GRAFIEKGROEP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRAFIEKGROEP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.926.219

Publication

12/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.11.2013, NGL 31.01.2014 14027-0585-015
16/01/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

0 9 -01-

B = LGISCH ST

n_

, ~!í~~R~~" ~i~.G~7 ter G~IPÎ=IE `~~~

qq HANÛEl.1`~

LO~~ RECBT8AP1'f VAN K ~~i31< ~~ ~ ~

ÿn~" ~,`'~~ "

Griffie

1II 1fllflllI I IIII 1YII VIA

*13010102*

" or

Ondernemingsnr : 0898.926.219

Benaming

(voluit) : GRAFIEKGROEP

r

(verkort) : Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moerstraat 38, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Annelies Vanquathem met zetel te Brugge (Sint-Kruis) op 2711212012, ter registratie, houdende het proces-verbaal vna de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GRAFIEKGROEP met zetel te Brugge, Moerstraat 38, ondernemingsnummer 0898.926.219, blijkt dat volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van, stemmen:

Besluit tot met een fusie gelijkgestelde overneming

De algemene vergadering besluit tot overneming door de vennootschap van haar 100 %-' dochtervennootschap, de BVBA C.&L. GRAFIEK GROEP met zetel te Brugge, Moerstraat 38, ondernemingsnummer 0437.747.043. Deze verrichting is gelijkgesteld met een fusie.

Hierbij in aanmerking genomen dat de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgens de termen van de voor ondergetekende notaris op 27/12/2012 verleden notulen, voorheen heeft besloten tot goedkeuring van deze verrichting.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap,

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01.07.2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap

De vergadering stelt vast en heeft de ondergetekende notaris verzocht er akte van te nemen dat, ten gevolge van het aannemen van de voorafgaande besluiten en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, volgens de op 27/12/2012 voor ondergetekende notaris opgemaakte notulen, onderhavige overneming heeft goedgekeurd, gezegde vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

Bevoegdheden

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent tevens bijzondere volmacht aan Tudors Accountancy BVBA, Oostendse Steenweg 105, 8000 Brugge, vertegenwoordigd door Nico Verhamme, evenals aan haar bedlenden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor eenvormig beredeneerd uittreksel, bestemd voor bekendmaking. Terzelfder tijd neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/11/2012
ÿþMod Wort111,1

k~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;sIEERGELCGD ter GRI~Fi1< del

, a 1,1 iCaaPrtA.riB~L T~

~r^^

r~EC ~i:lf~ t?r'lqqe)

~ t} iiQtigin%

" iaisosae*

V. beh aa Bel Staa

Ondernemingsnr . 0898.926.219

Benaming

(Voluit) : GRAFIEKGROEP

{verkort) .

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moerstraat 38, 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uit het fusievoorstel de dato 6 november 2012 opgesteld door de zaakvoerder van de bvba "C. & L. GRAFIEK GROEP", met zetel te 8000 Brugge, Moerstraat 38, BTW 8E-437.747.043, RPR Brugge en de zaakvoerder van de bvba "GRAFIEKGROEP", mei zetei te 8000 Brugge, Moerstraat 38, BTW BE-898.926.219, RPR Brugge, betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de bvba "C. & L. GRAFIEK GROEP", voornoemd, wordt overgenomen door de bvba "GRAFIEKGROEP", voornoemd, blijkt hetgeen volgt:

"In overeenstemming met artikel 719 Wetboek van vennootschappen wordt door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C. & L. GRAFIEK GROEP" en door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRAFIEKGROEP", in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

I. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C. & L. GRAFIEK GROEP", met zetel te 8000 Brugge, Moerstraat 38, BTW BE-437.747.043, RPR Brugge.

De vennootschap zal door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRAFIEKGROEP" overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd, door haar zaakvoerder, te weten: 1) De heer Guido CALLENS, wonende te 8000 Brugge, Moerstraat 38,

il. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRAFIEKGROEP", met zetel te 8000 Brugge, Moerstraat 38, BTW BE-0898.926.219, RPR Brugge.

De vennootschap zal de bij de fusie betrokken vennootschap overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, te weten: 1) De heer Guido CALLENS, voornoemd,

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Partijen verklaren dat de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C. & L. GRAFIEK GROEP" en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRAFIEKGROEP" beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen

Or, etc laatste blz. van Luik B vermolden Recto Naam en hoedantghhe>c (." e rnstrur.,eratcrende notaris, hctzit van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspest' . ten aapz" en van derden te vellegen.voordigen

Verso Naam en handlekenii, j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

van artikel 719 en volgende Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van alle effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, uitgegeven door de overgenomen vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschap :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C. & L. GRAFIEK GROEP", met zetel te 8000 Brugge, Moerstraat 38, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"Artikel 3 DOEL

De vennootschap heeft als doel:

Het aannemen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle drukwerken , van welke aard dan ook en volgens om het even welk procedé, alsook het ontwerpen, uitgeven en verspreiden van drukwerken, evenals de verkoop, de in- en uitvoer, de distributie en de verkoop, zo rechtstreeks of als tussenpersoon, van geschenk en relatieartikelen, van welke aard ook, van kantoor- en schoolbehoeften en van materialen, onderdelen, bijhorigheden en nevenproducten samen met het presteren van alle mogelijke diensten, die kunnen verband houden met wat voorafgaat, alles in de ruimste zin van het woord.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld geven."

2. De overnemende vennootschap:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRAFIEKGROEP", met zetel te 8000 Brugge, Moerstraat 38, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"Artikel 3  DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het aannemen van, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle drukwerken, van welke aard ook en volgens om het even welk procedé, alsook het ontwerpen, uitgeven en verspreiden van drukwerken, evenals de verkoop, de in- en uitvoer, de distributie en de verkoop, zo rechtstreeks of als tussenpersoon, van geschenk en relatieartikelen, van welke aard ook, van kantoor- en schoolbehoeften en van materialen onderdelen, bijhorigheden en nevenproducten samen met het presteren van alle mogelijke diensten , die kunnen verband houden met wat voorafgaat alles in de ruimste zin van het woord.

Ontwerp en uitvoering van musea en tentoonstellingen.

Alle multimediaprojecten, het ontwerpen, beheren en ontwikkelen van websites, hosting, en andere multimediatoepassingen.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als in buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in binnen- ais buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel ten titel van voorbeeld geven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ander ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 30/06/2012 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 01/07/2012 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE VENNOOT VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige vennoot van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen

gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Opgemaakt en getekend te Brugge op de zetel van de overnemende vennootschap, op 06/11/2012, in 5 exemplaren, waarvan iedere partij erkent zijn exemplaar te hebben ontvangen.

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens enerzijds de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en anderzijds de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.'

Voor-

%3cttouden

,aan hc:C

Belgiscrr

5taatsbled

CALLENS Guido, zaakvoerder





Tegelijk hiermede neergelegd: fusievoorstel de dato 6 november 2012 betreffende de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de bvba "C. & L. GRAFIEK GROEP" wordt overgenomen door de bvba "GRAFIEKGROEP".

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naaar en hoedanrgheii eau, ue in as sr noen:erende notaris, heten van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersco , ten vin derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekenrna

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur b

14/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.08.2012, NGL 11.09.2012 12560-0344-012
23/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 19.12.2011, NGL 17.01.2012 12010-0506-009
21/03/2011
ÿþ"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

ti+od 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11043516"

Ondernemingsnr : 0898.926.219

Benaming

(voluit) : Grafiekgroep

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Moerstraat 38 - 8000 Brugge

Onderwerp akte : Ontslag + benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 28 februari 2011 blijkt het volgende:

De volgende persoon neemt ontslag als zaakvoerder van de vennootschap:

de heer Peter Jonckheere

Er wordt beslist de voglende persoon te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap: de heer Guido Callens

Guido Callens

zaakvoerder

MONITEUR DIRECTION BELGE

1 1 -03- 2011

BELGISCH STAATSBLAD

BESTUUR

NEERGELEGD ter

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°p: 0. 4 HAM 2011

De griffier,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 29.11.2010, NGL 15.12.2010 10634-0052-009
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.11.2009, NGL 26.01.2010 10028-0369-009
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.11.2015, NGL 15.12.2015 15692-0525-012

Coordonnées
GRAFIEKGROEP

Adresse
MOERSTRAAT 38 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande