GRAVIMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GRAVIMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.715.830

Publication

22/05/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TEURBELDE NEERGEï EGD

15  05 2014 06. 05. 2014

I11111111.111.111111111111

BELGISCH

STAATSBLAURF iir ~~" .KOOPHANDEL

RF9- ~~

nnexes du Moniteur belge

22/05/2014

het Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr : 0430.715.830

Benaming (voluit) : GRAVIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: Grenadiersstraat9 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Kapitaalswijziging

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van dei CVA "GRAVIMMO", met zetel te 8800 Roeselare, Grenadiersstraat 9, gehouden voor Geassocieerd; Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op 28 maart 2014, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheidi van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT : BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De vergadering bevestigt de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam waartoe de zaakvoerder heeft beslist op 26 december 2011 en beslist om artikel 7 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

'Artikel 7: aandelen

De aandelen zijn steeds op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin wordt

;: aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2, de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder(s) en de rechtverkriijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.'

Zij beslist tevens om artikel 26 van de statuten met betrekking tot deponering van aandelen aan toonder te schrappen en de overige artikelen te hernummeren.

TWEEDE BESLUIT : KENNISNEMING BESLUIT TOT ' IVIDENDUITKERING UIT BESCHIKBARE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat : - op de bijzondere algemene vergadering de dato 28 december 2013 beslist werd tot een tussentijdse uitkering uit beschikbare reseves ten bedrage van tweehonderd tweeëntwintigduizend eenentachtig euro achtentwintig cent (¬ 222.081,28);

- op deze bijzondere algemene vergadering aan de vennoten voorgesteld werd het verkregen bedrag voortkomende van het toegekende dividend afkomstig van de belaste reserves aan te wenden voor de volstorting van een inbreng in kapitaal die zal worden verricht in het kader van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelasting 1992 en de vennoten die intentie hebben geuit;

- voormelde dividenduitkering betrekking had op belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 door de algemene vergadering zijn goedgekeurd en thans uitkeerbaar zijn en dat de vennootschap sinds het desbetreffend boekjaar geen verliezen heeft geboekt;

- de dividenden werden als volgt toegekend :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r mad 11.1

Vodr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Aan de heer Eugène De Graeve : een bruto bedrag van duizend honderd en tien euro veertig cent (¬ 1.110,40)

Aan mevrouw Annie Mommerency : een bruto bedrag van duizend honderd en tien euro veertig cent (¬ 1.110,40)

Aan mevrouw Marianne De Graeve : een bruto bedrag van honderd drieëntwintig euro achtendertig cent (¬ 123,38)

Aan mevrouw Inge De Graeve : een bruto bedrag van honderd drieëntwintig euro achtendertig cent (¬ 123,38)

Aan de heer en mevrouw Eugène De Graeve-Mommerency Annie en mevrouw Marianne De Graeve : een bruto bedrag van honderd en negenduizend achthonderd en zes euro vijfentachtig cent (¬ 109.806,85)

Aan de heer en mevrouw Eugène De Graeve-Mommerency Annie en mevrouw Inge De Graeve: een bruto bedrag van honderd en negenduizend achthonderd en zes euro vijfentachtig cent (¬ 109.806,85)

- het verkregen bedrag ingevolge voormelde dividenduitkeringen, na inhouding van tien ten honderd (10 %) roerende voorheffing, overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelasting 1992 onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal zoals hierna uiteengezet. DERDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op vierhonderd zevenenveertigduizend euro (¬ 447.000,00) te verhogen met honderd negenennegentigduizend achthonderd drieënzeventig euro vijftien cent (¬ 199.873,15) om het te brengen op zeshonderd zesenveertigduizend achthonderd drieënzeventig euro vijftien cent (¬ 646.873,15), door inbreng in geld, volgestort, door uitgifte van 506 nieuwe aandelen , zonder vermelding van waarde, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen worden uitgegeven a pari.

VIERDE BESLUIT : INBRENG - VERGOEDING

De voornoemde vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de vennootschap en van haar financiële toestand en verklaren overeenkomstig artikel 349 van het Wetboek van vennootschappen op de kapitaalverhoging in te schrijven als volgt:

1. De Heer Eugène De Graeve, voornoemd, brengt een bedrag in van negenhonderd negenennegentig euro zesendertig cent (¬ 999,36), in geld en volgestort, afkomstig van voormelde dividenduitkering, na afhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%), waarvoor hem 3 nieuwe aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van waarde, en genummerd 1800 tot en met 1802 worden toegekend.

2. Mevrouw Annie Mommerency, voornoemd, brengt een bedrag in van negenhonderd negenennegentig euro zesendertig cent (¬ 999,36), in geld en volgestort, afkomstig van voormelde dividenduitkering, na afhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%), waarvoor haar 3 nieuwe aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van waarde, en genummerd 1803 tot en met 1805 worden toegekend.

3. Mevrouw Marianne De Graeve, voornoemd, brengt een bedrag in van honderdenelf euro vier cent (¬ 111,04), in geld en volgestort, afkomstig van voormelde dividenduitkering, na afhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%), waarvoor haar geen nieuwe aandelen worden toegekend doch die wordt aangewend voor de verhoging van de fractiewaarde van haar ene aandeel.

4. Mevrouw Inge De Graeve, voornoemd, brengt een bedrag van honderdenelf euro vier cent (¬ 111,04), in geld en volgestort, afkomstig van voormelde dividenduitkering, na afhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%), waarvoor haar geen nieuwe aandelen worden toegekend doch die wordt aangewend voor de verhoging van de fractiewaarde van haar ene aandeel.

5. De heer en mevrouw Eugène De Graeve-Mommerency Annie en mevrouw Marianne De Graeve brengen samen een bedrag in van achtennegentigduizend zevenhonderd vijftien euro dertien cent (¬ 98.715,13) in geld en volgestort, afkomstig van voormelde dividenduitkering, na afhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%), waarvoor hen samen 250 nieuwe aandelen worden toebedeeld, genummerd 1806 tot en met 2.055, het vruchtgebruik toekomend aan de heer en mevrouw Eugène De Graeve-Mommerency Annie, de blote eigendom in toebehorend aan

mevrouw Marianne De Graeve. .

5. De heer en mevrouw Eugène De Graeve-Mommerency Annie en mevrouw Inge De Graeve brengen samen een bedrag in van achtennegentigduizend zevenhonderd vijftien euro dertien cent (¬ 98.715,13) in geld en volgestort, afkomstig van voormelde dividenduitkering, na afhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%), waarvoor hen samen 250 nieuwe aandelen





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

worden toebedeeld, genummerd 2056 tot en met 2.305, het vruchtgebruik toekomend aan de heer en mevrouw Eugène De Graeve-Mommerency Annie, de blote eigendom in toebehorend aan mevrouw Inge De Graeve.

Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, werd het gestort gedeelte van de

kapitaalverhoging gedeponeerd bij storting of overschrijving op een bijzondere rekening nummer BE82 1030 3358 1468 bij Crelan op naam van van de commanditaire vennootschap op aandelen Gravimmo zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 21 maart 2014 dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd, om door haar te worden bewaard.

Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over deze rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden nadat ondergetekende Notaris aan de bank het bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte.

VIJFDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN DE REALISATIE VAN DE KAPITAALVERHOGING De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat de kapitaalverhoging ten bedrage van honderdnegenennegentigduizend achthonderddrieënzeventig euro vijftien cent (¬ 199.873,15) volledig werd onderschreven en dat het kapitaal aldus werd verhoogd tot zeshonderd zesenveertigduizend achthonderd drieënzeventig euro vijftien cent (¬ 646.873,15), verdeeld in twee duizend driehonderd (2.306) aandelen op naam zonder vermelding van waarde.

ZE DE BESLUIT : STATUTEN WIJZING

De algemene vergadering beslist ten gevolge van de voormelde kapitaalverhoging artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

'Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd zesenveertigduizend achthonderd drieënzeventig euro viifien cent (¬ 646.873,15).

Het is vertegenwoordigd door twee duizend driehonderd en zes (2.306) aandelen zonder vermelding van waarde die elk een fractiewaarde van één/tweeduizend driehonderd en zesde (1/2.306) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. '

ZEVENDE BESLUIT : STATUTENWIJZIGING MET BETREKKING TOT DE VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering beslist om artikel 35 en 36 met betrekking tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap te vervangen door volgende tekst, en de daarop volgende artikelen ter hernummeren :

Artikel 35

In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd door de rechtbank van koophandel. Zolang er geen vereffenaars zin benoemd of deze niet in functie zin getreden worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Het liquidatiesaldo wordt In geleke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars be voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zin volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste Iran deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zin kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

ACHTSTE BESLUIT : VOLMACHT

De algemene vergadering verleent volmacht aan notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te Zedelgem voor de uitvoering van de genomen besluiten, om over te gaan tot de bijwerking en de coördinatie van de statuten en het nodige te doen voor de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige akte met het oog op de publicatie.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voór-behouden 1 aan het Belgisch Staatsblad

ti



Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 28 maart 2014, verslag van de bijzondere algemene vergadering; gecoördineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2013 : KO112280
06/06/2012 : KO112280
09/06/2011 : KO112280
28/06/2010 : KO112280
13/07/2009 : KO112280
04/07/2008 : KO112280
28/06/2007 : KO112280
03/06/2005 : KO112280
15/06/2004 : KO112280
22/04/2004 : KO112280
18/02/2004 : KO112280
19/06/2003 : KO112280
18/07/2002 : KO112280
03/07/1999 : KO112280
03/12/1998 : KO112280
03/10/1996 : KO112280
12/04/1996 : KO112280
31/08/1995 : KO112280
01/01/1993 : KO112280
14/04/1987 : KO112280

Coordonnées
GRAVIMMO

Adresse
GRENADIERSSTRAAT 9 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande