GREENFIELD CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GREENFIELD CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.103.097

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 30.06.2014 14228-0328-009
28/01/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.09.2013, NGL 27.01.2014 14014-0023-008
07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.09.2013, NGL 31.12.2013 13704-0269-008
10/03/2011
ÿþ1 M 4

Vc behc aan Belç Staat

*11038204*

nY

111111

YI

i

Ondernemingsnr : 83 ti " ../toz " 047-

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nadetrind ter geOla van cée

rechtbank van koophandel

ba Brugge - afdeling OOSTtrNI?F

2 8 ,F,Eg;ff2411

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : Greenfield Consult

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningsdreef 19

8820 Torhout

Onderwerp akte :Oprichting - Statuten - Benoeming

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joris Boedts met standplaats te Ichtegem (Eernegem) op 25!

februari 2011, ter registratie neer te leggen op het kantoor der registratie Torhout;

dat door 1) de heer TANGHE Erwin Claude, geboren te Roeselare op één juli negentienhonderd!

drieënzestig, wonende te 8820 Torhout, Koningsdreef 19, echtgenoot van mevrouw Heidi Lefever, nagenoemd: en 2) mevrouw LEFEVER Heidi Maria Magdalena, geboren te Torhout op zes juni negentienhonderd: zevenenzestig, wonende te 8820 Torhout, Koningsdreef 19, echtgenote van de heer Erwin Tanghe, voornoemd, werd opgericht en vastgesteld de statuten van de volgende besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid:

Rechtsvorm en naam: de handelsvennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en draagt de naam "Greenfield Construct".

Zetel: 8820 Torhout, Koningsdreef 19.

Doel: Voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of in deelneming met derden, prestaties te!

verrichten in België en het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen,! voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling,! processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruim zin betekenis. De! vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties! waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de! voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire! benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van! haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten! vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de! vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de! vennootschap;

het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, alsook het uitoefenen van de functies van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar, volmachtdrager of! mandataris in vennootschappen en andere rechtspersonen;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de! huurfinanciering en het leasen van onroerende goederen aan derden, commisiehandel, het aankopen,! verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen,! alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel en in verband staan en die! van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich! borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot! zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals:

" het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, aandelenopties,! obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, tegoeden en/of! vorderingen, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te! richten rechtspersonen en ondernemingen;

" het verwerven, de aan- en verkoop, het huren- en verhuren, de commissiehandel en! vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van roerende goederen, de:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2.1

huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van roerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen;

studie-, organisatie- en raadgevende diensten inzake financiële, fiscale, sociale of hand elsaan gelegen hed en;

het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technisch, commercieel en administratief beheer en advies; de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

de kleinhandel in kledij, kleinhandel in schoenen en kleinhandel in voedingswaren.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag alle handelingen en verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van deelneming, inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die gewoon nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Duur: de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal: bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Op af deze aandelen werd volledig in geld ingeschreven en wel als volgt :

- door de heer Erwin Tanghe, voornoemd, ten belope van zeventienduizend zeshonderd tweeëntwintig euro vijftig cent (17.622,50 EUR), waarvoor hij vergoed wordt met vijfennegentig (95) aandelen;

- door mevrouw Heidi Lefever, voornoemd, ten belope van negenhonderd zevenentwintig euro vijftig cent (927,50 EUR), waarvoor zij vergoed wordt met vijf (5) aandelen.

Zodat op alle honderd (100) aandelen werd ingeschreven.

Elk aandeel werd ten belope van een gelijk deel gedeeltelijk volstort, hetzij voor een totaalbedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), zodat de vennootschap op heden beschikt over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) aan volstort kapitaal, door storting van dit bedrag op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank, Havenlaan 2 te 1080 Brussel, vertegenwoordigd door haar kantoor te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 201, met nummer IBAN BE74 7380 3245 4707, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 22 februari 2011 afgeleverd bankattest.

De jaarvergadering: zal elk jaar gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur (10:00 u), ongeacht of dit een feestdag is. Deze jaarvergadering wordt telkens gehouden op de zetel van de vennootschap.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats binnen hetzelfde gerechtelijk arrondissement aangewezen in de oproeping.

De algemene vergadering: Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht en de in huidige statuten en in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen op de vergadering.

De zaakvoering kan de vorm en wijze van neerlegging van de volmacht vastleggen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt het schrijven waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt per post, fax of langs electronische weg aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Bestuur  Bevoegdheden zaakvoerder - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders en kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, al dan niet vennoot. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is niet dat van de vennootschap, is gehouden de wettelijke bepalingen terzake na te leven.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bijzondere gevolmachtigden, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist, in geld of in natura, en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten

Het boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Verdeling na vereffening: Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling, zoals hiervoor vermeld.

Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering: zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni tweeduizend dertien om tien uur.

Benoeming zaakvoerder: Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: de heer Erwin Claude TANGHE, geboren te Roeselare op één juli negentienhonderd drieënzestig, wonende te 8820 Torhout, Koningsdreef 19, voornoemd.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Benoeming commissaris: De oprichters verklaren dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 van het Wetboek van vennootschappen, en zij beslissen derhalve geen commissaris te benoemen

Volmacht: De oprichters stellen aan als bijzondere lasthebber de BVBA Jef Caerels, gevestigd te 8820 Torhout, Vredelaan 15, evenals haar werkende vennoten, aangestelden en gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen ter vervulling van alle formaliteiten tegenover de BTW-administratie, de fiscale en sociale instanties, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondernemingsloketten, en om te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te ondertekenen.

Voor ontledend uittreksel - notaris Joris Boedts te Ichtegem (Eernegem).

Tegelijk hiermee neergelegd: een afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Beljisch Staatsblad

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 16.06.2016 16178-0369-009

Coordonnées
GREENFIELD CONSULT

Adresse
KONINGSDREEF 19 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande