GREJONCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GREJONCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.433.502

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 06.08.2014 14401-0193-011
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.03.2013, NGL 03.07.2013 13268-0174-011
15/02/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : O .

&D.%

Benaming

(voluit) : GREJONCO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 8970 Poperinge, Pezelstraat 29

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris ANN STROBBE op één februari tweeduizend en elf geregistreerd te

Menen,

BLIJKT dat volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht :

1) OPRICHTER : De heer DEBRUYNE Stefaan Joseph , geboren te Roeselare op drie januari negentienhonderd vierenzestig, (identiteitskaartnummer 590 7039555 97, nationaal nummer 64.01.03-057.40), echtgenoot van mevrouw Christel Syx, wonende te 8970 Poperinge, Pezelstraat 29;

2) RECHTSVORM EN NAAM : De handelsvennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "GREJONCO".

3) ZETEL : 8970 Poperinge, Pezelstraat 29.

4) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5) DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

- het uitvoeren van alle opdrachten, ambten, functies en waarnemen van alle bestuursopdrachten in de

" meest ruime zin,

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande en of op te richten rechtspersonen; en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in' rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- het verlenen van advies van zowel technisch, commercieel, administratief, financieel, economisch, sociaal: en juridisch, dit alles in de meest ruime zin van het woord. Hierbij hoort

het ontwikkelen, opstarten, uitbouwen, aanpassen van organisatiesystemen en alle praktische toepassingen :

" met betrekking tot algemene leiding van bedrijven en die de werking van het bedrijfsleven kunnen bevorderen.

- het optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger.

- het ontwerpen, ontwikkelen, vervaardigen, installeren, onderhouden, herstellen en keuren van alle

constructies, materieel, machines en machineonderdelen, voor aile doeleinden.

- het ontwerpen en uitwerken van projecten op gebied van electro-mechanica, mijnbouw, chemie, machine-en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid en dergelijke meer.

" -het ontwerpen en vervaardigen van hydraulische en pneumatische apparatuur, installaties, motoren, onderdelen en krachtmachines van door windkracht aangedreven motoren en tur-bines.

- het installeren, onderhouden herstellen en keuren van alle apparatuur en alle installaties voor industrieel: en huishoudelijke doeleinden.

- het installeren, onderhouden, herstellen van elektrische bedrading, distributie van elektrische energie,: telefooninstallaties, bewaking- en alarmsystemen, computerinstallaties, audio- en video apparatuur en_ dergelijke.

- het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van licht- en reclameborden, elektrische verwarmingstoestellen,: liften, roltrappen, stores en zonneschermen.

- het installeren, onderhouden en herstellen van verwarmingsinstallaties, klimaatregeling, sanitaire: installaties en ventilatie in de ruime betekenis. Isolatiewerkzaamheden aan leidingen van verwarming en koelsystemen. Groothandel in materialen en onderdelen voor centrale verwarming, sanitair en koelsystemen.

- het ontwikkelen, installeren en onderhouden van projecten rond alternatieve energie.

- aankopen en verkopen, zowel in klein- als in groothandel, de import en export, kortom het verhandelen in

meest ruime zin van alle handelsgoederen en verbruiksgoederen.

- het uitvoeren van opdrachten met betrekking tot energieprestatiecertificaten en veiligheids-coördinator. Het:

leiden van herstellingswerken en diverse projecten.

- het inrichten, organiseren in opdracht van derden of voor eigen rekening van evenementen allerhande.

- het verhuren, huren en leasen van allerhande machines, installaties, apparaten en machineonderdelen .

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheidheid van de instrumenterende _.. ris, ... _ ......... ... . perso(o)n(en)

_...

g notaris, hetzij van de erro{o)n(

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

X11024999'

111

bet

Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie en marketing in de meest ruime zin. De vennootschap kan tevens alle vormen van communicatie aanwenden ten einde haar doel te bereiken.

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig zijn of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- Het beheer en uitbouw van eigen onroerend vermogen. Dit omvat het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen ruilen, bouwen en verbouwen , onderhouden van onroerende goederen, verwerven en verkopen van vruchtgebruik en alle andere zakelijke rechten. Het verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; voor eigen rekening en voor rekening van derden. Alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het beheren van eigen roerend vermogen, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Zij kan de functie of het mandaat van zaakvoerder/bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

6) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal werd volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro ( ¬ 12.400,00), welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 068-8920493-12 bij Dexia Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 31 januari 2011 afgeleverd attest.

7) BESTUUR :

1. Bevoegdheid

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

8) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede, vrijdag van de maand mei om zeventien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf en beginnen op datum van de neerlegging van een uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te leper.

10) BESTEMMING VAN HET RESULTAAT : De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING.

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters, ; onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds één januari tweeduizend en elf. Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS

Wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd:

- de heer Debruyne Stefaan, voornoemd;

Die, hier aanwezig, deze aanstelling aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

De opdracht, die ambtshalve niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 7.2. der statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

De heer Stefaan Debruyne, hier aanwezig, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de Bvba Fiduciaire Godderis te 8840 Staden, Sint Jansstraat 85, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigings-eenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tig? i j k hierbij neergelegd : expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GREJONCO

Adresse
PEZELSTRAAT 29 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande