GRAAF VAN VLAANDEREN RAVERSIJDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRAAF VAN VLAANDEREN RAVERSIJDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.676.551

Publication

10/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311708*

Neergelegd

08-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Duinenstraat 51

8400 Oostende

Ondernemingsnummer :

0633676551

Benaming (voluit) : GRAAF VAN VLAANDEREN RAVERSIJDE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte, verleden voor ons, meester Carl POLFLIET, notaris te Oostende, op 8 juli 2015, te registreren, blijkt dat :

1. De heer HAUTMAN, Jacques Philippe, geboren te Elsene op negentien mei negentienhonderd vierenzestig, rijksregisternummer 64.05.19 037-93, uit de echt gescheiden, wonende te 8400 Oostende, Maritiem Plein 1.

2. Mevrouw LEFEBVRE, Natacha, geboren te Oostende op zeventien mei negentienhonderd zesenzeventig, rijksregisternummer 76.05.17 076-75, ongehuwd, wonende te 8460 Oudenburg, Ettelgemsestraat 187

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  GRAAF VAN VLAANDEREN RAVERSIJDE .

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven :

1. De heer HAUTMAN Jacques, wonende te 8400 Oostende, Maritiem Plein 1, schrijft in op éénennegentig (91) aandelen

2. Mevrouw LEFEBVRE Natacha, wonende te 8460 Oudenburg, Ettelgemsestraat 187, schrijft in op negen (9) aandelen

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichter verklaart en erkent dat alle aandelen volgestort zijn ten belope van één/derde, hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00), zodanig dat de heer HAUTMAN Jacques, voornoemd, nog een volstortingsplicht heeft van elfduizend tweehonderd vierentachtig euro (¬ 11.284,00) en dat mevrouw LEFEBVRE Natacha, voornoemd, nog een volstortingsplicht heeft van duizend honderd zestien euro (¬ 1.116,00).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de naamloze vennootschap BELFIUS BANK met nummer BE30 0689 0301 0211 geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GRAAF VAN VLAANDEREN RAVERSIJDE in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op 7 juli 2015. Ondergetekende notaris bevestigde dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

ZETEL De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Duinenstraat 51.

Hij mag op elke andere plaats van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad overgebracht worden door een in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te maken beslissing van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve of bedrijfszetels, filialen, depots, agentschappen, kantoren en vertegenwoordigingen vestigen, zowel in België of in het buitenland.

DOEL De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

voor rekening van derden, of door deelname van dezen, het stellen van daden die verband houden met:

- De uitbating van één of meer horecazaken en eet- en drankgelegenheden zoals restaurant, cafés, bistro's, snackbars, tavernes, tea-rooms, alsmede discotheken, dancings, balzalen, vergaderruimtes, snooker- en biljartzalen.

- De aan- en verkoop van alle eetwaren en dranken, alcoholische en niet-alcoholische, van snacks, snoep, tabakswaren, cadeauartikelen, prullaria, kranten en tijdschriften.

- De organisatie van allerhande recepties, seminaries, feesten, banketten, barbecues en meer algemeen alle evenementen, alsmede het ter beschikking stellen van accommodatie en materiaal daarvoor.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

- Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden in hotels, motels en pensions, conferentieoorden;

- De verhuur van kamers door particulieren (al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden), kortstondig verblijf op hoeven, enzovoort,

- Het beheren van het patrimonium van de vennootschap in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaande de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van artikel 260 van het wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen, binnen de perken van hun bevoegdheden, hun machten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere lasthebbers.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

ALGEMENE VERGADERING Elk jaar, op de zesentwintigste van de maand juni om twaalf uur komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. Buitengewone of bijzondere algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of de commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten, die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan elke zaakvoerder is gericht.

BOEKJAAR Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

VERDELING Het batig saldo van de balans vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, de nettowinst van de vennootschap.

De nettowinst van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

SLOTBEPALINGEN

BENOEMING VAN NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: De heer HAUTMAN Jacques, voornoemd, die verklaarde te aanvaarden en bevestigde dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een

aanvang neemt op heden om te eindigen op één en dertig december tweeduizend zestien.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden

worden in het jaar tweeduizend zeventien.

VOLMACHT BTW/HANDELSREGISTERFORMALITEITEN

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling,

de heer Jacques Van Wilder te 8400 Oostende, Leffingestraat 56, aan wie de macht verleend wordt

om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-

administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Carl POLFLIET.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van

het Wetboek van Registratierechten.

Coordonnées
GRAAF VAN VLAANDEREN RAVERSIJDE

Adresse
DUINENSTRAAT 51 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande