden geldig worden vertegenwoordigd door één zaakvoerder, statutair of niet-statutair benoemd. Voor wat betreft handelingen van niet dagelijks bestuur, ziinde bil aankoop en verkoop van onroerende goederen en het afsluiten van teningen en in het '. algemeen bii handelingen van meer dan honderdduizend (100.000,00) euro, zal de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd worden door de gezamenlijke handtekening van twee zaaKvoerders, die samen optreden.

De vennootschap wordt eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd door een bijzondere lasthebber die wordt benoemd door de enige zaakvoerder of, in geval meer dan één zaakvoerder werd benoemd, door tenminste twee zaakvoerders, die samen optreden en dit steeds onder zijn/hun eigen verantwoordelijkheid.

Voor. behaaiden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-bekotiden Et dan het Belgisch Staatsblad

HOOFDSTUK IV - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14.- Algemene vergadering

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten, met inbegrip van de vennoten die afwezig waren of tegen stemden.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze laatste alle bevoegdheden van de algemene vergadering uitoefenen. Hij mag deze bevoegdheden niet overdragen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door het college van zaakvoerders of, in voorkomend geval, door de commissaris(sen) en vergadert op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de

oproepingsbrief.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de oproeping, op de derde vrijdag van de maand mei om elf (11) uur. indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, . heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Een algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het vennootschapsbelang dit vereist. Een algemene vergadering moet worden bijeengeroepen telkens één of meer vennoten die ten minste twintig (20) procent van het kapitaal vertegenwoordigen, daarom verzoeken.

Elke algemene vergadering kan, staande de vergadering, door een beslissing van het college van zaakvoerders drie weken worden uitgesteld, Dit uitstel doet geen afbreuk aan de genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering zal over dezelfde agenda beslissen en zal op definitieve wijze beslissen. De formaliteiten die werden vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen, blijven geldig voor de tweede vergadering.

De algemene vergadering wordt door een zaakvoerder voorgezeten of, in geval van afwezigheid van elk " der zaakvoerders, door de vennoot die de meeste aandelen heeft.

De voorzitter duidt een secretaris aan en de algemene vergadering kan stemopnemers aanduiden onder de aanwezige vennoten.

Artikel 15. - Oproeping -- Volmacht

De oproeping, die de agenda vermeldt, wordt aan de vennoten, obligatiehouders, commissaris(sen), zaakvoerder(s) en aan houders van certificaten die met de medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, bij aangetekende brief meegedeeld vijftien (15) dagen vóár de vergadering, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Elke persoon kan aan deze oproeping verzaken en wordt in elk geval als regelmatig opgeroepen beschouwd indien Ni aanwezig of vertegenwoordigd is op de algemene vergadering.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager, die echter eveneens de hoedanigheid van vennoot dient te bezitten. De bijzondere volmacht dient de handtekening van de vennoot te dragen (die een digitale handtekening kan zijn zoals bedoeld in artikel 1322, tweede lid van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen voorafgaand aan de algemene vergadering schriftelijk ter kennis te worden gebracht aan de vennootschap per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek. Het bestuur mag voorschrijven dat de volmachten ten minste drie werkdagen voor de algemene vergadering op een specifieke plaats worden neergelegd.

Artikel 16.- Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 17.- Beraadslaging - Notulen

De algemene vergadering kan geldig over de agenda beraadslagen en beslissen, ongeacht welk deel van het kapitaal vertegenwoordigd is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen, worden de beslissingen genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in notulen, die worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris en de vennoten die dit wensen; uittreksels of afschriften worden ondertekend door twee zaakvoerders.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt die de bevoegdheden uitoefent die aan de algemene vergadering zijn toegekend, worden dezes beslissingen opgenomen in een register, dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Artikel 18. - Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten bij eenparig schriftelijk akkoord aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe verstuurt het college van zaakvoerders per brief, telefax, e-mail of enige andere

informatiedrager, een document naar alle vennoten met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit Indien zij de voorstellen van besluit goedkeuren, zullen de vennoten het goedgekeurde document

-terugsturen-naar--de-zetel van-de-vennootschap of enige andere.plaats-in het.document-vermeld,- binnen. da door.:

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

belkcbden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

het college van zaakvoerders gespecificeerde termijn. Ontvangt de vennootschap de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten niet binnen deze termijn, dan worden de beslissingen geacht niet goedgekeurd te zijn, ln geval van eenparig schriftelijk besluit, wordt het besluit geacht te zijn genomen op de datum vermeld in het document.

HOOFDSTUK V - BOEKJAAR -JAARREKENING - BALANS - WINSTVERDELING

Artikel 19. - Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Artikel 20. - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt ten minste vijf percent afgenomen voor de vorming van

de wettelijke reserve; deze afneming is niet langer verplicht zodra deze reserve één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het college van zaakvoerders beslist de algemene vergadering over de bestemming van

het saldo van de nettowinst.

HOOFDSTUK V - ONTBINDING - VEREFFENING - VERDELING

Artikel 22. - Verdeling van het vereffeningssaldo

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap en de terugbetaling van het volgestorte kapitaal van de vennootschap, wordt het positieve saldo proportioneer verdeeld tussen de vennoten. HOOFDSTUK V1-ALGEMENE BEPALINGEN

ALGEMENE VERGADERING -- SLOTBEPALINGEN -

11 Benoeming zaakvoerders.

De comparanten komen heden bijeen in buitengewone algemene vergadering om de zaakvoerder te benoemen.

De vergadering beslist, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsstatuten van de betreffende vennootschap op de rechtbank van koophandel, met algemene stemmen overeenkomstig de machten haar verleend bij artikel 14 tot en met 18 der statuten, volgende personenfvennootschapen tot niet- : statutair zaakvoerder te benoemen:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E.M.G.", voornoemd.

Alhier vertegenwoordigd door mevrouw GOVAERE Geneviève Cécile Madeleine, bestuurder van vennootschappen, voornoemd.

Handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, tot deze hoedanigheid benoemd in de hierboven vermelde oprichtingakte.

Die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E.M.G.", vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart voor de uitoefening van het bestuursmandaat in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOVIMMO" als vaste vertegenwoordiger te hebben aangeduid : mevrouw Geneviève GOVAERE, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.G.O.", voornoemd.

Alhier vertegenwoordigd door mevrouw GOVAERE Joséphine Françoise Jeannine, bestuurder van vennootschappen, voornoemd.

Handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, tot deze hoedanigheid benoemd in de " hierboven vermelde oprichtingakte.

Die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.G.O", vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart voor de uitoefening van het bestuursmandaat in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOVIMMO als vaste vertegenwoordiger te hebben aangeduid : mevrouw Joséphine GOVAERE, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

***

2f Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde vrijdag van de maand mei 2014 om 11u00. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2013

3/ Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 december 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

WAARVAN AKTE

Opgemaakt.te_Izegem, op datum_ als voormeld_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

foor-bebauden

dan het

Belgisch Staatsblad

mod

En na integrale voorlezing en toelichting hebben de verschijners samen met mij, notaris, getekend.

(Volgen de handtekeningen)

Aangeboden ter registratie VOOR EXTRAKT

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 26.05.2015 15132-0251-012

Coordonnées
GOVIMMO

Adresse
GULLEGEMSESTRAAT 1 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : LEDEGEM
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande