GRAAF VAN VLAANDEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRAAF VAN VLAANDEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.604.860

Publication

03/03/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MW Wald 11.1

i

i

Vr behr aai Bel Staa

1311117!1!

miategtitegay ti selff van de rechtbank van koophand,

Brugge - afdelin. Oosten

°D2oFES..

Griffie r ;c rrf,f~7m,

Ondernemingsnr: 0841.604.860

Benaming

(voluit) : GRAAF VAN VLAANDEREN

(verkort) :

III

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DUINENSTRAAT 51 - 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders.

De bijzondere algemene vergadering van 17 februari 2014 heeft, met éénparigheid van stemmen beslist, om volgende personen als zaakvoerders aan te stellen :

- De heer Robette Baudry, wonende Westlaan 93 B102, 8400 Oostende, Belg.

- De heer Gultentops Geoffrey, wonende Mariakerkelaan 138, 8400 Oostende, Belg.

Zij worden aangesteld voor onbepaalde duur. Hun mandaat is onbezoldigd,

Beiden aanvaarden hun mandaat.

Robette Baudry Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/12/2013
ÿþYod Woed 11 7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i:u y vit<~1t t.tr t$ #b

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsbted

GRAAF VAN VLAANDEREN

rechtbank v-e~ r k~~Cr:nc'tG! Brugge 

OD I 1 2813 r1-, flrltre,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Duinenstraat, 51

(volledig adres)

Onderwerf akte : ONTSLAG STATUTAIR ZAKVOERDER

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 09.12.2013, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA GRAAF VAN VLAANDEREN volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING  ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER

De algemene vergadering neemt kennis van het onderhandse verslag van de bijzondere algemene vergadering van 12 juni 2013 om 19H00, alhier aangehecht.

De algemene vergadering bevestigt met unanimiteit haar voormelde beslissing de dato 12 juni 2013.

Dit luidt letterlijk als volgt:

"De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het ontslag van de heer Vanden Borre Paul te aanvaarden, dit met ingang vanaf 13 juni 2013.

De vergadering beslist ook unaniem om kwijting te verlenen aan de heer Paul Vanden Borre voor het uitgeoefende mandaat tot aan zijn ontslag op 12juni 2013.".

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voormelde beslissing de dato 12 juni 2013, beslist de algemene vergadering met unanimiteit der stemmen om artikel 9 der statuten te schrappen en te vervangen ais volgt:

"Artikel 9 - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit. Indien er twee of meerdere zaakvoerders worden benoemd, is de vennootschap enkel geldig vertegenwoordigd indien er minimaal twee zaakvoerders samen tekenen,

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.".

TWEEDE BESLISSING - UITVOERING VAN VOORMELDE BESLISSINGEN.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen:

- aan de zaakvoerder alle bevoegdheden te verlenen om de beslissingen welke voorgaan uit te voeren;

- aan ondergetekende notaris volmacht te verlenen om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van de nodige documenten houdende onderhavige buitengewone algemene vergadering en de publicatie hiervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en houdende coördinatie der statuten.

--- Voor eensluidend analytisch uittreksel ---

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte Gecoördineerde Statuten (getekend

geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

Op de laagte 4Iz, van twwl~ B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten)

he,ioegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

Ondememm nc : 4841.644.864 benaming

(voluit) (verkort)

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 11.07.2013 13300-0187-013
19/12/2011
ÿþMod Word 11.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iveaergeliegd ter griffie evA rechtbank van lstzupeiartde4 Brugge - afdeling te OQateom

n° 0 7 DEC. 2

1)e. grimer

II I II 111111111 I II II Idl ~Itl

*11190028*

D D1-M B6O

Or idemeir ir,o_7n1

(1,0rriiit GRAAF VAN VLAANDEREN [Hc ~i:7rli .

Rcír}str~;i; : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zeiz.l 8400 Oostende, Duinenstraat, 51

;vollediçi a&esl

7 Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 02.12.2011, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, blijkt:

Dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichter: De Heer VANDEN BORRE Paul Alfons Jean, geboren te Brussel op 21 december 1956, rijksregisternummer 561221 335-04, ongehuwd, wonende te 8400 Oostende, Troonstraat, 22/0046;

- Naam: "GRAAF VAN VLAANDEREN"

- Zetel: 8400 Oostende, Duinenstraat, 51;

- Doel: De vennootschap heeft tot doet :

Het uitbaten of laten uitbaten van een drankgelegenheid, restaurant, café, taverne, tea-room, pension, herberg, hotel, bodega, bar, gelagzaal, ontspanningslokaal, feestzaal, en alle soortelijke bedrijven in de voedings- en horecasector.

Het uitbaten van een traiteurzaak, het bereiden van maaltijden, het verkopen ben bereide maaltijden, dranken en gerechten.

De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van voedingswaren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks het doel van de vennootschap te bevorderen of vergemakkelijken.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie hiervan te bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en zal tevens mandaten in andere vennootschappen uitoefenen.

- Duur: Voor onbeperkte duur;

- Kapitaal: is vastgesteld op 18.600 EUR verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en is volstort (Centea) ten belope van 12.600 EUR door de Heer VANDEN BORRE Paul, dien intekent op 100 aandelen en aldus nog 6.000 EUR dient te volstorten.

- Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december van hetzelfde kalenderjaar;

- Jaarlijkse Algemene Vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand mei om 17H00 op de maatschappelijke zetel;

- Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Als statutair zaalvoerder wordt aangesteld de Heer VANDEN BORRE Paul Alfons Jean, geboren te Brussel op 21 december 1956, rijksregisternummer 561221 335-04, ongehuwd, wonende te 8400 Oostende, Troonstraat, 22/0046, dewelke verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Op dE laatste blz. Srar; t c:ik ûverrr3t;iCJf# iiN9ar", hoçoar3i~,i,tleltt V-21r Gi3 fn5i1':3rTlerlier$r}Çfe r,:lo-tis, í':tzlj bar dv

bP.voawd r7E recht?perstyon ten aanzien Jan dorden t2 vefeg°invOorCige31

Vgr. o F!aarn en handtekening.

r

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

- Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene Vergadering

De komparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van de nodige stukken op de Griffie van de bevoegde

Rechtbank van Koophandel en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op de vierde vrijdag van de maand mei 2013 gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerders.

De algemene vergadering stelt aan tot onbezoldigde statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer VANDEN BORRE Paul Alfons Jean, geboren te Brussel op 21 december 1956,

rijksregisternummer 561221 335-04, ongehuwd, wonende te 8400 Oostende, Troonstraat, 22/0046;

De Heer VANDENBORRE Paul, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

3. Benoeming commissaris.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap, en meer bepaald de overeenkomst tot overname van het handelsfonds "Graaf van Vlaanderen" getekend tussen de oprichter en de Heer Hugo Dekeyzer.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

5. Volmacht.

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, de aanvraag/wijziging/schrapping van inschrijving in de KBO na te streven, alle BTW- en belastingsformaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren, met name: de Heer DEBRUYNE Dirk, kantoorhoudende te 8400 Oostende, Euphrosina Beernaertstraat, 38, samen met zijn bedienden, gemachtigden, vertegenwoordigers en aangestelden.

---- Voor eensluidend analytisch uittreksel ----

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

Op de laatste biz 'vairut_B v; reiden " Recto " Haarn en hoedanigheid van de rn5triir*leilterLilLie notarià. 'ieiz.'  an 1 )niei" l cevOegc de recMsparSOCIn ten éte,lzien -ren ziErdCo f2 +tCrtegrn v.CCiü,CEo

Verso niaam er; handtet,erlir,g

01/04/2015
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0841.604.860

Benaming

(voluit) : GRAAF VAN VLAANDEREN

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : 8400 Oostende, Duinenstraat 51

Onderwerp akte ; Rechtzetting betreffende benoeming zaakvoerders

De op 03-03-2014 in de Bijlagen van het Belgische Staatsblad gepubliceerde akte bevat een vergissing met, betrekking tot de aanstelling van heer Guldentops Geoffrey.

De heer Guldentops Geoffrey heeft zich immers nooit kandidaat gesteld om zaakvoerder van de vennootschap te worden. Hij was niet aanwezig op de Algemene Vergadering van 17 februari 2014.

De heer Guldentops Geoffrey is bijgevolg geen zaakvoerder, en is dit ook nooit geweest.

Robette Baudry,

Zaakvoerder

Op de laatste oie. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r,"

Griffie Rechtbank Koophandel

tIIiwuuu~i48~iiiu~iuwiiuN

15 053*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GRAAF VAN VLAANDEREN

Adresse
DUINENSTRAAT 51 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande