GPL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GPL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.639.387

Publication

03/01/2014
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

20 12, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

(KelgiIJK

1

ufls11~uia~u~wu18

a i9s=

J

Ondernemingsnr : 0541.639.387

Benaming

(voluit) : GPL

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbtaei

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijselsestraat 24, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor Meester Annelies HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelles HiMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, op tien december tweeduizend en dertien, dragende volgende melding van registratie : "Geboekt drie bladen geen verzending te leper de 11 dec 2003 boek 182 blad 12 vak 10, Ontvangen vijftig euro nul cent (50,00 E) (getekend) Jean-Pierre Lemaire E.A, inspecteur a.i ", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Eerste besluit :

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd dertigduizend euro (¬ 130.000,00) om het te brengen van honderdduizend honderd euro (¬ 100.100,00) op tweehonderd dertigduizend honderd euro (¬ 230.100,00) door creatie en uitgifte van dertienduizend (13.000) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, waarop kan ingeschreven worden in geldspeciën tegen de prijs van tien euro (¬ 10,00) per aandeel. Deze aandelen zullen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen, zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de al bestaande aandelen en zullen delen in de winsten vanaf heden.

De vergadering stelt vast dat op deze kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat deze volledig volstort werd in speciën door de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "GPL HOLDING S.A.", voor dertienduizend (13.000) aandelen, hetzij voor honderd dertigduizend euro (¬ 130.000,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag, groot honderd dertigduizend euro (¬ 130.000,00) vóór het verlijden dezer gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij iNG-Bank te Waregem, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op negen december tweeduizend en dertien. Dit document werd door de comparanten aan ondergetekende notaris overhandigd met het verzoek het te willen bewaren in haar dossier van de vennootschap.

Bijgevolg beschikt de vennootschap vanaf heden over een bedrag van honderd dertigduizend euro (¬ 130.000,00).

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "GPL HOLDING S.A.", voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, dertienduizend (13.000) volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, die verklaart te aanvaarden,

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de winsten vanaf heden.

Door de verrichtingen die voorafgaan werd deze kapitaalverhoging volledig onderschreven en volstort. Aanpassing statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met dit besluit, besluit de vergadering de tekst van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst : "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd dertigduizend honderd euro (¬ 230.100,00). Het is verdeeld in drie en twintigduizend en tien (23.010) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.".

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie van de akte-kapitaalverhoging

volmacht

gecoördineerde statuten

Geassocieerd Notaris Annelies Himpe te leper

Op de laatste blz. van Lulle B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

06/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306612*

Neergelegd

04-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541639387

Benaming (voluit): GPL

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Rijselsestraat(Kor) 24

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Ten jare tweeduizend dertien, op vier november.

Voor ons, Meester Annelies HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap

 Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen met zetel te Ieper.

ZIJN VERSCHENEN:

1. de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht  GPL HOLDING S.A. , met maatschappelijk zetel te 8041 Strassen (Groot-Hertogdom Luxemburg), rue des Romains 80, ingeschrijvingsnummer in het Régistre de Commerce des sociétés de Luxembourg in aanvraag.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Alex Weber te Bascharage (Groot-Hertogdom Luxemburg) op drie en twintig oktober tweeduizend en dertien, ter publicatie neergelegd, waarvan de statuten, volgens verklaring van de hierna genoemde vertegenwoordigers, tot op heden niet werden gewijzigd.

Hier overeenkomstig artikel twaalf van de statuten vertegenwoordigd door twee bestuurders, te weten: - een bestuurder I, zijnde de Heer Geert Pouleyn, hierna genoemd;

- een bestuurder II, zijnde Mevrouw HOOLANTS Ingrid Yvonne Edgard, geboren te Vilvoorde op achtentwintig november negentienhonderd achtenzestig, woonplaats kiezende te 8041 Strassen (Groot-Hertogdom Luxemburg), rue des Romains 80, hier vertegenwoordigd door de Heer MICHIEL Peter Roger Gilbert, geboren te Ieper op zesentwintig januari negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 8900 Ieper, Grote Markt 39/3a, krachtens alhier aangehechte onderhandse volmacht.

2. de Heer POULEYN Geert Lucien, geboren te Waregem op eenendertig mei duizend negenhonderdvijfenzestig, nationaal nummer 650531-351-22, wettelijk samenwonende met Mevrouw Christine Maes, wonende te 9870 Zulte, Grote Steenweg 21.

Die een vennootschap hebben opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) NAAM:  GPL

3) ZETEL: 8500 Kortrijk, Rijselsestraat(Kor) 24

4) DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

Het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen als bestuursorgaan of als vereffenaar.

Het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

De samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het huren en het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen.

Het stellen van alle handelingen met betrekking tot de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het bouwen, het verkavelen, het beheren, het ruilen, de promotie en de verbouwing, het toekennen van rechten op onroerende goederen en gebouwen, het in opstal en erfpacht geven of nemen van onroerende goederen, evenals het in vruchtgebruik of concessie geven of nemen van onroerende goederen.

Het optreden als vastgoedmakelaar, de exploitatie van een immobiliënkantoor en woningbureau, in overeenstemming met de bepalingen van de Wet van elf februari tweeduizend en dertien, met inbegrip van tussenkomsten bij overeenkomsten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddelingen van alle risico s en alle administratie en beheerszaken dienaangaande.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De studie, het verlenen van deskundig advies en de schatting van onroerende goederen, de ontwikkeling, commercialisering van en de begeleiding van projecten betreffende onroerende goederen, de verkaveling en het tot staat brengen van onroerende goederen door urbanisatie.

De exploitatie van een bouwonderneming ; het oprichten van gebouwen, zowel woningen, kantoren, als nijverheid  en handelsgebouwen, hetzij als bouwheer voor eigen rekening, hetzij als bouwpromotor met het oog op de verkoop, hetzij door coördinatie in de bouw in samenwerking met onderaannemers.

Aanneming en uitvoering van gebouwen, burgerlijke bouwkunde en waterbouw, zowel ruwbouw, afwerking, technische installaties, omgevingsaanleg, wegenis, infrastructuur, zijnde in opsommende en niet beperkende zin: alle metsel- en betonwerken, slopingswerken, schrijn- en timmerwerken, dak- en zinkwerken, installaties voor centrale verwarming, ventilatie, luchtbehandeling, alle restauratiewerken van monumenten en geklasseerde gebouwen, riolerings- wegenis- en spoorwerken en baggerwerken.

Het aankopen , verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verkavelen, verhuren, en beheren van alle onroerende goederen, het afsluiten van alle onroerende transacties in de meest ruime zin van het woord. Het optreden als agent inzake het bemiddelen van verkoop, verzekeringen en kredietverlening met betrekking tot roerende en onroerende goederen en het beheer ervan.

Import, export, vervaardiging, verhuur, verdeling en handel van industriële en commerciële goederen, onderdelen, elementen, materieel en materiaal voor ruwbouw, afwerking, installaties en machines, meubelen, energie, water, informatie en communicatie technologie en nutsvoorzieningen.

Uitoefenen van alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot verwerving, oprichting, uitbreiding, instandhouding, onderhoud en exploitatie van centra voor gezondheidszorg, ouderenzorg, onderwijs- en sportinfrastructuur, woon- en zorg- en retentiecentra.

Het beheer van eigen roerend vermogen , inclusief deelnemingen in ondernemingen en vennootschappen, aandelen, obligaties en andere roerende waarden , dit alles voor eigen rekening.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin.De vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden vertrekken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardige of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, roerende of onroerende operaties die rechtstreeks onrechtstreeks verband houden met haar doel en zal onder andere mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te begunstigen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan wettelijke of reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend honderd euro (100.100 EUR). Het is verdeeld in tienduizend en tien (10.010) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen. De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is onderschreven en dit als volgt:

1. Door de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht  GPL HOLDING S.A. , voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, wordt ingeschreven tot beloop van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) van het kapitaal en waarvan hij honderdduizend euro (¬ 100.000,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem tienduizend (10.000) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volledig volstort.

2. Door de Heer Geert Pouleyn, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van honderd euro (¬ 100,00) van het kapitaal en waarvan hij honderd euro (¬ 100,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem tien (10) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volledig volstort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat in overeenstemming met artikel 224 van het Wetboek van Vennoot-schappen een bedrag, groot honderdduizend honderd euro (¬ 100.100,00) vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij ING-Bank te Waregem, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op dertig oktober tweeduizend en dertien.

6) DUUR: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE :

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van het saldo. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totale bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding. 2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien..

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om zestien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend en vijftien.

b) VOORWAARDEN VOOR TOELATING: Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

c) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : Elk aandeel geeft recht op één

stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder - volmacht.

Onmiddellijk hierna heeft de oprichter optredend als algemene vergadering beslist :

Luik B - Vervolg

1/ te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur : de Heer Geert Pouleyn, voornoemd, die verklaart te aanvaarden;

2/ bijzondere volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Kantoor Loyson & C° met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 60, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0446.624.721, evenals diens aangestelden, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

09/02/2015
ÿþ Med Word 11.1

1 1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





MONITEUR BELGE

29'01-2015 BELGISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

3 0 0E0, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Grime

~

St

Ondememingsnr : 0541.639.387

Benaming

(voluït) : GPL

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijselsestraat 24, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor Meester Annelies HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelles HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper op zestien december tweeduizend veertien, dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd 5 rol geen verzending te lste Kant. Reg. leper de 19/12/2014 boek 188 blad 68 vak 11 Ontvangen 50,00 euro", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten genomen heeft:

Eerste besluit

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) om het te brengen van tweehonderd dertigduizend honderd euro (¬ 230,100,00) op driehonderdduizend honderd euro (¬ 300.100,00) door creatie en uitgifte van zevenduizend (7.000) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, waarop kan ingeschreven worden in geldspeciën tegen de prijs van tien euro (¬ 10,00) per aandeel, Deze aandelen zullen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen, zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de al bestaande aandelen en zullen delen in de winsten vanaf heden.

De vergadering stelt vast dat op deze kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat deze volledig volstort werd in speciën door de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "GPL HOLDING S.A.", voor zevenduizend (7.000) aandelen, hetzij voor zeventigduizend euro (¬ 70.000,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag, groot zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) vóôr het verlijden dezer gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij ING te Waregem, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op vijftien december tweeduizend veertien.

Bijgevolg beschikt de vennootschap vanaf heden over een bedrag van zeventigduizend euro (¬ 70.000,00).

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "GPL HOLDING S.A.', voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, zevenduizend (7.000) volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, die verklaart te aanvaarden.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de winsten vanaf heden.

Door de verrichtingen die voorafgaan werd deze kapitaalverhoging volledig onderschreven en volstort. Aanpassing statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met dit besluit, besluit de vergadering de tekst van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst : "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdduizend honderd euro (¬ 300.100,00). Het is verdeeld in drie en dertigduizend en tien (30.010) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.".

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie van de akte-kapitaalverhoging

- één volmacht

-

gecoördineerde statuten

Geassocieerd Notaris Annelles Himpe te leper

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GPL

Adresse
RIJSELSESTRAAT 24 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande